Dodaj do ulubionych

Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi

22.03.21, 10:30
Dlaczego moj Nissan Altima z CVT przy spokojnej jezdzie 2200 RPM po wcisnieciu pedalu do podlogi wgniatal mnie w fotel ale obrotomierz dochodzil i tak trzymal na okolo 4000 RPM, a nie jakies 6000, obrotow maksymalnej mocy?
Obserwuj wątek
    • jeepwdyzlu Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 10:39
      A idź Waga w chuj, cvt tylko do skuterków i kosiarek każdy ci powie że taka skrzynia momentu nie przenosi.
      Tylko DSG, Panie - DSG to najlepszy automat świata, zwłaszcza w skodach bo w audi i vw nie umiejom wysterować...
      A Pepiki umiejom.
      Każdy Ci to powie.
      • galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 10:43
        Każdy, kto sie zna i wie... A nie tak, że każdy... bo Ci co "nie wiedzo i sie nie znajo" to niedorozwoje....
        • qqbek Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 10:55
          Ty i Klimek to w niewłaściwej dyscyplinie się mierzycie... może tego spróbujecie, zanim kolejny flame na 400 wpisów zainicjujecie?

youtu.be/m0tKB5KSCcI?t=71
          • galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 10:57
            Jeśli dobrze widzę, to pytanie do Klemensa wysłał Waga... Jak widzisz, ja tylko grzecznie doprecyzowałem informacje jeepowi...
            • jeepwdyzlu Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 11:07
              to pytanie do Klemensa wysłał Waga... Jak widzisz, ja tylko grzecznie doprecyzowałem informacje jeepowi...
              ---
              No właśnie, a to była bardzo cenna uwaga!
              • galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 11:10
                Żeby koledze K. było jeszcze milej - Nie ma za co, przyjemność po mojej stronie.

Żeby tylko klawiatury sobie nie zamoczył jak mu się za miło zrobi....
              • qqbek Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 11:53
                jeepwdyzlu napisał:

> No właśnie, a to była bardzo cenna uwaga!
                >

Moja, czy galtoma? 😁
                • jeepwdyzlu Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 12:01
                  Galtoma 😂
        • vogon.jeltz Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 16:44
          > Ci co "nie wiedzo i sie nie znajo" to niedorozwoje....

No właśnie to jest kwestia dyskusyjna, bo nie jestem pewien, czy niedorozwoje, czy raczej palanty albo przygłupy.
          • galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 18:26
            Jak się nie boisz, że ci napiszemy, że masz kij dupie, bo podobno to standard, to zapytaj 😉😂
      • waga170 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 10:47
        Pytanie bylo do Klimka:) Bo on zdaje sie ze jak juz doszedl do 4 x 8 = 32 to uznal ze jest mundrzejszy od nauczycielki.
      • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 11:19
        jeepwdyzlu napisał:

> Tylko DSG, Panie - DSG to najlepszy automat świata, zwłaszcza w skodach bo w a
        > udi i vw nie umiejom wysterować...

A kto pisze, że DSG jest takie zajebiste?
        Jesteś tak posrany, że nawet jak ci się wprost napisze, że DSG jest chujowe, to nadal będziesz pierdolił swoje.

Uuuups - znowu nie wyczułem ironii i poczucia humoru?
        • jeepwdyzlu Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 11:29
          Jesteś tak posrany, że nawet jak ci się wprost napisze, że DSG jest chujowe, to nadal będziesz pierdolił swoje.
          ---
          O kurwa...
          Ale mi zajebaeś...
          Miszcz :-)
          Ale co do cvt nie milcz dłużej...
          • tbernard Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 11:35
            jeepwdyzlu napisał:

> Ale co do cvt nie milcz dłużej...

Akurat nowe CVT na przykład w Hondzie Civic było pozytywnie odbierane przez któregoś z komentatorów YT, pomimo, że wcześniej był do nich uprzedzony.
          • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 11:37
            jeepwdyzlu napisał:

> Jesteś tak posrany, że nawet jak ci się wprost napisze, że DSG jest chujowe, to
            > nadal będziesz pierdolił swoje.
            > ---
            > O kurwa...
            > Ale mi zajebaeś...
            > Miszcz :-)

Ale co ci zajebałem?
            Po prostu pisałem wielokrotnie że DSG jest chujowe a ty próbujesz - niczym niedorozwój - ironizować, że wg mnie jest zajebiste.
            Prosty przypadek - sam sobie zajebałeś. I cóż teraz poczniesz oprócz wieśniackich "nie wiem co powiedzieć więc będę udawał sam nie wiem co"?
            • jeepwdyzlu Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 11:49
              cóż teraz poczniesz oprócz wieśniackich "nie wiem co powiedzieć więc będę udawał sam nie wiem co"?
              ---
              Nie wiem.
              Co począć?
              Będę dalej udawał :-))

Ja pierdolę klemens misiak przy tobie to intelektualista.
              Pamiętasz jak porównywałem cię z pralką?
              Kłamałem.
              Przypominasz haczyk w sraczu.
              A propos - wiesz gdzie jest Kutno?
              :-))
              • carnivore69 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 12:09
                > A propos - wiesz gdzie jest Kutno?
                > :-))

Wolę Volvo. Z Kutna.

Kiedyś taka reklama ciężarówek Volvo była, ale Ty poszedłeś jednak w osobówkę :-)

Pzdr.
              • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 12:16
                jeepwdyzlu napisał:

> cóż teraz poczniesz oprócz wieśniackich "nie wiem co powiedzieć więc będę udawa
                > ł sam nie wiem co"?
                > ---
                > Nie wiem.
                > Co począć?
                > Będę dalej udawał :-))

A cóż innego ci pozostało, niedorozwoju, skoro nie rozumiesz że "chujowe" to co innego niż "zajebiste", a coś odpyskować musisz?

• jeepwdyzlu Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 12:22
                  No dobra, pożartowaliśmy klemens a teraz do roboty..
                  Zarobione miliony same się nie policzą..
                  Pa...

Jeep
                  • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:10
                    jeepwdyzlu napisał:

> No dobra, pożartowaliśmy klemens a teraz do roboty..
                    > Zarobione miliony same się nie policzą..
                    > Pa...
                    >
                    > Jeep
                    >

Co za wiocha ...
                    • jeepwdyzlu Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:59
                      Zarobione miliony same się nie policzą..
                      > Pa...
                      >
                      > Jeep
                      >

Co za wiocha ...
                      ---
                      Aha.
                      Pieniądze są takie wulgarne...
                      :-))
                      Najbardziej bawią mnie takie uwagi wygłaszane zza kierownicy skodzinki...
                      Albo polo :-))
                      • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:01
                        jeepwdyzlu napisał:

> Najbardziej bawią mnie takie uwagi wygłaszane zza kierownicy skodzinki...
                        > Albo polo :-))
                        >
                        >

A mnie bawią wiochmeni ze słomą wystającą z butów, którzy dowartościowują się znaczkiem.

• jeepwdyzlu Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:10
                          A mnie bawią wiochmeni ze słomą wystającą z butów,
                          ---
                          Chuja nas obchodzi co cię bawi, kryptopedale.
                          Idź zarób coś, może zamiast marzyć o lizaniu jaj po prostu sobie tę usługe kupisz...
                          I luzu nieco bo ci żyłka pyknie.. :-)
                          • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:17
                            jeepwdyzlu napisał:

> A mnie bawią wiochmeni ze słomą wystającą z butów,
                            > ---
                            > Chuja nas obchodzi co cię bawi, kryptopedale.

A mnie chuja obchodzi, co ciebie bawi, głodzony za młodu zjeepie.

> Idź zarób coś, może zamiast marzyć o lizaniu jaj po prostu sobie tę usługe kupisz...
                            > I luzu nieco bo ci żyłka pyknie.. :-)

O lizaniu jaj to marzą takie cioty jak ty, co im zwieracze puszczają gdy widzą "premiuma".
                            A luzu to - jak widać - masz w nadmiarze. Stąd też moja uwaga o zwieraczach.
                            • jeepwdyzlu Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:40
                              O lizaniu jaj to marzą takie cioty jak ty, co im zwieracze puszczają gdy widzą "premiuma".
                              ----
                              Pojebało cię.
                              Wielokrotnie podkreślałrm ze lex i volvo to dobre ale zwyczajne auta dla ludzi z sredniej klasy i wcale nie premium. To ty zazdroscisz wszystkim wszystkiego i dokonujesz projekcji swoich kompleksów

A luzu to - jak widać - masz w nadmiarze.
                              -
                              A to fakt.
                              Zwłaszcza jak widze jak sie tu sam zaorujesz...
                              • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:55
                                jeepwdyzlu napisał:

> O lizaniu jaj to marzą takie cioty jak ty, co im zwieracze puszczają gdy widzą
                                > "premiuma".
                                > ----
                                > Pojebało cię.
                                > Wielokrotnie podkreślałrm ze lex i volvo to dobre ale zwyczajne auta dla ludzi
                                > z sredniej klasy i wcale nie premium.

No widzisz - podobnie jak skoda.

> To ty zazdroscisz wszystkim wszystkiego i dokonujesz projekcji swoich kompleksów

Właśnie przekonanie, że ktoś ci czegokolwiek zazdrości, jest projekcją własnych kompleksów.
                                Poczytaj sobie gdzieś o tym, bo używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz.

• jeepwdyzlu Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 15:00
                                  Właśnie przekonanie, że ktoś ci czegokolwiek zazdrości, jest projekcją własnych kompleksów.
                                  ---
                                  Smieszny chłopczyku auta to jest ostatnia rzecz której mi mozesz zazdrościć..
                                  • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 15:08
                                    jeepwdyzlu napisał:

> Właśnie przekonanie, że ktoś ci czegokolwiek zazdrości, jest projekcją własnych
                                    > kompleksów.
                                    > ---
                                    > Smieszny chłopczyku auta to jest ostatnia rzecz której mi mozesz zazdrościć..
                                    >

No widzisz, jak projektujesz własne kompleksy?
                                    • jeepwdyzlu Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 15:21
                                      No widzisz, jak projektujesz własne kompleksy?
                                      --
                                      No widzisz jak szybko podłapujesz cudze wypowiedzi... :-))
                                      Brawo.
                                      Za banana może przejdziesz test lustra!
                                      • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 15:44
                                        jeepwdyzlu napisał:

> No widzisz, jak projektujesz własne kompleksy?
                                        > --
                                        > No widzisz jak szybko podłapujesz cudze wypowiedzi... :-))

Ale to nie jest cudza wypowiedź.
                                        To ty mi zarzuciłeś że projektuję swoje kompleksy, podczas gdy twoje wypowiedzi są idealnym przykładem właśnie projekcji twoich kompleksów.
                                        Później jeszcze to potwierdziłeś, stwierdzając że samochody to "ostatnia rzecz, której mogę ci zazdrościć".
                                        Więc znowu użyłeś zwrotu, którego znaczenia nie rozumiesz.

> Brawo.
                                        > Za banana może przejdziesz test lustra!

Ach, cóż za luz ...

• dodekanezowiec Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:13
                          Qrde klemens każdy jest inny i każdy ma prawo być soba ale dołączę do tych którzy twierdzą czy czują przez skórę przynajmniej ze polknales kij. Jak spytasz- przykłady, konkrety? - to swoim pytaniem tylko to dodatkowo potwierdzisz. Nazi tez mial zerowe poczucie humoru i był sztywny jak kij.
                          • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:20
                            Pytam o przykłady i konkrety, bo chciałbym wiedzieć, w którym miejscu jest to, co mi zarzucacie.
                            A tu kurwa nawet samo pytanie jest "połknięciem kija" - ja pierdolę ...

No i dziwne to poczucie humoru, że pierdoli się o kimś coś, czego ten ktoś nie twierdzi.

• galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:50
                              klemens1 napisał:

> A tu kurwa nawet samo pytanie jest "połknięciem kija" - ja pierdolę ...

Owszem, pełna zgoda. Pierdolisz. Nie przypominam sobie by ktoś tu komuś zarzucał połknięcie kija za samo pytanie.

Moze chujowe pytania ciagle zadajesz... - przemysl.
                              • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:57
                                galtomone napisał:

> > A tu kurwa nawet samo pytanie jest "połknięciem kija" - ja pierdolę ...
                                >
                                > Owszem, pełna zgoda. Pierdolisz. Nie przypominam sobie by ktoś tu komuś zarzuca
                                > ł połknięcie kija za samo pytanie.
                                >
                                > Moze chujowe pytania ciagle zadajesz... - przemysl.

Pewnie tak - bo pytanie, gdzie napisałem coś, co ktoś mi zarzuca, jest najwyraźniej chujowe.
                                Jak ktoś coś zarzuca, to koniec - nie da się tego w żaden sposób odwrócić. Tłumaczenie się, polemizowanie z tym czy też dociekanie "podaj linka" jest połknięciem kija.
                                Można więc każdemu wszystko zarzucać.

• galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 15:25
                                  klemens1 napisał:

> Można więc każdemu wszystko zarzucać.

To co prawda inna dyskusja, ale serio dopiero teraz na to wpadłeś?
                                  Dodam, ze ta "prawda", nie dotyczy forum a życia generalnie.
                                  • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 15:46
                                    galtomone napisał:

> > Można więc każdemu wszystko zarzucać.
                                    >
                                    > To co prawda inna dyskusja, ale serio dopiero teraz na to wpadłeś?
                                    > Dodam, ze ta "prawda", nie dotyczy forum a życia generalnie.
                                    >

A powinno tak być? Dlaczego świat jest chujowy (a w każdym razie chujowszy niż mógłby być)?
                                    M.in. dlatego, że ludzi pierdolą głupoty na tematy innych.

Mniej patetycznie - bo przecież to forum nie ma wpływu na losy świata - po chuj w ogóle pierdzielić o kimś głupoty? Co to ma na celu?
                                    • jeepwdyzlu Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 16:23
                                      Mniej patetycznie - bo przecież to forum nie ma wpływu na losy świata - po chuj w ogóle pierdzielić o kimś głupoty? Co to ma na celu?----
                                      Filozof....
                                      :-)
                                      • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 17:10
                                        jeepwdyzlu napisał:

> Mniej patetycznie - bo przecież to forum nie ma wpływu na losy świata - po chuj
                                        > w ogóle pierdzielić o kimś głupoty? Co to ma na celu?----
                                        > Filozof....
                                        > :-)
                                        >
                                        >
                                        Żeś zrozumiał i tak całkiem sporo ...

• galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 18:32
                                      klemens1 napisał:

> A powinno tak być? Dlaczego świat jest chujowy (a w każdym razie chujowszy niż
                                      > mógłby być)?

Kurwa, nie wierzę.Sam swoim podejściem do przepisów PORD powiększasz ta chujowatosc, a teraz Ci się nie podoba.

> Mniej patetycznie - bo przecież to forum nie ma wpływu na losy świata - po chuj
                                      > w ogóle pierdzielić o kimś głupoty? Co to ma na celu?

No proszę... Jak ci na to zwracałem uwagę, że twoje wycieczki na mój temat (nawet w dyskusjach gdzie że sobą nie gadaliśmy) są może nie OK, to jakoś ci to nie przeszkadzało... A teraz nagle świat nie jest fajny....
                                      • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 23.03.21, 09:16
                                        galtomone napisał:

> > A powinno tak być? Dlaczego świat jest chujowy (a w każdym razie chujowszy niż
                                        > > mógłby być)?
                                        >
                                        > Kurwa, nie wierzę.Sam swoim podejściem do przepisów PORD powiększasz ta chujowa
                                        > tosc, a teraz Ci się nie podoba.

Jeżdżenie po kreskach tam, gdzie nikomu to nie przeszkadza, nie zwiększa chujowatości.
                                        Niestety nie da się o tym pogadać, bo zaczynasz od razu swoje wieśniackie pierdolenie typu "mnie się podobają kreski".

> > Mniej patetycznie - bo przecież to forum nie ma wpływu na losy świata - po chuj
                                        > > w ogóle pierdzielić o kimś głupoty? Co to ma na celu?
                                        >
                                        > No proszę... Jak ci na to zwracałem uwagę, że twoje wycieczki na mój temat (naw
                                        > et w dyskusjach gdzie że sobą nie gadaliśmy) są może nie OK, to jakoś ci to nie
                                        > przeszkadzało... A teraz nagle świat nie jest fajny....

Ale moje wycieczki na twój temat to nie jest pierdzielenie głupot, bo każdą opinię o tobie mogę uzasadnić wskazując linkiem, gdzie co popełniłeś.
                                        Ty natomiast o mnie tego nie potrafisz w tekstach typu "klemensowi to nie przeszkadza", "wg klemensa należy ...". Część rzeczy mi przeszkadza a część nie przeszkadza - u ciebie wszystko jest zerojedynkowe. O tym też oczywiście nie da się podyskutować - powód wyżej.
                                        • galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 23.03.21, 11:44
                                          klemens1 napisał:

> Jeżdżenie po kreskach tam, gdzie nikomu to nie przeszkadza,

No i wracamy do p. wyjścia. Ty kurwa z góry wiesz za wszystkich....

> Niestety nie da się o tym pogadać, bo zaczynasz od razu swoje wieśniackie pierd
                                          > olenie typu "mnie się podobają kreski".

Daloby sie, gdybys przyjmowal argumenty, a nie pytal wciaz o to samo.

Dostales potencjalne zagrozenia jakie z takiego zachowania wynikaja, ale udales ze ich nie widzisz.

Chuj.. mnie sie z koniem kopac nie chce.

> > No proszę... Jak ci na to zwracałem uwagę, że twoje wycieczki na mój tema
                                          > t (naw
                                          > > et w dyskusjach gdzie że sobą nie gadaliśmy) są może nie OK, to jakoś ci
                                          > to nie
                                          > > przeszkadzało... A teraz nagle świat nie jest fajny....
                                          >
                                          > Ale moje wycieczki na twój temat to nie jest pierdzielenie głupot,

Ja wiem, twoje sa twojsze hipokryto.
                                          • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 23.03.21, 12:06
                                            galtomone napisał:

> > Jeżdżenie po kreskach tam, gdzie nikomu to nie przeszkadza,
                                            >
                                            > No i wracamy do p. wyjścia. Ty kurwa z góry wiesz za wszystkich....

A co komukolwiek może przeszkadzać wypierdzielenie tych kresek, skoro jest wiele miejsc gdzie ich nie ma i nie ma problemu?

> Dostales potencjalne zagrozenia jakie z takiego zachowania wynikaja, ale udales
                                            > ze ich nie widzisz.

Przecież ci odpowiedziałem na wszystkie. I już te odpowiedzi zlałeś, rozpoczynając festiwal "pytasz?", "coś jeszcze?" itp. pierdzielenia.

> > Ale moje wycieczki na twój temat to nie jest pierdzielenie głupot,
                                            >
                                            > Ja wiem, twoje sa twojsze hipokryto.

Nie ma to jak ucięcie cytatu, gdzie dalej jest uzasadnienie i udawanie, że tego uzasadnienia nie ma.
                                            Zrobisz wszystko, byle przefałszować przekaz na swoją stronę.
                                            Chuj z prędkością - podałem tak jaskrawy przykład głupoty oznakowania, że tu już nie ma ucieczki przed argumentami. Więc co robisz? Zasłaniasz oczy, zatykasz uszy i drzesz ryja "lalala nic nie słyszę, nic mnie to nie obchodzi".
                                            I jeszcze jesteś z tego dumny. Jak można być takim debilem?

• galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 23.03.21, 12:18
                                              klemens1 napisał:

> Jak można być takim debilem?

No patrzę na ciebie i autentycznie nie wiem, ale ze ty nie wiesz, to jestem faktycznie zaskoczony...
                                              • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 23.03.21, 13:05
                                                galtomone napisał:

> klemens1 napisał:
                                                >
                                                > > Jak można być takim debilem?
                                                >
                                                > No patrzę na ciebie i autentycznie nie wiem, ale ze ty nie wiesz, to jestem fak
                                                > tycznie zaskoczony...
                                                >

Here we go again ...
                                                Cipeusz nie ma argumentów, więc przechodzi w tryb wkurwiającego bachora-niedorozwoja.
                                                Oczywiście cały kontekst wycięty - jak na debila przystało.
                                                • galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 23.03.21, 13:09
                                                  Over & out
                                                  • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 23.03.21, 13:28
                                                    galtomone napisał:

> Over & out
                                                    >
                                                    Pytasz?
    • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 11:18
      Już ci pisałem, że na twoje pytania nie będę odpowiadał, bo nie zadajesz ich po to, by się czegoś dowiedzieć.
      • waga170 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 12:26
        klemens1 napisał:

> Już ci pisałem, że na twoje pytania nie będę odpowiadał, bo nie zadajesz ich po
        > to, by się czegoś dowiedzieć.

Dziekuje za komplement. Podpadles mi sporo razy, ale dzieki temu wpisowi masz o jedna kreske mniej. A moze nawet o dwie.
        • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:15
          waga170 napisała:

> > Już ci pisałem, że na twoje pytania nie będę odpowiadał, bo nie zadajesz ich po
          > > to, by się czegoś dowiedzieć.
          >
          > Dziekuje za komplement. Podpadles mi sporo razy, ale dzieki temu wpisowi masz o
          > jedna kreske mniej. A moze nawet o dwie.

Szczerze powiedziawszy, wolałbym konkretnie podyskutować na dany temat.
          Ale z takimi oczekiwaniami jesteś tu najwyraźniej dinozaurem.
          • waga170 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:23
            > Szczerze powiedziawszy, wolałbym konkretnie podyskutować na dany temat.

To najpierw wypierdol ten stolek z ktorego zeskakujesz z gory jak ktokolwiek sie tam ponizej stolka odwazy cos wedlug ciebie nielogicznego powiedziec.
            • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:26
              waga170 napisała:

> > Szczerze powiedziawszy, wolałbym konkretnie podyskutować na dany temat.
              >
              > To najpierw wypierdol ten stolek z ktorego zeskakujesz z gory jak ktokolwiek si
              > e tam ponizej stolka odwazy cos wedlug ciebie nielogicznego powiedziec.
              >

Że mówi coś nielogicznego, to chuj. Najgorzej, że to powie a później się do mnie przypierdala. I to zanim ja się przypierdolę do niego.
              • waga170 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:34
                Naplules w fajke pokoju.
                • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:42
                  Nawet nie pytam, w którym momencie, bo i tak odpowiedzi konkretnej nie będzie.
                • qqbek Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:44
                  waga170 napisała:

> Naplules w fajke pokoju.

Stołek mu się obrócił i zamiast zeskoczyć z Olimpu swojej wyższości by podzielić się z nami, maluczkimi, swą boską wyższością, wziął się był i nadział dupą na nóżkę.
                  A z kijem w dupie nie sposób najwyraźniej pisać w sposób pokojowy 🤣
                  • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:49
                    Jakiś przykład z życia?
                    • qqbek Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:51
                      klemens1 napisał:

> Jakiś przykład z życia?

Jak widzę, na załączonym przykładzie, to wręcz samospełniająca się przepowiednia 😂
                      • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:53
                        qqbek napisał:

> klemens1 napisał:
                        >
                        > > Jakiś przykład z życia?
                        >
                        > Jak widzę, na załączonym przykładzie, to wręcz samospełniająca się przepowiednia 😂

A gdzie ten załączony przykład?

• qqbek Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:56
                          W cytacie powyżej :)
                          • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:58
                            qqbek napisał:

> W cytacie powyżej :)
                            >

Czyli pytanie "Jakiś przykład z życia?" ma być samo w sobie przykładem, jak to niby się wywyższam, ale mi nie wychodzi?

• qqbek Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:15
                              To nie przykład wywyższania się, a reakcji alergicznej na kijek w dupie.
                              QED
                              • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:22
                                qqbek napisał:

> To nie przykład wywyższania się, a reakcji alergicznej na kijek w dupie.
                                > QED
                                >
                                W sumie jeżeli lubisz jak ktoś pierdzieli w twoim imieniu coś, czego nigdy nie twierdziłeś, to faktycznie - przy takim wartościowaniu mam ten jebany kijek w dupie.
                                Bo jak rozumiem - tylko mnie przeszkadza pierdzielenie kłamstw na czyjś temat?
                                • qqbek Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:28
                                  Gdyby kłamstwo dotyczyło tego, że codziennie rano spółkujesz na zakrystii z pięciorgiem ministrantów, to może.
                                  Ale ty się czepiasz pojedynczych słówek galtoma, który rzeczywiście nie zawsze formułuje swoje myśli w sposób nazbyt lotny.
                                  Pierdolcie tak w co trzecim wątku, do upadłego i żaden nie potrafi spasować.
                                  Tylko mam wrażenie, że galtoma robi to "dla sportu", za to ty traktujesz całość śmiertelnie poważnie.
                                  • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:38
                                    qqbek napisał:

> Gdyby kłamstwo dotyczyło tego, że codziennie rano spółkujesz na zakrystii z pię
                                    > ciorgiem ministrantów, to może.
                                    > Ale ty się czepiasz pojedynczych słówek galtoma, który rzeczywiście nie zawsze
                                    > formułuje swoje myśli w sposób nazbyt lotny.

Czepiam się nie tyle słówek, co tego, że sam pierwszy się do mnie przypierdala o nic.
                                    Merytorycznie wychodzi na idiotę, więc wpada w odruch obronny totalnego niedorozwoja, próbując usilnie ironizować.
                                    Nawet to mu nie wychodzi, bo od razu traci wątek.
                                    Ciekawy jestem po prostu, w jaki sposób debil jest w stanie się wybronić przed samym sobą konfrontując się z faktem, że jest debilem. Właściwie jego postępowanie to chyba jedyny sposób.

> Pierdolcie tak w co trzecim wątku, do upadłego i żaden nie potrafi spasować.
                                    > Tylko mam wrażenie, że galtoma robi to "dla sportu", za to ty traktujesz całość
                                    > śmiertelnie poważnie.

O tyle poważnie, że robię coś w rodzaju doświadczenia.
                                    A to "dla sportu" galtomka jest tak żenująco głupie, że najwyraźniej faktycznie ma on problem z zaakceptowaniem pewnych faktów.
                                    Nie namawiam, ale jak by cię zaciekawiło, to sprawdź sobie, od czego tak naprawdę się zaczęło w wątku z oponami. Możesz być lekko zaskoczony.

• galtomone Doskonała rada!!!! 22.03.21, 15:00
                                      klemens1 napisał:

> Nie namawiam, ale jak by cię zaciekawiło, to sprawdź sobie, od czego tak napraw
                                      > dę się zaczęło w wątku z oponami. Możesz być lekko zaskoczony.

Sprawdź patafianie, kto sie do czego przypierdolil i czego nie jest wstanie zaakceptować.

Bo mam pewność, ze tobi żółć wylała pierwsza... przegladnij sobie posty, wprost o z drzewka wynika.
                                      Bo w to, ze bedziesz miec na tyle duze (albo jakiekolwiek) jaja, zeby powiedziec "sorry, faktycznie ja sie przyjebalem" nie wierze.

Sam na siebie dołek własnie wykopałeś.
                                      • klemens1 Re: Doskonała rada!!!! 22.03.21, 15:11
                                        A nie sądzisz, że sprawdzanie tego jest "połknięciem kija" czy też może odwrotnie - zassaniem go dupą?
                                        Przecież to wnikanie - tacy cool kolesie powinni to olać - czyż nie?
                                        • galtomone Re: Doskonała rada!!!! 22.03.21, 15:27
                                          Sadze ze wykopałeś samodzielnie dol, w ktory sie wlasnie wjebales.

Oraz, ze moja teoria braku jaj sie potwierdza.
                                          • klemens1 Re: Doskonała rada!!!! 22.03.21, 15:47
                                            galtomone napisał:

> Sadze ze wykopałeś samodzielnie dol, w ktory sie wlasnie wjebales.
                                            >
                                            > Oraz, ze moja teoria braku jaj sie potwierdza.
                                            >

Z twoim sądzeniem jest ten problem, że jest właściwie z definicji zjebane.
                                            To była ironia, jak to sam teraz próbujesz wnikać i jest to OK, ale jak ja wnikam, to zaczynasz się zachowywać jak niedorozwój.

• jeepwdyzlu Re: Doskonała rada!!!! 22.03.21, 16:26
                                              Z twoim sądzeniem jest ten problem, że jest właściwie z definicji zjebane.
                                              ---
                                              Zabawa z klemensem niestety zaczyna przypomimać kopanie w dupę żebraków pod biedrą...
                                              Czyli coś na czym klimek zna się najlepiej...
                                            • galtomone Re: Doskonała rada!!!! 22.03.21, 18:34
                                              Oj jak pierdolisz, zamiast powiedzieć "sorry" I po sprawie...

Ale to trzeba mieć choć orzeszki.
                                  • galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:54
                                    qqbek napisał:

> robi to "dla sportu", za to ty traktujesz całość
                                    > śmiertelnie poważnie.

Dla sportu, to jakby to byl jakiś "czelendż"... To raczej oderwanie sie na 5 min od powaznych zadan...
                                    Przyznaje, to momentami trollowanie (czasem mam nadzieje, ze cos do tej jego zakutej paly dotrze...), ale nikt nie jest doskonaly...
                                    Mea culpa.
                                    • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 14:59
                                      galtomone napisał:

> Przyznaje, to momentami trollowanie (czasem mam nadzieje, ze cos do tej jego za
                                      > kutej paly dotrze...), ale nikt nie jest doskonaly...

Dotarło, że jesteś idiotą, który nie wpadł na pomysł że można się umówić na kilka tygodni naprzód na wymianę opon i jeszcze się do mnie przypierdala o to, że mu dobry pomysł podsunąłem.

• galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 15:03
                                        Widze, ze udajesz ze deszcz pada....
                                        • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 15:11
                                          galtomone napisał:

> Widze, ze udajesz ze deszcz pada....
                                          >
                                          To ty udajesz że wpadłeś na pomysł, że można z kilkutygodniowym wyprzedzeniem umówić się na zmianę opon.
                                          • galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 15:28
                                            Oj jak pada...
                                            • klemens1 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 15:47
                                              galtomone napisał:

> Oj jak pada...
                                              >
                                              Nawet sam sobie to musisz na głos wmawiać.
                                  • nousecomplaining Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 17:39
                                    > Gdyby kłamstwo...
                                    Ech, nie czepiajcie się tak tych różnych kłamstw, bo chyba każdy na tym forum ma na sumieniu niejedną konfabulację : ) Oj tak.
                  • galtomone Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:51
                    qqbek napisał:

> wziął się był i nadział dupą na nóżkę.
                    > A z kijem w dupie nie sposób najwyraźniej pisać w sposób pokojowy 🤣

Ciiiii.... To nie są przypadkowe wydarzenia.. On wiecznie coś o sraniu, dupie, pedałach i jajkach podrzuca...
                    On tak 'łowi" nieśmiało...
                    Jedni pokazywali dziewczynkom język przedszkolu inni formę tej metody podrywu stosują do dziś.

To jednak bezpieczniejsze, niż wprost kolegę z forum na randkę zaprosić.
                    Zawsze sie można łatwo wycofać jak Klemensie "zaloty" nie zostaną dobrze przyjęte. 😂
                    -
                    Pozdrawiam,
                    galtom

"Aż miło popatrzeć, jak niedorozwoje się głaszczą po jajkach [...]" - Klemens
    • tbernard Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 11:33
      waga170 napisała:

> Dlaczego moj Nissan Altima z CVT przy spokojnej jezdzie 2200 RPM po wcisnieciu
      > pedalu do podlogi wgniatal mnie w fotel ale obrotomierz dochodzil i tak trzymal
      > na okolo 4000 RPM, a nie jakies 6000, obrotow maksymalnej mocy?

Może w fotelu ma czujnik maksymalnego wgniecenia.
      • waga170 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 11:42
        tbernard napisał:

> Może w fotelu ma czujnik maksymalnego wgniecenia.

Nie kochaniutki. Odpowiedz jest zazwyczaj najprostsza i oczywista.
        Stopien wgniatania w fotel czulem dzieki chjemorojdzie w rowku. :)
        • tbernard Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 13:16
          Ktoś kto ma hemoroidy nie powinien ich ignorować. Pomimo, że ma je w dupie.
    • schweppes1 Zdecydowanie czas na nową listę przygłupów 22.03.21, 16:31
      Chyba czas na nową listę przygłupów na forum.
    • gzesiolek Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 20:06
      Gwoli ścisłości to w Altimie nawet z V6 i z CVT nic specjalnie przy kickdownie nie wgniatało w fotel...
      • trypel Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 20:10
        Moze ty nie masz hemoroidów
        • gzesiolek Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 20:21
          No tu możesz mieć rację...
        • waga170 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 22.03.21, 20:49
          "Moze ty nie masz hemoroidów"

Komputer mi sie zresetowal i znikla opcja cytuj.

W kazdym razie, te hemoroidy to mi z ust wyjales:)
          • engine8 Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 23.03.21, 02:11
            To gdzie ty je masz? ?
    • bywalec.hoteli Re: Kolego Klemens, prosze wytlumacz mi 23.03.21, 00:37
      waga, nie sraj żarem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka