Dodaj do ulubionych

ANTYSKODZIAŻE POWIEDZCIE JAKIE MACIE AUTA

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.10.04, 18:35
udowodnie wam ze nie ma samochodu bez jakis wad . kazda firma ma na swoim
koncie jakis nieudany projekt. napewno te samochody ktorymi jezdzicie albo
ktore wydaja sie wam ze sa dobre tez maja wady, a moze nawet sa gorsze od
produktow skody. i wzywam was zebyscie w koncu zaczeli normalnie dyskutowac a
nie pisac tylko jakies farmazony nadajace sie do leczenia klinicznego.
Obserwuj wątek
    • Gość: maybach Re: ANTYSKODZIAŻE POWIEDZCIE JAKIE MACIE AUTA IP: *.net-serwis.pl 08.10.04, 18:58
      znasz takiego? ;)
    • Gość: e_błąd Re: ANTYSKODZIAŻE POWIEDZCIE JAKIE MACIE AUTA IP: *.toya.net.pl 08.10.04, 20:16
      b.ładnie zatytułowałeś post, ale sorrki w pierwszym słowie jest chyba poważny
      błąd
      • andre_234 Re: ANTYSKODZIAŻE POWIEDZCIE JAKIE MACIE AUTA 08.10.04, 20:29
        Gość portalu: e_błąd napisał(a):

> b.ładnie zatytułowałeś post, ale sorrki w pierwszym słowie jest chyba poważny
        > błąd
        To nie błąd. To ich znak firmowy.
        antyskodziaŻ to bŻmi dÓmnie.
        pzdr
        • Gość: kanciak Re: ANTYSKODZIAŻE POWIEDZCIE JAKIE MACIE AUTA IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 15:49
          Muraz-tynkaz sie odezwal.
    • Gość: kanciak Fiat Stilo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 22:34
      Zadna skoda sie nie umywa.
      • davyt FIAT?.........:o)))))))))))))))))))))))))))))))))) 08.10.04, 23:33
        No to jest marka
        • Gość: kanciak Re: FIAT?.........:o))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 15:50
          Na pewno bardziej prestizowa i nowoczesna od skody.
          • davyt Re: FIAT?.........:o))))))))))))))))))))))))))))) 09.10.04, 21:07
            Kto ti powidzal takom gupote?

Spytaj se ludzi
      • mac.card Kanciak! 09.10.04, 10:43
        Pytanie było do ludzi, którzy mają samochody. Ty swojego wymarzonego Stilo
        nigdy nie miałeś więc sie odzywaj.
        • Gość: kanciak Re: Kanciak! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 15:48
          Zamknij jadaczke dziaduniu. Uwazaj, bo ci nastepna skode tez ukradna.
          • mac.card Re: Kanciak! 09.10.04, 17:48
            Od razu widać, że jesteś z Kielc.
            • Gość: kanciak Re: Kanciak! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 22:33
              Zazdroscisz pryku?
              • Gość: at Re: Kanciak! IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 22:56
                Wszyscy zazdrościmy ci stilo i kieleckiego pochodzenia.
                • Gość: kanciak Re: Kanciak! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 23:17
                  Ale z ciebie tyfus.
                  Pewnie bujasz sie fabka sedan i myslisz, ze jestes gosc. Ciekawe czy nie
                  zauwazasz ze wszyscy sie z ciebie smieja, czy moze tylko udajesz?
                  A jak tam sie spisuje unikalna tapicerka, cieciu?
                  • Gość: at Re: Kanciak! IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 23:22
                    Gdybyś był tak spostrzegawczy jak jesteś chamski, to zauważyłbyś że w innym
                    miejscu odpowiedziałem ci, że nie mam wąsów, kapelusza ani skody. Nie powtarzaj
                    się więc ze swymi prymitywnymi argumentami, bo naprawdę spływają one po mnie, a
                    świadczą jednoznacznie o tobie.
                    • Gość: kanciak Re: Kanciak! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 23:26
                      Pytalem jak tam twoja unikalna tapicerka?
                      A moze juz nie jest taka unikalna, bo okazalo sie ze pol osiedla ja ma?
                      Wyszedles na glupka, ale wcale mi cie nie szkoda.
                      Sam chciales byc posmiewiskiem, to masz.
                      • Gość: at Re: Kanciak! IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 23:34
                        Nie mam skody, ani unikalnej tapicerki, wprost przeciwnie tapicerka w moim
                        aucie jest jak najbardziej zwyczajna: dobrej jakości welur, który po 5 latach
                        użytkowania nie nosi oznak zużycia.
                        • Gość: kanciak Re: Kanciak! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 23:50
                          Jak nie masz skody to co tu robisz?
                          • Gość: at Re: Kanciak! IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 23:53
                            A ty???
                            • Gość: kanciak Re: Kanciak! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 23:55
                              Gość portalu: at napisał(a):

> A ty???

Ja jestem antyskodziarzem.

ps. Rozwalila mnie twoja odpowiedz. Wiedzialem, ze taka bedzie.
                              • Gość: at Re: Kanciak! IP: *.net-serwis.pl 10.10.04, 00:01
                                Nie, ty nie jesteś antyskodziarzem, ty jesteś prymitywem z kompleksami.
                                • Gość: kanciak Re: Kanciak! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 00:02
                                  A to bycie antyskodziarzem wymaga posiadania jakichs glebszych cnot i zalet?
                                  • Gość: at Re: Kanciak! IP: *.net-serwis.pl 10.10.04, 00:10
                                    Bycie antyskodziarzem wymaga posiadania rzeczowych argumentów a nie jedynie
                                    niewyparzonej gęby.
                                    • Gość: kanciak Re: Kanciak! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 00:12
                                      I ty pewnie jestes takim antyskodziarzem?
                                      BUHAHAHAHAHAHAHA!
                                      • Gość: at Re: Kanciak! IP: *.net-serwis.pl 10.10.04, 00:13
                                        Nie, bo nie jestem antyskodziarzem!
                                        • Gość: kanciak Re: Kanciak! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 00:23
                                          To co tu k.... robisz?
                                          • Gość: at Re: Kanciak! IP: *.net-serwis.pl 10.10.04, 11:19
                                            A to nie powinno cię, prostaku, interesować.
                                            • Gość: kanciak Re: Kanciak! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 17:55
                                              Ale interesuje.
                                              Skodziarzem nie jestes, anty tez nie wiec kim?
                                              A moze fantasta-marzycielem marzacym o fabce z kolorem lakieru?
                                              • Gość: kanciak Re: Kanciak! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 17:56
                                                Mialo byc ... z unikalnym kolorem lakieru.
      • Gość: at Re: Fiat Stilo IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 12:31
        Samochody dziela sie na lepsze, gorsze i fiaty!
        • Gość: kanciak Re: Fiat Stilo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 15:48
          Ile masz lat, ze bawi cie powtarzanie takich banalow?
          • derduch Re: Fiat Stilo 09.10.04, 16:19
            Broń Boże nie mam ochoty trzymać ze "skodowcami" ale w tym wypadku muszę
            W 1997 kupiłem w salonie Punto, sprzedałem te gówno po mniej niż dwóch latach,
            miało przejechane 48 tys/km i było totalna padaczką!!! Poza ciągłymi
            mechanicznymi usterkami zaczęło rdzewieć nad przednią szybą, na zgłoszenie
            reklamacji gwarancyjnej serwis odpowiedział że gwarancja jest na perforacje i
            trzeba czekać aż "na wylot" się dziury porobią!!!
            Nie kupować samochodów na "F": Fiatów, Fordów i Francuskich!!!
            Z ciężkim sercem ale przyznaje: Zdecydowanie i bezwarunkowo wolałbym Skodę od
            Fiata. Oczywiście tej samej klasy.
            • davyt Re: Fiat Stilo 09.10.04, 21:05
              U nas mowi se FIAT SCHNILO (STILO)
              Niewiem czi rozumiece
              Wogole FIAT jest okropna marka. Kazdy kto reperuje samochody potwierdzi
            • Gość: kanciak Re: Fiat Stilo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 22:34
              Jestes debilem niegodnym miana antyskodziarza.
              I tyle.
              • Gość: at Re: Fiat Stilo IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 22:59
                Nie, debilem jest ten kto mając możliwość kupna "normalnego" auta za
                porównywalne pieniądze kupuje fiata.
                • Gość: kanciak Re: Fiat Stilo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 23:19
                  Dziwne, bo wiekszosc ludzi mowi to o skodzie.
                  Chyba masz delirke.
                  • Gość: at Re: Fiat Stilo IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 23:24
                    Tak, bo to jest forum skody i taka jest kolejność rzeczy, że antyskodziarze
                    czepiają się tej marki.
                    • Gość: kanciak Re: Fiat Stilo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 23:27
                      Ciekawe, ze nie ma forum Fiata.
                      • Gość: at Re: Fiat Stilo IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 23:36
                        Tak, to zapewne zasługa jakości, niezawodności i prestiżu tej marki.
                        • Gość: kanciak Re: Fiat Stilo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 23:51
                          Nie wiem, za to wiem skad forum skody.
                          • Gość: at Re: Fiat Stilo IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 23:59
                            Forum skody powstało dla wymiany uwag nt. tych samochodów, ale napewno nie dla
                            prezentacji swojego chamstwa i ignorancji, reprezentowanych przez ciebie.
                            • Gość: kanciak Re: Fiat Stilo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 00:01
                              "Na pewno" pisze sie odddzielnie.
                              I kto tu jest ignorantem?
                              A forum skoda nie powstalo wcale dla wymiany pogladow, bo skodziarze takowych
                              nie maja. Oni mysla telewizja zamiast mozgiem.
                              • Gość: at Re: Fiat Stilo IP: *.net-serwis.pl 10.10.04, 00:07
                                Owszem skodziarze mają poglądy, bo mają też mózgi, a ty ani jednego ani
                                drugiego, jedynie brak szacunku dla innych i niedpartą chęć obrażania ich.
                                • Gość: kanciak Re: Fiat Stilo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 00:10
                                  Wybacz, ale trudno miec szacunek do debili.
                                  • Gość: at Re: Fiat Stilo IP: *.net-serwis.pl 10.10.04, 00:16
                                    Jeśli już to nie "debili", tylko debilów, za których uważam użytkowników fiata
                                    z własnej, nieprzymuszonej woli.
                                  • Gość: at Re: Fiat Stilo IP: *.net-serwis.pl 10.10.04, 00:21
                                    Na tym zakończę rozmowę z tobą, gdyż szkoda "ócz mych błękitu" by czytać twe
                                    wypociny.
                                    • Gość: kanciak Re: Fiat Stilo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 00:25
                                      Weszla mama i mowi: "Kaziu, gasimy swiatlo i spac. Tylko rece na koldrze".
                                      No to dobranoc.
                                      • Gość: at Re: Fiat Stilo IP: *.net-serwis.pl 10.10.04, 11:17
                                        No tak, tego się właśnie spodziewałem po tobie: należysz do tej grupy ludzi,
                                        którzy zawsze chcą mieć ostatnie zdanie - śmiało więc, pisz do woli, daj popis
                                        swego intelektu i niech ci nie przeszkadza, że ja już nie będę odpowiadał.
                                        • Gość: kanciak Re: Fiat Stilo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 20:23
                                          Za to ty nie masz w ogole swojego zdania i myslisz telewizja zamiast mozgiem.
                                          "Mam tak samo jak ty!"
          • Gość: at Re: Fiat Stilo IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 22:04
            To nie banały tylko święta prawda, o czym świadczą wypowiedzi "zadowolonych"
            użytkowników fiata.
            • Gość: kanciak Re: Fiat Stilo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 22:32
              Ja jestem zadowolony
              • Gość: QQRYQ Re: Fiat Stilo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 09:34
                ale zescie sie rozpisali :-)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka