bambo.pl 11.01.15, 09:25 Citroen c4 Picasso rok 2010, silnik 2.0 136km. automat, niebieski. Zona zachwycona ze "to jest auto idealne"! co na to Wasze zony / Wy? dziekuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
wstrzasniety_nie_zmieszany Re: auto idealne? 11.01.15, 09:58 Jeżeli macie dzieci to jest to fajne auto rodzinne pod warunkiem, że w dobrym stanie i oczywiście bez większych przygód blacharskich. Moi znajomi mają takiego picasso już piąty rok i sobie chwalą, jakiś większych awarii też nie mieli (kupowali auto nowe). Link Zgłoś
bimota Re: auto idealne? 11.01.15, 14:50 JESLI TO TEN CO MYSLE, TO STRASZNIE MULOWATY... A JEDYNY SLUSZNY KOLOR TO CZERWONY :p Link Zgłoś
galtomone Re: auto idealne? 11.01.15, 20:33 Dla mojej obecne jest idealne. Siedzi ciut wyżej - puls. Ma duże lusterka, wiec cofa się wygodnie - puls. Ponad 220KM - plus. Cisza w aucie - plus. Naped 4x4 - plus. Automat - plus. Z jej ulubionej stajni - Toyota - plus. Rozsadnego rozmiaru - plus. Ma skore - minus. Link Zgłoś
mellivora Re: auto idealne? 11.01.15, 21:28 Jeżeli ten automat to AISIN, to przy przebiegu 100 kkm+ moga pojawić się problemy. Na szczęście specjalistyczne warsztaty w Polsce sobie z tym radzą, ale parę tysięcy ubędzie. Link Zgłoś
4slash Re: auto idealne? 12.01.15, 08:49 Dwa razy się cieszymy: jak kupujemy i jak sprzedajemy samochód Link Zgłoś
thea19 Re: auto idealne? 12.01.15, 12:41 ja tam sie nie cieszylam ani razu jak sprzedawalam auta. do kazdego byla przywiazana i sprzedaz byla wymuszona przez okolicznosci a nie ich stopien zuzycia czy awaryjnosc. Link Zgłoś
wstrzasniety_nie_zmieszany Re: auto idealne? 12.01.15, 14:43 Ja swoje auto oddałem dilerowi w rozliczeniu i jak teraz jadąc do pracy widzę je gdy stoi na parkingu komisowym to, aż mi się łezka w oku kręci i tęsknota łapie za serce. Nic w tym dziwnego, we wnętrzu samochodu spędzamy w ciągu roku wiele dni, tygodni czy miesięcy zatem człowiek zżywa się z nim. Link Zgłoś
soulshuntr Re: auto idealne? 12.01.15, 14:34 myślałem, ze idealne auto to służbowe, jakie by to nie było. Link Zgłoś
galtomone Re: auto idealne? 12.01.15, 15:11 Nie zgodze sie. Jesli auto sluzbowe jest naprawde gowniane, trzeba w nim robic sporo km a po pracy i tak sie przesiadasz do swojego... to co to za ideal? Link Zgłoś
toreon Re: auto idealne? 12.01.15, 15:16 To jest auto idealne dla kogoś, kto choć w minimalnym stopniu posiada umiejętność parkowania. Link Zgłoś