galtomone 12.04.21, 07:22 elektrowoz.pl/auta/volkswagen-id-4-leasing-w-niemczech-od-103-euro-mies-468-zl-netto-w-polsce-rata-netto-od-1-192-zl-mies/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samspade Re: Leasing ID 4 - DE vs PL 12.04.21, 07:35 Pal licho lizing. Kto to pisał. Dramatyczne spada poziom tzw. "dziennikarstwa". Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Leasing ID 4 - DE vs PL 12.04.21, 08:45 Strone w necie może mieć każdy. Zatem może nie tyle spada poziom dziennikarstwa, a marnie rośnie generalny poziom edukacji, bo przedmioty humanistyczne są nieważne. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Leasing ID 4 - DE vs PL 12.04.21, 08:46 Ale nie muszą wszyscy pisać. Wychodzą potem takie potworki jak to co zalinkowałeś. A może to celowe pisanie pod tezę? Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Leasing ID 4 - DE vs PL 12.04.21, 08:54 A gdzie napisałem, że muszą? Mogą, i to jest fakt. A co do Twojego pytania, to sugeruję kontakt z autorem jeśli faktycznie masz potrzebę wiedzy w tym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Leasing ID 4 - DE vs PL 12.04.21, 09:09 To skontaktuj się z nim. Mam gdzieś co on powie. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Leasing ID 4 - DE vs PL 12.04.21, 11:18 A po ch. ja mam sie z nim kontaktować? A poza tym chyba lewa noga wstales z wyra... "A może to celowe pisanie pod tezę? - Mam gdzieś co on powie." Raz, ze moze sie laskawie zdecyduj czy cos cie interesuje czy nie, dwa, zastanow sie po co sie do mnie pierdalasz bez powodu. Cos ci zlego zrobilem linkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Leasing ID 4 - DE vs PL 12.04.21, 21:55 Co chciałeś osiągnąć tym linkiem? Linkiem do delikatnie rzecz biorąc dziwacznego i bezsensownego porównania. Zresztą nie odpowiadaj. Nie interesuje mnie co chciałeś osiągnąć. Dokonałeś odkrycia roku że w Polsce nie ma dopłat do elektryków. Łał. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Leasing ID 4 - DE vs PL 13.04.21, 07:10 samspade napisał: > Co chciałeś osiągnąć tym linkiem? Sadzilem, ze to jasne. Pokój na świecie i szczeście dla wszystkich. > Zresztą nie odpowiadaj. Nie interesuje mnie co chciałeś osiągnąć. > Dokonałeś odkrycia roku że w Polsce nie ma dopłat do elektryków. Łał. Rata wynajmu też jakby inna.... Też napiszesz Łał? A jak dziś mija ranek? Lepszy humor czy dalej coś nie halo? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Leasing ID 4 - DE vs PL 12.04.21, 19:48 czyli że u nas drożej? Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Leasing ID 4 - DE vs PL 12.04.21, 22:00 bywalec.hoteli napisał: > czyli że u nas drożej? U nas nie ma dopłaty do elektryków. Oraz szkoda że osoba pisząca to coś bo trudno nazwać to artykułem nie zadala sobie trudu żeby porównać warunki finansowania samochodu. Bo to coś co pokazał mi chuja nie jest takim porównaniem. Bo nikt mi nie powie że samochód w de jest o tyle tańszy niż w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Leasing ID 4 - DE vs PL 13.04.21, 01:06 1. DE ma euro. - polska ma zlotowke i bedzie miala kazczke na banknocie 2. euro jest stabilne, zloty - tak sobie 3. porownuje dwa rozne systemy finansowe 4. doplata do elektrykow jest bardzo rozna w de i pl. 5. co tu jeszcze dodac - podstawy prawne inne itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Leasing ID 4 - DE vs PL 13.04.21, 07:15 Faktem jest, że 1x500+/miesięcznie u nas (gdzie Państwo dba i pomaga) na taka wypasiona szara fure nie starcza. Widac lepiej jest dac nam 500+ zebymsy sobie mogli sciagac 12 letnie auta z zachodu niz kupowac nowe elektryki. Ile nam do tego miliona brakuje? Pewnie już nie wiele i stad takie decyzje.. Odpowiedz Link Zgłoś