dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 06.07.26, 12:28 Fitnessowo i mundialowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 07.07.26, 17:10 Dziś światowy dzień czekolady. Zjadłam z tej okazji cały słoik powidła sliwkowo-czekoladowego... Ale to nie to. Leao bym sobie schrupala 😇😇😇 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 00:50 Bardzo fajnie wyglądasz - co masz w pełni? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 00:50 Bardzo fajnie wyglądasz - co masz w pepku? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 08:24 bywalec.hoteli napisał: > Bardzo fajnie wyglądasz - co masz w pepku? Pamiątka po chłopaku, z czasów studenckich ;) Tzn dziurka, bo kolczyk to już inny, wiadomo. Młoda byłam i głupia, dziś bym się nie kaleczyła dla wyglądu, dla kaprysu. Głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 09:19 znaczy się ten chłopak zrobił taką dziurkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 09:48 bywalec.hoteli napisał: > znaczy się ten chłopak zrobił taką dziurkę? ;) Tak. A ja w trakcie krzyczałam i przeklinałam, jak jakaś dziewica, choć już dawno nie byłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 09:54 czyli nie trafił we właściwą i myślał, żeś dziewica? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 16:19 :D Nie pisz tu takich rzeczy, bo się engin zgorszy! W jego wieku, to już się chyba wszystkie dziurki mylą... ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 12.07.26, 15:23 Engiiiii! Pogadaj ze mną o Mbappe. Albo o seksie. Albo o seksie z Mbappe 😈😈😈 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 12.07.26, 23:16 A co to robi w tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 12.07.26, 23:34 Ja sobie twój wątek ukradłam, żeby w nim prowadzić foto pamiętnik. Ty już odchudzony, to ci wątek niepotrzebny 😇😇😇 Przez ten mundial mi się pory snu zrypaly :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 13.07.26, 08:52 Polska będzie miała medal? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 13.07.26, 09:21 bywalec.hoteli napisał: > Polska będzie miała medal? Tak! Stawiam na to wszystkie moje długi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT - odchudzamy się 14.07.26, 11:43 dziewczynaengina napisała: > Ja sobie twój wątek ukradłam, żeby w nim prowadzić foto pamiętnik. Były te nudesy już? Bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 14.07.26, 15:02 hukers napisał: > Były te nudesy już? Były! Między szóstym piwem, a szóstą rano 😇 Obejrzałam z eksiem "Wielki marsz" wczoraj i dosłownie hoooja dziś pamiętam :/ A tak się cieszyłam na ten film, no qrwa. Alkoholizm to straszna choroba... Obżarstwo też. Ale jakie przyjemne jedno i drugie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 14.07.26, 16:24 sex with ex? Ryzykowne, że tak powiem mało przyszłościowe Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 14.07.26, 16:42 U normalnych ludzi takie układy się nie sprawdzają. Ale my jesteśmy dziwni ;) Kiedyś go uprosze, żeby mi pozwolił na forum wrzucić fotkę jego brzucha, torsu i ramion. Wg mnie gość powinien stanowić fitnessowy wzór dla wszystkich panów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 17.07.26, 15:11 Koniec się zbliża :-O Koniec morskiego rumakowania, koniec mundialu. Smutno :( Ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś