Dodaj do ulubionych

Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S

IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 00:47
Fantastyczny artykuł i ciekawe spostrzeżenia :
1- Wał kardana bezgłośnie pracujący gdy... motocykl stoi !!!
2- Korbowód o długości czterdziestu paru centymetrów... :-)

Motorek super, ale korekta do d**y.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysiek 525tds Re: Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 09:02
      "odpalam i ..." domyśl sie człowieku że już jedzie. Tobie trzeba wszysko pisać
      jak w 1 klasie podstawówki. Chyba nie muszę tego tłumaczyć.
      Krzysiek.

P.S. Ale chciałeś być cwany - no nie ;(

• Gość: dziadzia Re: Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 09:37
        cytuję: "odpaliłam silnik i... Pięknie! Wał Kardana pracuje cicho, żadnych
        brzęczeń, terkotów, tylko głęboki, sportowy gang. Muzyka dla uszu.
        Ruszam".
        -No i co ? Jestem cwany, czy po prostu rozumię to co czytam ?
        • Gość: krzysiek 525tds Re: Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 10:33
          Dokładny jesteś, ale trochę czepiasz się. Artykuł ogólnie jest ok, dobrze
          opisane są pierwsze wrażenia z jazdy, nie jest szablonem stosowanym przez
          pismaków przy opisach nowości motoryzacyjnych, a Ty taki trochę upierdliwy i
          wytykający. Trochę szacunku - nie często spotyka sie kobietę na motocykklu, i
          to taaaaaakim motocyklu.

Pozdrawiam - Krzysiek.
          • Gość: ... Re: Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S IP: 217.153.187.* 12.08.04, 10:50
            Ale do błędu się trudno przyznać, co? Dziadzia słusznie go wytknął ,a nie sądze
            żeby autorka cieszyła się że jej artykuły trafiają na łamy bo...jest kobietą.I
            nie z tego względu należy Jej się szacunek Można by to nawet odebrać jako
            przewrotną dyskryminację ze wzgl. na płeć. WSZYSTKIM PO RÓWNO :)
            • Gość: dziadzia Re: Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:08
              Dzięki za "moralne wsparcie" :-)

A nawiasem mówiąc, dziewczyny prowadzące motor cholernie mi się podobają
              (chociaż nie muszą znać się na technice)

Jeszcze raz powtarzam : artykuł jest dobry,dziewczyna swietna,ale korekta do d..
      • Gość: geny Re: Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S IP: *.ny325.east.verizon.net 14.08.04, 05:38
        jak jest sens pisania tego rodzaju artkulow przez osoby nie majaca wiekszego
        pojecia o tym co pisza: korbowod 43cm, 167KM przy 248kg wagi!, wal kardana
        cicho pracujacy itp. bzdury???
    • Gość: LT "czuję w lędźwiach jego sztywność" IP: 62.233.131.* 12.08.04, 13:43
      Tak, to chyba mówi wszystko ...
      • Gość: dziadzia Re: "czuję w lędźwiach jego sztywność" IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:07
        Chyba nie myślisz o....korbowodzie ??? :-)
    • Gość: Kefir Re: Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S IP: *.ikea.com 12.08.04, 15:50
      Dzien dobry
      "odpaliłam silnik i... Pięknie! Wał Kardana pracuje cicho."
      coraz mniej zaluje ze przestalem kupowac "Swiat Motocykli". Szymonka tyle ze
      strach otworzyc lodowke, choc on jeszcze wie o czym pisze. Teraz czas na
      gwiazde :-) Gratuluje wyboru! Przypuszczam ze nawet koledzy z redakcji turlali
      sei po podlodze ze smiechu, szkoda ze po opublikowaniu :-)
      Pozdrawiam z bezpiecznej odleglosci
      Artu / Kefir
    • Gość: maxor Re: Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S IP: *.renault / *.man.polbox.pl 13.08.04, 16:45
      korekta może i do d ale ci od netu juz poprawili błędy :) znaczy sie czytają
      • Gość: dziadzia Re: Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:49
        Może i czytają, ale....niezbyt dokładnie.

Do poprawienia został jeszcze ten korbowód długości 43 cm (ciężarówka czy co ?)
        Oczywiście chodzi o długość WAŁU KORBOWEGO.

Korektorze popraw się....jeszcze raz.
        Wirtualny uścisk pojednania dla Kasi.
    • Gość: Kasia Re: Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S IP: *.stacje.agora.pl 25.08.04, 09:41
      Witam,
      wybaczcie, nie bede komentowac nieswoich bledow i zmnienionej formy arykulu.
      Jesli ktos jest ciekawy pierwotnej jego wersji (oryginalnej) zapraszam na
      moto.bmw-klub.pl/
      Tam w dziale "Wokol BMW" - "Modele" - "K1200S" mozna znalezc tekst mojego
      autorstwa.
      • Gość: dziadzia Re: Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:29
        Przeczytałem.
        Twój artykuł jest O.K.
        Jeszcze raz pozdrowienia dla motonitki płci pięknej...
    • Gość: Roman Re: Pierwsza Jazda: BMW K 1200 S IP: 5.5R* / *.bmwgroup.com 09.12.04, 10:38
      Co do BMW K 1200S,mialem okazje ten nowy nabytek z rodziny BMW testowac i bylem
      zaszokowany tym co udalo sie BMW na nogi postawic,poprostu super.Po za pieknym
      bardzo udanym wygladem tego BMW jest on naszpikowany najnowsza technika
      ktora jest dzisaj osagalna.To musza sie Japonczycy cieplo ubrac zeby dorownac
      BMW.Jestem jeden z wielu sympatykow marki BMW ktory bedzie mogl na wiosne byc
      posiadaczem K 1200 S.
      Z Powazaniem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka