Dodaj do ulubionych

OT piSSuarom znowu odpierdala

08.04.23, 14:14
[url=https://next.gazeta.pl/next/7,172392,29645649,las-upamietniajacy-jana-pawla-ii-w-kazdym-nadlesnictwie-oczekiwanie.html#s=BoxOpImg1Las upamiętniający Jana Pawła II w każdym nadleśnictwie. "Oczekiwanie ministra" z Solidarnej Polski[/url]

to juz jakas paranoja swiateczna
Obserwuj wątek
    • marekggg Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 08.04.23, 14:15
      Tekst linku
      • dodekanezowiec Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 08.04.23, 19:47
        Odpowiem w stylu wagi - czy lesniczy to taki śmieszny koleś co lata z karabinem, zabija wilka i ratuje Czerwonego Kapturka?
        • qqbek Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 08.04.23, 21:16
          dodekanezowiec napisał:

> Odpowiem w stylu wagi - czy lesniczy to taki śmieszny koleś co lata z karabinem
          > , zabija wilka i ratuje Czerwonego Kapturka?

No biorąc pod uwagę, że WWF szacuje, że pomimo całkowitej ochrony odstrzelono w Polsce, tylko w ubiegłym roku, ponad 140 wilków to możesz mieć rację.
          Tylko chodzi nie o ratowanie Czerwonego Kapturka, a pisowskiego hrabiego-nadleśniczego i przychodów nadleśnictwa z polowań dewizowych. Jak wilk, występując w swej naturalnej roli "czyściciela lasu" zabije 20-letniego, ledwie człapiącego już jelenia (za to z imponującym porożem) to to jest "strata". Jak takiego samego jelenia ukatrupi Helmut czy John, dewizowy zabójca zwierząt, to jest to dla nadleśnictwa "plus".
          • trypel Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 08.04.23, 21:45
            Z tymi wilkami to ja bym uważał

12 lat temu w okolicach Krynek paletal się taki wilk co co pare dni zagryzł a to psa w nocy na podwórku, a to gęsi, że kur nie policzę
            Ochrona ochroną ale mieszczuch nie zrozumie ze nieraz trzeba bydlę odstrzelić
            • marekggg Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 08.04.23, 21:51
              odstrzelic mieszczucha :-)
            • dodekanezowiec Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 08.04.23, 21:52
              Za to ja pamiętam z podręcznika do prawa zobowiązań Czachórskiego przykład, kiedy Skarb Państwa nie odpowiada za szkody. Otóż leśniczy został zaproszony na wesele i tam oddał strzał na wiwat, raniąc jednego z gości.
              • qqbek Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 08.04.23, 22:30
                dodekanezowiec napisał:

> Za to ja pamiętam z podręcznika do prawa zobowiązań Czachórskiego przykład, kie
                > dy Skarb Państwa nie odpowiada za szkody. Otóż leśniczy został zaproszony na we
                > sele i tam oddał strzał na wiwat, raniąc jednego z gości.

Fiu, fiu - UW.
                Mój ojciec studiował w latach 70-tych, ale na 4 rok przeniósł się na UMCS (bo się hajtnął był i to tu magisterkę obronił).
            • tbernard Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 08.04.23, 21:58
              A może zamiast go odstrzelać to zlecić hyclowi aby go złapał i przyprowadził do ogrodu zoologicznego do pracy.
            • maszkaroni Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 10.04.23, 06:50
              Prawdopodobnie ten wilk był od szczenięcia wychowywany przez człowieka. I wyrzucony do lasu jak zaczął sprawiać kłopoty. Wilk nigdy nie będzie psem. Wieśniak nigdy nie zrozumie że nie należy kraść szczeniaków. A wilk radził sobie jak umiał. I przez głupotę człowieka zapłacił życiem.
              • taniarada Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 10.04.23, 07:03
                maszkaroni napisał:

> Prawdopodobnie ten wilk był od szczenięcia wychowywany przez człowieka. I wyrzu
                > cony do lasu jak zaczął sprawiać kłopoty. Wilk nigdy nie będzie psem. Wieśniak
                > nigdy nie zrozumie że nie należy kraść szczeniaków. A wilk radził sobie jak umi
                > ał. I przez głupotę człowieka zapłacił życiem.
                To nie jest problem .Zwierzęta dadzą sobie radę . Gorzej jak człowiek człowiekowi wilkiem .Nie lubię takiej nazwy wieśniak to słabo świadczy o tobie .
                • maszkaroni Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 10.04.23, 10:27
                  Dla mnie określenie "mieszczuch" brzmi pogardliwie.
      • waga173 Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 08.04.23, 22:10
        Moze to i dobrze. Jak las bedzie upamietnial swietego to moze go nie wytna. A ludzie nie beda w nim sadzili grzybow papierzakow.
        • dodekanezowiec Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 08.04.23, 23:25
          A pamiętacie słynna "rozmowę telefoniczna" - "Mój las wyciou, moje piniondze wziou, kto mu deu takie pozwolenie?" I potem "by was pierony jasniste, siarczyste".
        • taniarada Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 08.04.23, 23:44
          waga173 napisał:

> Moze to i dobrze. Jak las bedzie upamietnial swietego to moze go nie wytna. A l
          > udzie nie beda w nim sadzili grzybow papierzakow.
          Myślę obywatelu komunisto nie będzie nas będzie las .Taka tania życiowa prawda .Na tą sobotę i zmartwychwstanie Jezusa .
          • waga173 Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 09.04.23, 03:41
            Obywatelu donosicielu, oberkomunisto, zrobiliscie literowke. Wiemy, rozumiemy ze T jest na klawiaurze blisko R wiec jestescie wytlumaczeni ze napisaliscie zmartwychwstanie zamiast zmartwychwsranie.
    • bolo2002 Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 09.04.23, 07:25
      To przypomina instrukcję jednego z nadlesnictw-pt: jak zdobi kupę w lesie. Ja juz niczemu sie nie dziwię. Zwłaszcza , ze Lasy Państwowe to tak naprawdę- Lasy Pisowskie-spółka kolesiostwa i hołoty. Pewnie postawia tablice z napisaem: Las Jana Pawła II. I bedzie jak z pomnikami-tablice beda oblewane farbą, podpalane i niszczone. Ale przygłupy satysfakcję bedą mieli i przed prezesem będą mieli sie czym pochwalic. Bo innych efektów brak. Taką hołotą i bezmózgowcami z tej mafijnej formacji nie warto juz sie zajmować. Trzeba ich wszystkich wykopać i tyle.
      • taniarada Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 09.04.23, 07:46
        Musisz Bolo więcej wrzucić bluzgów na niedzielę zmartwychwstania Jezusa .Jednego z najważniejszych świąt dla katolików ,a później zasiąść do świątecznego śniadania .Odrobina pokory .
        • marekggg Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 09.04.23, 13:50
          i co z tego, na swiecie sa katolicy znakomita mniejszoscia. i patrzac na przeslosc bola jako bylego resrtowca to moze i wcale nie jest wierzacym
          • dodekanezowiec Re: OT piSSuarom znowu odpierdala 09.04.23, 17:51
            Bolo 1902. On juz ma 121 lat.
    • wislok1 Nie tylko im 10.04.23, 16:56
      chętnie wprowadziłby taki mechanizm: "Jak wyjedziesz z kraju, to stary, oddajesz kasę, którą państwo zainwestowało w twoją edukację". -

www.tokfm.pl/Tokfm/7,167933,29593658,chory-na-polske-kontrowersyjne-pomysly-jakubika-jak-wyjedziesz.html#s=BoxOpImg6

Swietny pomysl tymi studiami, kazdy rozgarniety wyjedzie z PL zaraz po maturze, zeby studiowac w UE poza PL...
      A inni pojda do roboty zaraz po maturze, bo skad z zebraczych zarobkow zaraz po studiach maja zwrocic ich koszt ?

A terazoczywiscie studia sa darmowe, darmowe akademiki, darmowe, mieszkania prywatne dla studentow, darmowe ksiazki,itd---

Ja pie.dole, koszt studiow jest w PL ogromny, gdyby nie to, ze studenci sa bardzo przedsiebiorczy i lacza bardzo czesto studiowanie z praca, to by prawie nikt nie studiowal...
      Po wprowadzeniu oplat za studia TA WLASNIE BEDZIE

Jakubik nie powinien tyle garowac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka