Dodaj do ulubionych

Opel Astra GTC

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:17
bardzo udany samochód,obciachowy Golfik nie ma z Astrą żadnych szans,
problem jednak w tym że Astra będzie droga jak cholera,i tak tańsza od vw ale droga,szkoda też ze GM sprzedaje w Europie na razie jedynie Ople i Daewoo :(((
Obserwuj wątek
    • Gość: RacerX Re: Opel Astra GTC IP: *.gazeta.pl 18.08.04, 13:37
      Bardzo dobrze, ze Opel nie poszedl na
      latwizne i nie ograniczyl sie tylko
      do usuniecia tylnych drzwi.
      Tylko troche boje sie o cene...
    • Gość: Adaś LUBISZ DOBRY HUMOR? IP: *.icpnet.pl 18.08.04, 22:08
      Polecam naprawdę dobry filmik:
      skrypty.us/filmiki/TDI_Stacja.mpg
      Podziel się nim ze znajomymi, oczywiście pod warunkiem, że wywołał uśmiech na
      Twojej twarzy (scena z wiadrem:-) )
    • Gość: maro Re: Opel Astra GTC IP: *.zywiec.plusnet.pl 19.08.04, 09:51
      GM sprzedaje jeszcze w Europie Saaby.
      • Gość: ale Re: Opel Astra GTC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:25
        ale Saab Opel i Daewoo to za mało
    • Gość: rudy102 TANDETA OD GM IP: *.narlington.nj.comcast.net 19.08.04, 15:59
      ta astra przypomina nieudana krzyzowke taniego chevy cavalier i cadillaca sts.
      opel nalezy do general motors, wiec amerykansta tandeta zaleje rynek europejski.

widzieliscie nowa corvette? chyba polonez ma drozsza tapicerke.
      • Gość: DeF Re: TANDETA OD GM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 20:25
        eeej no stary kup sobie lepiej okulary a nie pisz głupot:) Opel i Saab mają
        swoje fabryki i swoje auta. Częściej to amerykanie importują technikę Opla niż
        coś wprowadzają. A tak na koniec to największą tandetę na świecie odwalają
        Koreańczycy- miałem poprzednie Daewoo Nubira 1.6i- więc wiem. Co do porównania
        Poloneza i Corvetty to chciałbym takiego poldka w którym jest tapicerka jak
        corvecie:)
    • Gość: MANIEK Re: Opel Astra GTC IP: *.75.54.190.debica54.ptc.pl 20.08.04, 01:25
      ZWYDZIWIANE AUTKO NIC NIE PRZEKASUJE GOLFA TO TYLKO HOPEL A NIE OPEL
      • tato1 Re: Opel Astra GTC 20.08.04, 01:38
        .........To tylko nowosc........
        Za rok lub dwa nikt o nim nie bedzie pamietal chyba tylko w Polsce bo tam
        klepia Astry........
    • Gość: Martinezzz Re: Opel Astra GTC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:27
      Zastanawia mnie dlaczego autor tego artykułu z taką uporczywością określa tę
      astrę jako coupe. Kto jak kto, ale dzienikarz motoryzacyjny powinien wiedzieć
      co to jest coupe, a nie bezmyślnie przepisywać z materiałow reklamowych opla.
    • Gość: ? Re: Opel Astra GTC IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 20.08.04, 22:35
      temat o astrze ale ja o golfie :
      to co mnie zastanawia, to "buraczane" wypowiedzi właścicieli tych doskonałości
      myśli niemieckiej - w żadnym portalu, jeszcze nie spotkałem się z żadną rzetelną
      opinią - KTO JEŹDZI TYMI SAMOCHODAMI??? - SUPER GOLF i tyle - nie znam bo nie
      jeździłem ale właściciele tego "cuda" skutecznie zniechęcają do jego kupienia,
      swoim poziomem wypowiedzi! Jeżdżę paroletnią 306 1.6 (nie żebym był jakoś
      szczególnie przywiązany do żabojadów)- nie jest to cudo motoryzacji ale 115 tys
      bez poważniejsczych awarii i funkcjonalność ok. nie żadko oglądam "golfiarzy" z
      tych samych roczników w tylnym lusterko - trochę umiaru z tym uwielbieniem -
      (miłość jest ślepa) - czym się podniecać????
    • Gość: von Re: Opel Astra GTC IP: *.pkobp.pl 23.08.04, 17:49
      Mnie się nie podoba. Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale ... dla mnie to
      nic specjalnego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka