el.comendantto 25.03.14, 13:41 Czy jaguar XJ8 jest samochodem, na który warto zwrócić uwagę? Czy koszty napraw są wysokie i czy awarie są tak częste jak piszą? Link Zgłoś Obserwuj wątek
galtomone Re: Jaguar XJ8 25.03.14, 13:55 Co do awarii, itd... ciezko mi sie wypowiedziec ale jesli jest tak (podobnie)_ jak w innych Dżagach, to nie licz na bezproblemowa eksploatacje. Ceny czesci latwo przgladanac tu: allegro.pl/czesci-samochodowe-620?string=Jaguar+XJ8 Wiekszosc rzeczy do auta sciagnie (wzglednie tanio) z UK. Problem moze byc z duperelami, do wersji z kierownica po lewej strony (typu ramie wycieraczki) bo w UK ich nie znajdziesz. Auto fajne... ale bedzie palic jak smok... Link Zgłoś
el.comendantto Re: Jaguar XJ8 25.03.14, 14:30 Przeglądałeś ten link? Tam praktycznie nie ma części. Link Zgłoś
galtomone Re: Jaguar XJ8 25.03.14, 14:43 Nie przgladalem, az tak mnie temat nie interesuje - nie mam Dzaga. Ale to byloby pierewsze miejsce... A skoro czesci brak jak piszesz, to temat bym odpuscil, chyba ze masz znajomych w UK albo sam umiesz sobie zamawiac towar na stronach salvage.... Link Zgłoś
jbl25 Re: Jaguar XJ8 25.03.14, 15:02 Jak jesteś z Wawy, to mam znajomego co się w Jagach lubuje więc jakbyś chciał wiedzieć gdzie serwisować itp to Ci wszystko wyjaśni myślę. Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Jaguar XJ8 26.03.14, 06:40 jaguary nigdy mnie nie kręcily, aż do tego: www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fsztafeta.pl%2Faktualnosci%2Fw-regionie%2Fitem%2F2091-aguarem-wjechal-w-betonowe-ogrodzenie-i-dachowal&h=3AQEBDuNK&enc=AZNls0MY6D-1-PeKunvaN5UOc5Dj4koBM5Xae1O54eXsizNS4NswQAsBOM_L7ijI0SwWS3nhWxAkpI-Pt2KtSJbkcDnbt-oP7IfVtzJ_nYc_Pln1zrm9FQth2pWWqnabfA8rquECgK4aHhb4xjOQsc0hCZxMrTNTDNiOOiawPcYKFw&s=1 jeśli cos moze skosić 8 przęseł betonowego płotu, a jego kierowca wyjść z tego cało to... duzy szacunek dla konstruktorów jaguara... Link Zgłoś
who_cares Re: Jaguar XJ8 27.03.14, 09:52 A tu po tet a tet z kartonową Ibizą: www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Smiertelny-wypadek-w-Gdyni-Kierowca-pijany-n75930.html Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Jaguar XJ8 27.03.14, 09:34 pytanie o koszty związane z posiadaniem ekskluzywnego wróży spore problemy na przyszłość. takie samochody bywają bardzo tanie, bo sam pakiet startowy typu opony może być absurdalnie drogi. i bez najmniejszego problemu może się zepsuć za 20tys złotych na przykład. Link Zgłoś
xvqqvx Nie polecam www.automotopol.lubin.pl/ 21.07.14, 11:00 Nie polecam www.automotopol.lubin.pl/ - firma zatrudniająca spamerki jest do niczego. Link Zgłoś