Dodaj do ulubionych

Kultura w Gdansku...

IP: 212.76.37.* 30.04.02, 13:28
Czekamy na opinie!
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Kultura w Gdansku... IP: 212.76.37.* 30.04.02, 13:51
    • Gość: Bartek Re: Kultura w Gdansku... IP: *.pkobp.pl 30.04.02, 14:24
      Opinii nie będzie, bo "nie-warszawaka", pełna samouwielbienia dla swojego stylu
      jazdy jest zajęta dokopywaniem nam w innych wątkach, a warszawiacy próbują tam
      się bronić przed tymi (wynikajacymi głównie z kompleksów) atakami.

Pozdrawiam
      • Gość: Andrzej Re: Kultura w Gdansku... IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 30.04.02, 14:42
        W poprzednią sobotę jechałem nad morze. Na obwodnicy Trójmaista na lewym pasie
        większość aut się wlokła, nie będę pisał na jakich rejestracjach w większości
        jechały auta na obwodnicy Trójmaista. I zbytnio nikt się nie spieszył ze
        zjazdem na prawy, a miejsca było dużo.
        Tak ja jeżdźę w Warszawie ok 100km dziennie, auto mam na numerach podlaskich i
        bardzo dobrze mi się jeździ. Sam wpuszczam innych i jestem wiele razy
        wpuszczany przez innych. Wiele razy też widziałem buraków zarówno z nr
        warszawskimi i nie. Chamstwo jest wszędzie ale w Warszawie jest najwięcej
        samochodów. Policzcie sobie ile razy w różnych miejscach spotkaliście się z
        chamstwem a potem spróbójcie odnieść to do liczby samochodów.
        • zlotyrybek Re: Kultura w Gdansku... 30.04.02, 14:46
          To prawda.
          Na temat trasy na Gdańsk (blisko, blisko) wypowiedziałam się na wątku "chamstwo
          w Warszawie".
          Jedno jest pewne - buraki są wszędzie - w Gdańsku, Suwałkach, Barcelonie i
          Nowym Yorku.
          Trzymajcie się Gdańszczanie.
    • vwdoka Re: Kultura w Gdansku... 30.04.02, 17:59
      Bardzo kulturalne miasto.... Jak poprosiłem człowieka z Gdańską rejestracją o
      przestawienie samochodu, o 50 cm, tak, żeby zajmował tylko jedno a nie dwa
      miejsca, to musiałem potem ganiać za wulkanizatorem. 4 opony plus porysowana
      maska i dach gwoździem, tudizież hasełko "Hamy z Warszawy do domu" sprayem na
      szybach. Policja tylko się z tego śmiała... "Na szczęście" samochód był
      firmowy...
      vwdoka
      • barkas Re: Kultura w Gdansku... 30.04.02, 22:13
        vwdoka napisał(a):

> Bardzo kulturalne miasto.... Jak poprosiłem człowieka z Gdańską rejestracją o
        > przestawienie samochodu, o 50 cm, tak, żeby zajmował tylko jedno a nie dwa
        > miejsca, to musiałem potem ganiać za wulkanizatorem. 4 opony plus porysowana
        > maska i dach gwoździem, tudizież hasełko "Hamy z Warszawy do domu" sprayem na
        > szybach. Policja tylko się z tego śmiała... "Na szczęście" samochód był
        > firmowy...

A!!!!! Widzisz Azorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > vwdoka

• Gość: marlesz Re: Kultura w Gdansku... IP: *.interecho.com / 192.168.4.* / *.gda.supermedia.pl 30.04.02, 22:48
        A gdzie Cię to spotkało?

pozdr

PS - nie wszystkie rej. co się zaczynają na G to Gdańsk
        • Gość: Wiseguy Re: Kultura w Gdansku... IP: *.tpnet.pl / *.nsm.pl 04.05.02, 22:58
          Ja mieszkam w Gdansku i nie narzekam na inny kierowcow sa wyjatki samochody
          firmowe. Jerzdzw duzo i zmam inne miasta np:wa-we tam to sa
          dopiero "kamikadze". A Trojmiasto to trodne miasto do jerzdzenia jest tak
          naprawde jedna droga prowadzaca przez te miasta i trzeba wiedziec jak
          objerzdzac korki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka