Gość: Jurek IP: *.slowianska.kbn.pl / 192.168.1.* 02.05.02, 12:09 Proszę o wypoeidzi właścicieli tych pojazdów. Czy opłaca sie kupić? Co z częściami? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: grogreg Re: Nexia IP: 212.160.165.* 02.05.02, 13:42 Nexia ma jeden podstawowy plus. Czesci z Opla Kadeta E pasuja jak ulal. Nie dotyczy silnika. Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Nexia IP: *.Astral.Lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 02.05.02, 21:05 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Nexia ma jeden podstawowy plus. Czesci z Opla Kadeta E pasuja jak ulal. Nie > dotyczy silnika. Nie zgadzam sie,do 8 zaworowego silnika pasuja czesci z Astry.To sa te same silniki tylko maja inne napisy na obudowach.Mialem taka Nexie wiec wiem dokladnie. Auto mialem 2 lata,nie strawila zadnego klopotu mimo,ze jezdzilem po Europie.Rozstalem sie z nia poniewaz zwykle zmieniam pojazdy co 2-3 lata niemniej bardzo milo wspominam to auteczko.Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Nexia IP: *.slowianska.kbn.pl / 192.168.1.* 04.06.02, 10:43 Jak chodzą silniki 16 zaworowe. Link Zgłoś
Gość: noras Re: Nexia IP: 2.2.STABLE* / 212.244.59.* 04.06.02, 19:23 Mam Espero, ale poza blachami to prawie identyczne auto. Szczerze odradzam szesnastozaworowca - auto do 3tys obr. się turla, jeździć zaczyna powyżej - efekt taki, że w instrukcji spalanie wygląda ładnie (przy stałych prędkościach), w praktyce trochę gorzej (jak się chcesz rozpędzić, to redukcja, gaz i dopiero to idzie ale swoje żłopie). Natomiast cała reszta jak najbardziej OK - bezawaryjne, lakier może nienajlepszy, ale jak zadbane to jest OK, wygodne, ciche, za te pieniądze nie kupisz nic lepszego. Byłem tym niedawno w Hiszpanii - bezproblemowo i bez kompleksów. Jeśli chcesz coś więcej napisz na priva - noras@interia.pl Link Zgłoś
forumowicz Re: Nexia 04.06.02, 17:56 Znajdź starsze wątki na forum, w alfabetycznym spisie na "N" pzdr. Link Zgłoś