Dodaj do ulubionych

Apel zanim rozwalicie forum do reszty

26.02.23, 10:58
1. trolle blokować, żeby nie bylo widać (Ustawienia forum, wymaga forum na komputerze)
2. nie odpowiadać trollom
3. samemu nie stawać się trollem: waga
4. wtedy nie będą mieć pożywienia i znikną
5. nawet misiak się ucywilizował po stosowaniu 1-4 gada po ludzku
6. Są osoby chore psychiczne i nie ma co się pastwić nad nimi, nikt zdrowy nie wie jaki to ciężar, ale tez nie ma co podgrzewać ich psychoz
7. jest wielki post wiec odmowcie sobie udziału w pyskówkach nie na temat
Obserwuj wątek
    • marekggg Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 11:02
      co do punktow:
      1. futrzak u mnie zablkowany od dawna
      5. wcale sie nie ucywilizowal
      7. mam w dupie wielki czy maly post, ide do belgijskiej "kawiarni". i kawy nie pije. wody tez nie, moze bedzie half-half.
      • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 11:18
        Forum totalnie niemiarodajne jeśli chodzi o tematy motoryzacyjne. Z 3 użytkowników na krzyz tu dyskutujacych zna ceny aut, jakieś parametry silników itp. Jakieś realia rynkowe. Niektórzy nie znają nawet najnowszych modeli aut i się tym szczycą jeszcze. Kto się za ten post obraża ten się sam za dyletanta uważa.
    • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 11:21
      Jest opcja wygaszania na forum i dobrze o tym wiesz Bywalec .Można kogoś nie lubić ,ale takie teksty o kobiecie .Po mnie to spływa jak po kaczce. Gdyby takie teksty na innym forum to człowiek już dawno by miał blokadę .Jestem tu z najdłużej piszących na forach GW .I sporo było takich osób na róznych portalach w tym regionalnych. Od początku w nich uczestniczyłem .Przyganiał graca ,gracy .Sam ostatnio idiotycznie się wpisywales do kobiety w tym do Borsuczycy .Napisz na ematce o Grażynach bo do Magdaleny pisałeś o Januszu .Nie ma za krzty szacunku na tym portalu do drugiej osoby Za grosz .
      • loyezoo Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 12:06
        Najdłużej czyli ile lat? I od ilu na auto-moto?
      • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 13:53
        ta Usuń
        hukers Usuń
        waga170 Usuń
        friend_of_women Usuń

To wygaszone ostatnio przeze mnie osoby.
    • trypel Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 13:13
      Rozwalicie?????
      Ja nigdy nie lazilem po innych forach sciagajac bydlo tutaj. Zaczales ten syf a teraz " rozwalicie"
      Rzyg
      • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 14:04
        Ja nie ściągnąłem tutaj ani misiaczka (był tu przed węglem) ani teodorka ani Danusi. Zauważyłeś żebym prowadził z nimi dysputy i nawalanki? Nie zapraszałem tutaj tez grazyn. Jedyne co mogło tu przylezc za mną tutaj to shell i borsuczyca.
        • trypel Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 14:11
          Niestety mam inne wrażenie. To ze z kimś nie gadasz nie oznacza zadziwiającego zbiegu okoliczności związanego z twoja osoba. A teraz "rozwalicie"
          • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 14:23
            trypel napisał:

> Niestety mam inne wrażenie. To ze z kimś nie gadasz nie oznacza zadziwiającego
            > zbiegu okoliczności związanego z twoja osoba.

A teraz zauważ zbieg okoliczności z działalnością twoja, hukersa i wagi forumowej sraczki w/w
            • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 14:26
              Waga zawsze taki był, ale złośliwość hukersa mnie mocno zaskoczyła.
            • trypel Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 14:41
              Z jaka aktywnością? Ja nie łażę po innych forach.
              • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 15:01
                z aktywnością tutaj. Zobaczmy ile durnych wątków pt „Komar przeleciał i ugryzł mnie w dupe” jest juz na oślej. Ty uczestniczysz chętnie w takich pierdololo
                • only_the_godfather Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 15:04
                  odpowiedź sobie na pytanie dzięki komu tam lądują takie wątki. Wcześniej nikomu to nie przeszkadzało...
                  • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 15:51
                    na pewno nie dzięki mnie
                • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 15:34
                  > z aktywnością tutaj. Zobaczmy ile durnych wątków pt „Komar przeleciał i ugryzł mnie w dupe” jest juz na oślej. Ty uczestniczysz chętnie w takich pierdololo
                  A co to ma qrwa do rzeczy? Większość wątków, nawet z początku w temacie moto, skręca w różne strony. I to jest fajne. Rozmowa jak przy stole. Raz o tym, raz o tym. Jak masz z tym problem, to se załóż forum dla swojego kółka różańcowego i nie wpuszczaj tam elementów z twojego punktu widzenia niepożądanych.
                  • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 16:02
                    nousecomplaining napisał(a):

> > z aktywnością tutaj. Zobaczmy ile durnych wątków pt „Komar przeleciał i u
                    > gryzł mnie w dupe” jest juz na oślej. Ty uczestniczysz chętnie w takich pierdol
                    > olo
                    > A co to ma qrwa do rzeczy? Większość wątków, nawet z początku w temacie moto, s
                    > kręca w różne strony. I to jest fajne. Rozmowa jak przy stole. Raz o tym, raz o
                    > tym. Jak masz z tym problem, to se załóż forum dla swojego kółka różańcowego i
                    > nie wpuszczaj tam elementów z twojego punktu widzenia niepożądanych.
                    Fajnie gadasz .Tylko ja założe watek o Tobie i się posmiejemy .A szczegóły wyszukam na necie .Wiesz dobrze ,ze nie o to chodzi Bywalcowi .
                    • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 16:19
                      > Tylko ja założe watek o Tobie i się posmiejemy .
                      Łojej, ło matko! Nie strasz teodorek, nie strasz, bo się zesrasz.

> Wiesz dobrze ,ze nie o to chodzi Bywalcowi.
                      Nie, nie wiem i nie chcę wiedzieć, w dupie to mam.
                    • only_the_godfather Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 16:59
                      teodor-k napisał:

> Tylko ja założe watek o Tobie i się posmiejemy .A szczegóły wy
                      > szukam na necie .Wiesz dobrze ,ze nie o to chodzi Bywalcowi .
                      >
                      Odpowiedź sobie na pytanie dlaczego z niektórych tu się śmieją a z innych nie.
                • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 15:39
                  bialyhenio napisał:

> z aktywnością tutaj. Zobaczmy ile durnych wątków pt „Komar przeleciał i ugryzł
                  > mnie w dupe” jest juz na oślej. Ty uczestniczysz chętnie w takich pierdololo
                  Jutro wyleci więcej ,gdy wróci admin .
        • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 14:13
          Potwierdzam, nigdy mnie nie atakowałeś.
        • borsuczyca.klusek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 16:47
          Jeżeli już to przylazłam tu za dziadziem enginem 🙄 Blame him!
          • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 17:07
            No właśnie, za Engin zawinił Bywalca chcą wieszać 😂
            A gumowe ucho przyszło razem.
            • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 19:33
              No bo borsuczyca sie wsciekla jak mowielm ze jest t gruba i brzydka a do tego albo kabluje albo banuje Pokazala juz czy na razie ze nie jest gruba. :)
              • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 19:35
                Ale dam borsuczycy kredyt ze jak tu przychodzi to sie zachwuje na tyle dobrze zeby nikogo nie wkur.. Zrobi swoje i znika i wg mnie respektuje ze ten garaz to garaz a nie przedsionek kosciola.
                • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 20:13
                  Borsuczyca jest poza zasięgiem innych na tym forum .I znamy się trochę .
                • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 06.04.23, 05:56
                  A dziadek engine8t zbanowany ,Kto śmiał .
    • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 13:44
      Masz rację, pozdrawiam.

PS Nie znam Misiaka na tyle, by go oceniać, ale on mnie szanuje na tym forum jako jeden z nielicznych.
      • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 13:52
        Ale fajnie pisze tylko jest za Pisem i wzbudza wściekłość .Na moderacji jest watek u góry i w tym wątku ktoś na niego nadaje .Od dawna go opluwają tak jak Ciebie dwie osoby waga i qqbek .Jak byś była ich koleżanką ,zwłaszcza tego gówniarza .
        • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 14:24
          Rozmawiałam z Misiem wiele razy, to życzliwy człowiek.
          • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 14:40
            Napiszę Ci tak .Jeśli lubisz być tu poniżana to twój problem .Bo nie miałaś tu łatwego życia .I to od paru lat . Parę osób niewybredny sposób do Ciebie pisze ,gdzie do żony by tak się nie odezwali .Już dawno się śmieją z tego wygaszania bo i tak wrócisz .
            • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 14:43
              Wiem, to mój problem.
              • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 15:37
                Może się udaj do specjalisty psychologa tym to już nic nie pomoże .
                • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 15:46
                  Dobrze
                  • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 15:57
                    Daj spokój Danusia .
                    • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 17:56
                      Kiedyś dam spokój... wszystkim!.
              • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 19:36
                A wiec jak Chrystus powiedzial
                "Idz i nie grzesz wiecej"
          • misio3 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 16:15
            marysia67 napisała:

> Rozmawiałam z Misiem wiele razy, to życzliwy człowiek.
            >

O jak miło. Staram się, choć jestem tylko misiem, znaczy człowiekiem.
            Pozdrawiam serdecznie Marysiu.

• marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 17:11
              Dzięki, też pozdrawiam.
        • misio3 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 16:37
          teodor-k napisał:

> Ale fajnie pisze tylko jest za Pisem i wzbudza wściekłość .Na moderacji jest wa
          > tek u góry i w tym wątku ktoś na niego nadaje .Od dawna go opluwają tak jak Cie
          > bie dwie osoby waga i qqbek .Jak byś była ich koleżanką ,zwłaszcza tego gównia
          > rza .

Piotr zbliżył się do Niego i zapytał: «Panie, ile razy mam przebaczyć, jeśli mój brat wykroczy przeciwko mnie? Czy aż siedem razy?» Jezus mu odrzekł: «Nie mówię ci, że aż siedem razy, lecz aż siedemdziesiąt siedem razy
          (Mt 18,21–22).
          • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 09:17
            Pan powiedział: „Przeto powiadam wam, że powinniście sobie nawzajem wybaczać; bowiem ten, co nie odpuszcza bratu jego przewinień, stoi pełen winy przed Panem; bowiem pozostaje w nim większy grzech.
            • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 18:53
              > Pan powiedział
              Co to za Pan? To do Wagi było? No grubo, taki szacunek, nie spodziewałem się.

Taki cytacik:

Brian: I'm not the Messiah! Will you please listen? I am not the Messiah, do you understand? Honestly!

Girl: Only the true Messiah denies His divinity.

Brian: What? Well, what sort of chance does that give me? All right! I am the Messiah!

Followers: He is! He is the Messiah!

Brian: Now, FUCK OFF!

[silence]

Arthur: How shall we fuck off, O Lord?

Brian: Oh, just go away! Leave me alone.
              • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 19:17
                Myślisz, że kołtuneria oglądała Monty Pythona?
                Nie sądzę.

Wygaszenie odorka i marysi - nie do końca dziewicy - ma tę wadę, że całe wątki się sypią, bo ktoś im jeszcze odpowiada.
                • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 19:27
                  > Nie sądzę.
                  Eee, no wiem, też nie sądzę. Tak se wstawiłem dla własnego well-beingu : )
                • waga173 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 19:42
                  Na temat ich wyciszania kiedys napisalem ze nie po to ide do cyrku zeby zamykac oczy podczas wystepu clownow. Czytanie ich wpisow wyrabia silna wole, bo trudno powstrzymac sie od odpowiedzi. A takie misie lakna odpowiedzi jak zaba dzdzu czy cos takiego. Po to pisza.
                  • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 19:54
                    Też racja, w końcu to nasz cyrk i "nasze" małpy.
                    Na razie w ramach odwyku zostają w killfile, docelowo może odwiedzę, żeby mi wątków nie szatkowało.
                  • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 20:39
                    > jak zaba dzdzu czy cos takiego
                    Waga, qrwa, to kania była, kania, taki grzyb! chyba... Ale żaby też pewnie łakną dżdżu. A co to właściwie jest ten dżedż? co to wogle za słowo jest?
                    • waga173 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 20:48
                      Kania to ptak, nawet byl samolot Kania. Ale grzyb tez, Danusia raz nazbierala. Kania grzyb ma swoisty ladny zapach. No i smak tez, smazona albo marynowana w soli. Ach, rozmarzylem sie.
                      A dżedż? No nie wiesz? Dżedż Czalendżedż albo Czardżedż, samochody takie.
                      • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 17:25
                        Był nawet I sekretarz Stanisław Kania, ale nie wiem, czego łaknął.
                  • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 09.03.23, 04:10
                    Na temat ich wyciszania kiedys napisalem ze nie po to ide do cyrku zeby zamykac oczy podczas .Też tak.sądze ..Jak to mówią na wojnie czekać na błąd przeciwnika .Gramatyka się zgadza tylko ,ale pisanie już nie Siadaj dwója .
                    • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 09.03.23, 04:25
                      teodor-k napisał:

> Na temat ich wyciszania kiedys napisalem ze nie po to ide do cyrku zeby zamykac
                      > oczy podczas .
                      Gdzie i kiedy tak napisales ? Bo zes mnie zgubil .Mysle ze jestes w szpitalu dwa pietra wyzej ,ale w tym samym pionie .O piatej otworze okno a Ty sie spusc na pierochronie .Tylko nie na pierochron w czasie burzy .
          • waga173 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 19:51
            misio3 napisał:

> Piotr zbliżył się do Niego i zapytał: «Panie, ile razy mam przebaczyć, jeśli mó
            > j brat wykroczy przeciwko mnie? Czy aż siedem razy?» Jezus mu odrzekł: «Nie mów
            > ię ci, że aż siedem razy, lecz aż siedemdziesiąt siedem razy
            > (Mt 18,21–22).

Dawno temu napisalem tu ze misiek to ksiadz. Albo jeszcze gorzej.
            • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 20:43
              > Albo jeszcze gorzej.
              Tego gorzej to sobie jakoś nie wyobrażam.
            • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 20:43
              Przedsiębiorca. A prywatnie incel, impertynent i socjopata.
              • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 20:44
                To o misiu do wagi
              • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 20:49
                dodekanezowiec napisał:

> Przedsiębiorca.
                Pisałeś, że ma sklepik szkolny.
                Jak by tak miało być, to by srogo po dupie dostał w wyniku COVID i może by mu jego PiSizm przeszedł trochę.
                A wygląda na to, że "stan pacjenta się pogarsza".

> A prywatnie incel, impertynent i socjopata.
                Akurat aby upewnić się co do tego, to wystarczy lektura jego postów.
                • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 21:49
                  qqbek napisał:

> dodekanezowiec napisał:
                  >
                  > > Przedsiębiorca.
                  > Pisałeś, że ma sklepik szkolny.
                  > Jak by tak miało być, to by srogo po dupie dostał w wyniku COVID i może by mu j
                  > ego PiSizm przeszedł trochę.
                  > A wygląda na to, że "stan pacjenta się pogarsza".
                  >

Ale wg tego tropu w szkole dyrektorem jest radny PiS. Choc diabeł go wie czy ten misio się nie podszywa tylko pod kogoś i może nawet kosztem tego kogoś. Jaja nawet robiąc sobie z tamtego kolesia.
                  W.grincie rzeczy ani mnie to grzeje ani ziębi.
                  Druga sprawa - tym bardziej sądzę że misio zarabia na trollowaniu. Tu łączy przyjemne z pożytecznym i se jaja robi ale podejrzewam że gdzie indziej napieprza w necie wg linii z Nowogrodzkiej i na to dotacje na partie polityczne z kasy podatnika idą.
                  • waga173 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 22:56
                    dodekanezowiec napisał:

> qqbek napisał:
                    >
                    > > dodekanezowiec napisał:
                    > >
                    > > > Przedsiębiorca.

Aj waj, to proste. Misiek to ksiadz przedsiebiorca. Zgadnijcie kogo przed sie bierze.

• teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 05:04
                dodekanezowiec napisał:

> Przedsiębiorca. A prywatnie incel, impertynent i socjopata.
                Obrabianie tyłka na tym forum to takie modne .To nie ty skarzyles się na moderacji ,ohyda . forum.gazeta.pl/forum/w,654,170042863,170042863,Ktora_z_moderacji_to_ta_leniwa_.html?p=170068774
                • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 06:43
                  Misiaczek sam jest blazen, pajac i prowokator. I występuje pod 100 nickami co jest sprzeczne z netykieta.
                  • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 07:32
                    I jeszcze jedna ciekawostka - on po 24 lutego 2022 r.niemal jak nożem uciął prawie zniknął na kilka miesięcy.
                    Pierwsza hipoteza jest taka że badz co bądź i PiS, i antyPiS - jest przeciw wojnie. Więc ten socjopata nie miałby się z kim kłócić. Owszem, był bimota i bigzaganiacz ale on ich olewał.
                    Druga opcja jest taka że miał na głowie poważniejsze trollowanie w związku z wojna gdzie indziej.
                    • wislok1 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 18:28
                      Teraz na forum jest niezly atak trolli z kaczej partii...

Chca przejac forum
                      • misio3 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 11:10
                        Gdy ktoś ma inne poglądy jak ty to od razu jest troll? Takie wytykanie palcem jak wy robicie , obrażanie i dyskryminacja to prawdziwe trollowanie 🤣
                        • misio3 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 11:13
                          Brak szacunku do kobiet np. Danusia i używanie wulgaryzmów to nie trollowanie? 😂
                          • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 11:36
                            Q., misiu, czy kiedykolwiek miałeś cokolwiek do powiedzenia np.podczas dyskusji o 2 autach?
                            • misio3 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 11:38
                              Tak.
                            • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 11:44
                              dodekanezowiec napisał:

> Q., misiu, czy kiedykolwiek miałeś cokolwiek do powiedzenia np.podczas dyskusji
                              > o 2 autach?
                              Masz wyszukiwarkę człowieku po prawej stronie u góry .Wbij nick i przestań już smędzić o tym .Wiele razy pisał ,nikomu nie ubliżał szacun dla niego .
                              • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 12:02
                                Te-odurek, jesteś tu od może miesiąca i się rozpychasz łokciami. A może dłużej tylko nicki zmieniasz. Ty się odspamierdol od wagi i innych weteranów, boguslawku czy jak ci tam.
                                • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 12:33
                                  Dobra, bo to też nie ma co właśnie nerwować się. Teodor, misio się sam obroni, ty go nie tłumacz, a najlepiej niech obroni się czynem. Niech dyskutuje na temat. Też mnie to wqrza, że ciągle tematy zjeżdząją na OT. Ale on najpierw prowokuje, a potem "o jejku jest obrażany".
                                  • misio3 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 12:44
                                    Nie usprawiedliwiaj wulgarnego obrażania. Nic tego nie usprawiedliwia. Nic.
                                    Po prostu mam inne poglądy. Mam prawo je mieć. Jeśli nie chcesz nie czytaj.
                                    Ja nikogo nie obrażam wulgarnie. Piętnować trzeba dyskryminację i wulgarność a nie usprawiedliwiać je.
                                    • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 12:58
                                      Nie masz swoich poglądów tylko w 100% takie jak PiS. Czyli albo sekciarstwo albo opłacana propaganda. Po drugie, nie chodzi aż tak o politykę. Na różnych forach jako misiaczek robiłeś wszystko żeby wqrzyć ludzi. Prowokowałeś, prześmiewałeś tym swoim " hehe" itp. Wielu ci pisało, żeś męczybuła. Ale ty tego nie zrozumiesz. Albo masz z tego satysfakcję, że kogoś prowokujesz. Zastanawiam się, czy w życiu prywatnym też taki jesteś.. Do ciebie to nie trafia, ty się cieszysz, że swoim prowokacyjnym, impertynenckim sposobem bycia - wywołujesz jakieś tam wrażenie. Im gorsze, tym masz większą satysfakcję.
                                      • misio3 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 13:17
                                        Mam swoje poglądy.
                                        To twój problem , że nie akceptujesz innych poglądów niż pis. W tym kraju mamy wolność słowa i mam prawo mieć takie poglądy jakie chcę. Takie słówko jak Konstytucja Ci coś mówi? Tam jest gwarancja wolności słowa a wy próbujecie misiowi zatkać usta i dyskryminować co gorsza niektórzy wulgarnie. Mój sposób bycia jest jaki jest. Obecnie już nie piszę już tego "hehe". Staram się. Nie prowokuję jak dawniej. Sorry jeśli kogoś wkurzałem. Staram się już tego nie robić. Nie zauważyłeś? Nie ma ludzi idealnych na tym świecie. Akceptacja to coś czego na tym forum brakuje.
                                        • misio3 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 13:20
                                          Sorry tam na początku błąd w tekście 🙂
                                          Miłego dnia 😉
                                          • misio3 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 13:24
                                            Miś też człowiek i się może poomylić 😁
                                            • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 03.03.23, 17:09
                                              Misio3 a czemu milczysz w kwestii proputinowskiej propagandy?
                                              • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 04.03.23, 05:59
                                                Misio ma zadanie strategiczne, rozpierdolic cale forum, a nie taktyczne, rozpierdolic jakis watek.
                                                • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 04.03.23, 18:00
                                                  waga170 napisała:

> Misio ma zadanie strategiczne, rozpierdolic cale forum, a nie taktyczne, rozpie
                                                  > rdolic jakis watek.

Ty Waga masz czesto dobre pomysly...
                                                  Moze zapodaj nalepsz idde jak to forum jaknajszybciej rozwalic i na gruzach odbudowac nowe- tzn stare a nie jakies tam nowoczesne, progresywne etc etc..?
                          • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 15:20
                            Potwierdzam, nie ma na tym forum szacunku do kobiet, dlatego rzadko tu piszę. Są inne miejsca w internecie i życzliwi ludzie. Trochę mi zeszło, zanim to zrozumiałam. Wysłałam Ci zaproszenie na moje prywatne forum, będziesz mile widzianym gościem, pozdrawiam.
                            • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 03.03.23, 00:46
                              A obiecujesz jemu i nam ze go juz stamtad nie wypuscisz?
                              • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 03.03.23, 02:26
                                Ty też nie powinieneś się włóczyć po ematce .Coraz gorzej z tobą .Starość jest okropna w niektórym wydaniu .
                                • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 03.03.23, 03:25
                                  skad wiesz?
                              • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 03.03.23, 07:01
                                Nie mogę Ci tego obiecać. Moje forum to nie więzienie:-)
                                • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 03.03.23, 09:48
                                  Ale on pisał na forach tam gdzie byłaś .Teraz na starość coś mu się robi lub boi się co koledzy powiedzą .
                                  • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 03.03.23, 11:02
                                    Coraz gorsze forum ,coraz gorsi ludzie .Swoje frustracje przenoszą z życia .I pomyśleć że to faceci którzy uważają się za macho . Kiedyś tego nie było co teraz .Wyzwiska , insynuacje , brak szacunku do drugiej osoby .
                                    • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 03.03.23, 11:13
                                      A dlaczego teodor nie odniesiesz się do sqrvysynskiego (sorry za brzydkie słowo ale uzasadnione wzburzeniem) do proputinowskiej propagandy bigimaxa? Jak zauważono, marysie danusie misie i teodory w tych kwestiach siedzą cicho.
                                    • marekggg Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 05.03.23, 00:28
                                      to spierdalaj skoro zle zle forum.
    • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 13:46
      Do trypla ogólnie .Wcześniej tu pisałem. niż bylem na ematce. Wbijajac twój nick to też się bujałeś się po innych forach w tym na kobieta ,a kobiet nie szanujesz . Waga tu wrócił i robi swoistą krucjatę wraz z młodszym facetem g .
      .Bydło piękna odzywka do ludzi szacun człowieku ,spójrz się do lustra .
    • only_the_godfather Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 14:37
      Teraz to rozwalicie?Kto rozwali, misiek jaki był to był, trollował ale nie zgłaszał nikogo do moderacji. Waga ma swój styl i nikomu to tutaj nie przeszkadzało.
      Najpierw Ty zacząłeś łazić na emadkę (sam tam dawałeś linki do tego forum)potem za tobą poszło kilku innych. Narobiliście g*ówna to je teraz posprzątajcie sami.
      • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 14:45
        Waga ma swój styl .Tylko jak wrócił z banicji to o niczym nie myśli .Cały czas się dowalał się do Dany ,a teraz chamstwem przebija wszystkich . Nikomu nie powinno przeszkadzać pisanie na innych forach ,co to ma do rzeczy .Próbowałem tu zakładać różne watki w czym problem ?
      • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 15:52
        napisałem juz ze nie ściągnąłem tu ani teodora ani Danuty - czego nie rozumiesz?
        • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 15:56
          Nikt mnie tu nie ściągał, sama przyszłam, by zapytać, jakie autko polecacie dla 26-latki.
        • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 19:37
          Winni sie tlumacza
    • waga173 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 15:18
      Dodam ci troche odwagi. Odpierdol sie od wagi.
      • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 15:56
        Nie nie odpierdole sie od wagi bo to co gościu ostatnio odwalasz ze swoją sraczka fekalno-analna na forum to juz ostatnie ludzkie pojęcie przechodzi.

Powiem ci choć nie wiem czy zrozumiesz: Waga, ogarnij się gamoniu!
        • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 17:13
          Na dodatek ma dużo zwolenników. Może ze strachu go akceptują, nie wiem.
          • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 19:29
            Masz racje, ja sie go najwiecej boje ...
      • trypel Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 17:39
        Waga trzymaj się
        Jesteś jedyną przeciwWaga dla słodko pierdzących kretynow
        • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 18:34
          > Waga trzymaj się Jesteś jedyną przeciwWaga dla słodko pierdzących kretynow
          Ja popieram też Wagę. Chuj nad chuje w pozytywnym sensie. No i czołgi, on wie o co chodzi. Wlezę bez wazeliny, nie mam podejścia do jego celnych ripost i komentarzy. Szacun. Kiedyś mnie wkurwiał, ale minęło. Tak jak moje wpisy mogą kogoś wkurwić. To tak jak w realu, nie ma się co uprzedzać od początku. A zwłaszcza na jakimś forum, po czasie się rozpoznaje pewne rzeczy/podejścia/klimaty.
          Nie rozumiem tylko, po ch. forum zamienia się w miejsce, gdzie jakieś teodorki i inne szczują jednych na drugich. Qrwa, przecież nie chodzi o to, żeby pierdzielić o tym, kto komu co na jakim forum. Jak już gdzieś napisałem, ja tylko tu się udzielam, i nawet jako taki newby zauważyłem, że chujnia z grzybnią się zaczęła dziać.
          • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 19:01
            Może i tak ale obecnie przegina

61)
            marekggg
            26.02.23, 14:08
            Wiesz dlaczego to forum siada dlatego . (4)
            waga173
            26.02.23, 10:25
            Komu potrzebny garaż od "żaraż"? (3)
            galtomone
            26.02.23, 09:51
            Spryskasz se coś? (5)
            galtomone
            26.02.23, 09:49
            Rosyjska ropa w polsce - ciekawe (16)
            marekggg
            26.02.23, 09:23
            Angielsko jezyczni, deer czy dear kawal powtorzcie (1)
            waga173
            26.02.23, 03:43
            O/T Uwielbiam te forum (6)
            waga173
            26.02.23, 03:36
            Ochraniacz na boczne drzwi? (56)
            marysia67
            26.02.23, 03:34
            Zagadka pojazdowa z rana. Nagroda butelka torfu (34)
            waga173
            26.02.23, 03:21
            nie O/T kwestia cyckow raz jeszcze (20) waga1730
          • wislok1 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 19:07
            No, dokladnie tak to jest
          • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 19:30
            Waga to jedyny ktore rozumie ameryke.
            • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 20:06
              > Waga to jedyny ktore rozumie ameryke.
              Eee, no co ty, oddajesz pierwszeństwo komuś z tego chujowego kraju?
              • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 22:38
                A ktory to kraj chujowym nazywasz?
                • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 16:18
                  > A ktory to kraj chujowym nazywasz?
                  Ten, za który taki uważasz, co widać w większości twoich postów.
                  • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 17:48
                    Chyba co sie cos pomieszalo. Zadnego za takinie uwazam.
            • misio3 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 11:58
              Engine ja też nie rozumiem Ameryki. Amerykańscy cywile posiadają 393 miliony broni, co plasuje Amerykę na pierwszym miejscu w świecie pod względem liczby sztuk broni palnej na mieszkańca. W zeszłym roku od przedawkowania narkotyków zeszło 100 tys osób. Wolę Polskę. U nas tego nie ma. Choć Ameryka to nasz sojusznik w NATO i za to szacunek.
              • dodekanezowiec Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 12:12
                A ile w Rosji zmarło z przepicia?
              • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 17:50
                Dobrze. Siadaj.
          • waga173 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 19:39
            Pamietam w ogolniaku przyszedl do klasy nowy. Od razu zaczal mnie wkurwiac przepraszam denerwowac no to ja jego tez. Po jakims czasie przez trzy dni pod rzad napierdalalismy sie przepraszam bilismy sie na kazdej przerwie. W sumie chyba zaden nie wygral ani nie przegral ale my stalismy sie najlepszymi kumplami na dlugie lata. Powaznie!
    • marekggg Jak sie komus nie podoba 26.02.23, 18:19
      wypierdalac.

bardziej dosadnie (jako nie-polak) to chyba nie moge napisac.

no dobra moglbym, ale szkoda klawiatury.
    • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 19:28
      Nie rozumiem w czym problem albo panika?
      Nic sie tu nie rozwala.
      Co komu trole przeszkadzja? Nie podoba sie nie komentuj - masz ochote komus dokopac - to masz okazje.
      • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 20:11
        > Co komu trole przeszkadzja?
        Mnie bardzo. Tak samo jak pierdolone reklamy w tv albo innych mediach. I wkurwia mnie tracenie czasu na ich ignorowanie, niezależnie od sposobu robienia tegoż.
        BTW, trolle mogą robić bardzo złe rzeczy, wpływające na nas wszystkich.
        • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 22:38
          Czyli to Ty masz problem i powinienes nad nim pracowac a nie zwalac na innych?
          • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 17:05
            > Czyli to Ty masz problem i powinienes nad nim pracowac a nie zwalac na innych?
            Jaki mam problem? Taki, że nie lubię trolli? Ty lubisz chujków piszących tylko po to, żeby sączyć jad? To może jednak nie ja mam problem?
    • erdasa [...] 26.02.23, 21:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 21:30
        Lajtowa, psychiatra cie szukał
        • erdasa [...] 26.02.23, 21:41
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • waga173 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 21:50
          bialyhenio napisał:

> Lajtowa, psychiatra cie szukał

2. nie odpowiadać trollom Kto to napisal KURWA?
          • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 22:02
            Jeśli to Lajtova to oczywiście idzie do śmierdzącej trollowni zablokowanych.
            • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 26.02.23, 22:47
              Have mercy on her
              • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 00:34
                no mercy, no remorse, you old moustache texan uncle ;)
                • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 03:05
                  Wielki post przeciez?
                  • waga173 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 03:17
                    Tu jednak jakies ORMO czuwa, donosicielstwo i rowni i rowniejsi. Napisalem Bywalcowi w odpowiedzi na jego "wy rozwalicie" ze przypomina mi Antka z podstawowki ktory jak sie w klasie spierdzial to mowil: Ale ktos sie tu spierdzial. Inne wpisy sa oznaczone "Wiadomosc usunieta ze wzgledu..." a moje wpisy czasami po prostu znikaja jakby ich nigdy nie bylo. Czarna dziura. Ale jeszcze mnie nie zbanowali, uff.
                    • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 03:21
                      A chcilabys aby wszyscy byly rowni?
                      Niektorzy tak pierdza ze sie nie da wytrzymac :)
                      A ze jest noc to do rana sie wywietrzy i jutro bedzie nowy dzien :)
                      • waga173 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 03:33
                        engine8t napisał:

> A chcilabys aby wszyscy byly rowni?

Oczywiscie, pod warunkiem ze oni sa rowni a ja rowniejszy. Bo ja to nie wszyscy.
                  • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 07:27
                    dlatego napisałem duży post
                    • waga173 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 07:34
                      bialyhenio napisał:

> dlatego napisałem duży post

Cheniek, naucz sie kurwa uzywac opcji cytuj, bo na wysokich drzewkach to nawet skrzeczace malpy nie wiedza ktora ktorej z jakiej galezi na co odskrzekuje.
                      • bialyhenio Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 07:51
                        każdy głupi wie ze odpowiadałem enginowi
    • waga173 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 04:49
      Henio, ja Cie pozdrawiam.
    • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 27.02.23, 08:26
      Popieram punkty 1-7
      • marekggg Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 18:05
        popierasz swoje wlasne punkty? ciekawe :-)
        • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 18:31
          Bo to jego wątek .Jeszcze raz Mareczku zrozumieniem pan waga zakłada idiotyczne wątki .Nikt nie zgłasza do wyższej moderacji bo się brzydzi donoszeniem .Dobry admin tej strony usuwa watki durne na oślą lub w kosmos .Gdyby to robił za złamanie prawa to automat z marszu po ileś tam złamanych z powodu nieetykiety go blokuje .I wtedy pretensje do siebie . Takie dywagacje .
          • marekggg Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 19:30
            a niech sobie waga zaklada co chce. w czym problem? ja tez nie czytam wszystkich pierdol. tak samo ja knie czytam super ekspresu czy twoja gazete wiespolska i nie ogladam rezymowke tvpiSS.
        • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 19:12
          😀😂
        • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 02.03.23, 18:01
          A co ? Mialby ich nie popierac? LOL
          To tak jak glosuacy kandydaci zawsze glsuj ana siebie :)
    • shellyanna Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 28.02.23, 13:37
      6. (Ale ja tak bardzo lubię…)
    • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 04.03.23, 18:50
      Waga170? Zbanowali 173?
      • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 04.03.23, 18:53
        Ciii... Bo sie kapna.
      • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 04.03.23, 23:42
        Schudl - postanowienie wielkopostne?
    • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 04.03.23, 23:52
      E, szkoda misia. Porzadne zwierze.

Kurcze skojarzylo mi sie to z rozmowa w konsulacie RPA jak szukalismy "domu" do emigracji.
      Tam na rozmowie obiecuja cuda na ziemi, , dom, strzelbe, psy, straz i bardzo dobre zarobki prz nadzorzr czarnych.
      Pytam jak tam z bezpieczenstwem ? Mowia ze OK.
      No wiec mowie ze slyszalem ze ci z ich sasiedztwa z polnocy tzn partyzanci im przekraczaja granice i ponoc morduja?.
      Ten sie usmiechnal i mowi "No to prawda - zdarza sie ale wtedy my wysylamy swoje komando, ci wpadaja nnoca do pobliskiej wioski zaraz za granica - wytna polwe, odetna glowy i ustawia je na granicy... i przez pol roku spokoj" .
      Spierd z tamtad szybcie niz myslalem ze potrafie.
    • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 17.03.23, 13:29
      Hukers robi walne działania, żeby rozwalić forum...
      • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 17.03.23, 13:42
        bywalec.hoteli napisał:

> Hukers robi walne działania, żeby rozwalić forum...

Bo co?
        Bo z twoją fanką gada?
        No bez jaj.
        • hukers Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 17.03.23, 13:53
          qqbek napisał:

> bywalec.hoteli napisał:
          >
          > > Hukers robi walne działania, żeby rozwalić forum...
          >
          > Bo co?
          > Bo z twoją fanką gada?
          > No bez jaj.
          >
          No właśnie, z fanką.
          Umówilibyście się Bywalec w tym legendarnym barze w Jeżycach, wypili kawę i wyjaśnili pewne kwestie.

"Jak to być mogło, że ona i on, osobno przez tyle lat,
          Żyli nie sobą, lecz całkiem obok, no jak?
          Jak to się mogło stać?"
        • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 17.03.23, 14:03
          nie, nudzi mu się, wdaje się w rozmówki o głupotach z psycholami, rozkłada ręce i nogi przed grażynami, pisze o pierdołach, blubrach.
          kryzys wieku średniego?
          • hukers Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 17.03.23, 14:19
            bywalec.hoteli napisał:

> nie, nudzi mu się, wdaje się w rozmówki o głupotach z psycholami, rozkłada ręce
            > i nogi przed grażynami

Z teodorem nie gadam, innych psycholi tu nie widzę.
            Ręcę może rozkładam, ale nogi?
            Bywalec, nie fantazjuj.

• teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 17.03.23, 14:40
              hukers napisał:

>
              > > nie, nudzi mu się, wdaje się w rozmówki o głupotach z psycholami, rozkład
              > a ręce
              > > i nogi przed grażynami
              >
              > Z teodorem nie gadam, innych psycholi tu nie widzę.
              > Ręcę może rozkładam, ale nogi?
              > Bywalec, nie fantazjuj.
              >
              Hukers podrap się po jajach. Żyć beze mnie nie możesz .A co dopiero gadać .Napij się czegoś ,idź na spacer ,na rower .Brzuch ci urósł od tego neta .Ludzie jeżdżą rowerem całą zimę ,a ten teraz bredzi .Co by zrobił ,a nie zrobi. Eretoman gawędziarz kurza twarz .
          • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 17.03.23, 14:50
            bywalec.hoteli napisał:

> nie, nudzi mu się, wdaje się w rozmówki o głupotach z psycholami, rozkłada ręce

Et tu, Brute, contra me?
            Przecież o głupotach z Hukerskim ostatnio ja gadam, zupełnie niepoważnie ma sie rozumieć.
            Tak od razu?
            Od psycholi?
            Nieładnie.
            • hukers Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 17.03.23, 14:59
              qqbek napisał:

>
              > > nie, nudzi mu się, wdaje się w rozmówki o głupotach z psycholami, rozkład
              > a ręce
              >
              > Et tu, Brute, contra me?
              > Przecież o głupotach z Hukerskim ostatnio ja gadam, zupełnie niepoważnie ma sie
              > rozumieć.
              > Tak od razu?
              > Od psycholi?
              > Nieładnie.
              >
              Nieładnie, to prawda.
              20 lat na forum i takiej inwektywy się doczekałeś.
              Jedyne usprawiedliwienie jest takie, że Bywalec jest dzisiaj niesłychanie poddenerwowany i roztrzęsiony,
              Nie panuje w zasadzie nad niczym, a już zwłaszcza nad słowem pisanym.
              Prawdopodobną przyczyną jest fakt, iż nie wie, jak ugryźć temat zaproszenia jednej z naszych forumek, do legendarnego baru w Jeżycach.
              • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 17.03.23, 15:05
                a walcie się.
                gadajcie sobie z kim chcecie nawet z agresywną egrażyną.
                tylko potem nie narzekajcie.
                • marysia67 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 18.03.23, 19:47
                  Nie denerwuj się! Szkoda zdrowia, życzę udanego wieczoru i załączam pozdrowienia.
                  • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 18.03.23, 22:13
                    marysia67 napisała:

> Nie denerwuj się! Szkoda zdrowia, życzę udanego wieczoru i załączam pozdrowieni
                    > a.
                    Niegramotna corko teodorka, misia i pietnastu bogusiow, ale konkretne ojcostwo mozna ustalic, ja stawiam na teodorka, bo bez ciebie nie mialby z kim rozmawiac. Poinformujem ciem ze jest opcja "cytuj" Dlatego malpa na pierwszym pietrze drzewka bedzie wiedziala na co i komu odpisuje (swoje debilizmy) malpa na czterdziestym dziewiatym pietrze drzewa.
                    Ale tak wogle to życzę udanego wieczoru i załączam pozdrowienia.

• teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 02:48
                    marysia67 napisała:

> Nie denerwuj się! Szkoda zdrowia, życzę udanego wieczoru i załączam pozdrowieni
                    > a.
                    Myślę że trzeba spokojnie czekać i notować wpisy tego człowieka .Ja jestem bardzo wytrwały w swoim działaniu .Starość jest okropna .Ten człowiek nie uczy się na swoich błędach ,mimo że na moderacji mówił co innego .Pozdrówka .
                    • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 03:11
                      teodor-k napisał:

> Myślę że trzeba spokojnie czekać i notować wpisy tego człowieka .Ja jestem bard
                      > zo wytrwały w swoim działaniu .

O kim konkretnie mowisz ormowcu kapusiu? O teodorkurwje, danusi, misiaczku czy dwustu bogusiach? Bo gdybys nie byl taki tajemniczy to bysmy moze nawet i ci pomogli, ale nie wiemy na kogo wpisy mamy czekac i je notowac. A ja na ten przyklad nie mam kajecika zeby cos notowac. Na miejsca, gotowy, start z donosem na moderacji. Czy powiedzenie paszol stad won to naruszenie leguramninu? Zeijslales sie bo Pan Waga raczyl odpisac?
                      • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 05:17
                        Nikt nie pozwoli się tu poniżać .Nie masz takiego prawa .Ona czy ja jesteśmy dorośli i mamy swoje rodziny i dzieci .Jesteś tu tylko anonimową osobą ,która nic nie znaczy i jest nikim .Nie nauczysz się niczego jak ktoś nie pokaże ci miejsca w szeregu .O niczym innym nie piszesz tylko ją ,czy mnie obrażasz.I to się ciągnie od wielu miesięcy mały człowieczku .Nie da się ciebie ignorować bo nie przestrzegasz zasad nieetykiety .
                • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 18.03.23, 21:40
                  bywalec.hoteli napisał:

> a walcie się.
                  > gadajcie sobie z kim chcecie nawet z agresywną egrażyną.
                  > tylko potem nie narzekajcie.

Coś mi to podbiło, pewnie któraś z "istot ignorowanych".
                  Z jaką "agresywną"? Agresywny to jest Marek z Rzeszowa, shelly ma chyba po prostu za dużo wolnego czasu i się nudzi.
                  Zresztą co my tu porównujemy - Marek to tępy ćwok, a ta druga, choć wredna, to bez wątpienia inteligentne stworzenie.
                  • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 18.03.23, 23:22
                    No nie Marek to szczur a rączej krzyżówka pchły, wszy i gnidy
                    • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 00:10
                      bywalec.hoteli napisał:

> No nie Marek to szczur a rączej krzyżówka pchły, wszy i gnidy

Obrażasz szczury.
                      To bardzo inteligentne stworzenia.
                      Moja siostra, jak punkowała w liceum, miała dwa szczury, które nauczyła wykonywać polecenia zupełnie jak pojętnego psa.
                      • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 00:13
                        Od szczura ma tylko ostre zęby i wygląd 😀
                        Wredność pchły, wszy i gnidy
                        IQ od ameby
      • hukers Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 17.03.23, 13:43
        bywalec.hoteli napisał:

> Hukers robi walne działania, żeby rozwalić forum...

Rozwalę to forum, później ematkę, a Ty Bywalcze, nadmiar wolnego czasu zmonetyzujeszi kupisz żonie glc albo inną beemkę dwójkę. Zostaniesz przy okazji bohaterem domu i będziesz miał zniesiony półroczny sypialniany szlaban. Same korzyści.
        Nieprawdaż?
        • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 18.03.23, 23:23
          hukers napisał:

> Bywalcze, nadmiar wolnego czasu zmonetyz
          > ujeszi kupisz żonie glc albo inną beemkę dwójkę.

Jak zmonetuzuje swój czas (a pracuje nad tym, ale wymaga to nauki i ćwiczeń), to kupię Audi albo Mustanga. Dla siebie.
          • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 00:01
            bywalec.hoteli napisał:

> Jak zmonetuzuje swój czas (a pracuje nad tym, ale wymaga to nauki i ćwiczeń), t
            > o kupię Audi albo Mustanga. Dla siebie.

Kup coś żonie, niech doceni, że się starasz.
            Sobie zawsze coś durnego możesz kupić.
            Jak ponad 2,5 roku temu kupowałem PuG-a (bardzo praktyczne auto, to przyznam), to oglądałem MG-F też, ale mi lepsze pół to wybiło z głowy, bo "niepraktyczne". Za 8 tysięcy był roadster z centralnie umieszczonym silnikiem i napędem na tył wtedy!
            Teraz myślę, że kupie żonie "to co chce", a sam sobie takie MG-F/TF kupię (choć pewnie za 15-20 dziś).
            I chuj.
            Nie potrzeba mi Mustanga, ani Audi, żeby się przednio bawić. Kurła, żałuję, że kilka lat temu nie miałem takiego podejścia do aut... kupiłbym sobie za 7 czy 8 tysięcy Euro Lotusa Elise na chodzie... teraz trzeba 2,5 raza tyle dać.
            • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 00:11
              Ale ona ma teraz zajebisty samochod.
              Ja prawie nie jeżdżę.
              Nie jestem nieśmiertelny i trzeba zdążyć się nacieszyć czymś dla siebie. Nie dla żony, nie dla dzieci. Chociaż taki seat
              • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 00:21
                bywalec.hoteli napisał:

> Ale ona ma teraz zajebisty samochod.
                > Ja prawie nie jeżdżę.
                > Nie jestem nieśmiertelny i trzeba zdążyć się nacieszyć czymś dla siebie. Nie dl
                > a żony, nie dla dzieci. Chociaż taki seat

Nie no, SEAT jako ikona zajebistości.
                Sorry.
                No rozczarowujesz.
                Kup sobie MG, jak ja zamierzam.
                Coś zupełnie i totalnie odjechanego, niepraktycznego.

Zofii się spodobał Hyundai Kona ostatnio bardzo, więc pewnie na tym się "poszukiwanie głównego auta" skończy, Zafirę sprzedam w pizdu, a potem sam sobie czegoś "hobbystycznego" poszukam.
                Chcesz się czymś nacieszyć?
                To czym?
                SEAT-em, czyli taką bardziej "premium" Śkodą?
                No jaja sobie robisz.
                Już ten Mustang byłby lepszy, bo jest kompletnie bez sensu, ale na to nie masz jaj.
                (jak masz - to wal prywatnie, mam znajomych sprowadzających takie wózki z U.S. - dasz radę kilkanaście tysięcy urżnąć z ceny prawie nowego Mustanga w porównaniu z "ceną rynkową").
                Audi? To tylko Śkoda premium.
                • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 14:50
                  Qqbek, jednak nie na wszystkim się tak super znasz jak mówisz, ani Audi ani Seat to nie jest „Skoda premium”.
                  Skoda, Audi i VW to segment masowy (volume), Porsche i Audi to segment premium.
                  Dla mnie Skoda jest po prostu brzydka, choć to bardzo dobre auto. Skoda ma mało wspólnego z Audi, prędzej z VW tylko kreowana jako „smart”. Seat jest kreowany jako taki „masowy sport”, ale nie wiem czy przypadkiem nie jest pozycjonowany nizej od Skody.
                  Podobają mi się mustangi, seaty, audi.
                  Nie podobają mi się mercedesy, Skody.
                  BMW tak średnio.

Co to MG - Motors General?
                  • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 15:15
                    Oczywiście, w 90% nasza lubelska krzyżówka Leonardo da Vinci, profesora historii, McGyvera i poligloty ma rację 😀
                    • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 18:33
                      bywalec.hoteli napisał:

> Co to MG - Motors General?

McGyver.
                      • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 18:41
                        A to by pasowało do Qqbka 😀
                        • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 23:40
                          Kubkowi potrzebne mocne ucho bo " Doputy Qubek wode nosi.....
                          • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 00:29
                            engine8t napisał:

> Kubkowi potrzebne mocne ucho bo " Doputy Qubek wode nosi.....
                            Waga mu wodę leje każdego dnia .Spoko .
                      • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 23:39
                        albo
                        My God
                  • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 15:17
                    bywalec.hoteli napisał:

> Skoda, Audi i VW to segment masowy (volume), Porsche i Audi to segment premium.

No to w końcu jak?
                    Mąż mojej siostry stryjecznej miał swego czasu Superba 3.6... czy na pewno to było gorsze auto niż A4 1.9TDI

> Co to MG - Motors General?

Borze, widzisz a nie grzmisz!
                    Szydełkujesz?
                    Może forum o szydełkowaniu będzie lepsze dla ciebie?
                    • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 15:35
                      Superb nie musi być lepszy od A4. Ale to inny segment i inna grupa docelowa klientów (i inna cena). Podejrzewam, ze w Audi mogą być jednak dostępne silniki niedostępne w Skodzinie.
                      • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 15:40
                        Miało być: superb nie musi być gorszy od A4. Zaraz Klemens nam wytłumaczy ze twarde plastiki lepsze są od miękkich.

Wygooglalem ze ten MG to prawie stuletni oxfordczyk w reku chińczyka. Doceniam wspaniałe tradycje brytyjskiej motoryzacji, natomiast nie podoba mi się z wyglądu. Nie znałem dotąd tej marki.
                        • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 16:00
                          bywalec.hoteli napisał:

> Wygooglalem ze ten MG to prawie stuletni oxfordczyk w reku chińczyka. Doceniam
                          > wspaniałe tradycje brytyjskiej motoryzacji, natomiast nie podoba mi się z wyglą
                          > du. Nie znałem dotąd tej marki.

A marke Jaguar znasz?
                          • shellyanna Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 17:38
                            Ja to się zastanawiam co kierowało bywalcem, gdy wchodził na to forum…
                            • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 23:41
                              Ja wiem ale ci nie powiem :)
                          • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 17:59
                            waga170 napisała:

> A marke Jaguar znasz?

Znam. Aston Martin, Vauxhall, Rover, Land Rover, Bentley, Mini, Lotus, McLaren, Rolls-Royce. Więcej chyba nie znam, choć wiem ze lista jest bardzo długa.

A Jaguar nie jest aby w rękach Hindusów aktualnie?
                            • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 18:03
                              bywalec.hoteli napisał:

> A Jaguar nie jest aby w rękach Hindusów aktualnie?

Obudził się po prawie 15 latach 🤣
                              Jaguar przeszedł na własność TATA jak miałem tam podjąć pracę (zakład na Speke w Liverpoolu), czyli w 2008 roku. Zresztą przez ten burdel z Hindusami w końcu nie poszedłem tam do pracy.
                              • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 18:15
                                Chodziło mi czy nadal jest w rękach Hindusów?
                                Dlaczego burdel? Co masz do Hindusów?
                                W przeciwieństwie do russsskich potrafili zrobić koncern samochodowy i kupić Anglików.
                                • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 22:09
                                  bywalec.hoteli napisał:

> Chodziło mi czy nadal jest w rękach Hindusów?
                                  Tak, nadal 100% udziałów ma TATA Motors.

> Dlaczego burdel?
                                  Znudziło mi się w poprzedniej pracy.
                                  W 3 dni znalazłem pracę w Jaguarze, na takim samym stanowisku (dispatcher - u nas to byłby spedytor), za lepsze pieniądze.
                                  A potem 2 miesiące czekałem na postojowym (połowa pensji - jakieś 220 funtów tygodniowo), aż łaskawie się zorganizują i zaproszą mnie do pracy. Żonie też się w międzyczasie odwidziało pracować w Anglii, powiedziałem więc, jak kolejny raz usłyszałem "w przyszłym tygodniu", żeby się w nos pocałowali, pozbieraliśmy graty i wróciliśmy do Polski.

> Co masz do Hindusów?
                                  Pracowałeś kiedyś z Hindusami albo Pakistańczykami?
                                  Ja tak.
                                  Można by wiele pisać (choć głównie o tych drugich), ale bym jeszcze wyszedł na rasistę z racji moich doświadczeń w pracy. A pracowałem z inżynierami, a nie szeregowymi "robolami".

> W przeciwieństwie do russsskich potrafili zrobić koncern samochodowy i kupić An
                                  > glików.

W kraju liczącym miliard dwieście milionów ludzi łatwo jest powołać do życia koncern produkujący gówniane auta. Ale żeby zacząć robić dobre auta musieli od Forda kupić Jaguara i jego know-how. To samo z Chińczykami z Geely - robili g. dopóki nie kupili Volvo - zresztą na swój rynek nadal robią g.
                                  Historia upadku Volvo i Jaguara to historia nieudolnego zarządzania nimi przez Forda.
                                  • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 22:26
                                    Qqbek, wiem ze jestes tłumaczem, ale dispatcher to wg mnie dysponent, dyspozytor a nie spedytor :) spedytor to freight forwarder

Z Hindusami (prawdę mówiąc nie wiem czym roznia się mieszkańcy Indii od Pakistańczyków, Bangladeszczykow i Sri Lanczykow - dla mnie to wszyscy Hindusi, choć pewnie się mylę) mam coraz więcej do czynienia.

Uważam ze ich nie doceniasz. W samych Indiach ludzie mówią 400 różnymi językami i nie ma jednego rodzaju Hindusa. Hindusami z Indii są szefowie Microsoftu i Google.
                                    • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 22:40
                                      bywalec.hoteli napisał:

> Qqbek, wiem ze jestes tłumaczem, ale dispatcher to wg mnie dysponent, dyspozyto
                                      > r a nie spedytor :) spedytor to freight forwarder

Widzisz, dispatcher to będzie dyspozytor w pogotowiu.
                                      Ale w przemyśle to jest osoba organizująca transport (zarówno wychodzący jak i przychodzący) i pilnująca jego punktualności, kompletności i całej papierologii. Wypisz-wymaluj spedytor.

> Z Hindusami (prawdę mówiąc nie wiem czym roznia się mieszkańcy Indii od Pakista
                                      > ńczyków, Bangladeszczykow i Sri Lanczykow - dla mnie to wszyscy Hindusi, choć p
                                      > ewnie się mylę) mam coraz więcej do czynienia.
                                      >
                                      > Uważam ze ich nie doceniasz. W samych Indiach ludzie mówią 400 różnymi językami
                                      > i nie ma jednego rodzaju Hindusa. Hindusami z Indii są szefowie Microsoftu i G
                                      > oogle.

Ja mówię o tym, że pracowałem z opierdalaczami, którzy robotę robili "na pół gwizdka", półgodzinną przerwę na lunch kończyli nierzadko po godzinie, do tego 2 do 3 razy dziennie rozkładali sobie te swoje dywaniki i mieli całość pracy w dupie (czyli w pracy byli bardzo religijni, bo to się opłacało), a potem w piątek wieczorem szli do pubu, potem do klubu i "pokazywali jak świnka wygląda", chlejąc nie gorzej niż Anglicy (a Anglicy piją dużo, uwierz mi).
                                      Dwa razy na godzinę do tego przerwa na fajkę (wszyscy bez wyjątku palący)... a jak któryś odebrał telefon (niby zakazu nie było, ale nie gadało się też jakoś dłużej) to i godzinę go mogło nie być.
                                      Jedyne co było "in plus" w stosunku do angielskich pracowników inspekcji to to, że umieli wykonywać obliczenia w pamięci, bez posługiwania się protezą w postaci kalkulatora (ale szef inspekcji, Dave, też potrafił - tylko młodsza kadra nie umiała).
                                      • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 22:58
                                        Patrz Qqbek, znam kilku dispatcherow w fabrykach motoryzacyjnych i zajmują się oni dyspozycjami czyli zamawianiem części na produkcję. Wysyłkę towaru organizują spedytorem, celnicy, logistyka zewnętrzna itp.

Ale nie kłócę się z tym ze w Jaguarze dispatcher mógł wysylac fury. Amazon tez mi pisze: your parcel has been dispatched.
                                      • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 00:42
                                        qqbek napisał:

> Widzisz, dispatcher to będzie dyspozytor w pogotowiu.
                                        > Ale w przemyśle to jest osoba organizująca transport (zarówno wychodzący jak i
                                        > przychodzący) i pilnująca jego punktualności, kompletności i całej papierologii

Zalezy w jakim przemysle. W miesnym to jest ten co w rzezni przyklada krowkom do glowek takie cos z nabojem. Kiedys to byl zwykly mlotek i zeby krowkom bylo weselej, mlotek nazywal sie "priest".
                                    • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 23:54
                                      Bywalcu. Mylisz sie.. Oni mmoga mowic milionem jezykow al ehindus nie na zdolnosci manualnych. Ale maja lby do nauki i myslenia.
                                      Hindusi sa tu wlascicielemi biznesow i mogo programowac ale do roboty na produkcji gdzi wymagane sa zdolnosci manualne zatrudniaja chinczykow.
                                      • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 00:08
                                        Przecież Bill Gates powiedział ze woli zatrudnić lenia który wymysli jak zrobić prace przy dużo mniejszym wysiłku niż pracusia
                                        • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 01:02
                                          I zobacz co sie stalo z Gatesem? Zatrudil na czele Mocrosoftu hindusa - lenia? LOL
                                          • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 07:34
                                            Co się stało z Gatesem?
                                            Po rozwodzie sie juz ustatkował znowu:

www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1534385%2Cbill-gates-ma-juz-nowa-partnerke-zwiazal-sie-z-wdowa-po-milionerze-z

A sam Satya poszedł do przodu z AI i teraz Sundar ma zgryz i musi gonić MS?
                                            • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 07:40
                                              bywalec.hoteli napisał:

> Co się stało z Gatesem?
                                              > Po rozwodzie sie juz ustatkował znowu:

Wiesz skad wziela sie nazwa Microsoft? W noc poslubna Gatesa, autorstwo Gatesowej.
                                  • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 23:47
                                    Ja ci powiem co chcesz wiedziec o Hindusach poniewaz z nmi duyzo pracowalem na roznych poziomach.
                                    Maja duze glowy do kombinowania i potrafia myslec ale maja lewe rece.
                                    Chinczycy zas maja we krwi oszukiwanie ale za to maja rece bardzo sprawne.
                                    Ford i Chrysler potrafili robic aut popularne i tanie ale ich pojecie auta "luksusowego" bylo zupelnie inne niz europejczykow.
                      • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 18:01
                        bywalec.hoteli napisał:

> Superb nie musi być lepszy od A4. Ale to inny segment i inna grupa docelowa kli
                        > entów (i inna cena).

Nie, gdybym miał porównywać coś nieporównywalnego to bym porównał Audi A1 do Superba, albo Citygo do A8.
                        Akurat zarówno A4 jak i Superb to samochody segmentu D i są jak najbardziej porównywalne do siebie.
                        Superb z 3.6 kosztował sporo więcej niż "najtańsze" A4 gdy go kupowali.
                        Żeby jeszcze bardziej ośmieszyć twoją argumentację powołam się na to, że zarówno Superb II jak i A4 B8 dzieliły tę samą płytę podłogową (PQ46).

> Podejrzewam, ze w Audi mogą być jednak dostępne silniki ni
                        > edostępne w Skodzinie.

3.6 był niedostępny w A4 (które miało za to nieudane 3.2 i bardzo udane 4.2), kosmetyczna różnica z tego punktu widzenia.
                        W Superbie nie było też 6-cylindrowych diesli, a najmocniejszy 2.0 miał 170 KM (w A4 190KM).

Słowem - kosmetyczne różnice.
                        • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 18:10
                          Nie, Kuba, nie chodzi mi o segment D. Chodzi mi o segment klientów. Na zachodzie zamożny klient dużo prędzej kupi Audi niż Skodę. Jest segment premium i jest segment masowy i te auta są w różnych segmentach. Nie da się porównywać Audi o Skody. Możesz porównywać Audi z Porsche, MB, BMW, Volvo ale nie ze Skodą.
                    • shellyanna Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 15:35
                      Chłopak się stara i stara i ciagle mu nie wychodzi.
                  • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 23:38
                    Z autami to jest tak jak z kobietam...
                    Testujemy, podziwmy i marzymy o tych super pod wzgledem i wygladu i osiagow a potem kupujemy czy tez zenimy sie z tymi na ktore nas stac i ktore "maja sens" a te daleko odbiegaja od tych powyzej. :))
                    • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 23:42
                      engine8t napisał:

> Z autami to jest tak jak z kobietam...
                      > Testujemy, podziwmy i marzymy o tych super pod wzgledem i wygladu i osiagow a
                      > potem kupujemy czy tez zenimy sie z tymi na ktore nas stac i ktore "maja sens"
                      > a te daleko odbiegaja od tych powyzej. :))

Co kto lubi.
                      Moja Zofia jest naprawdę fajna i jakoś nie "odbiega".
                      Może to zasługa odbycia w młodości wielu "jazd próbnych" :D
                      • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 23:58
                        Te co maja osiagi jak na torze wysicigowym dlugo nie postoja w jedym garazu i sa cholernie drogie w utrzymaniu a wiec na dluzsz mete nieoplacalne chyba ze maja dobrego mechanika na podoredziu dobrego kierowce za kierownica :)
            • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 00:17
              Swojego czasu za grosze, chyba dwie miesieczne pensje krajowe, mozna bylo kupic Dekawke, Wanderera, (za pol tej ceny Fiata 500), BMW 328, Willysa, Gaza67 czy Dodge 3/4 wszystko KABRIOLETY na chodzie. Tylko czlowiek byl mlody i glupi. Jeden moj znajomy ten od Francji i czerwonego wina, nie kupil Mercedesa tylko jakiegos kurwa Trabanta, bo w Mercedesie ciekla chlodnica. A to byl chyba 540K, pamietam ze czerwony byl.
              • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 00:23
                Mimo różnicy wieku zaczynam dostrzegać podobieństwa.
                • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 01:02
                  Te siedem-osiem tysiecy przypomnialo mi tamte ceny. Stuzlotowki z Warynskim. Pamietam jak pierwszy raz zobaczylem nie papierkowe a aluminiowe 5 zlotych. Wydali mi jako reszta w drogerii a bylem wyslany po platki mydlane, ktos to jeszcze pamieta? Proszki w drogerii byly dwa: Do prania i do szorowania. I chlorek w kostkach, hehe. A samochody na ulicach? Ajwaj Olaboga, no istny sen dzisiejszego kolekcjonera.
                  • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 01:10
                    Z tym Warynskim to nie jestem pewien. Chodzilo mi o takie banknoty:

pl.wikipedia.org/wiki/Banknoty_Narodowego_Banku_Polskiego_(1948%E2%80%931993)#/media/Plik:Specimen_100_z%C5%82otych_1948_awers.jpg
        • borsuczyca.klusek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 01:49
          Od ematki to się proszę odpierniczyć. Będę bronić własną piersią i wszystkimi pazurami 🙄
          • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 03:05
            borsuczyca.klusek napisała:

> Od ematki to się proszę odpierniczyć. Będę bronić własną piersią i wszystkimi p
            > azurami 🙄
            Tu po prostu trzeba być odporny na jednego człowieka ,który w swojej nienawiści nie panuje nad sobą .Na ematce więcej jest kobiet ,wzajemnie się hejtujacych .Spokój daje ukojenie duszy .A znajomość prawa i pewnych osób daje pewność siebie .
          • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 04:09

> Od ematki to się proszę odpierniczyć. Będę bronić własną piersią i wszystkimi p
            > azurami 🙄

Pokaż aktualna wersje pazurów 😊
            • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 04:44
              bywalec.hoteli napisał:

> borsuczyca.klusek napisała:
              >
              > > Od ematki to się proszę odpierniczyć. Będę bronić własną piersią i wszyst
              > kimi p
              > > azurami 🙄
              >
              > Pokaż aktualna wersje pazurów 😊

Ochujales do reszty? Nie chcesz zobaczyc jej piersi tylko jej pazury?
              • borsuczyca.klusek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 11:16
                waga170 napisała:

>
                > > borsuczyca.klusek napisała:
                > >
                > > > Od ematki to się proszę odpierniczyć. Będę bronić własną piersią i
                > wszyst
                > > kimi p
                > > > azurami 🙄
                > >
                > > Pokaż aktualna wersje pazurów 😊
                >
                > Ochujales do reszty? Nie chcesz zobaczyc jej piersi tylko jej pazury?

Pazury mam jakby to ująć bardziej spektakularne 🙄
                • hukers Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 11:28

> waga170 napisała:
                  >
                  > > > borsuczyca.klusek napisała:

> > Ochujales do reszty? Nie chcesz zobaczyc jej piersi tylko jej pazury?
                  >
                  > Pazury mam jakby to ująć bardziej spektakularne 🙄

Dobra, dobra, nie bądź taka skromna.
                  Ocenę zostaw fachowcom, którzy z niejednego pieca chleb podjadali.
                  • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 11:37
                    hukers napisał:

>
                    > > waga170 napisała:
                    > >
                    > > > > borsuczyca.klusek napisała:
                    >
                    > > > Ochujales do reszty? Nie chcesz zobaczyc jej piersi tylko jej pazur
                    > y?
                    > >
                    > > Pazury mam jakby to ująć bardziej spektakularne 🙄
                    >
                    > Dobra, dobra, nie bądź taka skromna.
                    > Ocenę zostaw fachowcom, którzy z niejednego pieca chleb podjadali.
                    Ta .Tylko to koty wyleniałe i trochę zapasione .Ale pomarzyć o 40 latce każdy może w myślach 🤣🤣🤣
                • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 23:57
                  O, to, to. Tego drugiego dobra to ona chyba nie ma prawie wcale :)
                • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 00:01
                  A wiec skoro

Pazury mam jakby to ująć bardziej spektakularne 🙄

To mozna sie spodziewac wiecej krzywdy niz pozytku?
            • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 05:20
              bywalec.hoteli napisał:

>
              > > Od ematki to się proszę odpierniczyć. Będę bronić własną piersią i wszyst
              > kimi p
              > > azurami 🙄
              >
              > Pokaż aktualna wersje pazurów 😊
              Żałosny jest Bywalec .Sam jęczysz jak Cię Szella zaczepia .Borsuczyca nie jest dla takich oblechów jak Ty czy ten koleś .
          • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 23:47

> azurami 🙄

Piersią powiadasz?
            A możemy prosić o "pluralis maiestatis" w odniesieniu do powyższego (plus dowody fotograficzne, o ile się uda).
            Dla kolegów (bywalec i Hukers) proszę, bo oni coś słabo te swoje potrzeby werbalizują i na pazury schodzą... bo zwerbalizować swych potrzeb kognitywnych nie potrafią wprost🤐
            • borsuczyca.klusek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 23:53
              Uważaj, bo rzeczywiście wam te pazury wkleję 🙄
            • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 00:02
              To Lajtowa kiedys piers swoja pokazala?
              I chyba nie wyszla na rtym dobrze?
              • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 08:30
                engine8t napisał:

> To Lajtowa kiedys piers swoja pokazala?
                > I chyba nie wyszla na rtym dobrze?

Cyc kojarzę, ale tego, że źle na tym wyszła jakoś nie.
                Zresztą jakiś purytanin-admin i tak zaraz wyciął cycki.
                • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 18:49
                  No ale cyckami Lajtowej nikt zachwycony nie byl. ?
                  • shellyanna Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 18:51
                    To była kuciapa, nie cycki…
                    • shellyanna Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 18:53
                      Macie cycka
                      • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 21:17
                        shellyanna napisała:

> Macie cycka

Strasznie tekstylny :P
                      • borsuczyca.klusek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 21:22
                        Ale pazy jakieś smutne 🙄
                        • shellyanna Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 11:52

> Ale pazy jakieś smutne 🙄

Moje hobby wymaga takiego poświęcenia :( Za to stopy zawsze w krwistej czerwieni.
                      • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 21:55
                        Z drugiej strony taki sam ? Na samą myśł o chłopakach z auto moto sutki stoją .Oj bywalec po co Ty walczysz zamiast się poddać ,tfu oddać .Ja lubię większe 👍
                      • hukers Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 00:03
                        shellyanna napisała:

> Macie cycka

Hallo, hallo, gdzie jest admin, ja się pytam?
                        Cycki, pazy, kuciapy po forum latają, a ten śpi.
                        Może dojść do forumowego zgorszenia co skromniejszych chłopaków.
                        • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 00:24
                          hukers napisał:

> Może dojść do forumowego zgorszenia co skromniejszych chłopaków.

Jak ja przekleilem zdjecie kaciapy z forum zdrowie zamieszczone tam przez jakiegos jajcarza na te tu forum, to jeden "skromny chlopak" tak jebal klawiszami "zglos" ze mnie zbanowali. A powinni kurwa jego stad i wszelkich innych forow dozywotnio zbanowac bo sie gowniaz z przedszkola wypowiada w klasie maturalnej.
                      • trypel Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 15:45
                        shellyanna napisała:

> Macie cycka

Zrób jeszcze zdjęcie pleców
                      • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 18:35
                        To forum autmoto i ty specyfikacja "zderzakow" jest mniej wiecej taka
                        • shellyanna Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 18:57
                          Takie dojne… 👍
                          • trypel Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 19:05
                            Jak mówił znajomy inkwizytor - na 10 facetów 9 woli duże cycki a ten dziesiąty woli tych dziewięciu
                            • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 19:10
                              trypel napisał:

> Jak mówił znajomy inkwizytor - na 10 facetów 9 woli duże cycki a ten dziesiąty
                              > woli tych dziewięciu

Ale to przegięcie.
                              Zofia ma F i takie są moim zdaniem idealne... duże, ale jeszcze nie olbrzymie.
                              • trypel Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 19:16
                                W sumie najważniejsze żeby w rodzinie to kobieta miała większe cycki
                                A dokładny rozmiar to juz szczegół
                                • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 21:30
                                  Zazwyczaj te szczupłe maja małe piersi a te grubsze większe. Trudno o szczupła dziewczyne o duzych piersiach ale do dziś jedna taka pamietam 😀 malutka była, szczuplutka, nogi chydziutkie ale cyc konkretny :)
                        • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 19:07
                          engine8t napisał:

> To forum autmoto i ty specyfikacja "zderzakow" jest mniej wiecej taka

Brałbym.
                          Zwłaszcza, gdybym był jej ortopedą - musi sobie szybko albo dobrą pracę, albo bogatego "sugar daddy" znaleźć, bo bez dobrego ubezpieczenia zdrowotnego długo nie pociągnie.
                          Cycki nie powinny być "homeopatyczne", ale wielkie cyce to wielki problem dla nosicielki.
                          Przecież one nawet na jogging nie pójdą, bo z popodbijanymi oczami wrócą...
                          • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 20:21
                            No i jakby se chciala strzelic w serce (dwa palce pod lewym cyckiem) to by se przestrzelila co tam jest? Wyrostek?
                            Albo to jest wybryk natury: Kobieta z dwoma dupami.
                            • trypel Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 21.03.23, 21:42
                              Na starość to i kolano
                          • teodor-k Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 04:18
                            qqbek napisał:

> engine8t napisał:
                            >
                            > > To forum autmoto i ty specyfikacja "zderzakow" jest mniej wiecej taka
                            >
                            > Brałbym.
                            > Zwłaszcza, gdybym był jej ortopedą - musi sobie szybko albo dobrą pracę, albo b
                            > ogatego "sugar daddy" znaleźć, bo bez dobrego ubezpieczenia zdrowotnego długo n
                            > ie pociągnie.
                            > Cycki nie powinny być "homeopatyczne", ale wielkie cyce to wielki problem dla n
                            > osicielki.
                            > Przecież one nawet na jogging nie pójdą, bo z popodbijanymi oczami wrócą...
                            >
                            Chyba masz zerowe pojęcie o kobietach .Nie każdy musi być specjalistą od wszystkiego.
                        • hukers Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 12:31
                          engine8t napisał:

> To forum autmoto i ty specyfikacja "zderzakow" jest mniej wiecej taka

Za duże.
                          Z takimi zderzakami, to jak z Dubajem, pozwiedzać z tydzień, nacieszyć się i wystarczy na resztę życia.
                          Jak przy zderzakach jesteśmy, miałem kumpla na studiach, ruchacza okrutnego, który żadnej nie przepuścił.
                          Wysnuł on na podstawie swoich niemałych doświadczeń teorię, że "im laska ma mniejsze cycki, tym się lepiej rucha", tzn. jest bardziej aktywna, namiętna, łatwiej dochodzi itd.
                          Ja podobnej korelacji nie stwierdziłem, ale podobno żeby próba statystyczna miała sens potrzeba co najmniej stu badanych, więc się autorytatywnie, w przeciwieństwie do kolegi, nie mogę wypowiedzieć.
                          • trypel Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 13:01
                            Ale muszę powiedzieć że po paru latach przerwy choć na weekend fajnie do Dubaju zajrzeć:D
                            • hukers Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 13:19
                              trypel napisał:

> Ale muszę powiedzieć że po paru latach przerwy choć na weekend fajnie do Dubaju
                              > zajrzeć:D
                              >

Oczywiście, że tak, na weekend czy parę dni jak najbardziej, ale na stałe, to niekoniecznie..
                          • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 13:31
                            hukers napisał:

> Jak przy zderzakach jesteśmy, miałem kumpla na studiach, ruchacza okrutnego, kt
                            > óry żadnej nie przepuścił.

Co ciekawe - chyba każdy z nas miał na studiach takiego kumpla.
                            Ja też studia bardzo miło wspominam, ale do "turboruchacza" z naszego roku to jeszcze sporo mi brakowało.
                            Nasz kolega był tak "mocny" w ten sport, że podobno starsze koleżanki ostrzegały przed nim pierwszoroczniaczki - nie tylko w jego akademiku, ale też w sąsiednich.

Inna sprawa, że teraz ma taką heterę, że na piwo z nami musi mieć pozwolenie. Serio. Trafił w końcu na jedną, co go pod but wzięła.

Co do korelacji - nie wiem, ja najbardziej "drewnianą" dziewuchę jaką miałem to taką, u której piersi można było też na plecach szukać (prawie z takim samym powodzeniem jak z przodu), ale też próba poniżej istotności statystycznej. Żeby próba losowa była reprezentatywna to nie tylko trzeba by było ze 100 studentek wyobracać, ale jeszcze do tego z różnych miejscowości.
                            • borsuczyca.klusek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 15:15
                              Ale wy tym swoim kolegom "turboruchaczom" tak w te opowieści wierzycie bez żadnych wątpliwości? 🙄
                              • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 16:06

> Ale wy tym swoim kolegom "turboruchaczom" tak w te opowieści wierzycie bez żadn
                                > ych wątpliwości? 🙄

Akurat w tym "moim przypadku" to był mój dobry kumpel, z którym wannę wódki na studiach wypiłem.
                                Tu nie było miejsca na wiarę, to były empirycznie stwierdzone fakty.
                                • borsuczyca.klusek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 16:23
                                  Ale że po tej wódce to empirycznie przy tobie ruchał na wyrku obok? 🙄
                                  • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 16:33

> Ale że po tej wódce to empirycznie przy tobie ruchał na wyrku obok? 🙄

Wyrko obok to się nie zdarzyło.
                                    Ale pokój obok, łazienka, kibel w klubie (po czym obydwoje komentowali)... gość był specyficzny, ale ciągnęła się za nim nie tyle "legenda", co "cień rzeczywistych dokonań".
                                    Mam dziwne wrażenie, że po tym, jak już sobie taką, a nie inną, opinię już wyrobił, to nie tyle jednostronnie wykorzystywał "młode naiwne", co po części robił też, wybacz termin (ale tutaj akurat najlepiej pasuje) za "zapchajdziurę".
                                  • trypel Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 16:46
                                    Ja miałem takiego wspolspacza w akademiku. W 20latce która i tak opinie miała tartaku.
                                    Kolega dymal co przyszło i się zgodziło (a argument miał zacny bo handlował wóda ze spirytusu royal robiona) , dymał i dymał. A potem nagle dowiadywał się że narzeczona na weekend do niego przyjezdza wiec za wodę wymianial się pościelą. Taki numer.

A drugi już w życiu dorosłym demonstrował co potrafi, kumple zabrali mnie po rozwodzie na rozrywkowy tydzień na motocyklach w SB. W efekcie 2 piło A ten wyrywał co noc az trafil na obecnie wroga czyli Rosjankę z omska ktora po 3 dniach żegnając się z nim z płaczem stwierdziła że Paljaki łuczsze wsiech :) w sumie jak mi się nie udało to przynajmniej z kolegi dumny bylem
                                    On ma teraz ok 45 i dalej jak 2-3 x w msc nie wyrwie się na wolność to choruje. I kurde nie wygląda jak Brad pit a w każdym miejscu w ciągu paru h ma co zechce
                                    • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 18:00
                                      trypel napisał:

> I kurde nie wygląda jak Brad pit a w każdym miejscu w ciągu paru h ma co zechc
                                      > e
                                      >

O to to!
                                      Mój kumpel też z tych średnioprzystojnych.
                                      Wódką nie handlował, trochę dilował, ale nie na tyle, żeby zrobić sobie z tego "piczkomagnes", raczej dorabiał na studenckie życie, bo w domu się nie przelewało.

Ani bogaty, ani "wyględny", ani nawet mocno wygadany.
                                      • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 18:18
                                        Najlepsi podrywacze jakich znam byli "mało wyględni". Zwykle niscy, często z wyglądu w najlepszym przypadku średni. Po prostu umieli w te klocki, umieli rozmawiać, tańczyć, dotykać kobiety - i to na nie działało. Jeden zawsze woził ze sobą kilka czekolad. Pytał dziewczyny jaką czekoladę lubi - białą, mleczną, gorzką, nadziewaną - i wyjmował akurat taką. Nie wiem jak, ale zapytałem losowo wybraną koleżankę z zupełnie innej części miasta i uczelni - czy go zna - i znała. Z dziwnym uśmieszkiem :)

Ja też miałem ongiś drobne sukcesy na tym polu, ale gdzie mi gonić niedościgłych kolegów.
                                        • hukers Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 18:39
                                          bywalec.hoteli napisał:

> Najlepsi podrywacze jakich znam byli "mało wyględni". Zwykle niscy, często z wy
                                          > glądu w najlepszym przypadku średni. Po prostu umieli w te klocki, umieli rozma
                                          > wiać, tańczyć, dotykać kobiety - i to na nie działało.

Ten mój kolega, uwodziciel to akurat był wyjątkowo przystojny i wyglądał właśnie jak, nie przymierzając, Brad Pitt. Miał gadkę, był wysportowany (też grał w Azs-ie w siatkę), ale nawet bez bez tych dwóch cech, laski by na niego leciały. Imprezowaliśmy przez dwa lata razem, głównie Rynek, ale też Miasteczko. Po studiach wyjechał gdzieś pod Poznań, bo stamtąd pochodził. Wysłał mi chyba po trzech latach mailem zdjęcie żony i dziecka (żona, można się było tego spodziewać, wyjątkowej urody). Ja mu wysłałem swoją rodzinkę. Odpisał "zawsze mieliśmy podobne oko" Później kontakt się urwał, miłe wspomnienia pozostały.
                                          • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 19:33
                                            Coś Ci się pomyliło, bo ja nie studiowałem w Krakowie.
                              • hukers Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 17:07

> Ale wy tym swoim kolegom "turboruchaczom" tak w te opowieści wierzycie bez żadn
                                > ych wątpliwości? 🙄

Jakie znowu opowieści? Nie było żadnych opowieści.
                                Im ciszej tym lepiej - taką wyznawaliśmy zasadę.
                            • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 19:40
                              > Co ciekawe - chyba każdy z nas miał na studiach takiego kumpla.
                              Tak tak. To podobnie mój sąsiad tirowiec zawsze opowiadał - kumpel wyruchał dwie parkingowe kurwy w ciągu godziny, kumpel w kabinie miał na raz dwie Czeszki itp. itd. Ale zawsze to był "kumpel".
                              • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 19:47

> kumpel wyruchał dwie parkingowe kurwy w ciągu godziny

Przez pierwsze pol godziny ruchal pierwsza a przez drugie pol godziny druga? Kiepski zawodnik.
                                Ja kiedys ruchalem jedna i to nie kurwe przez dwa millenia. Zaczalem w drugim tysiacleciu a skonczylem w trzecim.
                                • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 20:33
                                  > przez dwa millenia. Zaczalem w drugim tysiacleciu a skonczylem w trzecim
                                  Waga, błąd się wkradł kluczowy, a tym kluczem jest "przez". Wiem, że najmłodszy nie jesteś, ale bez przesady.
                                  "na przełomie" by było lepsze.
                                  • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 21:19
                                    Przelom to jest bodajze Dunajca w Pieninach. W ciagu dwoch milleniow neprzerwanie!
                                    Jak bylem w USA to sie dowiedzialem na czym tam polega jeden dzien w areszcie. O jedenastej w nocy cie zamykaja (zgadnij za co) a o pierwszej rano nastepnego dnia wypuszczaja i matematyka sie zgadza:)
                                    • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 21:47
                                      Zaloze sie ze Ciebie zamkneli za nic albo przez pomylke?
                                      • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 21:53
                                        engine8t napisał:

> Zaloze sie ze Ciebie zamkneli za nic albo przez pomylke?

Tak, bo mialem problem "wyspelowac" alfabet zamiast go powiedziec po polsku. No i nie wiedzialem gdzie jestem i ktora jest godzina. Od tamtej pory wiem ze jak tych dwoch rzeczy nie wiem to trzeba sobie zrobic przerwe...
                                        • hukers Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 23.03.23, 13:11
                                          waga170 napisała:

. No i nie wiedzialem gdzie jestem i ktora jest godzina. Od tamtej pory wiem ze jak
                                          > tych dwoch rzeczy nie wiem to trzeba sobie zrobic przerwe...

W książce "Pod mocnym aniołem" Pilcha, jest taka akcja, gdzie gość budzi się po kilkudniowym ciągu i postanawia iść do pracy. idzie na przystanek, wsiada do tramwaju i w pewnym momencie pyta się innego pasażera, "panie, która jest godzina? ten mu odpowiada: "szósta", ten tak myśli, myśli i pyta znowu: "ale szósta rano, czy szósta wieczorem?"
                                          • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 23.03.23, 16:17
                                            Apropos czasu to mialem taka rozmowe:
                                            Zofia: Ktora godzina?
                                            Ja: Za pietnascie.
                                            Zofia: Za pietnascie ktora?
                                            Ja: Nie wiem bo mi mala wskazowka spadla.
                                            • nousecomplaining Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 23.03.23, 17:51
                                              > Zofia: Za pietnascie ktora?
                                              No ale że Zofia nie wiedziała, która? To je nemozne. Zofie mają swoiste i swoje postrzeganie czasu i zawsze wiedzą.
                                        • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 23.03.23, 17:45
                                          A no widzisz a trzeba bylo isc do sadu i powiedziec sedzimu ze prawo chyba nie zezwala na zamykanie jak sie nie zna alfabetu albo nie wie ktora godzina?
                                          • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 23.03.23, 17:53
                                            Odmowilem dmuchania w balonik i wszelkich innych pomiarow. W sadzie zostalem z najwazniejszego zarzutu zwolniony z braku dowodow, tak, pod warunkiem ze przyznam sie do przekroczenia predkosci, i od razu sie na ta propozycje zgodzilem. Dzisiaj by chyba nie przeszlo?
                                            • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 23.03.23, 19:55
                                              Dzisiaj jak bys sie nie zgodzil na dmuchanie i bylbys czarny to by cie wypuscili i przeprosili ale jako bialy bylbys rzucony na ziemie twarz w dol, skopany po jajach i by ci na sile pobrano krew albo mocz z portek a nie tyko kazano dmuchac.. Wpierd by co ena tylne siedzenie Forda SUV i zawieziono do aresztu gdzi dostalbys zimny prysznic. A sedzi by ci zabral prako na 6 mies i dal probation na rok plus wszytko inne zwiazen z DUI
                                              Swiat sie zmienia bo rzadza progresywni i wszytko jest robione zgodnie z prawem.
                                              • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 23.03.23, 20:22
                                                No bo sedzia widocznie chcial dac wyrok zaleznie od wielkosci promili a jak nie wiedzial ile ich bylo to nie mogl wydac sprawiedliwego wyroku w zgodzie ze swoim sumieniem, hehe. Innocent until proven guilty!
                              • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 21:35

> > Co ciekawe - chyba każdy z nas miał na studiach takiego kumpla.
                                > Tak tak. To podobnie mój sąsiad tirowiec zawsze opowiadał - kumpel wyruchał dwi
                                > e parkingowe kurwy w ciągu godziny, kumpel w kabinie miał na raz dwie Czeszki i
                                > tp. itd. Ale zawsze to był "kumpel".

No nie, nie było tak, żebym był na studiach świętoszkiem (raczej świntuszkiem, jak już), ale to serio był kumpel.
                                Nie powiem - miewałem "przebłyski" i naprawdę oryginalne podrywy zakończone "szybką akcją", ale co mi się "zdarzyło", może nie raz, nie dwa, ale zawsze w kategoriach "zdarzenia", to jemu "zdarzało" się niemalże non-stop.

A, mówiąc tak całkiem szczerze, wyglądam (i wyglądałem) lepiej niż kumpel.
                                • waga170 Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 22.03.23, 21:50
                                  qqbek napisał:

> A, mówiąc tak całkiem szczerze, wyglądam (i wyglądałem) lepiej niż kumpel.

We wlasnych oczach pewnie i tak. Ale niewyjasniony sekret dalej jest niewyjasniony, a zostalibysmy multimiliarderami gdybysmy ten sekret odkryli, mianowicie co powoduje ze jeden osobnik jest dla kogos atrakcyjny a drugi nie. Bo trzeba miec te "cos" co niekoniecznie sa warunki fizyczne. Ja sobie zaczelem zadawac te pytanie jak w liceum byly dwie siostry identyczne blizniaczki, jedna bym jadl lyzkami a drugiej bym nie dotknal kijem. A potem mialem znajomego ktory byl gluchoniemy (!) a alimenty placil czterem roznym dupom. I jednego piegowatego rudego z broda co dupy go zaczepialy na ulicy i on pozyczal ode mnie kluczyki do zaparkowanego samochodu ale nigdzie nie jechal:) A ja kurwa nie!! :)
                  • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 21:19
                    O ile dobrze pamietam to była staropolska kuciapka.
                    • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 21:24
                      bywalec.hoteli napisał:

> O ile dobrze pamietam to była staropolska kuciapka.

Mi tam bardziej wyglądała na młodopolską 🤔
                      • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 21:59
                        Ze pijana?
            • hukers Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 10:11
              qqbek napisał:

> Dla kolegów (bywalec i Hukers) proszę, bo oni coś słabo te swoje potrzeby werba
              > lizują i na pazury schodzą... bo zwerbalizować swych potrzeb kognitywnych nie p
              > otrafią wprost🤐
              >
              Uprzejmie proszę o dokładniejsze wczytywanie się w moje posty i nie imputowanie mi jakobym "schodził na pazury".
              • bywalec.hoteli Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 12:15
                XD
              • qqbek Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 20.03.23, 14:40
                hukers napisał:

> Uprzejmie proszę o dokładniejsze wczytywanie się w moje posty i nie imputowanie
                > mi jakobym "schodził na pazury".

Nadinterpretacja z mojej strony, pardon :)
          • engine8t Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 19.03.23, 23:59
            No jesli chodzi o pazury wo widzileismy i wemy ze mmasz ale piersi to kto wie czy masz czym ta ematke bronic?
      • shellyanna Re: Apel zanim rozwalicie forum do reszty 17.03.23, 13:52
        Kapuś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka