Dodaj do ulubionych

Autostrada A4: Gliwice - Katowice

21.09.04, 19:56
Czy ktos wie kiedy nastapi oddanie do uzytku tego odcinka ??
Obserwuj wątek
    • Gość: rydzyk Re: Autostrada A4: Gliwice - Katowice IP: *.toya.net.pl 21.09.04, 20:11
      Miller coś wiedział, ale go wy..li i teraz już nikt nie wie.
      • Gość: Albercik Re: Autostrada A4: Gliwice - Katowice IP: *.sownet.gliwice.pl / *.pl 21.09.04, 20:25
        juz niedlugo hihi haaa jestem z Gliwic i czekam jak na zbawienie i chyba sie nie doczekam pozdrawiam
        • Gość: mobile Re: Autostrada A4: Gliwice - Katowice IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 21.09.04, 20:49
          Poczekaj jak Ci zaśpiewają opłatę za przejazd.
          • Gość: Albercik Re: Autostrada A4: Gliwice - Katowice IP: *.sownet.gliwice.pl / *.pl 21.09.04, 20:58
            no wlasnie i to bedzie problem
            • jacekm22 Re: Autostrada A4: Gliwice - Katowice 21.09.04, 21:20
              Czyzby nikt nic konkretnego nie wiedzial ? !!!
              • Gość: Albercik Re: Autostrada A4: Gliwice - Katowice IP: *.sownet.gliwice.pl / *.pl 21.09.04, 21:24
                podobno chodza ze juz za chwilke a w polsce chwilka to ... no wlasnie ile
              • Gość: Juanito Re: Autostrada A4: Gliwice - Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:06
                Miedawno słyszałem w telewizroni, że na przełomie listopada i grudnia do
                Gliwic, a później do Kleszczowa.

Czy ktoś wie, czy będzie pobór opłat między Katowicami a Zabrzem?
                • Gość: marek Re: Autostrada A4: Gliwice - Katowice IP: 217.11.130.* 22.09.04, 13:22
                  Od Katowic do Sośnicy narazie za darmo ponoć do czasu ukończenia budowy DTŚ-ki,
                  płatna ma być obwodnica Gliwic z Kleszczowa do Sośnicy heh już widze te korki w
                  mieście:((
                  • Gość: Juanito Re: Autostrada A4: Gliwice - Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 18:03
                    No to spokojnie. Mając na uwadze tempo budowy DTŚ, za mojego życia (mam 40)
                    jeżdżę bez opłat.
                • Gość: mobile Re: Autostrada A4: Gliwice - Katowice IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 22.09.04, 19:26
                  Budują z obu stron.Trzymam kciuki żeby się minęli.Byłoby 8 pasów.
                  • Gość: dobre Re: Autostrada A4: Gliwice - Katowice IP: *.kobierzyce.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:53
                    Gość portalu: mobile napisał(a):

> Budują z obu stron.Trzymam kciuki żeby się minęli.Byłoby 8 pasów.
                    he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka