Dodaj do ulubionych

VIP GWARANT

22.02.19, 00:56
Jestem bardzo zadowolony z usługi. Pan Karol z działu technicznego bardzo pomocny na każdym etapie usługi. Po zgłoszeniu awarii zostałem umówiony na warsztat gdzie usunięto usterkę. Wszystko profesjonalnie i na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim VIP GWARANT.

Obserwuj wątek
    • zaba12345 Re: VIP GWARANT 17.06.19, 14:18
      Witam pierwszy raz mam do czynienia z tego typu usługa i muszę przyznać, ze jestem miłe zaskoczona postawa ludzi pracujących na infolinii. Przede wszystkim chce podziękować pani Krakowiak przepraszam, ze używam nazwiska kieruje te słowa przede wszystkim do tej osoby i osób przełożonych, żeby wiedzieli jak profesjonalnych maja pracowników, z duża doza empatii, umiejących wczuć sie w dana sytuacje sfrustrowanego klienta.Dziekuje pani za to, ze okazała sie pani bardzo pomocna i życzliwa i mimo, ze problem jeszcze nie został do końca rozwiązany jestem pani wdzięczna za pomoc i miłe słowa.Pozdrawiam wszystkim pracowników na Vip Gwarant
      • dominiksz13 Re: VIP GWARANT 07.07.19, 13:37
        Witam kupiłem VIP gwarant i jestem zadowolony z tego. Po zgłoszeniu awarii, odzew był natychmiastowy fachowe podejście personelu, a w szczególności Panu Bartkowi. Części były już na trzeci dzień w zaprzyjaźniony warsztacie. Gdy zapytałem po tygodniu czy pieniądze za wykonaną usługę zostały zapłacone. Powiedziano mi że były po 4 dniach od wysłania faktury VAT. Pozdrawiam
    • zaba12345 Re: VIP GWARANT 17.06.19, 14:26
      Witam mam pierwszy raz do czynienia z tego typu usługa i muszę przyznać ze jestem miłe zaskoczona podejściem osób pracujących na infolinii.Chce podziękować przede wszystkim pani Krakowiak i przepraszam ze pozwoliłam sobie na użycie nazwiska, ale chce, żeby ta pochwała trafiała do konkretnej osoby i żeby kierownictwo doceniło jak profesjonalny zatrudnia personel.Dziekuje pani za pomoc,okazana empatię sfrustrowanemu klientowi, za profesjonalizm, życzliwość i pomoc mimo, ze problem póki co do końca nie został rozwiązany,Pozdrawiam klientka z Kozienic

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka