Dodaj do ulubionych

Pierwsza jazda: Renault Modus

IP: 195.116.22.* 06.10.04, 13:34
już przebieram nogami żeby go kupić żonie - niech ma, a co
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: Pierwsza jazda: Renault Modus 06.10.04, 16:52
      A Fiat nadal śpi i zwleka z wprowadzeniem do Polski Idei.
      • Gość: emigrantka Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: *.kabel.telenet.be 06.10.04, 21:41
        A my juz sie zdecydowalismy. Fiat Idea odpadl po probnej jezdzie - przednie
        slupki bardzo utrudniaja widocznosc. Szkoda, bo w srodku jest bardzo
        bajerancki - te przesuwane i odchylane fotele, schowki przerozne. F.Idea chyba
        nie okazal sie sukcesem - prawie nie widac na drogach. Dealerzy bardzo schodza
        z cenami, a jednak wybralismy znacznie drozsze Renault.
        • adrian4u a dlaczego nie nowy Suzi Swift??? 07.10.04, 00:12
          warto poczekać - www.globalsuzuki.com/swift
          czudeńko:)
          • Gość: Kokeeno Re: a dlaczego nie nowy Suzi Swift??? IP: 5.6.1D* / *.netz.sbs.de 08.10.04, 17:31
            To chyba nie ten segment. Chociaż wygląd, to potomek Concepta S1/S2 ma całkiem
            fajniutki...
    • Gość: valpi swiatowy rekord ceny auta miejskiego IP: *.echostar.pl 06.10.04, 23:41
      wlasnie skonfigurowalem ladne marzenie - tylko 92.550
      oj chyba bedzie malo kupujacych
    • Gość: B Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: *.user.ono.com 07.10.04, 02:20
      A potem kopnie cie w d. i pojdzie do innego. Nie rozpieszczaj nadmiernie bo cie
      pogryzie.
    • Gość: zaskok Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 07:01
      Buachachach!!! Ta cena jest za wysoka co najmniej o 15 tys.!!!
    • Gość: emeryt Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:49
      Ja wezmę dwa - jednego dla żony, jednego dla psa.
    • Gość: Hermes Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: 62.233.236.* 07.10.04, 09:53
      Renault to pewny kandydat do liderowania w sprzedaży nowych samochodów na
      polskim rynku gdyby nie KILKA GŁUPICH BŁĘDÓW konstrukcyjnych i marketingiwych.
      Mianowicie:
      elektryka w clijówkach, megankach. i lagunach jest tak tandetna że już po
      roku użytkowania lepiej unikać deszczu. / użytkuje trzecią renówkę po koleji
      to wiem /.
      Roczna, a od niedawna dwuletnia gwarancja to kilka tys. mniej sprzedanych
      samochodów.
      TO SAMO BĘDZIE Z MODUSEM !!!
      Dlatego zmieniam RENAULT na Japończyka
      • Gość: Zenon Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 17:17
        I slusznie Wacpan uczynisz. Przez rok mailem Clio - tandeta wrecz niebywala.
        Pod koniec pierwszego roku uzytkowania wszystko zaczelo sie sypac. Sprzedalem
        zatem niewiel tracac i kupilem Japonczyka. Leje benzyne i mam swiety spokoj.
        Jesli moge cokolwiek zasugerowac to sugeruje Mitsubishi Colta. Tanszy znacznie
        od Modusa, a jakosciowo o kilka polek wyzej.
    • Gość: Paweł Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: *.um.gliwice.pl 07.10.04, 15:26
      Kolejna kicha z Renault.
      Strzeżcie się.
    • Gość: Pawik Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: 193.193.181.* 08.10.04, 12:02
      Szkaradne i drogie to auto. Przypomina z wyglądu Hyundai'a Atosa - fuj!
      • niki27 Re: Pierwsza jazda: Renault Modus 08.10.04, 16:00
        Nie to co 15 letnie Audi...
    • Gość: eko Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 13:11
      To jest Panda.
      Kolejna kradzierz żabojadów.
    • Gość: thierry Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:22
      Renault przesadziło z cenami.Przynajmniej na naszym rynku.Np.1.4 16V bez klimy
      53.400,w tej klasie są przecież konkurenci tacy jak Honda Jazz (ok.50
      tys.),Ford Fusion (z klimą poniżej 50 tys.a Modus oczywiście trochę lepiej
      wyposażony za 62 tys.).Co do stylistyki też się można czepiać...
      • Gość: RF Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: 57.66.193.* 11.10.04, 12:59
        Porównując ceny należy uwzględnić całe wyposażenie a nie tylko część.
        Dla jednego ważniejsza klimatyzacja a dla innego poziom bezpieczeństwa a ktoś
        inny będzie chciał osiągów lub ekonomiki pojazdu. Wszystko razem tworzy bardzo
        wysoką cenę. Z tego co słyszałem na dzień dzisiejszy ten model daje najwyższy
        poziom bezpieczeństwa w klasie i nie sądzę, że to nic nie kosztuje.
    • tobey Re: Pierwsza jazda: Renault Modus 11.10.04, 13:05
      Według mnie jest to nie zbyt ładne auto. Takie jakieś nieforemne.
      Ale co tam wygląd. Wielki plus dla Renault za rozwiązania we wnętrzu i na
      zewnątrz.
    • Gość: Max !!!Przepraszam Państwa gdzie uczciwie można... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:54
      .....zarobić takie pieniądze, aby kupić sobie to cudo??? Proszę o odpowiedź :)))
      • Gość: a Re: !!!Przepraszam Państwa gdzie uczciwie można.. IP: *.irom.uw.edu.pl 14.10.04, 02:19
        w Sejmie oraz Senacie RP, na urzędzie Prezydenta RP itd.
    • Gość: kow3l Za takie gowno wiecej niz 50 tys? IP: 81.210.124.* 13.10.04, 19:27
      No chyba zartuja
      • Gość: wernychora i tak bedzie szlo jak cieple bulki !!! IP: *.pool.mediaWays.net 13.10.04, 20:43
    • daniel.jed Re: Pierwsza jazda: Renault Modus 14.10.04, 01:12
      RF wiesz może ile kosztują te gwiazdki w EURONCAP ? Podejrzewam że niewiele bo
      Renault kupuje je dla każdego modelu. I to po pięć sztuk. A najbezpieczniejsze
      auta to Volvo i Saab, a nie Renault.
    • Gość: qwerty Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:56
      właśnie jutro chciałem kupić zgrzewkę wody. Nie wiecie gdzie do jutra mogę
      kupić Modusa?
    • Gość: ja Re: Pierwsza jazda: Renault Modus IP: *.crowley.pl 18.10.04, 18:24
      zero bagażnika :(
      czerwone zegary elektroniczne na srodku kokpitu... :(
      nawet ładne :)
      ale nie za tą cene :(
      moje fusion lepsiejsze.... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka