IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.10.04, 23:40
Co sadzicie o tym aucie?czy gwarancja 2 letnia vw-agena ma jakies
ograniczenia?uwarunkowania?czy to konstrukcja udana?
Obserwuj wątek
    • Gość: RF Re: VW TOURAN IP: 57.66.193.* 06.10.04, 10:58
      Ochota na jazdę próbną przeszła mi w momencie odpalenia silnika brzmi gorzej od
      Ursusa teściowej a benzyny 2.0 (minimum do tej wielkości) w ofercie brak. do
      tego za roletkę na bagaże dopłata 800 PLN. Nie wiem czy to dobre auto ale na
      pewno mnie nie rajcuje.
      • Gość: Kuimichino Re: VW TOURAN IP: *.g.pppool.de 06.10.04, 11:04
        VW jak VW. To jest minivan na bazie Golfa a z Golfa generalnie nabywcy sa
        srednio zadowoleni. Jechalem jako pasazer, wnetrze smutne jak pogrzeb starej
        panny ale zawieszenie niezle, w koncu niezle hamulce w VW. Jak bedzie z
        niezawodnoscia? Mysle, ze lepszym nabytkiem bedzie Toyota Corolla Verso, ale to
        moje subiektywne...
    • greenblack Re: VW TOURAN 06.10.04, 11:05
      4,2-tonowe dostawczaki na bliźniakach wyglądają zgrabniej.
    • Gość: asas Re: VW TOURAN IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:12
      Odbyłem jazde próbna Touranem i Altea w tym samym dniu. Przesiadlem sie z
      jednego auta do drugiego. Touranem jechalo mi sie jak samochodem dostawczym,
      nic specialnego, nic mnie w nim nie zaskoczyło na plus. Altea to marzenie,
      prowadzi sie super, wrazenia z jazdy super pozytywne.
      • Gość: Pankracy Re: VW TOURAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:22
        Touran i Altea to praktycznie te same auta. Jak juz bym mial miedzy nimi
        wybierac to wybralbym Tourana, ze wzgledu na wyglad i ilosc miejsca. Altea
        wyglada po prostu smiesznie, van udajacy auto sportowe to makabra. Ale to
        oczywiscie moje zdanie a jak wiadomo o gustach nie powinno sie dyskutowac.
    • ghibli Re: VW TOURAN 06.10.04, 15:24
      wyglada jak cegla/pustak z zaokraglonymi naroznikami
      moze jezdzi nie najgorzej ale jest bezplciowy co ostatecznie go dyskwalifikuje
    • duze_a_male_d_duze_m Re: VW TOURAN 06.10.04, 18:25
      Jeszcze chwila i w Niemczech ten brzydal zajmie drugie miejsce zaraz po Golfie
      w rankingu sprzedaży.
    • Gość: gość Re: VW TOURAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:08
      jak na zaokrągloną cegłę to muszę powiedzieć, że jest to dość ładnie zaokrąglona
      bardzo dobrze wykończona, wyposażona, pakowna i nezawodna cegła. zasadniczo nie
      zamieniłbym jej na japońską myśl motoryzacyjną made by toyota bo trudno mi
      znaleźć jakieś wyraźne atuty spasionego yarisa po nieudanej kuracji hormonalnej.
      moja cegła należy chyba do tych lepszych pustaków bo napędza ją "ursusowski"
      klekot 2.0 TDI - za bardzo dynamiczny i za bardzo oszczędny. co do odgłosu
      uruchamianego silnika nie wysilę się i napiszę - jest to diesel i tak musi być -
      nie mam za to problemu z przejechaniem 900-1000 km na jednym baku. miałem wybór
      w postaci passata varianta i nie żałuję bo samochód jest wart swoich pieniędzy
      i myślę, że posłuży mi ładnych kilka lat.

pozdro wszystkim
      • Gość: Pankracy Re: VW TOURAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:20
        Ale sobie wybrales porownanie, kazdy by wybral Touran gdyby mial jako
        alternatywe Passata.
        • Gość: Kris Kelvin Re: VW TOURAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:39
          Jezdzilem krotko nim na jezdzie probnej. Wrazienia jak najgorsze. Zawieszenie
          przecietne, srodek mimo ze nowy juz trzeszczal. Do tego szaro buro i ponuro.
          Zdecydowanie nie.
        • Gość: -_- Re: VW TOURAN IP: *.dyn.optonline.net 06.10.04, 21:52
          >>>Ale sobie wybrales porownanie, kazdy by wybral Touran gdyby mial jako
          alternatywe Passata.

nie kazdy bo ja nie
          i wybralbym Passata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka