Dodaj do ulubionych

Przepraszam kolegę nousecomplaining

17.04.24, 23:23
Nerwy - rzecz normalna. Po ochłonięciu zaś - trza myśleć logicznie.
Obserwuj wątek
    • waga173 Re: Przepraszam kolegę nousecomplaining 18.04.24, 00:24
      Nie mozna bez przerwy myslec logicznie, bo upadlby przemysl monopolowy:)
      • hrasier_2 Re: Przepraszam kolegę nousecomplaining 18.04.24, 06:37
        Ministra Leszczyna już się wzięła za przemysł monopolowy. Na początek piwo.
    • trypel Re: Przepraszam kolegę nousecomplaining 18.04.24, 06:51
      Mnie się tam wydaje że w tematach wakacyjnych to akurat dobrze ze różnym ludziom podoba się co innego bardziej. I nie ma się co o to kłócić.
      Np mam kolegę który by się starał przekonać że od 5* w Turcji dużo lepszy jest namiot stojący w wykopanym w śniegu dole gdzieś w Bieszczadach. I wg swojej opinii miałby do tego prawo :)
      • only_the_godfather Re: Przepraszam kolegę nousecomplaining 18.04.24, 08:06
        Każdy woli inaczej spędzać, czas co innego mu się podoba, itd. Nasze odczucia co do miejsca mogą być spowodowane różnymi aspektami. Znajomi byli np w Albanii i byli zachwyceni, my byliśmy i póokico drugi raz tam nie chcemy jechać, ale też spory wpływ na to ma, to że akurat podczas naszego pobytu trafiliśmy na trzęsienie ziemi.
        Sama Turcja oferuje wysoki standard w stosunku do ceny, ale to też nie jest tak, że wszędzie tak jest, można też trafić na gorsze hotele.
        Ale generalnie kto co lubi i każdy niech jeździ gdzie chce i nie ma co narzucać innym swojej racji. Można wymieniać się spostrzeżeniami, wrażeniami czy wyrażać opinie.
        • dodekanezowiec Re: Przepraszam kolegę nousecomplaining 18.04.24, 09:38
          Ale moje spostrzeżenie było takie tylko - 4-gw.hotel w Turcji lepszy i tańszy niż 4-gw.hotel w pd.Wloszech. Czyli porównanie że samochód A lepszy niż samochód B i tańszy. A niektórzy próbują nie na temat że autobus lepszy od auta.
          • tbernard Re: Przepraszam kolegę nousecomplaining 18.04.24, 11:07
            Samochód jest lepszy od autobusu dla kogoś kto ma prawo jazdy i ma samochód. A dla kogoś kto nie ma samochodu lub nie ma prawa jazdy lepszy jest autobus.
          • trypel Re: Przepraszam kolegę nousecomplaining 18.04.24, 11:14
            No przecież napisałem że nawet w samochodach masz dodge voyager i bentley
            I który lepszy?
            Zależy co kto woli i potrzebuje
    • nousecomplaining Re: Przepraszam kolegę nousecomplaining 18.04.24, 11:36
      Spoko luz : )
      Mnie też czasem ponosi bez sensu.
      Ale szacun - niewielu tutaj stać na takie gesty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka