Dodaj do ulubionych

Czy ten samochód moze miec 70 tys przebiegu po 7

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:32
latach ?? Dla mnie to troche podejrzane .

www.trader.pl/details,131,21777-56.asp
BMW 540 i jak zwykle w kazdym ogloszeniu podane jest ze bezwypadkowy .
Wierzyc czy nie wierzyc ??
Obserwuj wątek
    • Gość: konrad Re: Czy ten samochód moze miec 70 tys przebiegu p IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 16:47
      Moze ale nie musi.
      Sprawdz papiery.
      • devote Re: Czy ten samochód moze miec 70 tys przebiegu p 27.09.04, 16:49
        moj 5 letni ma 54k
        mam blisko do pracy a czasami uzywam samochod firmy
    • Gość: radykal Re: Czy ten samochód moze miec 70 tys przebiegu p IP: *.centertel.pl 27.09.04, 16:53
      Cuda sie zdarzaja ..
      Moze miec rzeczywiscie 70k przebiegu ale na oś lub na koło ....
      To troche jak z kobieta na ulicy z tyłu widzisz fajna dupe , zgrabna figura
      fryzurka itp. myslisz ze 20 -25 a jak spojrzysz z przodu to dodajesz 10 -20 lat

Jak nie jest to przebieg gwarantowany ( znasz własciciela lub masz na to mocne
      papiery ) to na 99 % ma wiecej ...
      znawcy potrafia oszacowac to po zuzyciu tapicerki i iinych elementów uzytkowych
      wnętrza ( widza czy było to do 100 k czy duzo wiecej )
      • Gość: Serioza Re: Czy ten samochód moze miec 70 tys przebiegu p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:57
        Na oko to piekny . Czy M-pakiet ma tez utwardzenie zawieszenia ?? Podobno to
        strasznie psuje komfort . Na nasze drogi raczej z tym to by sie nie nadawal .
        Dzieki za odpowiedzi .
    • Gość: Molson Re: Czy ten samochód moze miec 70 tys przebiegu p IP: *.sympatico.ca 27.09.04, 16:58
      Bierz ,nie zastanawiaj sie .
      • Gość: floyd Re: Czy ten samochód moze miec 70 tys przebiegu p IP: 82.160.79.* 27.09.04, 17:40
        byc moze sie myle, ale wydaje mi sie ze w 1997 nie montowali takich przednich
        reflektorów (z neonowymi postojowymi) a i tylne nie byly diodowe, moze przesadzm
        ale troche to daje do myslenia
    • wernes Kilka uwag 27.09.04, 18:11
      1. Zwroc uwage ze licznik jest w milach - prawdopodobnie chodzi o 70 tysiecy
      mil. A to juz jest bardziej prawdopodobne chociaz i tak malo jak na 7 letnie
      auto.

2. Widac ze auto ma reflektory, przedni zderzak i tylne lampy od modelu 2000 -
      to juz daje do myslenia...

3. Auto wyglada dobrze - jesli ma obnizone i utwardzone zawieszenie to
      wspolczuje. Na polskich drogach jedzie sie jak taczka. Wiem, bo sam tak mam
      wlasnie w BMW 5.

4. Z drugiej strony - nie sprzedaje go pan kaziu w przepoconej koszuli i petem
      Fajrantem w gebie, ale ASO BMW - wiec mozna mu raczej zaufac. Przed kupnem
      warto jednak udac sie do innego serwisu i poddac go szczegolowemu badaniu - pod
      katem przebiegu itp. Polecam wszelkie serwisy typu BOSCH SERVICE

5. Jesli bedziesz juz prawie zdecydowany na zakup - odezwij sie do mnie, powiem
      Ci gdzie znajdziesz kontrolke ktora jesli sie pali to oznacza ze auto posiada
      czesci z innego auta. Przy odbudowie powypadkowych BMW malo kto przejmuje sie
      ta kontrolka. Ale niestety nowy wlasciciel rowniez, bo nie wie co ona oznacza.

Powodzenia.
      • wernes Re: Kilka uwag 27.09.04, 18:17
        Jeszcze jedno- kierownica jest od M Gmbh wg mnie rowniez nie oferowana w 1997
        roku. Ale tego w 100% pewien nie jestem.
    • Gość: takie tam Re: Czy ten samochód moze miec 70 tys przebiegu p IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 27.09.04, 18:26
      światła mogły byc wymienione ze względu na to że za oceanem muszą być świecące
      symetrycznia w europie niesymetrycznie a przy okazji wymieniono zderzak na
      bardziej "bajerancki" od nowszej wersji.

nie żałuj kasy na diagnostę podjedź do jakiegoś serwisu niech mechanik sprawdzi
      a najlepiej dwóch czy trzech różnych daj każdemu po 100 pln i niech ocenią,
      ścieżka diagnostyczna i inne zabawki w tym pomiar laserowy punktów konstrukcji
      nadwozia to koszt znikomo mały w stosunku do ceny samochodu wiec nie baw się w
      oszczędnego polaczka tylko jedź i sprawdź i miej święty spokój!!!!

• Gość: mijus Re: Czy ten samochód moze miec 70 tys przebiegu p IP: *.icpnet.pl 27.09.04, 18:41
      tak on ma tyle a nawet jeszcze mniej jeśli jesteś naiwny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka