Dodaj do ulubionych

Autoblog....

06.03.18, 08:36
...wiem, ze napisecie, ze to do dupy,
ze bez sensu, ze zle pisane, itd.. itd..

Pomimo to gdyby ktos chcial rzucic okiem na nowe miejsce o moto w sieci to daje znac, ze takie cos powstalo...

www.spidersweb.pl/2018/03/autoblog-spidersweb-zlomnik.html - czyli spidersweb.pl/autoblog/
Obserwuj wątek
    • 1realista Sp... na drzewo... 06.03.18, 09:41
      1) spiderweb i antyweb są tak bliźniaczo podobne, że wystarczy czytać jeden z nich. część branży się z nich śmieje.
      2) widać formuła bloga technologicznego się wyczerpuje skoro chcą rozwijać kolejne projekty wewnątrz spiderweba
      3) przestałem czytać spiderweba z powodu identycznego jak przestałem czytać wykop. powodem jest za dużo tego prawicowego gówna (bezprawnik) na obu portalach. nie zgadzam się z poglądami - nie czytam - nie popieram. proste.
      4) złomnik to niech się wypcha ze swoim blogiem. powodem jest to, że kiedyś znienacka skasował wszystkie swoje wpisy na złomniku mając totalnie w dupie czytających. a teraz chodzi po portalach i żebrze gdzie go zatrudnią. olewa czytającego ? - to czytający olewa jego! prosta zrozumiała relacja.
      5) zaczyna się brak czasu - lepiej poświęcić go na coś bardziej interesującego - dlatego też coraz większą popularnością cieszą się podkasty - można słuchać i robić coś innego.
      6) coraz więcej interesujących treści jest na youtube i mając określony czas na konsumpcję treści oczywiste, że ogranicza się to do najlepszych, najciekawszych treści.
      • galtomone Re: Sp... na drzewo... 06.03.18, 09:44
        Strasznie duzo zdan, jak na kogos kto tym nie jest zainteresowany :-) - ze tez ci sie chcialo.
        • 1realista Re: Sp... na drzewo... 06.03.18, 09:58
          po prostu antyzlomnikowy manifest :-P. jego żebranina zaczyna być żenująca. ma swój portal to powinien go rozwijać i budować społeczność a cwaniakuje. a spidera dawno przestałem czytać bo mając dwa identyczne blogi można czytać jeden z nich wiec spidera z powodów w/w nie czytam. dla mnie to oba znikną w ciągu kliku lat.
          auta to jedynie autogaleria, francuskie (tak mają germano-autoswiato-fobie) i samar. na youtubie jest kilku - nawet zbyt wielu - dlatego trzeba mieć interesujące treści podbudowane osobowością by ich oglądać. po prostu nie ma czasu na konsumpcję zbyt wielu treści dlatego spada czytelnictwo/oglądactwo. zresztą na forum też już coraz rzadziej zaglądam...
          podobnie technologicznie tez redukuję interesujące źródła.
          • galtomone Re: Sp... na drzewo... 06.03.18, 10:32
            Na AW i SW zagladam i to co mnie interesuje czytam.
            Zlomnika nie znam forum mi wystarcza - wyczytalem, donosze, tyle...
      • bigzaganiacz Re: Sp... na drzewo... 17.03.18, 19:01
        Zlomnik ostatnio wpadl mi na jutubie i jest ok , szczegolnie ze widac ze sie interesuje przyklada i podaje ciekawe fakty w przeciwienstwie do klauna ktory byl opiekunem forum przez chwile waldemar czy cos kompletny idiota , sposob prezentacji zlomnika moze nie kazdemu przypasc do gustu dla mnie smieszne i jeszcze suchar zapodaje , bloga nie znam historii wczesnoejszej tez
    • liczbynieklamia Re: Autoblog.... 06.03.18, 14:05
      Tymon Grabowski ma w zasadzie wszystko, co jest potrzebne dobremu dziennikarzowi motoryzacyjnemu: ogromną wiedzę i własne zdanie. Niestety ma też trochę słomiany zapał do różnych projektów - zlomnik.pl, poznajemysamochody.pl, profil na FB, kanał na YT.

Spider's Web to strona, którą poprawnie ustawiony adbloker blokuje w całości, bo to jeden wielki portal reklamowy. Jeśli coś nie jest reklamą per se, to jest artykułem sponsorowanym, ewentualnie clickbaitowym wypełniaczem.

Złomnik jest antykomercyjny, promuje przecież #zawszegratem. Spider's Web zupełnie przeciwnie. Nie wyobrażam sobie ani artykułów o jakichś nieznanych prototypach nieznanej brazylijskiej marki z lat 40-tych na Spider's Web, ani też Złomnika piszącego artykuły sponsorowane w stylu Zientarski senior. Nie bardzo widzę, co z tego ma wyjść.
    • loyezoo Re: Autoblog.... 06.03.18, 17:13
      No to ja polecę też,na luzie,nie zawsze o moto ale pisane lekką ręką.Mi się to czyta super:)

prentki-blog.pl/
      • engine8 Re: Autoblog.... 06.03.18, 18:56
        hheheeh
        prentki-blog.pl/lepiej-wracaj-do-zony-to-glupie-bmw-nie-potrafi-cerowac-skarpet/
        • do.ki Re: Autoblog.... 07.03.18, 06:49
          Facet w pretensjonalnych słowach wytłumaczył dlaczego jego BMW w trakcie wieśtjuningu jest do niczego. Niezłe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka