Dodaj do ulubionych

OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca.

15.04.20, 00:08
Ta męska pizda, ten koczkodan, ta małpa ukręcająca właśnie wszelką demokrację w tym kraju, przejechała się na święta po 4 cmentarzach w obstawie.
wyborcza.pl/7,75398,25867869,kaczynski-odwiedzil-w-sobote-nie-jeden-cmentarz-ale-kilka.html#s=BoxWyboImg1
Niech się kurwa przy tym zakazi i zdechnie. Szczerze kryptopedałowi tego życzę.
We mnie coś pękło.
Przejadę się na grób ojca.
Mam kurwa prawo wejść, sam jeden, lampkę zapalić.
Niech mi spróbują zabronić... płot niski, murowany.
Obserwuj wątek
    • engine8 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 01:08
      No wiec zamiast narzekac i zazdroscic zajmij sie polityka, stan sie takim ktory moze pociagac za sznurki i bedziesz mogl robic co bedziesz chcial...
      Kurna chcialbys wszytko od razu tak jak inni maja.. Trza se zarobic czy zasluzyc.
      Przeciez on tego nie dostal w prezencie i ciezko sobie na to zapracowal i ciagle pracuje bo jak widzisz takich oc mu zle zycza nie brakuje?
      • bigzaganiacz Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 01:45
        Polityka robota jak kazda inna ale porzadny czlowiek nie ma czego tam szukac
        Musisz byc zwykla glista zeby sie przebic
        Znajomy opowiedzial mi i nie mam powodu mu nie wierzyc jak dupa biegal im po piwo jakies 20 lat temu bo glista chciala sie komus przypodobac kto akirat cos tam mogl w danym czasie
        • engine8 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 01:57
          Coz moge ci powiedziec..... Nie chcsz byc politykiem - nie musisz, ale nie zazdrosc im co to oni moga.
          Musisz byc glista praktycznie wszedzie zeby sie przebic - w polityce ale i w korporacji i w kosciele nawet...
          Aby miec "Klucz" i moc wiecej niz inni moga robic to jest na to wiele sposobow - polityka jest jedna z nich.
          Ale cokolwiek powiesz na Kaczynskiego to on zycie poswiecil temu co robi i robi to na tyle dobrze ze mu to wiekszosci wychodzi i uchodzi...a to nie kazdy potrafi.
          • bigzaganiacz Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 02:16
            No nie w demokratycznym panstwie nie moga
            W szkocji jakas tam szefowa walki z epidemia pojechala do swojego wakacyjnego domu z miasta gdy wszyscy mieli siedziec na dupie
            No i w poludnie sie cos tam pompowala ze i tak nikogo nie bylo w okolicy tej jej letniego domu bo nie bylo bo to totalne zadupie a wieczorem przeprosila i odeszla ze stanowiska
            W ire jakis minister cos kombinowal na zwrotach za dojazdy do domu w dzien po wyplynieciu tego juz go nie bylo
            Jak zyjesz za panstwowe pieniadze musisz byc czysty i tyle a jak cie zlapia na czyms to wypierdalasz i nie nie jestes super bossem jestes urzedasem
            • engine8 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 03:10
              No ale Polska to nie kraj demokratyczny w pelni...i obywatel maj obgraniczona wolnosc na codzien.
              Np fakt ze Policja moze czlowieka zatrzymac be powodu " do kontroli" swiadczy o tym ze wolno czlowiek aresztowac (zatrzymanie wbrew woli to nic innego jak krotki areszt) bez podania przyczyny. Tak bylo w czasie wojny, stanu wojennego i obecnie. Obecnie wlrowadzono stan wyjatkowy - jak by gonie nzaywac i wydano zakkaz poriszani ei bez potrzeby wiec w tych warunkach widzc czlowik mozna podejrzewac ze prakroczl prawo.
              Ale jak ja jade autem zgodnie z przepisami to jaki jest powd aby mnie zatrzymac? Dodatkow, dlaczego mnie a tego przed czy za mna? I zatrzymujec mnie Policja nie informuje mnie jaki byl powod zatrzymania - a wiec zatrzymano mnie bez powodu. Dlatego ze im sie chcialo, nudzilo, chcieli mnie wkurzyc, chcilei pokazac ze sa wladza itp.....I wtedy mam ograniczoone prawa - moja wolnisc zostala zawieszona i policjant moze mnie nie tylko legitymowac ale wecej...zrewidowac moje auto, zarzdac pokazania komorki i nie wiem co jeszcze...
              Czyli czysty objaw naruszenie mojego prawa wolnosci bez najmnijeszego podejrzenia o cokolwiek..
              A wiec praktycznie Polacy sa w ciaglym stanie "wyjatkowym" wiec demkraacja jest zawieszona? a wladza nie musi sie nikomu tlumaczyc co robi i dlaczego..
          • bigzaganiacz Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 02:18
            Dodam ze nie musisz byc glisda w korporacji moze nie wyskoczysz wysoko ale mozna sie spokojnie wygodnie urzadzic i nikomu dupy nie lzac
            • engine8 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 02:54
              Mozesz ale jak chcesz sie piac szybko i wysoko to juz trudniej bez mydla..
          • bywalec.hoteli Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 19:12
            O właśnie.
    • engine8 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 02:53
      Mozesz ale jak chcesz sie piac szybko i wysoko to juz trudniej bez mydla...
      • engine8 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 02:54
        Zle sie zawiesilo sorry
    • waga170 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 07:44
      Widze ze koczkodan ma wielbicieli/zwolennikow po drugiej stronie wody tez.
      A ja juz myslalem ze kiedys "pleśń z oczu zgarną narody", a tu kurwa tylko zakladaja ciemne okulary i krzycza Niech zyje cesarz, idacy na smierc cie pozdrawiaja....
      • engine8 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 18:29
        Oj nie, on absolutnie nie jest moim idolem.... Ja Plskiej polityki nie rozumiem i nie znam prawie nikogo po nazwisku czy funkcji....
        A Koaczorka to pamietam i wspominam jedynie z filmu jak Ksiezyc podpieprzyli z bratem...
        Ale nalezy sie mu kredyt za to co rabi to nie mozna powiedziec ze cos mu sie udalo - robi to wbrew polowie kraju robi systematycznie i manewruje polityka jak chce.... i tak dlugo nikomu sie nie "udaje" - to talent maniupulacji i gier politycznych...
        Jedyne co mi sie u niego podoba to to ze nie daje sie EU wodzic za nos...
    • marekggg Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 09:04
      ale on pojechal cie wyruchac w dupe, ale nie bylo cie w domu to pojechal na inne cmentarze a potem do misiaczka futrzastego. ty jestesz dlaniego tylko po to zeby cie dojic i ruchac - prawdziwy katol.-patol

jedz do ojca do poki mozesz, za pare dni wybory a potem juz nie pojedziesz nigdzie
      • waga170 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 09:14
        Trzebaby zapytac Naziego. Jak sie nazywa takie cos ze wizyty na cmentarzach, zwlaszcza pustych, groby, trupy, ekshumacje, daja komus nie powiem ze seksualna, ale jakas tam nie do pokonania gratyfikacje. Wystarczy popatrzec na mine koczkodana i jego oczka.
        • qqbek Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 09:56
          Trochę sobie pojechałem z tą turystyka cmentarną. Choć rozumiem, że żoliborski skurwiel mógł tęsknić za mamusią.
          Ale 4 cmentarze?
          Nawet jak na skończonego pojeba, który śpi przez ścianę z sarkofagiem brata, to jest przegięcie.

A co do naziego - myślałem, że on koprofilem, a nie nekrofilem jest.
          • samspade Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 10:14
            qqbek napisał:

> A co do naziego - myślałem, że on koprofilem, a nie nekrofilem jest.

Po tym ile pisał (gdy jeszcze widziałem tego tchórza) o swoim psie można go podejrzewać również o inne filie
            • nazimno Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 12:59
              Nie szczekaj, podwórkowy kundlu.
          • nazimno Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 12:59
            Nie chlej tyle.
            Staczasz się do poziomu wagi, qqbek.
            To żałosne.
            • qqbek Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 15:57
              Eee - czasami każdy musi trochę żółci upuścić.
              Ty sączysz ją ciągle, po troszeczku, mi się musi zebrać.
      • waga170 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 09:27
        Dokladnie, wyruchana owieczka sie zali ze ja boli dupa. Gdy tymczasem… (ukazal sie pan hrabia pod zamkowym lasem…) owieczka nie jest pizda, nie jest koczkodan, ma bron i kariere w zawodach strzeleckich, ale jak to owieczka, nie jest msciwa tylko placzliwa.
        • misiaczek1281 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 10:04
          Za złamanie zakazu poruszania się grozi do 30 000 zł.
          Ja bym nie ryzykował bo wystarczy że jakiś donosiciel doniesie zadzwoni na 997 i powie że na cmentarzu jakiś grubas pali znicze, przyjadą misiaczki i kuba powiesz policjantowi? że władza może to ja też?
          A policjant spyta "a Pan jest władza"? Kubuś spuści wzrok i powie "no nieeee" :)
          To trzeba było startować w wyborach to byś pan był posłem i miał immunitet i byłbyś Pan Władza a tak to kto ty jesteś? Jesteś szarak obywatel który ma słuchać władzy i wirusa nie roznosić. Co tam, bogatego Kubusia co to kosi 17 na miesiąc stać żeby zapłacić karę 15 tysięcy przez Sanepid i 500 zł od Pana policjanta ;-) jest jeszcze jedna wisienka na torcie: a jak będziesz się z policjantem dyskutował i nie podasz mu adresu nazwiska czy dowodu to gleba, kajdanki i na komendę - takie prawo:) są w necie filmiki z zatrzymań takich co się stawiali ;-) Ps. co prawda odwołać się możesz ale termin na zapłatę to 7 dni więc najpierw musisz zapłacić a później się odwołać a jak nie zapłacisz to przyjdzie komornik i zabierze Golfa...więc przemyśl to nasz forumowy przyjacielu czy warto się tak pienić czy lepiej poczekać 3 dni do niedzieli aż minie zakaz poruszania się i wtedy iść na cmentarz...pomyśl...przecie głupi nie jesteś tylko trochę bojowo nastawiony hehe :)
          • samspade Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 10:12
            misiaczek1281 napisała:

> To trzeba było startować w wyborach to byś pan był posłem i miał immunitet i by
            > łbyś Pan Władza a tak to kto ty jesteś?

Widzisz gdy nawet nie udajesz ze piszesz serio tylko jawnie trolujesz wychodzi ci to nawet nieźle.
            Zgryźliwy wobec Kaczyńskiego. Nawet zabawny.
            Tak trzymaj zamiast pierdolić głupoty.
            • misiaczek1281 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 10:28
              samspade napisał:

> misiaczek1281 napisała:
              >
              > > To trzeba było startować w wyborach to byś pan był posłem i miał immunite
              > t i by
              > > łbyś Pan Władza a tak to kto ty jesteś?
              >
              > Widzisz gdy nawet nie udajesz ze piszesz serio tylko jawnie trolujesz wychodzi
              > ci to nawet nieźle.
              > Zgryźliwy wobec Kaczyńskiego. Nawet zabawny.
              > Tak trzymaj zamiast pierdolić głupoty.

to była zgryźliwość wobec kuby że nie jest władzą i że może mniej niż ona:)
              czytanie ze zrozumieniem ci szwankuje , może masz wirusa w komputerze albo w sobie? hehe :)
              • samspade Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 10:50
                misiaczek1281 napisała:

> > Zgryźliwy wobec Kaczyńskiego. Nawet zabawny.
                > > Tak trzymaj zamiast pierdolić głupoty.
                >
                >
                > to była zgryźliwość wobec kuby że nie jest władzą i że może mniej niż ona:)

Może tyle samo. A tak szczerze nie przeszkadza ci że Kaczyński pluje ci w twarz? Że ostentacyjnie pokazuje gdzie cię ma?
                Mimo jego pierdolenia jacy to oni będą inni.
                • who_cares Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 12:03
                  Klasyczna mentalność homo sovieticus. "Car" pan i władca może wszystko.
                  Ale trochę przeszarżowali bo wkurw nawet u najdurniejszych rodaków podobno jest spory z tej szopki na 10.04.
                  • vogon.jeltz Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 12:12
                    > Klasyczna mentalność homo sovieticus. "Car" pan i władca może wszystko.

Jak "car" to raczej nie "homo sovieticus", n'est-ce pa?
                    • who_cares Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 12:57
                      Putin jest traktowany jak car - łącznie z poparciem cerkwi moskiewskiej , pierwsi sekretarze KC KPZR również choć wtedy religię zastąpił ateizm. To tylko zmiana kontekstu. Dzierżyński organizując Czeka niemal w całości oparł ją na agentach Ochrany. W zasadzie bolszewicy wskoczyli w buty caratu i do tej pory ten kraj mentalnie tkwi w XVII wiecznej rzeczywistości.
                      • vogon.jeltz Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 13:05
                        Wszystko to prawda. Tylko jeśli ta mentalność wywodzi się z czasów caratu, to nazywanie jej "homo sovieticus" jest trochę idiotyczne, prawda?
                  • misiaczek1281 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 13:32
                    who_cares napisał:

> Klasyczna mentalność homo sovieticus. "Car" pan i władca może wszystko.
                    > Ale trochę przeszarżowali bo wkurw nawet u najdurniejszych rodaków podobno jest
                    > spory z tej szopki na 10.04.

a ile żyć ludzkich uratowano dzięki temu że był zakaz przemieszczania? No kto z was policzy? strzelam że tysiąc albo dwa tysiące… we Włoszech zmarło 21 tysięcy ludzi a u nas 250.
                    Właśnie dzięki temu że większość u nas siedziała w domu.
                    Wkurw to byłby gdyby wszyscy wyszli z domów i zginęło kilkaset ludzi bezsensownie !
                    • vogon.jeltz Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 14:32
                      > a ile żyć ludzkich uratowano dzięki temu że był zakaz przemieszczania?

Nie mówimy teraz o zakazie przemieszczania, tylko o tym, że pisie skurwysyny same go nie przestrzegają. Nie zmieniaj tematu i nie kłam znowu, pisdo.
                      • misiaczek1281 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 15:45
                        vogon.jeltz napisał:

> > a ile żyć ludzkich uratowano dzięki temu że był zakaz przemieszczania?
                        >
                        > Nie mówimy teraz o zakazie przemieszczania, tylko o tym, że pisie skurwysyny sa
                        > me go nie przestrzegają. Nie zmieniaj tematu i nie kłam znowu, pisdo.

mówmy o zakazie przemieszczania się bo dzięki niemu uratowano setki a nawet tysiące ludzi !
                        To jest ważne ! Ludzkie życie ! tysiące uratowanych ! i to się liczy a nie kto gdzie kiedy wyszedł !
                        • samspade Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 15:55
                          misiaczek1281 napisała:

> mówmy o zakazie przemieszczania się bo dzięki niemu uratowano setki a nawet tys
                          > iące ludzi !

Nie mówimy o tym.
                          Mówimy o tym że świnie przy korycie otwarcie mówią że mają nas w dupie.
                          Że na spacerze z żoną muszę trzymać odstęp a oni mają to w dupie.
                          Że dla świnki przy korycie będą otwierać zamknięty cmentarz.
                          O to chodzi. Że plują nam w twarz.
                          • misiaczek1281 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 16:02
                            samspade napisał:

>
                            > > mówmy o zakazie przemieszczania się bo dzięki niemu uratowano setki a naw
                            > et tys
                            > > iące ludzi !
                            >
                            > Nie mówimy o tym.
                            > Mówimy o tym że świnie przy korycie otwarcie mówią że mają nas w dupie.
                            > Że na spacerze z żoną muszę trzymać odstęp a oni mają to w dupie.
                            > Że dla świnki przy korycie będą otwierać zamknięty cmentarz.
                            > O to chodzi. Że plują nam w twarz.

mi nikt nie pluje.....siedzenie w domu pomaga mi uniknąć zakażenia
                            to ty plujesz jadem ...spadaj trollu !
                            • samspade Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 16:08
                              misiaczek1281 napisała:

> siedzenie w domu pomaga mi uniknąć zakażenia

Debil. Analfabeta.

>spadaj trollu !

Kundlu władzy. Użyteczny idioto.
                              Wypierdalaj.
                              • klemens1 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 18:54
                                samspade napisał:

>
                                > > siedzenie w domu pomaga mi uniknąć zakażenia
                                >
                                > Debil. Analfabeta.
                                >
                                > >spadaj trollu !
                                >
                                > Kundlu władzy. Użyteczny idioto.
                                > Wypierdalaj.

Niby samspade taki mądry, a nie wie, jak sobie poradzić z trollem.
                                On to robi specjalnie i takiego zjeba możesz nauczyć pokory tylko w jeden, jedyny sposób.
                                Wiesz, jaki.
                          • engine8 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 18:37
                            Ale przeciez tak bylo od wiekow.... nic sie nie zmienilo wiec czemu naraz tyle kwiku?
                            • klemens1 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 18:53
                              engine8 napisał(a):

> Ale przeciez tak bylo od wiekow.... nic sie nie zmienilo wiec czemu naraz tyle
                              > kwiku?

O to, że w dzisiejszych czasach powinno się to robić nieco mnie ostentacyjnie.
                              Czyli dajemy się ruchać, ale wazeliny musi być naprawdę sporo. A ten karakan wjeżdża w suchą dupę na pełnej piździe.
                        • vogon.jeltz Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 16:12
                          > mówmy o zakazie przemieszczania się

Dlaczego znowu kłamiesz?
                    • dodekanezowiec Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 17:56
                      Żyć tudzież rzyć to masz nad nogami:)
      • engine8 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 18:34
        Nie wiem dlaczego wam sie tak trudno pogodzic z tym ze sa wazni i wazniejsi, cwani i cwansi i ze nie ma rownosci nawet w najrowniejszym systemie... a ludzie id do polityki dlatego ze wiedza ze tam mozona miec i robic wiecej niz przecietny....
        Z tej strony kaluzy patrzac to problem nie jest w tym ze Kaczorowi bramu otorzono a ludowi nie...
        Problem jest w tym ze ludowi niepotrzebnie zabroniono i zakazano za duzo ...
        I lud to cierpliwie znosi ale nie moze zniesc ze kto ma wiecej albo lepiej....
        • vogon.jeltz Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 18:54
          > Nie wiem dlaczego wam sie tak trudno pogodzic z tym ze sa wazni i wazniejsi, cwani i cwansi
          > i ze nie ma rownosci nawet w najrowniejszym systemie

Bo w cywilizowanych krajach (nie mówię tu u Polsce czy USA) ustalone reguły obowiązują wszystkich, a politycy naruszający te reguły błyskawicznie tracą stanowiska.
          • engine8 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 19:28
            Eh tam ... to w USA jak Luinska zrobila Clintonowi laske to impeachment z tego zrobili.....
            We Francji z tego nikt by niec nie robil bo to normalne...

Przestan z tymi "cywilizowanymi" krajami - wszytki sa tak samo "cywilizowane" - w jednych podobnymi rzeczami sie nie interesuja a w innym skomla...
            • vogon.jeltz Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 19:54
              > Eh tam ... to w USA jak Luinska zrobila Clintonowi laske to impeachment z tego zrobili.....

Clintonowi impeachment zrobili, ale nie za to, że Monisia zrobiła mu laskę. Dlaczego kłamiesz, misiaczku?

> Przestan z tymi "cywilizowanymi" krajami - wszytki sa tak samo "cywilizowane"

Nie wszystkie. Dlaczego kłamiesz, misiaczku?
              • bywalec.hoteli Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 20:31
                Też nie rozumiem o co chodzi z tym Clintonem. Skłamał, że był wierny, a był niewierny i za to chcieli mu zabrać prezydenturę? Bez sensu. Jakby to demokraci słynęli z prawdomówności :)
              • engine8 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 21:42
                No bo za laske nie mozna robic impeachmentu.... Tak jak z Trumpem.... Trzeba dopasowac do pragrafu z konstytucji.. I zawsze to samo "perjury and obstraction of justice"..

Perjury za to ze mowil pod przysiega ze z Luinska nie mail nic do czynienia....
                A obstrauction of justice to ze tolerowal i naklanial swiadkow aby tez klamali w tej sprawie ...

• nousecomplaining Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 10:36
      A Wasz cmentarz zamknęli? U nas można odwiedzać groby, byle sobie nie urządzać grupowych pogaduszek.
      • qqbek Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 13:30
        U nas na wsi nie.
        Ale ojciec leży w innym mieście i tam tak.
    • tbernard Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 14:04
      Rozumiem ten smutek. A co mają powiedzieć te miliony wierzących, co nie mogą pójść odwiedzić grobu Pana Jezusa i pocałować go po rannych stopach jak to do tej pory czynili? Wyrzuty sumienia będą mieć, że tak go zawiedli.
      • misiaczek1281 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 14:26
        Nie ma żadnego smutku. Jest radość z ocalonego życia setek lub nawet tysięcy ludzi.
        Gdyby każdy wychodził z domu łaził po parkach, cmentarzach , lasach i ulicach to byśmy mieli dziś nie 250 zmarłych a tysiące trupów jak we Włoszech 21 tysięcy zgonów!
        Wykorzystywanie epidemii do celów politycznych by atakować władze jest żałosne ! Życie ludzkie jest ważniejsze niż wolność przemieszczania się przez te kilka dni. Bo przemieszczać można się od poniedziałku ile dusza zapragnie a życia nikt nie wróci gdy się jeden z drugim zarazi i umrze !
        Tak trudno wam to zrozumieć?
        • only_the_godfather Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 15:06
          Wszystkie zwierzęta są równe ale świnie równiejsze?Dla skurwysyn kaczyński odwiedza cmenatarz z prywatną wizytą?Jemu wolno a innym nie?
          • who_cares Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 15:26
            Najgorsze że tego pokurcza tak się wszyscy w jego obozie boją że sami łamią zalecania dotyczące zachowań podczas epidemii. Jego kuzyn musiał zdjąć maseczkę bo się konusowi nie podobało że ma ją na szyi. W sejmie siedzi bez rękawiczek i maski ostentacyjnie pokazując że ma to w d.... o spędzie pod pomnikami i grobami 10.04 nawet już szkoda wspominać.
    • klemens1 Re: OT - mam potrzebę odwiedzić grób ojca. 15.04.20, 18:48
      Nie wiem, w czym problem.
      Ja grób odwiedzałem ostatnio 2 razy + byłem jeszcze oglądać lądowania Antonowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka