hukers 10.03.23, 11:01 W radiu powiedzieli, że dzisiaj jest miedzynarodowy dzień mężczyzny. W imieniu swoim oraz kolegów czekam z niecierpliwością na życzenia, od, wcale nie tak małego, grona tutejszych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 11:20 W tym radiu w garażu tak powiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 11:50 trypel napisał: > W tym radiu w garażu tak powiedzieli? > W innym. To radio do garażu to gdzieś za pół roku będzie najwcześniej kupione. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 12:49 hukers napisał: > W innym. W tym co ma ryja? > To radio do garażu to gdzieś za pół roku będzie najwcześniej kupione. Optymista :-) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 12:50 Fuck powinnam Staremu Borsukowi jakąś bombonierę kupić 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 14:19 To się zdaje się "krata" (albo na Ślunsku "kista") poprawnie nazywa 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 14:39 Mój autentycznie woli czekoladę 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 14:50 A ja bym chciał dostać dyspensę na drugi wyjazd motocyklowy w tym roku bo mi się dwa zdarzyły i nie wiem jak powiedzieć. Może to dobry dzień jest na to? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 14:59 Ewentualnie możesz poczekać do 14 marca i ponegocjować dostępne opcje 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 15:21 trypel napisał: > A co jest 14 marca? > Męskie walentynki 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 14:57 borsuczyca.klusek napisała: > Mój autentycznie woli czekoladę 🙄 A sprawdzałaś, czy facet? 😉 (u Danusi byłyby już ciche dni za taki tekst, ale ty zdaje się poczucie humoru jeszcze masz) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 14:58 - Mój chlop to anioł. - mój tez nie mężczyzną Tak mi się przypomnil stary dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 15:02 Chyba jednak facet, bo najbardziej lubi czekoladowe muszelki 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 15:06 Muszelki tak ,ale nie czekoladowe 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 17:11 borsuczyca.klusek napisała: > Chyba jednak facet, bo najbardziej lubi czekoladowe muszelki 🙄 > Ale że tak? Czekoladą? Tam? Nie poznaję koleżanki... świntuszki z was a nie borsuki 🤐 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 17:23 O takie z belgijskiej czekolady: Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 17:26 Czyli różne muszelki lubi. A lody też czekoladowe? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 17:33 borsuczyca.klusek napisała: > O takie z belgijskiej czekolady: > A świstak siedzi i zawija w sreberka... Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 17:20 A lody lubi? Że tak spytam z ciekawości. Bo jak lubi to jednak facet. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 17:57 Mysle ze sa fuck ale dobry wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 13:47 Proszę bardzo: Dobra wszelkiego, pogody ducha i niezawodnych automobili Panom z Auto-Moto życzę w Dniu Mężczyzny :) Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Dzień chłopa 11.03.23, 08:36 ta napisała: > Proszę bardzo: > Dobra wszelkiego, pogody ducha i niezawodnych automobili > Panom z Auto-Moto życzę w Dniu Mężczyzny :) Ta, to wie, jak się zachować. Senks. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 15:09 To wieczorem biba ? Auto umyte o której godzinie ta impreza ? Garaż masz ptaki nie zasrają .Acha bez kobiet się nie liczy . Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 16:22 Proszę o wyróżnienie w złotej oprawie. Pięć godzin mija od wezwania hukersa i na razie tylko jedne życzenia ode mnie. Albo tu nie ma kobiet, albo nie życzą Wam dobrze. To może miło, że choć jedna, mimo, że przelotem, się znalazła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 16:52 Możesz dostać order z ziemniaka 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 17:35 borsuczyca.klusek napisała: > Możesz dostać order z ziemniaka 🙄 To nie po lubelsku. Po lubelsku to virtuti cebulari trzeba nadać! Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 18:26 qqbek napisał: > borsuczyca.klusek napisała: > > > Możesz dostać order z ziemniaka 🙄 > > To nie po lubelsku. > Po lubelsku to virtuti cebulari trzeba nadać! Nie godnam być aż tak uhonorowaną. Niemniej nadal jestem pierwsza i jedyna, a to już coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 18:43 ta napisała: > Nie godnam być aż tak uhonorowaną. > Niemniej nadal jestem pierwsza i jedyna, a to już coś :) Fałszywa to skromność - to dopiero krzyż II klasy. Do krzyża rycerskiego orderu virtuti cebulari z liśćmi kapusty, widelcami i cyrkoniami to jeszcze mu trochę brakuje 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 19:17 A gdzie pisałam, że jestem skromna? :D Zaprzeczysz, że jestem jedyną kobietą, która złożyła Panom tutaj życzenia? Mało tego, tylko jeden podziękował. Dawaj virtuti cebulari bez liści kapusty, widelców i cyrkonii. Taki goły tyż pikny. Liście kapusty i resztę dołożysz za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t A tymczasem 10.03.23, 19:44 Chlopy, nie przegapmy tego - idziemy za ciosem i odbieramy co nasze? :)) Women’s rights have gone ‘too far’, say majority of Gen Z and millennials, study shows www.yahoo.com/news/women-rights-gone-too-far-060000201.html 43 per cent of people in Britain believe men are now discriminated against because of the promotion of women’s rights. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 20:47 Opowiedz lepiej hukerski jak Zofia uhonorowała dzień chłopa? Była poranna gimnastyka i lody przed papierosem i kawą czy tez chlejesz od rana na smutno? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Dzień chłopa 11.03.23, 01:10 bywalec.hoteli napisał: > Opowiedz lepiej hukerski jak Zofia uhonorowała dzień chłopa? Była poranna gimna > styka i lody przed papierosem i kawą czy tez chlejesz od rana na smutno Już Ci mówię, wierny druhu Bywalcze. Dostałem ananasa i czekoladki z whisky (bardziej zaprawieni w bojach,wiedzą o co chodzi z ananasem).Papierosów nie palę, kawy nie piję, alkoholu w Wielki Post również. Chlanie od rana? Zapomnij. Dwa razy mi się zdarzyło w czasach covidowych poimprezować w robocie od ok. 11.00, ale to tylko dlatego, że odwiedziły mnie koleżanki, miałem na stanie JD 0.7l a one przyniosły cole i nie jeździłem wtedy samochodem, to mogłem się bezkarnie nastukac. Wziąłem tego JD na dwa razy, dlatego były dwie imprezy, kolezanki nie piły, bo przyjeżdżały samochodami. Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT/ Dzień chłopa 11.03.23, 01:31 A co cie obchodzi co on poza domem robi? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT/ Dzień chłopa 11.03.23, 02:02 Skąd wiesz ze cygaro z wąsem to poza domem? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT/ Dzień chłopa 11.03.23, 02:27 Zeby w domu nie smrodzic dymem z cygara :) Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Dzień chłopa 11.03.23, 08:42 bywalec.hoteli napisał: > a cygaro z wąsem było? :D Nie wyjmowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT/ Dzień chłopa 10.03.23, 20:51 Ja dostalem zyczenia od zony i corki, w sumie bardzo mile.... Cieszy... Poza tym dzien jak dzien... Robota ok, ale czasem stres jest... Szef dzwonil, bo nowy kompletnie sobie nie daje rady, ( zreszta od kilku tygodni ), wlasnie go wypier.olil z roboty... Gosc kompletnie sie nie umial skoncentrowac na pracy w czasie pracy, tylko na tym... Nie na facebooku, rpzmowach z zona i innych pierdolach... Ten, co mial byc w moim regionie, musi jutro ratowac sytuacje z klientami w regionie nowego... I ja bede napier.aöac 6 dni w tygpdniu, bardzo fajne.. Takie sa uroki pracy przedstawiciela handlowego... Ale generalnie nie jest zle, niedziela, planuje wypad do Italii z Bawarii.... Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: OT/ Dzień chłopa 11.03.23, 03:10 jakos to do mnie nie przemawia. jestem chlopem ale takich pierdol nie obchodze. ale jeden "chlop" to sie popisal na autostradzie z Kolonii do Aachen - udalo mu sie wjechac Mini-Cooperem na rozdzielajacy jezdnie betonowe ochraniacze samochod tam zawisl dwoma kolami na tym betonie, nachylenie 45 stopni - mial szczescie, ze nie dachowal. a wiec jakos przezylem tym razem powrot z niemieckiego zadupia do domu. Odpowiedz Link Zgłoś