Dodaj do ulubionych

Lublin - Modlin (lotnisko) ?

09.12.15, 21:47
Witam.
Wybieram się na lotnisko w piątek (ok. 13.00 z Lublina).

Prośba do jeżdżących tą trasą - którędy ?

Czy pchać się przez Warszawę, czy od Kołbieli pojechać na Górę Kalwarii ?
A może jeszcze inaczej ?

Będę wdzięczny za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • trypel Re: Lublin - Modlin (lotnisko) ? 09.12.15, 22:30
      nie wiem jak teraz ale 2 tyg temu było paskudne zwężenie w Łomiankach, akurat w piątek przywoziłem tesciów i w niedziele odwoziłem do Modlina i musiałem jechać drugą stroną Wisły przez Jabłonnę.
      poza tym w piątek przed 15 nie ma sie co bać Warszawy.
      • qqbek Re: Lublin - Modlin (lotnisko) ? 09.12.15, 23:20
        On w piątek wyjechać zamierza z Lublina o 13-ej. Wypisz-wymaluj o 15-ej będzie na Terespolskiej.
        Nie wiem. Ja bym jechał aż po Północny Praską stroną a dopiero później Wisłę forsował w takich warunkach.
    • toreon Re: Lublin - Modlin (lotnisko) ? 10.12.15, 10:45
      Teoretycznie najsprawniej jest skręcić na G. Kalwarię, potem na Piaseczno i potem na obwodnicę S8, z której '7' na Łomianki i Modlin. Ale jeśli to ma być okolica 16.00 to nie polecam bo 'rdzenni' warszawiacy mocno wtedy korkują wylotówki, w tym obwodnicę.
      Ja bym chyba pojechał w ten sposób: skręcić w Kołbieli na G. Kalwarię ale nie przejeżdżać Wisły tylko skierować się Nadwiślańską (Warszawa-Puławy) na Karczew i Otwock i potem cały czas wzdłuż prawej strony Wisły aż do Modlina. Wprawdzie na Modlińskiej (północna strona stolicy) może się trochę przytkać ale w granicach wytrzymania.
      Są jeszcze inne, nieco skomplikowane opcje ale bez dobrej nawigacji ani rusz.
      • trypel Re: Lublin - Modlin (lotnisko) ? 11.12.15, 12:14
        jesli na 7 jest wciaż remont przed Łomiankami to dupa i nie dojedzie.
        Poza tym kawałek z G Kalwarii do Piaseczna moze być nieprzyjemny.
        moze przez G Kalwarię, Mszczonów i przez Puszczę Kampinoską (Leszno) - naokoło ale spokojnie i prosto na lotbisko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka