szymi_mispanda 21.08.19, 08:38 euro juz widzialem po 4.36 a franka po 4.05 hihihi ojjjj zeby tak wzrosly tak do no hmmm...... euro po 5.5 pln a frank po 4.8-5 zyli ale bym sie cieszyl, kurcze to by bylo super chyba bym impreze zrobil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekggg Re: pam-param waluty waluty hehe... 21.08.19, 08:45 z frankiem to mozliwe, z euro tylko jak w polsce zacznie galopowac inflacja. i to bedzie nie bawem. Odpowiedz Link Zgłoś
szymi_mispanda Re: pam-param waluty waluty hehe... 21.08.19, 08:59 kurs franka do euro jest bardzo stabilny wiec chyba cos nie tak moj ty Mareczku to zlotowka sie oslabia to reszty walut moi polscy eksperci od finansow i bardzo dobrze hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: pam-param waluty waluty hehe... 21.08.19, 09:05 Euro do franka też słabnie Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: pam-param waluty waluty hehe... 21.08.19, 09:06 lidze z euro w reku tez chca zainwestowac a wiec frank jest im na reke. o ile bank centralny CH nie bedzi wspomagal franka tez pojdzie w gore wzgledem euro Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: pam-param waluty waluty hehe... 21.08.19, 10:42 Euro kilka lat temu było powyżej 4.4, więc żadna panika. A tak na marginesie - twoje radości wynikają z totalnie prostych instynktów. Jesteś tak wieśniacki, że nawet ty powinieneś to zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
szymi_mispanda Re: pam-param waluty waluty hehe... 21.08.19, 10:47 Wiadomo, kazdy wiesniak w tym ja sie cieszy jak przyjezdza do ojczyzny i moze zgrywac bogacza hehe A jak tam twoja skoda? Zalales dzisiaj ON czy czekasz na wyplate? wiesz... 2.0 TDi nie moze czekac, ten silnik lubi sportowe osiagi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: pam-param waluty waluty hehe... 21.08.19, 14:18 szymi_mispanda napisał(a): > Wiadomo, kazdy wiesniak w tym ja sie cieszy jak przyjezdza do ojczyzny i moze z > grywac bogacza hehe Załóż sobie jeszcze białe skarpetki do mokasynów i złoty łańcuch. > A jak tam twoja skoda? Zalales dzisiaj ON czy czekasz na wyplate? wiesz... 2.0 > TDi nie moze czekac, ten silnik lubi sportowe osiagi hehe Kurwa, co za wiesiek ... Ciebie autentycznie rodzice po urodzeniu trzy razy podrzucili, ale tylko dwa razy złapali. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: pam-param waluty waluty hehe... 21.08.19, 19:46 Klemens ma bezyne - 1.8 turbo, wiec ten ON by raczej mu sie nie spodobal. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: pam-param waluty waluty hehe... 21.08.19, 18:07 Euro, euro... Mnie zastanawia dlaczego np. czeska korona caly czas sie umacnia do zlotego... Nie wiem jak w wiekszych miastach, ale przy granicy spozywka droga w ch. Tylko jakies salami i piwo przywiozlem... Odpowiedz Link Zgłoś
yasiaq Re: pam-param waluty waluty hehe... 21.08.19, 18:42 Na eurozłotym praktycznie nie ma ruchu, żeby tu coś zarobić to trzeba na milionach kręcić. Ale jak spojrzysz jak złoto ładnie poszło od czerwca to aż się robi miło.. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: pam-param waluty waluty hehe... 21.08.19, 20:10 szymi ty nie patrz na kurs, przyjeżdżaj do Polski i wymieniaj franki będziesz mógł balować 4 razy dłużej niż u siebie na wsi :) Odpowiedz Link Zgłoś