hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 22.10.24, 10:30 Dzisiaj dwa mecze. Real: Borussia i Juventus : Stuttgart. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 22.10.24, 18:49 Austriacy maja 2 zespoly w Lidze Mistrzow... Sturm Graz i Red Bull Salzburg ( bardzo fajny stadion w Salzburgu, zaraz przy autostradzie, do tego niedaleko na lotnisku jest TOTALNIE wypasione muzeum firmy Red Bull z samolotami, autami, smiglowcami.... ) Dzisiaj jest mecz Sturm Graz- Sporting Lizbona Sturm i Red Bull Salzburg graja slabo, ale kiedy doczekamy sie polskich zepolow w Lidzie Mistrzow ? Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Barcelona i Real 22.10.24, 19:41 wislok1 napisał: > Austriacy maja 2 zespoly w Lidze Mistrzow... > Sturm Graz i Red Bull Salzburg ( bardzo fajny stadion w Salzburgu, zaraz przy a > utostradzie, do tego niedaleko na lotnisku jest TOTALNIE wypasione muzeum fi > rmy Red Bull z samolotami, autami, smiglowcami.... ) > > > > Dzisiaj jest mecz Sturm Graz- Sporting Lizbona > > Sturm i Red Bull Salzburg graja slabo, ale kiedy doczekamy sie polskich zepolow > w Lidzie Mistrzow ? Może gdy będzie na ten przykład Widzew Red Bull Łódź:) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 22.10.24, 21:59 ja jestem za A teraz linki do Red Bull Hangar 7 en.wikipedia.org/wiki/Hangar-7 www.hangar-7.com/en/hangar-7/exhibits/ Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 23.10.24, 10:03 Real z 0:2 na 5:2. To co będzie w meczu Barcelony z Bayernem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 23.10.24, 17:59 Mbape nic nie strzelil Ale na szczescie Real ma fajnych innych zawodnikow A Borussia dostala kare za to, ze sie tylko bronili w II polowie I sie posypali Barcelona i Bayern, mecz w Barcelonie, typuje 1-1 Ale rownie dobrze moze gladko wygrac Barcelona lub Bayern Obie druzyny maja na koncie wpadki w tym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 23.10.24, 22:57 Barcelona wygrywa 4:1 Raphinha trzy, Lewandowski jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 24.10.24, 18:03 BARDZO duza wpadka Bayernu, zarzad juz mysli nad zwolnieniem trenera, serio Nie wiem po co zatrudnili tego kolesia, do tej pory byl trenerem do d..., Flick przy nim to MISTRZ, a on UCZEN Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 24.10.24, 18:24 Ja też jestem pod dużym wrażeniem Flicka co robi w Barcelonie i jak obudził Lewandowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 26.10.24, 20:23 No to zaraz zaczynamy. Dwie drużyny co wygrały w lidze mistrzów wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 26.10.24, 23:10 Piękny wieczór i druga połowa Barcelony. Jak się dali łapać na liczne spalone gracze Realu. Lewy jak ty mi dzisiaj zaimponowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 27.10.24, 17:21 Barcelona jest nie do poznania ... Gra swietnie, a w poprzednim sezonie byla do d... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 29.10.24, 08:57 Flick odmienił zespół. Oglądałem wczoraj galę Złotej Piłki i afera wyszła. Real się obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 08.11.24, 10:43 Barcelona wygrała następny mecz w lidze mistrzów. Lewy dołożył dwie bramki. Na meczu Legii z Dynamo Mińsk ładny wystrój kibiców stołecznego zespołu.. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 08.11.24, 17:53 I bialoruskich sport.fakt.pl/pilka-nozna/reakcja-rezimu-po-meczu-legii-na-bialorusi-aresztowani-50-osob/8b9x98wBrawo Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 08.11.24, 20:04 Chyba usunęli ten wpis bo nie ma. Ale czego się można spodziewać po Łukaszence. Choć mało ostatnio o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 10.11.24, 21:19 Barcelona już gra z Realem Sociedad. Lewy strzelił bramkę, ale sędzia nie uznał. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 11.11.24, 17:13 No i Barcelona przegrala Zdarza sie Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Barcelona i Real 11.11.24, 21:22 wislok1 napisał: > No i Barcelona przegrala > > Zdarza sie > Te drużyny z północy Hiszpanii typu Bilbao, Pampeluna czy San Sebastian zawsze były bardzo mocne u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 12.11.24, 17:34 Po 7 zwyciestwach Barcelony pod rzad przyszlo przekonanie, ze sa genialni, nie do ogrania i taki zimny prysznic sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 12.11.24, 08:25 wislok1 napisał: > No i Barcelona przegrala > > Zdarza sie > Powinna być bramka Lewandowskiego uznana. I teraz reprezentacja ma sobie bez niego poradzić. Kogo Probierz znajdzie na jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 12.11.24, 17:27 Nikogo nie znajdzie, ale bez Lewego tez byly dobre mecze, wiec nie ma co rozpaczac za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 12.11.24, 22:29 Zobaczymy to w piątek. I tak trzeba walczyć o baraże. Jak w lidze polskiej w klubach grają sami zagraniczni zawodnicy. To z czego wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 13.11.24, 18:21 Polscy graja za granica, zagraniczni w Polsce, sie wyrownalo... Aczkolwiek troche to jednak dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 14.11.24, 22:20 Lubię tego gościa. Kochasz swoją kobietę kupujesz jej rakietę. Można powiedzieć, że wszystko to zrobił nogami, ten cały majątek. Ale on na boisku myślał. U buka obstawiając wygraną Polski jutro, można zarobić dużą kasę😁 Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 15.11.24, 20:08 To bardzo pozytywny kolo, z wioski w Gornej Bawarii.... W podstawowce codziennie jezdzil 50 km do Monachium po szkole na treningi w Bayernie, a w niedziele byl ministrantem .... I jakos to wszystko ogarnal Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 15.11.24, 22:37 Tak jak mój syn. Później się odwrócił od Boga. A ja nie zmuszałem. Chcesz coś zdobyć musisz trenować. Szkoda tego meczu dzisiaj z Portugalią. Tyle niewykorzystanych szans. Ronaldo to pajac. Byle dotknięcie i macha łapami. Tacy zawodnicy jak Thomas nie zdarzają się często. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 15.11.24, 23:24 wislok1 napisał: > To bardzo pozytywny kolo, z wioski w Gornej Bawarii.... > Kto zacz? Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 10:07 i jak humorki po meczu, panowie? :P hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 10:19 Przeczytałem, że wynik to 1:5 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 10:20 Wygrali? Ile lewy strzelił bramek m? Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 10:45 tja, wygrali. to sa pokurwience nieudolne i tyle. jaki wstyd, ja pierdole no Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 13:15 Ile lewy strzelił bramek a ile Krystianko? Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 14:12 Abstrahując od faktu, że Lewy nie grał, to gdyby grał i tak bramki by nie strzelił. Portugalia to poważna drużyna, nie żaden Gibraltar czy Wyspy Owcze. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 14:31 as sie czepil Bywalec tego Lewego :P druzyna jest chujowa, toz mowie od poczatku, zaden Lewy tu cudow nie zdziala. jak ja sie ciesze, ze tego nie widzialam, jeszcze podobno Szpakowski komentowal Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 14:34 > jak ja sie ciesze, ze tego nie widzialam, Ja w sumie żałuję. Obejrzeć 6 bramek w pół godziny to zawsze frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 14:38 jak tak na to spojrzec... i podobno ladny gol z przewrotki Ronaldo ;) always look on the bright side of life ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 14:40 Akurat gole widziałem i ten Ronaldo bardzo efektowny, zwłaszcza w tym wieku, natomiast bardzo podobał mi się inny gol pod poprzeczkę oraz gol Polaka. Akurat tak miałem ze stałem w pewnym miejscu i coś robiłem i słyszę w pewnym momencie co minutę „gol”. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 14:43 no bo ronaldo o siebie szalenie dba. on juz teraz nie gra w normalnym klubie, tylko w jakims gownie komercyjnie, wiec tez ma trudniej przez to (i ze wzgledu na wiek, jak napisales), dlatego uwazam, ze sie mega trzyma. talent i samodyscyplina. ale nie jestem obiektywna, bo lubie goscia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 16:57 Ja też lubię Ronaldo, moim zdaniem to najlepszy piłkarz w tym wieku, no może na równi z Messim, ale ma fajny charakter, widać że chce ludziom przekazać pozytywny przekaz, ponoć umie się dzielić i nie jest sknerą. Messi jest dziwny ale może to wynika z jego mózgu pracy Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 17:46 Wtopili Placy strasznie, przez godzine grali dobrze Ronaldo byl wku,wiony tym, ze jego koledzy z reprezentacji olewaja totalnie mecz, uwazali, ze z PL wygraja na stojaco i szkoda sie wysilac .... Tak sie wku,wil, ze poderwal kolegow do walki, strzelili 5 goli i rozjechali PL I tu jest roznica miedzy Ronaldo a Lewym... Lewy NIGDY tak nie poderwal repry do walki i NIGDY nie mial wplywu na repre, on jest tylko od konczenia akcji, ZERO CHARYZMY Dlatego Ronaldo i Mesii zdobywali zlota pilke, a Lewy nie i nigdy jej nie zdobedzie, to tylko swietny egzekutor Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 17:49 wislok1 napisał: > I tu jest roznica miedzy Ronaldo a Lewym... > Lewy NIGDY tak nie poderwal repry do walki i NIGDY nie mial wplywu na repre, on > jest tylko od konczenia akcji, ZERO CHARYZMY > > Dlatego Ronaldo i Mesii zdobywali zlota pilke, a Lewy nie i nigdy jej nie zdobe > dzie, to tylko swietny egzekutor Co sie dzieje, zgadzam sie z Wisłokiem! Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 18:03 no w dupe- ja tez sie z nim zgadzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 21:26 Mi się podobało że lewy z goli cieszył się jak dziecko - nie tylko ze swoich ale z pozostałych - mimo iż tych goli w reprezentacji ma już ponad 130 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 21:26 Mi się podobało że Ronaldo z goli cieszył się jak dziecko - nie tylko ze swoich ale z pozostałych - mimo iż tych goli w reprezentacji ma już ponad 130 Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 18.11.24, 17:25 Afere zrobili dziennikarze z PL, bo uznali, ze polscy pilkarzy powinni sie SMIERTELNIE obrazic na Portugalczykow, ze dostali w d... A tu Zielinski i Zalewski sobie zrobili fotki z Ronaldo i uznano to zadrade PL Szowinizm i nienawisc dziennikarzy w PL budzi groze.. Zdrada PL jest zrobienie sobie fotki z Ronaldo Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 18:13 > Wtopili Placy strasznie Prawda > przez godzine grali dobrze Nie, to Portugalia grała dupiato. Po raz kolejny zobaczyliśmy nasze miejsce w szeregu (a raczej poza nim). Męczące są już te gadki trenerów po kolejnych porażkach i zaklinanie rzeczywistości. Lecimy w dół po równi pochyłej i tyle. Szkoda gadać i patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 18:28 nousecomplaining napisał(a): > Męczące są już te gadki trenerów po kolejnych porażkach i zaklinanie rzeczywist > ości. trenerom za to placa, to wiadomo, ze beda pitolic. ja sie bardziej dziwie, ze kibicom sie jeszcze chce roztrzasac, co poszlo nie tak ;) no kurwa ilez mozna w kupie patykiem grzebac w nadziei, ze zloto znajdziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 18:45 > no kurwa ilez mozna w kupie patykiem grzebac w nadziei, ze zloto znajdziesz ;) Chyba nasz naród wybrany do tego jest 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 17:46 Sympatyczny gość, nawet „sto lat” umie po polsku. Za to dziurki w nosie na 5 złotych 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Kolega Lewego kupil zonie .... 16.11.24, 18:24 wislok1 napisał: > Thomas Müller Dzisiaj Niemcy: Bośnia i Hercegowina o godz. 20:45. Thomas mając 4 lata został zawodnikiem TSV Paehl. W wieku 10 lat został graczem Bajern Monachium. To z Wikki. Tak się rodzą talenty. O meczu naszej reprezentacji bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 18.11.24, 11:09 Mecz o wszystko ze Szkocją jak wszystko jak zwykle. Za to dzisiaj o 17 polskie tenisistki grają o finał z Włoszkami, w Pucharu Billie Jean King. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: OT Barcelona i Real 18.11.24, 17:57 tak ze 2:1 dla Szkocji :P Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 18.11.24, 18:38 Nam wystarczy remis. A pózniej losowanie o baraże. Na tyle naszą reprezentację stać. W tenisa się morduje Magda Linette. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: OT Barcelona i Real 18.11.24, 18:41 niestety, musze sie z toba zgodzic. na tyle to ich stac. ale im dobrze wcale nie zycze, denni i meczacy juz sa- od dziesiecioleci... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 18.11.24, 19:25 Wypada wygrac i nie zawracac sobie glowy barazami.... Szkoci sa do ogrania.... Na ostatnim euro to byla najgorsza druzyna Gorsza od PL Wiec do walki Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: OT Barcelona i Real 18.11.24, 19:36 > Wiec do walki Widzę, że duch w narodzie nie ginie. No i dobrze. Tylko czemu od dawna to jest walka o gówniane cele? Aha, sorry, jaka repra, takie cele. Ja czekam na mecze naszych siatkarzy, mamy trzy drużyny w Lidze Mistrzów i jedną w Challenge Cup, wszystkie gotowe do zajęcia czołowych miejsc. I to jest qrwa sportowy poziom. Oglądanie kopaczy sobie już daruję, szkoda prądu. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: OT Barcelona i Real 18.11.24, 20:20 do boju Polskoooo, do domu Polskooo! :P Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: OT Barcelona i Real 18.11.24, 21:35 no mamy szczescie. poprzeczka i slupek nam dupe uratowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 18.11.24, 22:13 Iga wygrała i remis 1:1. Teraz debel o wszystko. Piątkowski-Raków Częstochowa bramka. Takie kiedyś strzelał. Długi wieczór sportowy dzisiaj w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 19.11.24, 18:23 Zgadzam sie, to jest inny poziom... Siatkarze to inny swiat W futobolu zlote czasy sie konczyly w 1982, a to juz prehistoria Od tego czasu jest szamotanina i niewiele sie udaje Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: OT Barcelona i Real 19.11.24, 08:47 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > tak ze 2:1 dla Szkocji :P mowilam? mowilam. czarownice sie nie myla... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 19.11.24, 11:17 Trzeba było u buka zagrać. Nie ma co się znęcać. Ciekawe jak długo Probierz będzie prowadził reprezentację? Polki prowadziły w deblu 5:1 z Włoszkami, by przegrać 7: 5 i cały mecz. Niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 19.11.24, 18:26 Kulesza go nie wywali, wiec dlugo W sumie mial dobre mecze, awansowal na euro... Ale ostatnie mecze to katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 19.11.24, 19:29 wislok1 napisał: > Kulesza go nie wywali, wiec dlugo > > W sumie mial dobre mecze, awansowal na euro... > > Ale ostatnie mecze to katastrofa > No fakt. Dobrze że Lewandowski nie zagrał, bo ładnie by go hejtowali. Trzeba też pracy by coś się stworzyć. Do późna nocy oglądałem tenisistki, sama Iga nie wygra meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 19.11.24, 20:39 Probierz zaczal remisami z Moldawia i Czechami, no slabo... Potem gladko PL ograla Estonie, pokonala Walie ( to tak jak Szkocja ), karnymi, ale zawsze pokonala Przed euro wygrane z Turcja i Ukraina, duzy plus.... Porazki z Holandia i Austria nie byly dramatami, kompromitacja, rywale mieli lepsze zespoly... Remis z Francja wstydu nie pryniosl.. Potem pokonanie Szkocji w Lidze Narodow na ich terenie... Potem zaczal sie ostry zjazd w dol, 1 punkt zdobyty w 5 meczach Portugalia to koszmar Probierza, z Chorwacja szczesliwy remie w PL, wtopa w Osijeku, na koniec Szkoci w 93 minucie dobili PL Ja bym go nie przekreslal, ale bledow popelnil mnostwo.... Wiadomo kazda porazka stresuje, a pod wplywem stresu sie robi jescze wiecej bledow.. W sumie ta LIga Narodow to jest pikus, jak zawali eliminacje do mundialu, to juz bedzie pogrzeb, jego i Kuleszy Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 19.11.24, 21:05 Dawno żaden selekcjoner nie miał tyle czasu od opinii publicznej i spokoju w tworzeniu swojej drużyny, co Michał Probierz. Ale raczej już ten parasol się kończy. Bramek strzelamy mało, obrona dziurawa jak ser szwajcarski. Gdyby nie rewelacyjnie grający bramkarze to było dużo cieniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 20.11.24, 18:23 Probierz za duzo mysli, za duzo eksperymentuje, druzyna potrzebuje ZGRANIA, a u Probierza co mecz to inna koncepcja i inni zawodnicy A porazka go totalnie stresuje i dopiero zaczyna mieszac Papszun bylby o wiele lepszy, ale nie jest kolega Kuleszy Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 20.11.24, 20:44 Z punktu widzenia Szkotow www.youtube.com/watch?v=Gi8HvEa74sY Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 20.11.24, 21:25 Teraz Papszun ma inne preferencje. Doprowadzić Raków do majstra. Czekał długo na propozycje. Za Probierza wpadliśmy w drugi koszyk rozstawienia. "Eliminacje w strefie UEFA rozpoczną się niebawem. Losowanie grup eliminacji mistrzostw świata zaplanowano na 13 grudnia w Zurychu. Zespoły z pięciozespołowych grup rozpoczną kwalifikacje w marcu, a drużyny wylosowane w czterodrużynowych grupach zaczną rywalizację we wrześniu. Gra w fazie grupowej zakończy się w listopadzie 2025 roku. Zobaczymy kogo wylosujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 20.11.24, 21:55 No.,z taka forma reprezentacji to nie ma znaczenia kogo wylosujemy.... Pilkarze sa w wiekszosci slabi... Ja trener DODATKOWO wprowadza totalny chaos, to jest juz pozamiatane na dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Barcelona i Real 21.11.24, 10:18 wislok1 napisał: > No.,z taka forma reprezentacji to nie ma znaczenia kogo wylosujemy.... > > Pilkarze sa w wiekszosci slabi... > > Ja trener DODATKOWO wprowadza totalny chaos, to jest juz pozamiatane na dzien > dobry Wg Zielińskiego zmierzamy w dobrym kierunku. Powiedział to chłopina tuż po przejebaniu z Portugalią 5:1 i Szkocją (u siebie) 2:1 i spadnięciu do grupy B Ligi Narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 21.11.24, 19:54 To Kłos ma problem. Wobec Tomasza K. zastosowano poręczenie majątkowe w wysokości 200 tysięcy złotych oraz dozór policyjny. Były reprezentant Polski musi zmierzyć się z poważnymi problemami. Z informacji serwisu rmf24.pl wynika, że były zawodnik usłyszał zarzut nabywania i posługiwania się fałszywymi fakturami. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 23.11.24, 19:01 On zmierza w dobrym kierunku, zmienil klub na Inter Mediolan, zarobil przy tym sporo kasy, dostal obywatelstwo wloskie, dlaczego ma sie przejmowac tym, ze reszta druzyny gra do d... ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 23.11.24, 20:24 Inter wygrał z Weroną 5 do 0 i Zieliński zagrał przyzwoity mecz. O 21 Celta: Barcelona. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 25.11.24, 11:57 Barcelona zremisowala z Vigo Real wygral i przewaga Barcelony mniejsza W PL Gornik wygral z Piastem Ciekawe, ze w polskich mediach nie pisza nic o plajcie Podolskiego z kebabami w Berlinie, musial zamknac otwarty z pompa i parada lokal... Inne jego kebabownie tez maja slabe zyski i oceny W niemieckich mediach o tym bylo glosno Moze dlatego jest taki nerwowy na boisku ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 25.11.24, 12:05 Brzydki faul Podolskiego, ale mu się upiekło. Lewandowski ładną bramkę strzelił. Raków u siebie w doliczonym czasie stracił bramkę, a już by był wiceliderem. Na razie grają padakę. Dziwna ta nasza ekstraliga. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 26.11.24, 21:49 Furtok nie żyje. x.com/GIA_1991_NFT/status/1861502394435055874/photo/1 Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 27.11.24, 12:53 Straszne, 62 lata to nie czas na umieranie z powodu alzhaimera (") Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 27.11.24, 12:54 Lewy strzelil 2 bramki i teraz ma juz 101 w Lidze Mistrzow A Mbape wreszcie zaczal dobrze grac, stato psychologow nad nim pracowalo Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Barcelona i Real 27.11.24, 13:47 wislok1 napisał: > Lewy strzelil 2 bramki i teraz ma juz 101 w Lidze Mistrzow > Jest jednym z trzech piłkarzy w historii LM, który przekroczył setkę. Oprócz niego jest to oczywiście Ronaldo 140 goli (0,77 gola na mecz) i Messi 129 goli (0,79 na mecz). Co ciekawe Robercik na strzelenie 101 goli potrzebował 125 meczów (0.81 gola na mecz) czyli statystycznie rzecz ujmując, w LM strzela najczęściej. Choć Robercik mnie ostatnio nieco wkurwia, to należy podkreślić, iż aktualnie jest liderem strzelców w lidze hiszpańskiej i liderem strzelców w LM. A niektórzy tu już postawili krzyżyk na niego. Nie będę pokazywał kto, żeby koledze Wislokowi oka nie wybić. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 27.11.24, 14:07 Jak gral do d..., to go krytykowalem TO jest logiczne i oczywiste Dopiero jak przyszedl Flick, to Barcelona zaczela grac lepiej i Lewy tez... Wiec moja krytyka byla calkowicie logiczna i uzasadniona Jak ktos cos robi do d..., to mam go chwalic ? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Barcelona i Real 27.11.24, 14:09 wislok1 napisał: > Jak gral do d..., to go krytykowalem > > TO jest logiczne i oczywiste > > Dopiero jak przyszedl Flick, to Barcelona zaczela grac lepiej i Lewy tez... > > Wiec moja krytyka byla calkowicie logiczna i uzasadniona > > Jak ktos cos robi do d..., to mam go chwalic ? Ok, przeprosiny przyjęte... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT Barcelona i Real 27.11.24, 14:16 Hukers, a czy uważasz, że performance Roberta w reprezentacji jest w porządku i na miarę zawodnika tej klasy i o tych osiągnięciach w Lidze Mistrzów? W eliminacjach jest spoko, natomiast wyniki na finałach mistrzostw świata i Europy są mikre moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Barcelona i Real 27.11.24, 14:21 bywalec.hoteli napisał: > Hukers, a czy uważasz, że performance Roberta w reprezentacji jest w porządku i > na miarę zawodnika tej klasy i o tych osiągnięciach w Lidze Mistrzów? > W eliminacjach jest spoko, natomiast wyniki na finałach mistrzostw świata i Eur > opy są mikre moim zdaniem. Moim zdaniem tak, bo wożąc jeszcze młodą na Wisłę, zachodziłem czasem do Parku Jordana pograć przez 1,5 godzinki w siatkówkę z amatorami i wyglądało to, jak wyglądało... Jakbym nie grał, to zazwyczaj przegrywałem... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT Barcelona i Real 01.12.24, 23:24 hukers napisał: > Moim zdaniem tak, bo wożąc jeszcze młodą na Wisłę, zachodziłem czasem do Parku > Jordana pograć przez 1,5 godzinki w siatkówkę z amatorami i wyglądało to, jak > wyglądało... > Jakbym nie grał, to zazwyczaj przegrywałem... A tyś nie amator? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 28.11.24, 07:34 wislok1 napisał: > Lewy strzelil 2 bramki i teraz ma juz 101 w Lidze Mistrzow > > A Mbape wreszcie zaczal dobrze grac, stato psychologow nad nim pracowalo Real przegrał z Liverpoolem. No Mbape dalej ma problem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 28.11.24, 11:43 No, fakt Mbape wrocil do stanu poprzedniego czyli gra znowu fatalnie www.youtube.com/watch?v=6GAk_3R7VX4 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 28.11.24, 18:37 Gra Jagiellonia i Legia w pucharach. Dzisiaj wyszła wiadomość z Igą. Mogliśmy jej już więcej nie zobaczyć. Co dziewczyna przeżyła to jej. I dlatego była w takiej formie. Świątek została zawieszona, jeśli chodzi o występy sportowe, na miesiąc. Było to na przełomie września i października. Wtedy też zawodniczka ze sztabem intensywnie wyjaśniali całą sprawę. "Zawodniczka w bardzo krótkim czasie przekazała do renomowanych laboratoriów zarówno próbki włosów, jak i wszystkie leki oraz suplementy, z których korzysta" - przekazuje sztab. - "Wraz z wykazaniem źródła kontaktu zawodniczki z zakazaną substancją (poprzez przyjęcie leku, który był zanieczyszczony TMZ) ITIA wydało rekomendację natychmiastowego zniesienia zawieszenia zawodniczki, zgodnie z procedurami, umożliwiając jej start w WTA Finals w Arabii Saudyjskiej oraz w turnieju reprezentacyjnym Billie Jean King Cup w Maladze. Zawieszenie zostało zniesione 4 października. Niewinna. sportowefakty.wp.pl/tenis/1159289/probka-igi-swiatek-zanieczyszczona-wlasnie-zakonczono-postepowanie Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 28.11.24, 18:40 No, bardzo ciekawe Wszyscy sie zastanawiali, dlaczego nie gra w turniejach Teraz jest jasne Dzielna dziewczyna, dobrze, ze sprawa wyjasniona Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 01.12.24, 22:40 Dziwne, fakt Lewy tez przestal strzelac gole w lidze Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Barcelona i Real 01.12.24, 17:09 Jaja z Barcelona. Po 4:0 z Realem siedli na laurach i cała przewagę roztrwonili w 3 kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: OT Barcelona i Real 27.11.24, 14:43 > Furtok nie żyje To ten, którego największym osiągnięciem było strzelenie bramki San Marino ręką? Jaki kraj, taki Maradona... Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Barcelona i Real 27.11.24, 14:51 vogon.jeltz napisał: > > Furtok nie żyje > > To ten, którego największym osiągnięciem było strzelenie bramki San Marino ręką > ? Jaki kraj, taki Maradona... Dobrze, że var-u nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 27.11.24, 15:19 Zaje.al konkretnie reka, jak w siatkowce... Wszyscy Wlosi z San Marino pokazuja reke i protestuja, a sedzia slepy i gluchy... A komentator z PL tak samo slepy.... Polska - San Marino 1:0 (28.04.1993) Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 27.11.24, 20:20 Tak jak Diego Maradona na mundialu w Meksyku. Miał talent😆 Grał w niemieckich drużynach Eintrachtu Frankfurt i HSV Hamburg. Zostały wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: OT Barcelona i Real 27.11.24, 20:23 > Tak jak Diego Maradona na mundialu w Meksyku. No weź, kurna! Maradona nie dość, że wbił bramkę bardzo mocnej Anglii - a nie padackiemu San Marino - i to w meczu iskrzącym od podtekstów politycznych, to jeszcze zrobił to z o wiele większym wdziękiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 28.11.24, 07:31 Tyle zapamiętałeś z występów Furtoka w reprezentacji. Tą jedną rękę. Trochę tam grał i w klubach. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: OT Barcelona i Real 28.11.24, 10:17 > Tyle zapamiętałeś z występów Furtoka w reprezentacji. Tą jedną rękę. Bo to była wisienka na torcie występów polskiej reprezentacji w tamtych czasach. 1:0 z San Marino po bramce strzelonej ręką. Poza tym, większość ludzi, jeśli w ogóle się ich pamięta, to za jedno konkretne osiągnięcie. Lub "osiągnięcie" jak w przypadku Furtoka. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: OT Barcelona i Real 19.11.24, 11:26 > mowilam? mowilam. czarownice sie nie myla... Nie że się nie mylą, tylko zaczarowują rzeczywistość. To twoja wina, że przegrali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: OT Barcelona i Real 19.11.24, 12:10 widze, ze kolega dobrze zorientowany, jak to dziala ;) przyznaje sie do winy- i nie zaluje! :P Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 02.12.24, 11:51 Lucjan Brychczy nie żyje- pięknego wieku dożył. W trakcie swojej kariery rozegrał 58 meczów w biało-czerwonych barwach i zdobył w nich 18 bramek. Jego talent był tak wybitny, że chciał go pozyskać Real Madryt. Ostatecznie większość życia spędził w Warszawie, choć urodził się na Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 02.12.24, 19:50 Gdyby nie komuna, to tacy jak Brychczy by zrobili kariery na Zachodzie, grali w najlepszych klubach... PL w latacjh 60-tych miala bardzo dobrych kolesi... Sukcesy Gornika Zabrze to byl fenomen... Tymczasem reprezentacja grala fatalnie... Trnerzy repry do d... totalnie... Nagle pojawil sie Gorski i stal sie cud... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 02.12.24, 21:44 W Legii też było trochę fajnych zawodników. Lubiłem Gadochę, już kończy 78 lat. Coś ostatnio nie układało się z żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 03.12.24, 21:27 Mamy to. Chociaż kobiety. Reprezentacja Polski kobiet z pierwszym w historii awansem na mistrzostwa Europy po pokonaniu w Wiedniu Austrii 1:0! Cios w 94. minucie zadała obchodząca urodziny Ewa Pajor😁 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 05.12.24, 09:13 No fajnie. Real przegrał. A Mbappe nie strzelił karnego. Nie idzie mu w Realu.. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 05.12.24, 19:27 Jemu generalnie nic nie idzie... To, ze Real go kupil to niewypal roku, kolo jest rozpuszczony jak dziadowski bicz....... Gra do d... Kompletnie sobie nie radzi......... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 05.12.24, 20:02 Aż mnie dziw bierze. Może przydał mu się psycholog. Bo to w głowie siedzi. Oglądałem dzisiaj ręczną w wykonaniu kobiet, co się stało w drugiej połowie. To już nie wiem. Szwedki były do pokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 06.12.24, 21:05 Na pewnio caly sztab psychologow z nim pracuje, ale efektow nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 06.12.24, 21:22 No właśnie. Tu na forum przydał by się jakiś psycholog. Teraz się taki chlew zrobił, że szok. Obecna umowa Lewego obowiązuje w tym momencie do czerwca 2025 roku. Zostanie jednak automatycznie przedłużona o kolejny sezon, jeśli Polak rozegra 45 minut w 55% meczów w obecnej kampanii. Jutro Barcelona gra jutro, 16:15 z Real BetisReal Betis. Idę na spóźnione Andrzejki. Postaram się nagrać ten mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Skoki narciarskie 07.12.24, 20:17 www.sport.pl/skoki/7,65074,31526625,oto-cala-prawda-o-polskich-skoczkach-nie-klamcie.html#s=BoxMMtCzol1 Wyjatkowo wredny dziennikarz..... TO nie jest wina trenera, ze emeryci Kubacki, Stoch, Zyla juz niczego nie zrobia... Bo sa juz na emeryturze i tylko udaja, ze moga cos wiecej osiagnac A reszta nie jest tak utalentowana jak oni w czasach mlodosci Tu cudow nie bedzie... PROBOEM jest taki, ze jak byla zwyciestwa, byla kasa, to NIE ZAINWESTOWANO w rozwoj skokow, szkolenie juniorow Bo to by kosztowalo kase, a aksy szkoda, byloba mniej na premie dla dzialaczy PZN Tak kombinowal Tajner, tak robi Malysz Narciarstwo w PL lezy i kwiczy, bo PZN szkoda kasy na szkolenie mlodziezy Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Skoki narciarskie 07.12.24, 21:07 Ale po Małyszu było kilku super zawodników tez. Czy będzie po Lewandowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Skoki narciarskie 07.12.24, 22:49 Po Lewandowskim zapewne ci nieudacznicy przestaną się dostawać na finały ME i MŚ, bo nie przejdą eliminacji. Z San Marino już nie będzie 5:0. Tylko że coraz więcej drużyn może grać - ja pamiętam ME 1988 gdzie mogło grać tylko 8 drużyn i genialna trójka: Holender i dwóch pół-suribamczykow dało Holandii złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Skoki narciarskie 08.12.24, 16:27 bywalec.hoteli napisał: > Po Lewandowskim zapewne ci nieudacznicy przestaną się dostawać na finały ME i M > Ś, bo nie przejdą eliminacji. Zapewne tak bedzie ALe w sumie trudno sie spodziewac cudow, jak czolowe polskie kluby jak Legia czy Jagiellonia maja w skladzie 90 procenr cudzoziemcow Jak mlodzi maja sie przebic ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Skoki narciarskie 08.12.24, 11:39 wislok1 napisał: > > PROBOEM jest taki, ze jak byla zwyciestwa, byla kasa, to NIE ZAINWESTOWANO w ro > zwoj skokow, szkolenie juniorow > > Bo to by kosztowalo kase, a aksy szkoda, byloba mniej na premie dla dzialaczy P > ZN > > Tak kombinowal Tajner, > tak robi Malysz > > Narciarstwo w PL lezy i kwiczy, bo PZN szkoda kasy na szkolenie mlodziezy Nie oglądam skoków. Zniechęciłem się. Nie ma kasy dla młodych, ale trener też cienki. Barcelona zremisowała. To samo Raków w doliczonym czasie. A mógł się zrównać z Lechem, bo ten przegrał z Górnikiem Zabrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Skoki narciarskie 08.12.24, 16:25 Trener nie jest zly, nawet bardzo dobry Ale Kubacki, Stoch i Zyla swoj wiek tez maja.... Osiagneli juz mnostwo i Stoch z Zyla wiecej nie dadza rady... Kubacki jako najmlodszy z nich powinien jescze walczyc, ale psychicznie nie daje rady Ile w koncu mozna ? Za Horngachera godnie zastapili Malysza.... TO jest niewiarygodne, jak mozna bylo zmarnowac taki potencjal, jaki mialy wtedy skoki narciarskie w PL Zaoszczedzic na premiach dzialaczy PZN, dac ta kase na mlodziez, to byla jedyna recepta... Ale Tajner z Malyszem to kompletnie olali, A teraz bek, ale to przeciez bylo wszystko do przewidzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Skoki narciarskie 08.12.24, 20:19 W Thurnbichlera wciąż wierzy przede wszystkim Adam Małysz. - Głównym celem dla tej kadry są mistrzostwa świata w Trondheim i po tym okresie na pewno zaczniemy rozliczać trenerów - podkreślił prezes PZN po niedzielnym konkursie w Wiśle.Mamy najlepszych szkoleniowców , ale wyniki marne. Czas Stocha, Żyły i Kubackiego to już prehistoria, a Wasek czy Zniszczoł to niestety 2 liga skoków. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Skoki narciarskie 09.12.24, 04:38 Trener, a trener to.róznica. Norwid Czewa wygrał ze Skrą Bełchatów i zajął.6 miejsce promujące do gry w Pucharze Polski. Cezar Douglas Silva jest aktualnie trenerem Norwida. I z dołów dźwignął go ku górze. Raków został.wice liderem na jesień. Mamy jeszcze żużel, więc jest co oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Skoki narciarskie 09.12.24, 20:44 To jest wlasnie szok Papszun nie dostal szansy na zostanie trenerem PL , a Probierz tak, bo jest kolega prezesa PZPN... No i tak sie polska pilka nozna sama zaorala... I jak ma byc lepiej ? TO samo jest w innych dyscyplinach sportowych.... Najlepszym podsumowaniem jest ostatnia olimpiada w Paryzu.. Jak tylko 4 lata wczesniej byly sukcesy, to .zaczely sie zaraz uklady i ukladziki, zeby tylko kase zarobic dla dzialaczy, sportowcy w tym wszystkim zeszli na ostatni plan......... Nie ma kompletnie zadnej strategii, zeby w danej dyscypilnie sportowej cos osiagnac dlugofalowo, miec konkretny plan szkolenia mlodziezy... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Skoki narciarskie 09.12.24, 22:01 Piłka ręczna kobiet. I słabo Połki wypadły. W polskiej lidze kopanej gra sporo zawodników zagranicznych z dawnych demoludów. A szkolenia nie ma. Manuel Neuer złamał żebro w ostatnim meczu z Bayerem Leverkusen i długa przerwa. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 08.12.24, 20:20 Lajtova sprawdzasz czy cię nie zablkowali 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 11.12.24, 23:09 No to Barcelona w czołowej ósemce Ligi Mistrzów😁 Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 12.12.24, 20:59 Legia przegrala z wloskimi Szwajcarami u siebie... Ten wloski kanton w Szwajcarii Ticino to jest ciekawa sprawa... Przygraniczne gminy wloskie zglaszaja tam REKORDOWY brak pracujacych w Italii, poza budzetowka wszyscy robia w Szwajcarii... A mieszkaja w Italii Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 13.12.24, 07:07 Widać, że lepsze zarobki. Taka nasza liga kopana. Jagiellonia też przegrała. Jeszcze jedna kolejka Konfederacji i święta. Rok zleciał jak z bata strzelił. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 13.12.24, 18:59 Wiadomo, zarobki zdecydowanie wyzsze w Szwajcarii... Najlepiej mieszkac przy samej granicy u sasiadow Szwajcarii i w Szwajcarii pracowac Legia i Jagiellonia powinny zostac w czolowej grupie i miec pewny awans... Co do roku to faktycznie szybko zlecial.. Oby nowy nie byl gorszy.. A jak bedzie lepszy to juz ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 13.12.24, 22:39 Przerwa od kopanej, ale mam w czołowej w szóstce drużynę siatkarką Norwid. Żygadło jest tam dyrektorem sportowym od zakupu zawodników. Chłopaki grają jak z nut. Niedługo puchar Polski i gramy w ćwierćfinale z drużyną Bogdanki Lublin i z Leonem. Więc nie ma nudy w sporcie. Także będziemy sobie składać życzenia świąteczne i noworoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Barcelona i Real 15.12.24, 22:52 Atletico na mistrza! A nie ciągle to samo z hegemonią 2 drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 21.12.24, 19:33 To byloby ciekawe Ostatnio Bayer Leverkusen zrobil niespodzianke w DE i teraz Bayern sie stara bardzo, zeby nie bylo powtorki mistrza dla Leverkusen Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 21.12.24, 18:12 Dzisiaj hicior- FC Barcelona podejmie Atletico Madryt o 21. I może być ciekawie dla Hansiego Flicka. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 21.12.24, 19:33 Jak Barcelona wtopi to nieciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 21.12.24, 23:01 No właśnie. Barcelona przeważała. Wygrało Atletico. Ale jeszcze sporo meczy. Lewy nie strzelił bramki w wymarzonej sytuacji. Ale reszta też nie była lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 04.01.25, 21:57 No panie Wislok. FC Barcelona nie miała problemów z awansem do 1/8 finału Pucharu Króla pokonując UD Barbastro 4:0. W potyczce zagrało dwóch Polaków. Dwie bramki zdobył Robert Lewandowski. I ten nasz Szczęsny. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: OT Barcelona i Real 04.01.25, 22:15 > Dwie bramki zdobył Robert Lewandowski. Tradycyjnie, miszcz strzelania bramek ogórom. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 05.01.25, 20:34 Wygrali z zespolem 4 ligi, raczej ciezko, zeby nie wygrali... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 A tymczasem Turniej 4 Skoczni 05.01.25, 20:38 Wasek zaczal dobrze skakac, ciekawe, czy utrzyma forme.... W mediach hejt na austriackiego trenera, wyjatkowo wredny, bo emeryci Stoch, Zyla i Kubacki maja go otwarcie w d... i ignoruja, a sa popierani przez dziennikarzy... Emeryci skakac lepiej nie beda, zurnalisci o tym doskonale wiedza... ale co dziennikarze sie wyzyja na trenerze kadry,to ich zabawa.. Okropne Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: A tymczasem Turniej 4 Skoczni 06.01.25, 12:05 wislok1 napisał: > Wasek zaczal dobrze skakac, > > ciekawe, czy utrzyma forme.... > > W mediach hejt na austriackiego trenera, wyjatkowo wredny, bo emeryci Stoch, Zy > la i Kubacki maja go otwarcie w d... i ignoruja, a sa popierani przez dziennika > rzy... > > Emeryci skakac lepiej nie beda, zurnalisci o tym doskonale wiedza... > ale co dziennikarze sie wyzyja na trenerze kadry,to ich zabawa.. > Okropne > Zniechęciłem się do skoków i nie oglądam. A kiedyś byłem pasjonatem. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: A tymczasem Turniej 4 Skoczni 06.01.25, 13:12 > oj tam zaraz okropne. Przecież to takie nasze, polskie (a raczej polaczkowe). Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: A tymczasem Turniej 4 Skoczni 06.01.25, 16:34 No tak, ale mimo wszystko okropne Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Tschofenig wygral turniej 4 skoczni 06.01.25, 19:33 Chlopak 22 lata, godnie pokonal starszych kolegow... Wzorowe ksztalcenie nastepcow starych mistrzow jak Kraft w Austrii Oni tam mysla kilka lat do przodu i jak stardi wygrywali juz intensywnie szkolili tych, co ich w przyszlosci zastapia... W PL narciarstwo alpejskie lezy i kwiczy, w Austrii robia to samo co ze skokami, czyli systematyczna praca z mlodzieza, zeby zastapic starszych zawodnikow obecnymi juniorami... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 06.01.25, 12:04 wislok1 napisał: > Wygrali z zespolem 4 ligi, raczej ciezko, zeby nie wygrali... Ważne że strzelił dwie bramki. I Szczęsny bronił. Można wszystko negować. Końcówkę roku miał Lewandowski słabą, ale dalej jest czołowym zawodnikiem tego klubu. W Niemczech też zdobył teraz nagrodę i wyprzedził znanych niemieckich zawodników. Tylko mu pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 06.01.25, 16:32 Znowu gra beznadziejnie , jak za poprzedniego trenera Barcelony i strzelenie 2 goli kolesiom z IV ligi tego ani troche nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 06.01.25, 21:05 Już 8 stycznia mecz z Athletic Bilbao. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 08.01.25, 19:13 O 20 superpuchar w Arabii Saudyjskiej. Szczęsny i Lewy w składzie. I mecz polskiej reprezentacji piłki ręcznej turniej przed mistrzostwami świata. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 12.01.25, 20:26 Przypominam delikatnie. Właśnie leci El Clasico i jest 1:1. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 12.01.25, 21:01 Jak Barcelona przegra, to Flick ma prze.... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 13.01.25, 12:55 Ale meczycho wczoraj. Przyzwoity mecz Lewego. Czerwona kartka Szczęsnego. Ale co robił ten młody zawodnik Dani Olmo to oklaski jak pokierował grą Barcelony jak grała w 10. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 13.01.25, 18:35 Szczesny gral bardzo dobrze, generalnie Barcelona rozjechala z kontry Real Wrocila wiara w wlasne sily... Teraz tylko musi znowu wygrywac w lidze.... Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Barcelona i Real 13.01.25, 18:44 wislok1 napisał: > Szczesny gral bardzo dobrze, > generalnie Barcelona rozjechala z kontry Real > Wrocila wiara w wlasne sily... > Teraz tylko musi znowu wygrywac w lidze.... "We własne siły". Tak jak "ze zobowiązaniem". Co do meritum ok :) Ja tam za Atletico w lidze ale z "dwojga zlego" niech Barcelona miszcza zdobędzie bo Real za często ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 13.01.25, 19:35 Dobrze grają za Niemca. Szczęsny nie miał wyjścia, Kylian Mbappe szybki jest, ale co z tego. Jak pójdzie za piłką i przeleci całe boisko i wpadnie za bramkę. Przyjemnie się oglądało Barcelonę. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 13.01.25, 20:27 Szczesny chcial trafil w pilke, trafil w murzyna, wiec dostal czerwona kartke Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 14.01.25, 19:58 W najbliższą środę 15 stycznia w 1/8 finału Pucharu Króla z Realem Betis nie zagra. Wróci na sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Barcelona i Real 15.01.25, 13:02 Dwóch Polaków w pierwszym składzie Barcelony w bardzo ważnym meczu. Ktoś mógłby nabrać przekonania, że jesteśmy piłkarską potęgą. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Barcelona i Real 15.01.25, 17:18 hukers napisał: > Dwóch Polaków w pierwszym składzie Barcelony w bardzo ważnym meczu. > Ktoś mógłby nabrać przekonania, że jesteśmy piłkarską potęgą. > Ech... To jest tak jak w latach 80. z Piaseckim i Langiem w kolarstwie czy około 2000 -2007 z Małyszem w skokach. A taka Belgia Holandia czy Francja ma całą drużynę pokroju Lewandowskich Zielińskich Szczęsnych i graja po Liverpoolach i innych Manchesterach City itp. A Włosi maja ze 7 i też z piłką u nich słabo ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 22.01.25, 10:30 Hehe wynik jak w hokeja. Dublet Lewandowskiego w meczu z Benficą. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 22.01.25, 17:39 2 razy rzut karny, karne mu wychodza.... Szczesny zawalil kilka razy, ale potem uratowal Barcelone.... Wynik hokejowy Borussia Dortmund wywalila trenera, przy okazji wylecial Piszczek, bo byl z ekipy trenera Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Barcelona i Real 22.01.25, 17:49 Najciekawszą bramkę dla Barcy strzelił Raphinia. Nawet realizator transmisji się nie zorientował, że taki gol może paść i go nie pokazał (robił wtedy jakieś zbliżenia na zawodnika Barcy) sport.tvp.pl/84634225/kuriozalny-gol-dla-barcelony-w-meczu-z-benfika-raphinha-nawet-nie-drgnal-wideo Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 22.01.25, 20:36 Dzisiaj kolejne mecze PSG gra z Manchester City Obie druzyny w Lidze Mistrzow graja fatalnie Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 23.01.25, 13:13 Bayern Monachium mocno sobie skomplikował przegraną Feyenoordem Rotterdam. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 23.01.25, 19:00 Przeszlo 80 procent posiadania pilki, miazdzaca przewaga w oddanych strzalach na bramke, Holendrzy strzelili 3 razy na bramke i zdobyli 3 gole... Tego Company wypier... na zboty pysk, jak Bayern nie awansuje do dlaszej fazy Ligi Mistrzow Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 26.01.25, 22:15 Ale się Barcelona rozstrzelała. Do przerwy 5:0. Bez Lewego, ale ze Szczęsnym. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 26.01.25, 22:21 Fakt To 0 cieszy Szczesnego, to 5 martwi Lewego Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 28.01.25, 23:20 No fakt. Tu jest ciekawostka kolego- Reprezentacja Polski piłkarzy ręcznych właśnie zajęła miejsce numer 25 w MŚ, zdobywając tym samym tzw. Puchar Prezydenta IHF. Polacy pokonali w meczu o trofeum pocieszenia USA. Drużynę, która na turniej przyjechała... za własne pieniądze. Polacy zwyciężyli po serii rzutów karnych 3:1. W czasie 60 minut było 21:21, większość meczu to polski zespół odrabiał straty... Zwycięstwo to zwycięstwo. Za to brawo. Myślę jednak, że analogicznie do zdobytego przez Polaków miejsca, selekcjoner Marcin Lijewski postarzał się na przestrzeni tego turnieju niemal dokładnie o te ćwierć wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Decydujaca kolejka Ligi Mistrzow 29.01.25, 16:37 Ostatnie mecze o 21 Kto awansuje do 1/8 bezposrednio, kogo czekaja baraze, dzisiaj sie rozstrzygnie Lewy i Szczesny maja awans pewny... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Decydujaca kolejka Ligi Mistrzow 29.01.25, 21:05 Zaczelo sie Ciekawe, jak sie skonczy Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Decydujaca kolejka Ligi Mistrzow 30.01.25, 19:41 Nikt nawet nie skomentowal ostatnich meczy..... Wszyscy tak sie podniecili polityka, ze sport sie nie liczy.... Coz, troche straszne Z kronikarskiego obowiazku, jak to sie skonczylo sport.tvp.pl/84753076/liga-mistrzow-202425-kto-awansowal-do-fazy-pucharowej-kiedy-18-finalu-i-runda-play-off-terminarz Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Decydujaca kolejka Ligi Mistrzow 30.01.25, 20:12 Dzięki Wislok za to Cię lubię. No faktycznie. Teraz kłótnie na obu forach, męskim i kobiecym. Czy Owsiak uwałi Republikę, czy Republika jego. Atlanta jednak zagra. W niedzielę gra mój Norwid z Resovią Rzeszów w siatkówce. Ważny mecz, chyba się wybiorę. I wraca polska liga kopana. Raków w sobotę z Crakovią. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Play off Ligi Mistrzow i Ligi Europy 31.01.25, 19:09 hrasier_2 napisał: > Dzięki Wislok za to Cię lubię. No faktycznie. Teraz kłótnie na obu forach, męsk > im i kobiecym. Czy Owsiak uwałi Republikę, czy Republika jego. Atlanta jednak > zagra. W niedzielę gra mój Norwid z Resovią Rzeszów w siatkówce. Ważny mecz, ch > yba się wybiorę. I wraca polska liga kopana. Raków w sobotę z Crakovią. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Play off Ligi Mistrzow i Ligi Europy 31.01.25, 19:12 przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/a-jednak-absolutny-hit-w-lidze-mistrzow-oto-wszystkie-pary-play-off/sn0gkre City kontra Real Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Play off Ligi Mistrzow i Ligi Europy 31.01.25, 20:00 wislok1 napisał: > > City kontra Real > Tam taki absolutny hit. MC totalnie przygaszone w tym sezonie. Zawsze wloskie drużyny są niedoceniane. Inter gra swietnie czego nikt nie docenia bo ciągle tylko Srenczestery Srajerny i Srarcelony najważniejsze. Jako żywo przypomina mi się- "odwiedziłem 2 najważniejsze wyspy na Morzu Śródziemnym Kretę i Majorke". A gdzie Sycylia w tym wszystkim? Gdzie Sardynia? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Play off Ligi Mistrzow i Ligi Europy 01.02.25, 18:10 Nie napisalem, ze to jest absolutny hit Ale nawet przygaszony MC i zatrudniajacy rozpuszczonego jak dziadowski bicz zabojada w ataku Real to jednak sa klasowe zespoly... Co do wloakich druzyn zgoda Czytalem, ze Zalewski przechodzi do Interu Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Play off Ligi Mistrzow i Ligi Europy 31.01.25, 20:39 To jest hit. Niedługo Boniek straci fuchę i pewnie wróci do PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Play off Ligi Mistrzow i Ligi Europy 01.02.25, 18:11 I wykopie Kulesze Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Play off Ligi Mistrzow i Ligi Europy 01.02.25, 18:24 Może to i dobrze. Oglądałem mecz - Bayern Monachium prowadził z Holstein Kiel 4:0, ale wygrał jedynie 4:3. Goście dwie bramki zdobyli w doliczonym czasie. To były żarty. Teraz oglądam Raków: Cracovia. Męczarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Play off Ligi Mistrzow i Ligi Europy 02.02.25, 15:45 Bardzo dziwne Dali sobie strzelic 2 gole w samej koncowce i grali ze slaba druzyna Ten nowy trener Bayernu jest dosc slaby Tyle, ze po tym jak Kahn i Salihamidzic po chamsku wykopali z klubu Nagelsmanna, zaden bardzo dobry trener sie nie zgodzil na prace w Bayernie Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Polecam do obejrzenia 02.02.25, 18:29 Bardzo ciekawe TODAS las FINALES del MUNDIAL (1930-2022) Na uwage zwraca KOSZMARNE pokazywanie w mediach pierwszych finalow, to jest horror Jakby kamerzysci dostali kamere 5 minut przed finalem i nie wiedzieli, co maja robic... Nikt im nie powiedzial, jak sie kreci film dokumentalny.... Zgroza... Dopiero od 1954 roku wyglada to normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Play off Ligi Mistrzow i Ligi Europy 02.02.25, 20:23 W wyniku spisku Kahna i Salihamidzica trenerem zostal Tuchel... No i Bayern przegral z Bayerem Leverkusem walke o mistrza, a cala trojke z Bayernu wywalilii po zakonczeniu sezonu..... Choc Bayern kusil sporo bardzo dobrych trenereow, to byl bojkot, nikt sie nie zgodzil.... W koncu rzutem na tasme przyszedl Company, co wczesniej sprowadzil Brighton do spadku do II ligi, raczej slabe osiagniecie... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Decydujaca kolejka Ligi Mistrzow 02.02.25, 01:09 Piłka nożna, liga mistrzów interesuje już coraz mniej ludzi. I słusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Decydujaca kolejka Ligi Mistrzow 02.02.25, 09:01 bywalec.hoteli napisał: > Piłka nożna, liga mistrzów interesuje już coraz mniej ludzi. > I słusznie! Tu ten wątek juz rozwlekły. A Liga Mistrzow z tymi meczami o 21? Za późno, niezdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Decydujaca kolejka Ligi Mistrzow 02.02.25, 15:42 Watek jest baaardzo rozwlekly Wypada zalozyc nowy Tylko musi sie znalezc powod Jakis wazny mecz Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Decydujaca kolejka Ligi Mistrzow 02.02.25, 19:51 wislok1 napisał: > Watek jest baaardzo rozwlekly > > Wypada zalozyc nowy > > Tylko musi sie znalezc powod > > Jakis wazny mecz Będą finały Ligi Mistrzów to zalozysz. Dzisiaj oglądałem Barcelonę o 14 i mecz mojego Norwida równoczesnie. Lewy strzelił bramkę- mecz bez historii. Ale przy wpadce Realu to się zbliżyli punktowo. Szczęsny już tak nie wychodził z bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Decydujaca kolejka Ligi Mistrzow 02.02.25, 20:28 Ancelotti byl trenerem w Bayernie i go zwolnili, bardzo kulturalnie, nie jak Nagelsmanna, ale jednak mu podziekowali.... Trenowac taki zespol z gwiazdami jak Bayern, Barcelona, Real, itd... to jest ciezka orka .... No, kasa dla trenera jest wielka, ale uzeranie sie z pilkarzami, co zarabiaja 10 razy wiecej niz trener ( czasem jeszcze wiecej ) i maja w d... wszystko ( jak Mbape ), to jest horror Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Decydujaca kolejka Ligi Mistrzow 02.02.25, 19:47 bywalec.hoteli napisał: > Piłka nożna, liga mistrzów interesuje już coraz mniej ludzi. > I słusznie! Mów za siebie. Tu tylko pierdolety mozna popychać o polityce i się kłócić. Gównoburze na forach. Mam sporo wykupionych stacji sportowych i oglądam. Bo lubię i się interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 05.02.25, 13:28 Mamy nowego sponsora w Rakowie z Chin. ONESTO Energy to rozwijająca się firma w branży elektrycznej i elektroenergetycznej. Jest producentem oraz dystrybutorem aparatury i urządzeń elektrycznych i elektroenergetycznych służących do dystrybucji, przesyłu i wytwarzania energii, sterowania przemysłowego. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://transfery.info/aktualnosci/oficjalnie-rakow-czestochowa-ma-nowego-sponsora/217657&ved=2ahUKEwithNPlwqyLAxXBFxAIHSB1CYkQFnoECBoQBQ&usg=AOvVaw1zdMEnthtboWO48hy7p9O7 Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Barcelona i Real 05.02.25, 15:22 Dwóch Polaków w El-Clasico (Szczęsny Lewy w Barcy) i dwóch w derbach Mediolanu (Zielu i Nicola w Interze). No dobra, Zielu i Nicola z ławki, ale zawsze coś, bo Inter to jednak international level. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 05.02.25, 18:31 Wypada sie cieszyc Oby bylo takich pilkarzy z PL jak najwiecej Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 05.02.25, 20:27 wislok1 napisał: > Wypada sie cieszyc > > Oby bylo takich pilkarzy z PL jak najwiecej > Ale za Lewandowskim nie przepadasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 06.02.25, 17:31 Ja za nim bardzo przepadalem, ale jak zaczal cudowac z tym, ze nie chce dalej grac dla Bayernu pomimo waznego kontraktu, to stracil sporo sympatii.. Tak sie nie robi W koncu mu sie udalo, bo Barcelona bardzo duzio zaplacila, ale spalil za soba mosty... No, ale czego sie robi dla zony Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 06.02.25, 21:11 Dzisiaj za chwilę mecz Barcelony o puchar Króla z Valencią. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 08.02.25, 23:36 No dzisiaj mecz Realu na korzyść Barcelony. Jutro mecz Sewilla: Barca o 21. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 09.02.25, 14:31 przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/laliga/jeden-wieczor-zmienil-wszystko-w-hiszpanii-az-huczy-o-robercie-lewandowskim/6bj4fg9 Przerazajacy artykul, jaks szmata, nazywana dziennikarzem, snuje swoje teorie... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 09.02.25, 14:33 Ten kolo zurnalista jest okropny, co artykul w onecie to dno odpadlo, caly czas spekulacje, pomowienia, raz wyzywa Lewego do najgorszych, raz go falszywie broni... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 09.02.25, 23:09 Barcelona dzisiaj wygrała 4:1 i zmniejszyła straty do Realu. Grali w 10 i Lewy strzelił bramkę. Szczęsny bardzo przyzwoicie. Miło się oglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 10.02.25, 21:01 www.youtube.com/watch?v=mBCbOjpJbtc No, fajny mecz Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 10.02.25, 23:00 Za to mój Raków przegrał z GKS Katowice. Ale Lech też przegrał i Jagiellonia. Dziwna ta liga. W Hiszpanii piękne stadiony i mnóstwo ludzi. Tak że traci do Lecha cztery punkty. W piątek wieczorem może Raków odrobić bo gramy z Lechem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 12.02.25, 17:19 No i Real rzutem na tasme wygral z City.... Angole wku.wieni na maxa Ale City ma jeszcze szanse w Madrycie, musi zaskoczyc Real i wrabac mu minimum 2 gole na dzien dobry, a potem nie dac sie zepchnac do obrony Latwo sie mowi, ale to jedyna recepta Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 12.02.25, 19:52 Ciekawy mecz. Dzisiaj Bayern z Celticiem. Ale będę oglądał ligę mistrzów w ręcznej. Kielce: Magdeburg wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 12.02.25, 20:55 Club Brugge wygral z Atalanta 2-1 W rewanzu to moze byc za malo Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 13.02.25, 18:12 Bayern wygral 2-1 Raczej przejdzie, tak jak Borussia, PSG, Benfica Reszta to raczej niewiadoma Choc Real jest faworytem Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Barcelona i Real 13.02.25, 19:00 wislok1 napisał: > Bayern wygral 2-1 > > Raczej przejdzie, Dojśland dojśland unter alles! Jak ja ich nie lubię tych Świnio-dzwigaczy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 13.02.25, 19:58 Oglądam Jagiellonię. A później Wisła w piłkę ręczną z Francuzami. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 16.02.25, 11:06 Real zremisował i Barcelona traci tylko trzy punkty. W poniedziałek grają z Rayo Vallecano. Raków wygrał z Lechem i ma jeden punkt straty. Ale dzisiaj jeszcze gra Jagiellonia z nieobliczalnym Motorem Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 17.02.25, 22:05 Barcelona prowadzi po strzale Lewego z karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Barcelona i Real 13.02.25, 21:07 wislok1 napisał: > Skad takie skojarzenie ? Pardon Świnio-wspinacz Schweinstwiger Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 18.02.25, 15:37 Barcelona już na czele tabeli. Ciężki mecz ją czeka w pucharze Króla. I mój Raków też w czołówce. W piątek mecz Górnikiem Zabrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Barcelona i Real 18.02.25, 16:53 Za każdym razem jak wchodzę na ten wątek, to widzę wpis inicjujący Wisloka sprzed 15 miesięcy, że Lewy grał koszmarnie i jest skończony w klubie (i reprezentacji) Słabo się to zestarzało, panie Wislok... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 18.02.25, 17:23 Jak gral zle, to trudno go bylo chwalic Strzelanie goli z karnych mu wychodzi Gdyby nie Flick, to by gral dalej do d.... Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Barcelona i Real 18.02.25, 17:42 wislok1 napisał: > Jak gral zle, to trudno go bylo chwalic Między "grał źle" a "się skończył" jest pewna subtelna różnica. > > Strzelanie goli z karnych mu wychodzi Sam fakt, że jest wyznaczony do strzelania karnych w Barcelonie świadczy o jego klasie. > > Gdyby nie Flick, to by gral dalej do d.... Taaa. A gdyby nie Jarek, to Polska nadal byłaby w d... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 22.02.25, 19:30 Dzisiaj Las Palmas zmierzy się z FC Barcelona. Szczęsny też fajnie broni. Wczoraj Raków wygrał z Górnikiem Zabrze i jest liderem na ten czas. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 25.02.25, 11:23 Mecz o puchar Króla Barcelona: Atletico Madryt dziś o godzinie 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barcelona i Real 26.02.25, 21:20 Skonczylo sie 4-4 Ciekawe Szczesny ma szanse zostac po zakonczeniu tego sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
golfer2004 Re: OT Barcelona i Real 27.02.25, 00:52 młodzi grają a drewniak tylko nogę dokłada Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 27.02.25, 05:53 wislok1 napisał: > Skonczylo sie 4-4 > > Ciekawe > > Szczesny ma szanse zostac po zakonczeniu tego sezonu Kosmiczny mecz. W drugim pucharze króla- Real miał mieć łatwo i skromnie 1:0. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 28.02.25, 22:16 Piszczek w LKS Goczałkowice-Zdrój u ojca. Ale numer. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: OT Barcelona i Real 02.03.25, 10:31 Real Madryt wczoraj przegrał .Dzisiaj FC Barcelona - Real Sociedad - niedziela, 2 marca, godzina 16:15. Odpowiedz Link Zgłoś