Gość: Bartek Re: Kultura w Gdansku... IP: *.pkobp.pl 30.04.02, 14:24 Opinii nie będzie, bo "nie-warszawaka", pełna samouwielbienia dla swojego stylu jazdy jest zajęta dokopywaniem nam w innych wątkach, a warszawiacy próbują tam się bronić przed tymi (wynikajacymi głównie z kompleksów) atakami. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kultura w Gdansku... IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 30.04.02, 14:42 W poprzednią sobotę jechałem nad morze. Na obwodnicy Trójmaista na lewym pasie większość aut się wlokła, nie będę pisał na jakich rejestracjach w większości jechały auta na obwodnicy Trójmaista. I zbytnio nikt się nie spieszył ze zjazdem na prawy, a miejsca było dużo. Tak ja jeżdźę w Warszawie ok 100km dziennie, auto mam na numerach podlaskich i bardzo dobrze mi się jeździ. Sam wpuszczam innych i jestem wiele razy wpuszczany przez innych. Wiele razy też widziałem buraków zarówno z nr warszawskimi i nie. Chamstwo jest wszędzie ale w Warszawie jest najwięcej samochodów. Policzcie sobie ile razy w różnych miejscach spotkaliście się z chamstwem a potem spróbójcie odnieść to do liczby samochodów. Link Zgłoś
zlotyrybek Re: Kultura w Gdansku... 30.04.02, 14:46 To prawda. Na temat trasy na Gdańsk (blisko, blisko) wypowiedziałam się na wątku "chamstwo w Warszawie". Jedno jest pewne - buraki są wszędzie - w Gdańsku, Suwałkach, Barcelonie i Nowym Yorku. Trzymajcie się Gdańszczanie. Link Zgłoś
vwdoka Re: Kultura w Gdansku... 30.04.02, 17:59 Bardzo kulturalne miasto.... Jak poprosiłem człowieka z Gdańską rejestracją o przestawienie samochodu, o 50 cm, tak, żeby zajmował tylko jedno a nie dwa miejsca, to musiałem potem ganiać za wulkanizatorem. 4 opony plus porysowana maska i dach gwoździem, tudizież hasełko "Hamy z Warszawy do domu" sprayem na szybach. Policja tylko się z tego śmiała... "Na szczęście" samochód był firmowy... vwdoka Link Zgłoś
barkas Re: Kultura w Gdansku... 30.04.02, 22:13 vwdoka napisał(a): > Bardzo kulturalne miasto.... Jak poprosiłem człowieka z Gdańską rejestracją o > przestawienie samochodu, o 50 cm, tak, żeby zajmował tylko jedno a nie dwa > miejsca, to musiałem potem ganiać za wulkanizatorem. 4 opony plus porysowana > maska i dach gwoździem, tudizież hasełko "Hamy z Warszawy do domu" sprayem na > szybach. Policja tylko się z tego śmiała... "Na szczęście" samochód był > firmowy... A!!!!! Widzisz Azorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > vwdoka Link Zgłoś
Gość: marlesz Re: Kultura w Gdansku... IP: *.interecho.com / 192.168.4.* / *.gda.supermedia.pl 30.04.02, 22:48 A gdzie Cię to spotkało? pozdr PS - nie wszystkie rej. co się zaczynają na G to Gdańsk Link Zgłoś
Gość: Wiseguy Re: Kultura w Gdansku... IP: *.tpnet.pl / *.nsm.pl 04.05.02, 22:58 Ja mieszkam w Gdansku i nie narzekam na inny kierowcow sa wyjatki samochody firmowe. Jerzdzw duzo i zmam inne miasta np:wa-we tam to sa dopiero "kamikadze". A Trojmiasto to trodne miasto do jerzdzenia jest tak naprawde jedna droga prowadzaca przez te miasta i trzeba wiedziec jak objerzdzac korki. Link Zgłoś