qqbek 24.08.18, 15:27 www.sport.pl/F1/7,96296,23820297,chandhok-lance-stroll-od-gp-singapuru-w-force-india-w-williamsie.html#Z_BoxSportImg A ja już myślałem, że z tym "Kubica wraca do F1" to będzie taki running gag na lata jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samspade Re: Ale jaja - Kubica! 24.08.18, 15:30 Spokojnie. Poczekamy zobaczymy. Jak wsiądzie do samochodu będziemy się cieszyć. Na razie wiele może się zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Ale jaja - Kubica! 25.08.18, 11:47 Ale jeszcze nigdy od wypadku Roberta nie byliśmy tak blisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Ale jaja - Kubica! 25.08.18, 12:29 Na to wygląda. Oraz jazda w tym sezonia byla by bardzo ważna w kwestii przyszłego roku. Bo tutaj sprawy nie wyglądają różowo. Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Ale jaja - Kubica! 25.08.18, 13:42 O ile w ogole to Dostanie jeden wyścig jako benefis tej przebogatej kariery i to będzie finito Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Ale jaja - Kubica! 25.08.18, 14:37 Ach to polaczkowe podejście do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Ale jaja - Kubica! 25.08.18, 15:15 Powiedzial prawdziwy Polak, bedacy katastrofa edukacyjna, gdy chodzi o historie, w warunkach osobniczej tepoty. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Ale jaja - Kubica! 25.08.18, 22:14 > Ale jeszcze nigdy od wypadku Roberta nie byliśmy tak blisko... ...ilości reklam wyświetlanych przy każdym pobraniu strony Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Ale jaja - Kubica! 25.08.18, 16:23 Wróbelki ćwierkają że możliwa jest zmiana Strolla i Ocona już we Włoszech. Ponoć Lance we wtorek ma robić przymiarkę fotela. Zobaczymy czy dadzą radę z papierkami. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Ale jaja - Kubica! 25.08.18, 16:32 Obaj kierwowcy Force India startują z drugiej linii. Rewelacja 😀 Tak, wiem, błędy konkurencyjnych teamów. Jednak są na przedzie Ale się będzie działo. Po raz pierwszy od dawna - życzylbym sobie jutro na wyścig deszcz.... Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Ale jaja - Kubica! 25.08.18, 16:35 A ja nie. Chciałbym żeby było sucho. W ten sposób SF ma przewagę. Przy deszczu ustawieniach bolidów i kierowcy przewaga jest po stronie merca. Dla mistrzostw wygrana Ham była by niedobra. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Ale jaja - Kubica! 25.08.18, 17:17 Fakt, że leoiej zeby wygrało ferrari - dla F1. Ale na mokrym widać kto umie jeździć a kto jest kozak tylko dlatego, że siedzi w szybkim bolidzie... Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Ale jaja - Kubica! 25.08.18, 20:04 Bez wątpienia Ham jest swietny jeden z najlepszych czy może najlepszy. Na Węgrzech widać było że merc lepiej jeździ na mokrym niż Ferrari. Samochód też ma duże znaczenie. Ustawienia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Ale jaja - Kubica! 25.08.18, 20:00 A może przyszłość jest różowa? Ludzie mówią że Perez podpisał kontrakt z Haasem. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Chłodnym okiem... 26.08.18, 11:45 Dobrze się dzieje, zmian sporo. Wszystko wskazuje na to, że RK faktycznie zajemi miejsce Strolla w Williamsie. Może od Monzy (byloby to lepsze z paru powodow), moze od Singapuru. Z czego warto sobie zdawac sprawę i co ciut mnie martwi... - naprawdę nie specjalnie chce mi sie potem pisac "polemik" jak by przekonac takiego TDF'a do czegokolwiek... a z drguiej strony czytaniej "pomyj" o kims kogo lubie i szanuje tez przyjemne nie jest - ...to fakt, że jak to mówią, z "g..na bicza nie ukręcisz". Williams ma słabe auto, Robert bardzo w nim małe doświadczenie i cudów nie ma. Nie będzie tak, że nagle zacznie włączyć o punkty czy od razu od Sirotkina będzie szybszy (choć tu akurat trzymam kciki, bo facet jest niesamowitym kierowcą). Tym niemniej jednak, jęsli sie to nie wydarzy szat darł nie będę. Co wazne z p. widzenia Robeta na 2019: - tempo wyścigowe - progres - pokazanie się w "tłumie" i jazda z innymi autami Dlatego lepiej byłoby zaczac na Monzy... tor mniej techniczny niż Singapur, niewatpliwie Robertowi 1000 razy lepiej znany niz Singapur a km w aucie robią swoje. Nawet jesli charakterystyka toru jest tak różna. Z p. widzenia kibiców wiecej wyscigow z RK za kierownica niż mniej to tez lepiej. Pozostaje trzymac kciuki i i kibicowac. Bo przy całym talencie Robetra trzeba tez mieć szczescie... - by nikt w niego nie wiejchał - by on nie popelnił błedu, ktory zakonczy wyscig - by auto dojezdzalo bez awarii - by kasa która wnosi kierowca (mowie o 2019) nie okazał sie najwazniejsza Zasłuzył na to by los dał mu trochę fory i potraktował ulgowo. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Chłodnym okiem... 26.08.18, 12:18 W kwestii sezonu 2019 kasa może nie być najważniejsza. Ważniejsze może być to czy rzeczywiście Perez pójdzie do Haasa. Oraz obecne wyścigi pokazujące że RK nie ma problemów z kierowaniem w czasie wyscigu. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Chłodnym okiem... 26.08.18, 13:25 Pozostaje trzymac kciuki. F1 nie zawsze jest racjonalna w decyzjach no i nie da sie ukryć - RK nie jest jedynym kierowca na świecie.... Czasem może sie (niestety) bardziej oplacac, wziąc ciut wolniejszego ale za to 3 razy takim budzetem. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Chłodnym okiem... 26.08.18, 16:12 Singapur jest dla Roberta wcale nie taki zły. Jest technicznym kierowcą, lubi tory trudne, miejskie i wąskie. Od Sirotkina będzie szybszy, jestem pewien. Zobaczymy, klase widać nawet w słabszych bolidach , vide Alonso. Nie ma wyścigu,żeby nie błysnął raz czy dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Chłodnym okiem... 26.08.18, 17:11 Ale fajnie by Robert miał już trochę km i dni w aucie, szczególnie tak trudnym za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Chłodnym okiem... 26.08.18, 17:30 Sam Roberto mówi że im więcej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Chłodnym okiem... 26.08.18, 17:29 To czy zacznie startować od Monzy czy Singapuru w sumie bez znaczenia. Może im szybciej tym lepiej. Najważniejsze żeby kolejny nie wyskoczył z milionami dolarów i nie zajął miejsca po Strollu. Williams pewnie nie wahał by się długo. Odpowiedz Link Zgłoś
szymi_mispanda odczepcie sie od tej kubicy paliaczki 26.08.18, 17:56 facetowi sie przypieli na plecy polskie zakompleksience I "oczekuja" ze on pojedzie (dla polski chyba hehe) zejdzcie z niego w koncu - robi co lubi I ch..., jeszcze potrzebuje leczyc kompleksy swojego narodu Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: odczepcie sie od tej kubicy paliaczki 26.08.18, 21:01 Nie oczekują ale kibicują. Chcą żeby ziściły sie marzenia/plany samego Roberta. Odpowiedz Link Zgłoś
szymi_mispanda Re: odczepcie sie od tej kubicy paliaczki 26.08.18, 22:07 a kto wie jakie ma marzenia Kubica mylicie swoje kompleksy I marzenia z tymi jego mam nadzieje ze ten chlop nie czyta I nie ogladac polskich mediow bo wywieracie presje tak jakby cokolwiek byl winny polakom Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: odczepcie sie od tej kubicy paliaczki 27.08.18, 08:52 Dwie rzeczy. Jakie ma plany cele i marzenia sam mówił wielokrotnie. Wrócić do ścigania się w F1. Nie wiem co złego w kibicowaniu mu czy trzymaniu kciuków żeby się udało. Co do mediów wywierania presji akurat jeżeli o F1 czytam/oglądam bardzo ograniczona ilość mediów a tam nie ma żadnej presji. Wprost przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szymi_mispanda Re: odczepcie sie od tej kubicy paliaczki 27.08.18, 09:26 w moim odczuciu to jest dokladnie tak jak z tym pilkarzem z bayernu - wystarczy ze pojawi sie plotka "o czyms tam" I juz wszyscy lataja ze sraka podnieceni Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: odczepcie sie od tej kubicy paliaczki 27.08.18, 09:31 No właśnie w twoim odczuciu. Ale dla ciebie trzymanie za kogoś kciuki czy kibicowanie komuś to leczenie kompleksów Odpowiedz Link Zgłoś
grzek I chyba jednak niestety nie Kubica! 26.08.18, 22:37 sportowefakty.wp.pl/formula-1/773506/williams-znow-moze-wybrac-pieniadze-zla-informacja-dla-roberta-kubicy Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 26.08.18, 22:50 Niestety, to jest ryzyko. Są z tym tylko następujące problemy/konsekwencje: Sirotkin i Markielov są dla siebie konkurencja w sensie grup finansowych z tego co czytałem. Dlatego drugą grupa Rosjan robi dym o przejęcie FI, bo sami chcieli mieć konkurencyjny dla SMP team Gdyby do tego doszło, Williams byłby w 100% zależny od rosyjskich pieniędzy, a że szanse na sukces taki duet ma znikome, to 2019 byłby gwoździem do trumny niezależności teamu. Od Rosjan by już nie odeszli... A z zaangażowaniem Rosjan bywa różnie... Nich się jedna z ich firm dostanie na czarną listę...albo narazi Putinowi i po kasie. Mam nadzieję, że Williams się tak nie zachowa...Ale jak bedzie...zobaczymy. Podobno Papa Stroll chce RK w FI jako partnera dla Lance's... Ale jak bardzo i czy to prawda... Na ile mocna jest pozycja Pereza... Bo budżet ma wielki. Znów płotka głosi, że dogadał się z Hasłem, co dawałoby w FI pusty fotel.... Pozostaje trzymać kciuki.Robertowi naprawdę trochę szczęścia się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 08:54 galtomone napisał: > Na ile mocna jest pozycja Pereza... Bo budżet ma wielki. > Znów płotka głosi, że dogadał się z Hasłem, co dawałoby w FI pusty fotel.... Kolejna plotka mówi że jednak dogadał się z FI. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 09:12 Ciekawy to jest sport. Przychodzi ktoś z odpowiednią kasą i rozkazuje: macie zabronić jeździć tym wszystkim, którzy lepiej ode mnie potrafią, bo chcę być miszczem świata i mieć złoty medal. Płacę i wymagam. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 09:14 O jakim sporcie mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 09:26 Masz rację, to nie sport. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 09:29 Niezależnie od twojego osądu to o jakiej dyscyplinie mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 09:37 Ciekawy to jest sport. Przychodzi ktoś z odpowiednią kasą i rozkazuje: macie zabronić jeździć tym wszystkim, którzy lepiej ode mnie potrafią, bo chcę być miszczem świata i mieć złoty medal. Płacę i wymagam ---- A w piłce nożnej jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 10:28 JESZCZE CIEKAWSZE, ZE TEN KTOS JEST Z UPADAJACEGO, BIEDNEGO KRAJU, A PRZEDSTAWICIELA ZIELONEJ WYSPY ROZWIJAJACEJ SIE Z PREDKOSCIA SWIATLA, MOCEARSTWA GOSPODARCZEGO, NIE MA KTO WESPRZEC... :) Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 11:05 Jeep trzeba przyznać że jedna sytuacja jest diametralnie inna w piłce niż w F1. W piłce nie ma takich sytuacji że osoba wnosząca pieniądze dostanie miejsce w zespole zamiast lepszego ale nie wnoszącego pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 11:56 Płacę i wymagam. Wybieram trenera. Jednych kupuję drugich zwalniam. Wpie...m się w ustalanie składu. Mało takich sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 12:05 Nie znam żadnej takiej historii z poważnej ligi, w poważnych rozgrywkach. W dziwnych i śmiesznych krajach (w tym w cebulandii) takie rzeczy zdarzały się w przypadkach prezesów. Ale żeby jakikolwiek zawodnik za pieniądze załatwiał sobie miejsce to nie słyszałem. Z zastrzeżeniem pierwszego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 13:01 Osobiscie i tak wle F1 niz kolarstwo... Tam dopiero sa jaja z kasa i sterowaniem wyscigiem. I zaden z czolowych temaow nie zgodzi sie na brak laczonosci radiowej w zakresie strategii wyscigu z dyrektorem. A o ile ciekawiej by bylo, gdyby kolarze nie wiedzieli, kto jest gdzie, i po prostu musieli pedalowac... Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 13:21 A jakie masz sterowanie wyścigiem w kolarstwie? Owszem kolarze są kierowani przez radio, informowani o przewadze stracie itd. W F1 informują kierowce tez o wszystkim zmień to zmień tamto jedź szybciej jedź wolniej. Największy problem z kolarstwem mam z niejasnymi werdyktami jak ostatnio z froomem. To jakiś qwa żart. To jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 13:32 Masz sterowanie strategia kazdej grupy... Mozesz byc sporo z przodu ale dowiesz sie, w sluchawce, ze masz zwolnic i poczkac na leadera... i juz. Albo, ze nie musisz cisnac, bo juz masz x min przewagi... albo ze wlasnie musisz. Uwazam, ze bez takich informacji , kiedy team musialby faktycznie dogadwyac sie na biezaco miedzy soba byloby duzo fajniej... dzis t taka jazda pod dyktando z auta. Mnie sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 14:12 Sterowanie strategią grup jest bardzo dawna. Zawodnicy wiedzą kto jest liderem, kto ma jakie zadania. Owszem może się to nie do końca podobać ale tak już jest. Tzw. stacje przekaźnikowe były od "zawsze". Owszem bez słuchawek wyścigi są bardziej otwarte. Przynajmniej w teorii. Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 04.09.18, 13:28 Niedługo w Austrii będą się odbywały mistrzostwa świata w kolarstwie. Wyścig elity ze startu wspólnego będzie bez słuchawek Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 05.09.18, 07:32 Ale to jazda indywidualna czy tez jada w grupach? Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 05.09.18, 09:19 Przecież masz wyraźnie napisane: wyścig elity ze startu wspólnego. indywidualna czasowka akurat będzie ze słuchawkami. Ja przeciwnikiem słuchawek nie jestem - jest to kontakt z dyrektorem / trenerem. Zakazanie tego to takie uwstecznianie. Czym to się różni od trenerów innych dyscyplin rozstawionych przy trasie biegu i informujących o przewadze? Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 12:59 Niestety troche tak to wyglada, bo to bardzo droga zabawa. Budzet Merca, Frerrari, RB i nawet Reanult to zupelnie inna liga niz teamy "niezalezne". A ze kazdy chce wygrywac to nie ma zmiluj. Stad trudno o kompromisy i w zasadzie jedyny argument, ktory torche dziala, to dobro F1 - w sensie zainteresowanie kibicow. Z praw TV maja bardzo duzo pieniedzy i utrata tej kasy to jedyne co sklania czolowe teamy do ustepstw. Prog wejscia stal sie zbyt wysoki niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 14:36 Jest jeszcze Formuła 2 ale u nas mniej popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: I chyba jednak niestety nie Kubica! 27.08.18, 15:16 Nie tylko u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
jestklawo Re: Ale jaja - Kubica! 27.08.18, 10:23 > myślałem, że z tym "Kubica wraca do F1" to będzie taki running gag na lata jeszcze... bo będzie. Te spekulacje to brednie. Nie wiem jak można było wpaść na coś takiego. To clickbait Odpowiedz Link Zgłoś
szymi_mispanda Re: Ale jaja - Kubica! 27.08.18, 12:00 juz nie bedzie kierowca ta Kubica to oczywiste - skoro sa 12-13 lat mlodsi to juz sie go nie wezmie zeby w wieku 33-34 lat dawac mu druga szanse to by musial byc wczesniej geniuszem jazdy jak senna byl moze dobry ale nie genialny wiec juz nie ma na co liczyc chlop lubi dlubac przy samochodach, ma okazje robic to w F1, czasem sie przejechac - chyba on jest zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Ale jaja - Kubica! 27.08.18, 12:05 to by musial byc wczesniej geniuszem jazdy jak senna ---- Tak był oceniany. Równorzędny z Hamiltonem i Alonso. W szczycie kariery był geniuszem kierownicy. Dziś też jest bardzo szybki, bardzo zdolny, pracowity. I ma rzadką umiejętnosc pracy z zespołem. Niemniej jako kierowca pewnie nie wróci. Nikt za nim nie stoi, a to - zwłaszcza dla słabych stajni - ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ale jaja - Kubica! 27.08.18, 13:05 Umówmy się, ze Ferrari nie kontraktowałoby byle kogo... Ale coz... tych na nie zadne zaklecia nie przekonaja poza powrotem Robeta do scigania, to zas jest bardzo poza jego kontrola z powodow czysto finansowych. Gdyby za Kubica szly pieniadze jak za Alonso, Perezem i wiekszoscia pozostallych kierowcow nie byloby wogole tematu. Juz samo Renault by go wzielo od razu, gdyby wnosil poza samym soba 20-30 mln $$$ na sezon od sponosrow... Pozostaje czekac, trzymac kciuki i zyczyc szczescia. Sam Rober mowi, ze juz rok temu byl pewien miejsca.. i nagle pojawila sie walizka kasy z Sirotkinem... Ja tylko pamiętam, ze Rosjanie juz probowali razy kilka... nawet swoj team mieli i nagle kasy nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
who_cares Re: Ale jaja - Kubica! 27.08.18, 14:08 No bo od 2014 roku koszty poszybowały w kosmos. Podobno pojedynczy zespół napędowy V6 Turbo kosztuje ok 10 milionów dolarów. A potrzeba ich czterech na sezon minimum. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Ale jaja - Kubica! 27.08.18, 14:31 Podobno pojedynczy zespół napędowy V6 Turbo kosztuje ok 10 milionów dolarów. ---- Co to jest pojedyńczy zespół napędowy? Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ale jaja - Kubica! 27.08.18, 15:17 Zapewne uzyl skrutu myslowego.. Bo dzis auto F1 jedzie nie tylko dzieki temu, ze ma silnik. I wszystkie te systemy, odzyskiwania, magazynowania, przkazywania dodatkowej energii + silnik to zespól napedowy. Te MGU-H i inne takie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Ale jaja - Kubica! 28.08.18, 04:02 Zapewne uzyl skrutu myslowego.. Bo dzis auto F1 jedzie nie tylko dzieki temu, ze ma silnik. I wszystkie te systemy, odzyskiwania, magazynowania, przkazywania dodatkowej energii + silnik to zespól napedowy. --- Nawet jeśli użył skrótu, to się jebnął o rząd wielkości. Ponad... J. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ale jaja - Kubica! 28.08.18, 08:28 Cen nie zma, sa na tyle wysokie ze i tak na wlasny team mnie nie stac... jedno 0 w lewo czy w prawo nie robi roznicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szymi_mispanda Re: Ale jaja - Kubica! 27.08.18, 14:36 czyli jeden silnik tyle co zegarek Putina ah ci wstretni Ruscy ale jestem pewny ze Kubica nie ma takich kompleksow I mani przesladowczej narodu polskiego jak jego kibice hehe Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ale jaja - Kubica! 27.08.18, 15:20 W sensie? Nie bardzo rozumiem do czego pijesz... ze cieszymy sie, ze ma szanse na powrot, na ktorej mu zalezy i zyczymy mu, zeby sie udalo? Ze fajniej jest jak ktos z taka historia bierze udzial w wyscigu bo fajniej jest kibicowac Robertowi niz kolesiowi ktoremu Tato wlasnie kupil zespol F1? Ty chyba tymi tekstami wlasne kompleksy leczysz, ze za bardzo juz nie wiesz kim sam jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
szymi_mispanda Re: Ale jaja - Kubica! 27.08.18, 15:22 ja jestem szefem wszystkich szefow nic sie nie martw hehe Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Warto posłuchać 27.08.18, 15:59 To właśnie te 2 mld $$$ obrotu robią z F1 to co robią... www.youtube.com/watch?v=pWvIWNtNdd8&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Jednak nie Monza :-( 29.08.18, 08:33 powrotroberta.blogspot.com/2018/08/stroll-by-w-force-india-debiut.html Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Chyba niestety w ogole 03.09.18, 13:42 Patrząc po tym że Noris do Mclarena w przyszłym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Chyba niestety w ogole 03.09.18, 14:58 Im dłużej to trwa tym niestety gorzej :-( Na razie jestem ostrożnym optymistą - tzn. byłoby przykro gdyby jednak kasa była najważniejsza... Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś