01.07.21, 12:34
Wiem, że tu o motoryzacji mało, ale może się komuś przyda. Działa już etoll dla prywatnych tez, wlasnie przetestowalem. Jesli uda Wam sie przejsc przez rejestracje, a potem jeszcze zgrać z tym aplikację (mi się udało, żonie nie), to można sobie pomykac prawa strona na bramkach bez kolejki. Tylko z nieznanych przyczyn trzeba wjechać na autostradę na czerwonym swietle;)
Obserwuj wątek
    • trypel Re: Etoll 01.07.21, 12:43
      O co chodzi z tym czerwonym? Żebym się nie wystraszył
      • simon921 Re: Etoll 01.07.21, 12:57
        Na wjeździe nie masz już szlabanu na bramkach, została sygnalizacja świetlna. Ale czekałem ze 30 sekund i nic. Pojechałem na czerwonym. Kasę pobrał normalnie. Na zjeździe juz normalnie zapala się zielone i podnosi szlaban.
        • trypel Re: Etoll 01.07.21, 14:49
          Ok, dobrze wiedzieć. Dzięki
    • bywalec.hoteli Re: Etoll 01.07.21, 16:30
      A na jakiej autostradzie? Ja mam coś takiego jak Autopay w banku, ale to chyba na A1 i A4 działa tylko a na A2 nie.
      • simon921 Re: Etoll 01.07.21, 16:39
        A2 i A4 - państwowe odcinki, czyli Konin - Łódź i Wrocław - Katowice. Testowałem na odcinku Wrocław Wschód - Wrocław Bielany w obie strony.
    • simon921 Re: Etoll 31.08.21, 19:37
      Jakby ktoś był chętny, to dla posiadaczy etoll jest do 30.09 zniżka 25% za przejazdy. Oczywiście odkryłem, to bo mi mniej kasy pobrali. Chyba jakoś na dniach włączyli, bo w piątek jeszcze było normalnie.
      • bywalec.hoteli Re: Etoll 31.08.21, 22:01
        to krótko
    • klemens1 Re: Etoll 01.09.21, 09:26
      Opinie w sklepie Gugla nie zachęcają ...
      Ja na razie - ile się da - będę korzystał z pikacza od Kapscha. Niewykluczone, że przedłużą okres przejściowy.
    • piotr_partyka_lincor Re: Etoll 05.11.21, 11:34
      Jestem oficjalnym przedstawicielem firmy Lincor - firmy akredytowanej przez Szefa Krajowej Administracji Skarbowej, która znajduje się na liście dopuszczonych operatorów Zewnętrznych Systemów Lokalizacyjnych (ZLS). To znaczy, że nasze urządzenia są zgodne z wymaganiami systemu e-TOLL i w pełni legalnie uruchamiamy usługę e-TOLL w pojazdach.
      MASZ PYTANIA ODNOŚNIE E-TOLL?
      POZOSTAJĘ DO DYSPOZYCJI! 726 150 028
    • savignonblanc Re: Etoll 06.11.21, 08:16
      A masz jakieś rozwiązanie dla floty?
      Bez gps?
      Bo wczoraj próbowałam to ogarnąć i nie znalazłam sposobu. Czekam na info od BP.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka