Gość: sonnnja IP: *.telia.com 10.10.04, 09:41 Witam, bardzo potrzebuje nastepujaca informacje: model 1U2274 octavia ambiente 1,9 TDI 90KM, to model z ktorego roku??? z gory dziekuje pieknie za ew. informacje Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: sonnnja Re: kobieta prosi o info IP: *.telia.com 10.10.04, 10:19 Pieknie dziekuje. A czy znasz moze jakis link do strony, w ktorej jasno i przejrzyscie jest to wyluszczone? Ja nie moglam nigdzie znalezc. A potzrebuje tego aby przygotowac sie do dyskusji z dealerem- zamowilam i kupilam -w moim przekonaniu- model 2005, tymczasem dostarczony samochod ma takie parametry jak podalam wyzej. Fajnie, co? Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: kobieta prosi o info IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 10:20 To normalne u Skody, ze sprzedaja stare modele w nowej cenie. Link Zgłoś
Gość: sonnnja Re: kobieta prosi o info IP: *.telia.com 10.10.04, 10:26 Normalne? Nie mam szans na uznanie reklamacji? To chyba nie jest w porzadku iz dostaje inny samochod niz to bylo moim zyczeniem? Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: kobieta prosi o info IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 10:33 Gdybys nie kupowala skody, to bys tak nie miala. Za bledy sie placi. CO ci w ogole do lba strzelilo z ta skoda? Czytalas jej reklame w 'Fakcie'? Link Zgłoś
derduch Re: kobieta prosi o info 10.10.04, 10:33 Spokojnie :-))) Nie bierz tak dosłownie wszystkiego co czytasz na tym forum bo zawału dostaniesz... Zerknij na ten link to się rozluźnisz: images.optin.com.au/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg=SKODA%20OCTAVIA%20TO%20JEDNAK%20NIE%20MERCEDES Link Zgłoś
Gość: sonnnja Re: kobieta prosi o info IP: *.telia.com 10.10.04, 10:52 To za malo abym mogla sie rozluznic , wziawszy pod uwage okolicznosci. Ale dzieki za dobre checi Link Zgłoś
Gość: jack83@o2.pl Re: kobieta prosi o info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 13:38 witam po tym numerze nie dowiesz sie z jakiego roku ta skoda! bym Ci prędzej powiedzial jak bys mi napisala numer oznaczeni z której kolwiek szyby! pozdrawiam! Link Zgłoś