Gość: słodziutki cycek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:11 www.gieldasamochodowa.com/article/view.asp?path=gs\894&file=dm_005.xml dodajcie cip i właściciel tegoż będzie mógł się zchować Link Zgłoś Obserwuj wątek
01boryna Re: I co wy na to maczo w Fordach TDCI i Octaviac 17.09.04, 14:18 Gość portalu: słodziutki cycek napisał(a): > www.gieldasamochodowa.com/article/view.asp?path=gs\894&file=dm_005.xml > dodajcie cip i właściciel tegoż będzie mógł się zchować Jak ktos takie szpanerskie auta lubi to jego sprawa. Gdyby nie ten obciachowy spojler... Link Zgłoś
Gość: PITT Re: I co wy na to maczo w Fordach TDCI i Octaviac IP: 62.148.84.* 17.09.04, 14:18 Subaru jest ok ale obciachem to jest martyna co po cichu się w......:P Link Zgłoś
Gość: :-) kompromitacja martyny IP: 81.190.171.* 17.09.04, 15:01 1.Jak widać Martyna idzie na łatwiznę. Ipreza jest minimalnie tańsza od Evo 2.Lancer jest znacznie większy i zapewnia lepszy komfort jazdy. 3.Gdyby Impreza była dobrym autem to Martyna nie zmieniałaby go przy pierwszej lepszej okazji. DOBRYCH AUT SIĘ NIE SPRZEDAJE - 2lata to krutko! W dodatku to nie pierwsza historia - 3imprezy w 5lat!!!!!!!!! 4.Każdy kierowca, chwali swoje auto jako najlepsze. 5.Skoro auto ma 2lata to nie ma co tam się popsuć, a jeśli już to części są wymieniane na gwarancji, a samochód serwisowany w ASO "Dziennikarka twierdzi, że nie oszczędza na przeglądach i częściach zamiennych" "ma świetny image " - co za bzdury Czy ktoś może zna jej meila? Chętnie jej to powiem pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Bogacz Re: kompromitacja martyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 15:15 Co do meila Martyny : sexydupa@0700.ru A co do zmian samochodu . Znam ludzi co zmieniają c roku samochód i to nie jakieś szroty za 1000 złotych tylko samochody z tzw. wyższej półki . Nie mierz ludzi swoją miarą ,bo jeżeli jeździś "niezniszczalnym" 10 letnim lub nówką japończykiem to będziesz nim jeździł do starości bo to dobre auto ?? Link Zgłoś
Gość: :-) Re: kompromitacja martyny IP: 81.190.171.* 17.09.04, 15:32 > A co do zmian samochodu . Znam ludzi co zmieniają c roku samochód i to nie > jakieś szroty za 1000 złotych tylko samochody z tzw. wyższej półki . Też takich znam, np mój szef. Możnaby się skusić, że tacy zmieniają samochody częściej niż reszta. Tylko Oni robią to z kilku przyczyn: 1.Samochód to dla nich reklama, musi być reprezentacyjny i nie za stary 2.Chcą dać zarobić koledze, który jest właścicielem lub conajmniej kierownikiem salonu samochodowego 3.Sami nie wiedzą czego chcą 4.Mają za dużo kasy. Nie mierz > ludzi swoją miarą ,bo jeżeli jeździś "niezniszczalnym" 10 letnim lub nówką > japończykiem to będziesz nim jeździł do starości bo to dobre auto ?? Fakt, jeżdzę Nissanem Primerą z 97r, póki co nie zamierzam go zmieniać, dopóki nie będzie się psuł. Kiedyś Mercedes reprezentował taką zasadę, że jeśli było coś dobre, to daną część produkował przez lata, przez co ma/miał nieco bardziej konserwatywny kształt niż Renault czy nawet BMW :-) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: pyton Re: kompromitacja martyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:30 Pedale w rozruchanej primerze, pewnie 1.6 albo diesel, tutaj się mówi o prawdziwych samochodach. Gdzie tu wtrącasz swój pragmatyczny, śmierdzący ryj? Link Zgłoś
Gość: :-) Re: kompromitacja martyny IP: 81.190.172.* 17.09.04, 21:26 Gość portalu: pyton napisał(a): > Pedale w rozruchanej primerze, pewnie 1.6 albo diesel, tutaj się mówi o > prawdziwych samochodach. Gdzie tu wtrącasz swój pragmatyczny, śmierdzący ryj? Mylisz się 2.0 137KM :-) benzyna Porozmawiamy jak zmądrzejesz, idz lepiej do klasztoru bo w dzungli to żle Cie wychowali. Link Zgłoś
Gość: AdM Re: kompromitacja martyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 15:20 > 1.Jak widać Martyna idzie na łatwiznę. Ipreza jest minimalnie tańsza od Evo > 2.Lancer jest znacznie większy i zapewnia lepszy komfort jazdy. Przeanalizuj dokładnie o jakich konkretnie wersjach i z jakich lat chciałbyś napisać, bo mylisz się w każdym stwierdzeniu. Link Zgłoś
Gość: :-) Re: kompromitacja martyny IP: 81.190.171.* 17.09.04, 15:45 Gość portalu: AdM napisał(a): > Przeanalizuj dokładnie o jakich konkretnie wersjach i z jakich lat chciałbyś > napisać, bo mylisz się w każdym stwierdzeniu. Długość/wysokość Lancer:4480/1445 Impreza:4415/1440 Wysokośc od siedzenia do sufitu przód: Lancer 950-1000 Impreza 935-970 Tył: Lancer 880 Impreza 790 Rozstaw osi: Lancer 2600 Impreza 2525 Odległość przedni fotel-tylnia kanapa Lancer 650-860 Impreza 630-840 Cena Lancer 73990zł Impreza 88000zł Fakt, przekręciły mi się cyferki. Tym bardziej, auto za większą cenę powinno oferować więcej. Skoro Lancer jest tańszy to po co przepłacać ? pozdrawiam Pojemność bagażnika Lancer 430l Impreza 400l Link Zgłoś
Gość: Gamoń Re: kompromitacja martyny IP: 195.47.201.* 17.09.04, 16:12 Gość portalu: :-) napisał(a): > Cena > Lancer 73990zł > Impreza 88000zł Niczego nie ujmując Twojej argumentacji "wymiarowej", Pani Wojciechowska nie jest/będzie użytkownikiem modelu bazowego a wersji "nieco" bardziej wysilonej - ergo droższej. Zauważalnie. Dla Subaru Imprezy Solberg Edition ("zwykła", 265- konna wersja STI kosztuje 42.000 EUR) konkurentem będzie chyba raczej Mitsubishi Lancer Evo VIII (43.900 EUR). Link Zgłoś
Gość: pyton Re: kompromitacja martyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:32 Ty kurwa uśmiechnięty pojebku w starej primerze, kogo kurwa tu obchodzą te spisane z katalogu wymiary? Ty takie samochody możesz jedynie w katalogu oglądać. Link Zgłoś
Gość: quantas Re: kompromitacja martyny IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 17:02 ale osioł z ciebie nieziemski. 1.Jak widać Martyna idzie na łatwiznę. Ipreza jest minimalnie tańsza od Evo Czy pójściem na łatwizne jest kupienie czegoś tańszego ??? znasz pojęcie łatwizny ??? > 2.Lancer jest znacznie większy i zapewnia lepszy komfort jazdy. O ile według ciebie lancer jest większy ??? czy ktoś kupuje impreze dla komfortu ??? > 3.Gdyby Impreza była dobrym autem to Martyna nie zmieniałaby go przy pierwszej > lepszej okazji. DOBRYCH AUT SIĘ NIE SPRZEDAJE - 2lata to krutko! W dodatku to > nie pierwsza historia - 3imprezy w 5lat!!!!!!!!! Przeczytaj uważnie artykuł. Miała GT i wymieniła na mocniejsze STI a teraz wymienia na najnowszą wersję Solberg Edition. Ma kasę to wymienia. > 4.Każdy kierowca, chwali swoje auto jako najlepsze. Do takiego użytkowania jak Ona impreza jest faktycznie jednym z najlepszych aut. > 5.Skoro auto ma 2lata to nie ma co tam się popsuć, a jeśli już to części są > wymieniane na gwarancji, a samochód serwisowany w ASO Klocków , tarcz i opon nie wymienia się na gwarancji a kosztują one do imprezy naprawdę duże pieniądze. Na koniec: nie komentuj czegoś o czy nie masz bladego pojęcia. > Link Zgłoś
Gość: :-) Re: kompromitacja martyny IP: 81.190.171.* 17.09.04, 20:01 > > lepszej okazji. DOBRYCH AUT SIĘ NIE SPRZEDAJE - 2lata to krutko! W dodatku to > > nie pierwsza historia - 3imprezy w 5lat!!!!!!!!! > > Przeczytaj uważnie artykuł. Miała GT i wymieniła na mocniejsze STI a teraz > wymienia na najnowszą wersję Solberg Edition. Ma kasę to wymienia. Co z tego, że mocniejsze, po prostu auto jest kiepskie, dlatego wymienia. Jeśli to jest najlesze auto, to nie ma nic lepszego, skoro nie ma to się nie wymienia!!! Link Zgłoś
Gość: pyton Re: kompromitacja martyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:35 Kurwa, nie przykładaj swojej mentalności śmiecia jeżdżącego rozruchanym ośmioletnim gównem do ludzi wydających dwieście tysiecy na samochody co dwa lata. Link Zgłoś
Gość: :-) Re: kompromitacja martyny IP: 81.190.172.* 17.09.04, 21:29 Gość portalu: pyton napisał(a): , nie przykładaj swojej mentalności śmiecia jeżdżącego rozruchanym > ośmioletnim gównem do ludzi wydających dwieście tysiecy na samochody co dwa > lata. Nic na to nie poradzę, że po dwóch latach te samochody nie dają już przyjemności z jazdy Link Zgłoś
Gość: pyton Re: kompromitacja martyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:31 Co ty możesz o tym wiedzieć, w katalogach tak piszą? Link Zgłoś
Gość: mobile Re: kompromitacja martyny IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 17.09.04, 21:33 Ten na p,to musi być ale Terminator. Link Zgłoś
Gość: :-) Re: kompromitacja martyny IP: 81.190.172.* 17.09.04, 21:36 > ośmioletnim To i liczyć nie potrafisz. >ludzi wydających dwieście tysiecy No ja złodziejem to nie jestem, żeby mieć tyle kasy. W czasach dzisiejszego bezrobocia i biedy wyrzucanie takich pieniędzy w błoto jest po prostu wyrazem egoizmu i szpanerstwa. Link Zgłoś
Gość: pyton Re: kompromitacja martyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:58 > No ja złodziejem to nie jestem, żeby mieć tyle kasy. Swojej mentalności już nie zmienisz i tą primerą będziesz już zasuwał do końca życia, ale zrozum, że nie każdy jest takim gównem jak ty. Komu Wojciechowska coś ukradła, pojebie? Link Zgłoś
Gość: :-) Re: kompromitacja martyny IP: 81.190.172.* 17.09.04, 22:11 > Komu Wojciechowska > coś ukradła, pojebie? Skąd ma tyle kasy? Od sponsorów przeważnie, tych od rajdów. A Ci sponsorzy Ciągną kasę od ludzi, podwyższając ceny swoich produktów. Nazywaj jak chcesz. Ja za to płacę, Kowalski płaci, może nawet i Ty. Jeśli ktoś zarabia, więcej niż powinien, to jest to w jakiś sposób nie słuszne, czyli okrada innych => inni pracują na niego. Dlatego w naszym kraju, jest tylu biednych i tylu bogatych. Po prostu brakuje klasy średniej, coraz większe różnice społeczne. Nie mam nic przeciwko Pani Martynie, ale uważam, że jeśliby stać ją było na jeden samochód za 200tys na 10lat to byłoby ok. 2lata to już przesada. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: pyton Re: kompromitacja martyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 22:15 Pierdolnięty komuchu, to się nazywa wolny rynek. Ludzie chcą coś kupić za 200 zł, to to kupią, albo kupią u konkurencji za 180, a tobie kurwa nic do tego, czy te 20 zł idzie na promocję i sponsoring. Teorie sprawiedliwości społ. już chyba przerabialiśmy. Link Zgłoś
Gość: frekłentflajer Re: kompromitacja martyny IP: 81.219.224.* 19.09.04, 15:56 martyna dostaje te auta do "testowania", taj jak inne celebrities w PL, po to żeby reklamowac markę, dlatego jej wymieniają co 2 lata sama o tym napisała na swojej stronie, co prawda nie wprost, ale nie-dresy i nie-łysi się domyślą Link Zgłoś
Gość: Daimler Re: I co wy na to maczo w Fordach TDCI i Octaviac IP: *.mtvk.pl 17.09.04, 15:55 furka niezla nie powiem ale ta baba nie dosc ze wyglada strasznie np. brwi ma na wys srodka czola - (taki damski wygladzony i ponaciagany Frankenstein) juz Anita Werner ma wiecej wdzieku ale jest niestety ciepla inaczej- to jeszcze robi na tym kase i to jest najdziwniejsze z tego bo tak naprawde to kto chcialby ja ogladac ja jej nie cierpie a jej glos powoduje przelaczenie programu Link Zgłoś
Gość: pyton Re: I co wy na to maczo w Fordach TDCI i Octaviac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:36 Wklej tu zdjęcie swojej starej, to się pośmiejemy, cwelu. Link Zgłoś
Gość: DD Re: I co wy na to maczo w Fordach TDCI i Octaviac IP: 80.50.13.* 17.09.04, 22:31 Treśc listu odnosi się do wszystkich postów pana :-). Posiadam Subaru Imprezę WRX Sti rocznik 2003. jestem pierwszym właścicielem, auto kupione w salonie Subaru w Krakowie. Kupiłem je nie dlatego że chcę zaszpanować, ale dlatego żeby jakiś cwaniak w primerze 137 KM (albo w golfie z podtlenkiem hahaha, i innych wynalazkach) nie odsadził mnie na światłach (śmiech). Przy wyprzedzaniu na polskich jednopasmówkach jedynym panaceum na to aby bezpiecznie wyprzedzac jest wysoka moc i rozsądek. Wierz mi że nie palę gum na każdych światłach nie jeżdzę 200 km/h po mieście. Mam licencję kierowcy rajdowego. Przeszedłem szereg testów psychologicznych i niemam odchyłów. Auto kupiłem za UCZCIWIE zarobione pieniądze. Jestem brokerem giełdowym mam 38 lat. Nie będę się tu rozpisywał o zarobkach ale takich śmiesznych nissanów primera to mógł bym kupiować co trzy miesiące (chodzi mi o aktualne modele roku 2004). I wież mi przyjemność z jazdy moim samoochodem a twoim jest nieporównywalnie większa. Jeżeli chcesz to możesz się o tym przekonać. Może jesteśmy z jednego miasta więc moglibyśmy się spotkać i oceniłbyś sam. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Gamoń (@home) Re: I co wy na to maczo w Fordach TDCI i Octaviac IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 22:41 Gość portalu: DD napisał(a): > I wież mi I tower you. ;-))) BTW Całkiem rozsądny post. Tylko zapewne zaraz ktoś zacznie Ci udowadniać, że pieniądze zarobiłeś zawyżając swoje prowizje... Link Zgłoś
Gość: :-) spoko ludzik IP: 81.190.171.* 17.09.04, 23:13 Do pana DD: gratuluję dobrego samochodu w takim razie. I wież mi przyjemność z jazdy >> moim samoochodem a twoim jest nieporównywalnie większa. Pod jakim wzgldem? Chyba nie twardego zawieszenia. Tylko co to za przyjemność jak co chwile, trzeba na stacje benzynową podjeżdzać. Na światłach martwić, czy ktoś nie wyciągnie z samochodu itp. >Kupiłem je nie dlatego że chcę zaszpanować, Przecież nikt się nie przyzna, że kupuje auto żeby szpanować. > ale dlatego żeby > jakiś cwaniak w primerze 137 KM (albo w golfie z podtlenkiem hahaha, i innych > wynalazkach) nie odsadził mnie na światłach (śmiech). Co to Ci da jak będziesz jechać za takim cwaniakiem? - Nic. Za to na drzewie masz szansę wylądować szybciej. >Mam licencję kierowcy rajdowego. > Jestem brokerem giełdowym Co jeszcze masz? Rakietę kosmiczną. Na tym forum wiele takich jest co dużo mają, a przynajmniej co wmawiają innym, że mają. > i oceniłbyś sam. i tak widzę, że jesteś wariatem i szpanerem, żaden rozsądny człowiek nie będzie się przy pierwszej okazji chwalił co ma, dlaczego i po co. Widać, że kultury równierz Ci brakuje. Tylko zastanówmy się o czym my mamy rozmawiać, o tym kto ile zarabia, czy o samochodach. Bo to pierwsze prowadzi tylko do pyskówki, niczego więcej. Jeśli zaś rozmawiamy o samochodach, a raczej o ludziach, którzy się znają na nich i mają zamiłowanie na poziomie przewyższającym zainteresowania zwykłego kierowcy, do których pewnie P. Martynę możnaby zaliczyć. To takie osoby wiedzą czego chcą, wiedzą co jest dobrym autem i jeśli to spełnia ich (wyłącznie ich) kryteria, uważają to za najlepszy dla siebie samochód to nie będą tego zmieniać. Powiedz mi kiedy zamierzasz kupić sobie nowe auto? Za rok-dwa? Najbogatszy człowiek świata, jeżdzi starym, Volvo, wiec nie myśl sobie, że kasą (której pewnie nie masz) możesz zastąpić cokolwiek. Przyjemność to subiektywna opinia. Ja cenię sobie wygodę, nie wiem czy odpowiadałoby mi tłuczenie się autem o sportowym zawieszeniu po polskich dziurach, których przecież nie brakuje. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: :-) jeszcze jedno IP: 81.190.171.* 18.09.04, 00:23 >Posiadam Subaru Imprezę >WRX Sti rocznik 2003. jestem pierwszym właścicielem, auto kupione w salonie >Subaru w Krakowie Widzisz kolego i tu wpadłeś, bo nie ma czegoś takiego jak WRX sti, jest albo GX albo STI albo WRX. :-)) Link Zgłoś
Gość: konrad Re: jeszcze jedno IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 00:44 Subaru Impreza 2.0 WRX STI 4x4 TURBO www7.nowe.mojeauto.pl/index2.php?marka=Subaru&model=Impreza&klasa=Sportowy&wersja=2.0+WRX+STI+4x4+TURBO&rodzaj=Os obowy&nadwozie=4+dr. Link Zgłoś
Gość: :-) Re: jeszcze jedno IP: 81.190.171.* 18.09.04, 00:52 w cenniku nie ma czegoś takiego :-( Link Zgłoś
Gość: mobile Re: jeszcze jedno IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 18.09.04, 00:57 www.subaru.pl/subaru_oferta.html Link Zgłoś
Gość: greg Re: I co wy na to maczo w Fordach TDCI i Octaviac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 16:28 Pewno jesteś jednym z tych buców, którzy jeżdzą cały dzień po podziemnym parkingu i straszą zwykłych ludzi rykiem silnika. Wsadź se w dupe te subaru z pedalskim skrzydłem. Link Zgłoś
szymizalogowany Re: I co wy na to maczo w Fordach TDCI i Octaviac 18.09.04, 01:14 nie no bez przesady scignac taki samochod to nawet dieslomani z cipem raczej nie probuja Link Zgłoś
Gość: usa Re: I co wy na to maczo w Fordach TDCI i Octaviac IP: 66.144.5.* 18.09.04, 10:00 Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer, Nissan Skyline ... to wszystko są zabawki dla dużych dzieci. Zwykła osobówka tylko trochę nadmuchana. 2.0 - co to za pojemność? buahahahaha, pierwsza lepsza firma produkuje większe silniki do aut osobowych. Tylko pojemność się liczy. Co z tego, że ma 300KM jak małą pojemność. Mój Chrysler 300M ma 252KM i 3.5l. Mercedes 55SlK AMG - to jest auto, spytajcie się Clarcsona. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Psycholog Pyton: twój język świadczy o tobie... IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 18.09.04, 12:16 Można mieć swoje zdanie i wyrażać je bez wulgarnych słów i obrażania innych.Tak robią ludzie kulturalni. Można też pisać tak jak ty - tak robią ludzie prymitywni i mało inteligentni. Sądząc po twoich postach jesteś elementem z tzw. marginesu społecznego,(choroba psychiczna też jest bardzo prawdopodobna), mam nadzieję że jak dorośniesz zmieni się to na lepsze bo inaczej wróże ci marną przyszłość... Link Zgłoś
Gość: DD Re: Pyton: twój język świadczy o tobie... IP: 80.50.13.* 18.09.04, 14:04 Szanowny panie :-). Zaręczam panu osobiście że istnieje model Subaru Impreza WRX STi. Auto jak najbardziej widnieje w ofercie polskiego importera. Swoją wypowiedzią pokazał Pan jak BARDZO zna się na tych(według Pana) często psujących się, niewygodnych samochodach jakich są Subaru. Czytając pańskie wypowiedzi doszedłem do wniosku że jest Pan albo starym dziadkiem dla którego 4x4 poniżej 6 do setki, sportowy wygląd bądż co bądż jak Pan to określił szpanerski ( możemy polemizować nad znaczeniem tego słowa) jest szczytem głupoty, albo jest Pan niedorozwiniętym nastolatkiem który udaje znawcę Subaru i innych sportowych marek. Tak więc ośmieszył się Pan na forum swoją wypowiedzią że niema takiego modelu. Co więcej nie widzę sensu kontynuowania tej dyskusji. Gorąco Pozdrawiam wszystkich prawdziwych fanów motoryzacji Dominik Link Zgłoś
Gość: mobile Re: Pyton: twój język świadczy o tobie... IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 18.09.04, 15:15 Kiedyś taki typ był marginesem,teraz zaczyna być normą. Link Zgłoś
mess220 Re: Pyton: twój język świadczy o tobie... 18.09.04, 16:59 >>Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer, Nissan Skyline ... to wszystko są zabawki >>dla dużych dzieci. Zwykła osobówka tylko trochę nadmuchana. A co trzeba nadmuchac zeby otrzymac aktywne dyferencjaly do tych aut?? bo zwyklych osobowkach tego nie ma. >>pierwsza lepsza firma produkuje większe silniki do aut osobowych. Wiekszy nie zawsze znaczy lepszy. Jest taka stara zasada:"No replacement for displacement" ale nie sprawdza sie wszedzie np. w rajdach >>Mój Chrysler 300M ma 252KM i 3.5l. >>Mercedes 55SlK AMG - to jest auto, spytajcie się Clarcsona No ale takim Mercedesem nie wygrasz rajdowego mistrzostwa swiata bo nawet nie bedziesz mogl go zglosic do zawodow. A Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer, sa jednak robione "ze wskazaniem" rajdowym. Musisz na to patrzec w ten sposob. Link Zgłoś