jeepwdyzlu 26.04.14, 11:22 Gdzie kupujecie bilety lotnicze? Macie jakieś sprawdzone miejsca z świetnymi cenami (tylko nie Aerofłot :-) Lecę do NYC - z Warszawy lub Berlina w czerwcu... jeep Link Zgłoś Obserwuj wątek
citizenwhite Re: off topic loty samolotem USA PL 26.04.14, 13:56 jeepwdyzlu napisał: > Gdzie kupujecie bilety lotnicze? > Macie jakieś sprawdzone miejsca z świetnymi cenami (tylko nie Aerofłot :-) > Lecę do NYC - z Warszawy lub Berlina w czerwcu... > > jeep Zawsze i wszedzie polecam LOT... po kamikaze jakie odwalilem swego czasu spozniajac sie na samolot o jeden dzien i po tym jak sie zajeli jelopem, przebukowali i to jeszcze za darmo (mialo kosztowac 100 baksow ale z racji, ze samolot na ktory sie spoznilem mial opoznienie to dostalem to w gratisie) zawsze bede ich polecal;) Inna sprawa, ze ten ktorym polecialem tez mial opoznienie:P Latajac innymi liniami takowych opoznien nie mialem... Ale jakby co - LOT. Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: off topic loty samolotem USA PL 26.04.14, 13:58 i mam lecieć dreamlinerem który co rusz ma kłopot? dzięki, nie... j. Link Zgłoś
citizenwhite Re: off topic loty samolotem USA PL 26.04.14, 14:02 jeepwdyzlu napisał: > i mam lecieć dreamlinerem który co rusz ma kłopot? > dzięki, nie... > j. Nieee no dreamlinerem nie latalem, za wysokie progi na Citizenowe nogi:D Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: off topic loty samolotem USA PL 26.04.14, 14:11 lot do usa lata właśnie nimi ma ich trzy... na razie... jeep Link Zgłoś
flying.carpet WAW/TXL - JFK 26.04.14, 14:51 Zajrzyj www.kayak.pl/flights/WAW-JFK/2014-06-03/2014-06-24 Porownasz ceny. Pozniej wejdz na strone wybranej linii. Czasami cena bywa tansza niz w www.kayak.com LOT nie jest konkurencyjny. Z mojego doswiadczenia BA ma w wiekszosci dobre ceny. Link Zgłoś
des4 Re: off topic loty samolotem USA PL 26.04.14, 18:29 coś nie w termacie jesteś, ma ich 6, ostatni właśnie odebrano, wczoraj po południu na Okęcie stały 4, jeden właśnie odlatywal do Chicago stał za nami w kolejce na pas... Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: off topic loty samolotem USA PL 26.04.14, 18:35 jak sześć to tym bardziej a stany znam kocham i nienawidzę... latam tam od ... 30 lat j. Link Zgłoś
oba.ma.jadra Stan ducha 26.04.14, 18:52 jeepwdyzlu napisał: > kocham i nienawidzę...< Taki stan to ambiwalencja:) Link Zgłoś
samspade Re: off topic loty samolotem USA PL 26.04.14, 15:20 kilka razy korzystałem z wyszukiwarki esky. bilety kupowałem u przewoźnika. tyle że loty były po kontynencie. Link Zgłoś
carnivore69 Re: off topic loty samolotem USA PL 26.04.14, 16:08 Z Berlina opodo.de moze sie przydac. Nie wiem jak dobre sa w polaczeniach z W-wy, ale wszelkie expedie, ebookers, lastminute.com czy nawet skyscanner.net tez moze byc warto wyprobowac. Pzdr. Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: off topic loty samolotem USA PL 26.04.14, 17:10 dzięki na razie z Dublina za 599 $ a do Dublina to już żabi skok :-) zdravim jeep Link Zgłoś
jeepwdyzlu obiecałem sobie, że do kurwów 26.04.14, 17:10 nie polecę póki nie zniosą wiz ale pękłem... ciota ze mnie i już :-( jeep Link Zgłoś
oba.ma.jadra Czekanie na Godota (zniesienie wiz) 26.04.14, 17:41 Moglbys nigdy nie poleciec:) Sluszna decyzja. Stany warto zobaczyc. Nie nadymajmy sie tak. Link Zgłoś