IP: *.stoen.pl / *.stoen.pl 06.09.04, 16:26
Mam pytanie do znawców. Posiadam Hondę Civic (2003)i w czasie jazdy,
zwłaszcza na 2 biegu przy zwalnianiu i przyśpieszaniu lewarek zmiany biegów
drży. Czy to jest wada czy nie, w serwisie powiedzieli mi całkiem wymijająco
że tak musi być.
Obserwuj wątek
    • Gość: AdM Re: Honda IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.04, 16:35
      Gość portalu: Robert napisał(a):

> Mam pytanie do znawców. Posiadam Hondę Civic (2003)i w czasie jazdy,
      > zwłaszcza na 2 biegu przy zwalnianiu i przyśpieszaniu lewarek zmiany biegów
      > drży. Czy to jest wada czy nie, w serwisie powiedzieli mi całkiem wymijająco
      > że tak musi być.

Tu właśnie wychodzi niska jakość japończyka. Ale na niezawodność skrzyni biegów
      nie ma to wpływu, więc się nie przejmuj(nie jest to wada, wynika to z użytego
      rozwiązania, staraj się tylko nie trzymać ciągle ręki na lewarku, bo ma to zły
      wpływ na mechanizm).
      • wowo5 Re: Honda 06.09.04, 17:38
        To nie jest wada to zaleta.
        • Gość: zeus Re: Honda!:) IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.09.04, 20:26
          "Tu właśnie wychodzi niska jakość japończyka."... jesli chodzi o jakosc to do
          japoncow nie mozna sie przyczepic!:P jezdze juz druga honda i nic...ale to nic
          mi nie skrzypialo (i nie skrzypi) nic nie trzeszczalo w srodku -cisza....no
          moze nie liczac slicznego pomruku 240konnego motorku:)) (S2000)
    • barto76 Re: Honda 11.07.14, 23:34
      Chryste, skąd taki wysyp archeologów?!
      Gdyby net istniał 100 lat temu to jak nic wykopki sięgałyby czasów Piłsudskiego.
    • qqbek www.ccuhonda.pl to oszuści! 12.07.14, 01:17
      www.ccuhonda.pl to oszuści, bo nie stać ich na uczciwą reklamę i miast tego łamią regulamin i spamują fora

NIE POLECAM www.ccuhonda.pl

(o naszym skromnym programie negatywnych trafień w Google dla spamerów już panu klarowałem w poprzednim "wykopanym przez pana z niebytu" wątku)
      Proszę cieszyć się coraz wyższą pozycją negatywnych linków do tych stron, z których chciał sobie pan darmowo i wbrew regulaminom zrobić "odskocznię". Należy się to panu.

NIE POLECAM www.ccuhonda.pl
      • jamesonwhiskey Re: www.ccuhonda.pl to oszuści! 12.07.14, 01:49
        O wlos nie zalapal sie kolega na odkopanie watku 10cio letniego. Naprawde duzy nie fart

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka