Dodaj do ulubionych

OT - ooo, puścił bąka

23.07.25, 15:18
Zbieżność skojarzeń przypadkowa

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,32123365,media-ujawnily-nagranie-z-bakiewiczem-w-ciagu-trzech-godzin.html#do_w=484&do_v=1316&do_st=RS&do_sid=1721&do_a=1721&do_upid=1316_ti&do_utid=32123365&do_uvid=1753271224578&s=BoxOpImg2

"Robert Bąkiewicz radzi członkom Ruchu Obrony Granic, by 'jak zostaną zatrzymani przez psy', śpiewali 'Jeszcze Polska nie zginęła'. I wraz z ekspertem TV Republika cieszy się, że 'będzie z tego potem 2 mln wyświetleń'

Co dokładnie jest na nagraniu?
Słychać na nim, jak Robert Bąkiewicz miał instruować członków Ruchu Obrony Granic, co zrobić, gdyby zostali zatrzymani przez policję. - Wyobrażasz sobie, ja jestem "psem" i ty krzyczysz: "Zostaw mnie, przecież ja bronię polskiej granicy, Niemcy puszczają na ten... Ja nic do was nie mam. My robimy dobre rzeczy, my ratujemy Polskę" - miał powiedzieć . - Krzyczysz, a on cię nagrywa. Filmik idzie i w ciągu trzech godzin masz, człowieku, 2 mln - to ja ci gwarantuję - miał dodać."

Nooo... a jak taki filmik pokażą media nie mainstreamowe to MUSI BYĆ PRAWDA, prawda?
Obserwuj wątek
    • nousecomplaining Re: OT - ooo, puścił bąka 23.07.25, 15:40
      Jak słyszę tego gościa, to mnie z obrzydzenia bierze na wymioty.
      • dodekanezowiec Re: OT - ooo, puścił bąka 23.07.25, 16:19
        Warrrrrrrrrrtości chrzescijanskie. A rozwodnik. I bankrut. Ale po bankructwach mozna byc prezydentem juesej to co sie dziwić.
        • hrasier_2 Re: OT - ooo, puścił bąka 23.07.25, 16:33
          dodekanezowiec napisał:

> Warrrrrrrrrrtości chrzescijanskie. A rozwodnik. I bankrut. Ale po bankructwach
          > mozna byc prezydentem juesej to co sie dziwić.
          No i? Co jeszcze wygulgasz z neta? Dawaj chłopie więcej czadu. Za to co zrobił na granicach- to amnestia całkowita😁
          • galtomone Re: OT - ooo, puścił bąka 23.07.25, 17:05
            A co zrobil poza szopką?

Co zreszta filmik z nagraniem bąk...iewicza potwierdza, że to szopka...
      • hrasier_2 Re: OT - ooo, puścił bąka 23.07.25, 16:23
        nousecomplaining napisał(a):

> Jak słyszę tego gościa, to mnie z obrzydzenia bierze na wymioty.
        Żebyś ty sobie z nim porozmawiał. Lub spędził jedną godzinę. To byś zmienił zdanie. Ma fajną ekipę i w tym sporo kobiet. Zmień ustawienia i media. Wtedy będzie dobrze. A nie byle pisać.
        • marekggg Re: OT - ooo, puścił bąka 23.07.25, 16:58
          a ty sie cieszysz, ze macie prezydenta-elekta, ktory kradl, rozprowadzal dziwki po miescie i cos tam jeszcze. no rzeczywiscie - wartosci chrescijanskie na pierwszym miejscu.
          • tbernard Re: OT - ooo, puścił bąka 25.07.25, 09:47
            Chrześcijaństwo skończyło się w momencie, gdy z mafią weszło w symbiozę i stało się religią dominującą.
            • dodekanezowiec Re: OT - ooo, puścił bąka 25.07.25, 10:11
              tbernard napisał:

> Chrześcijaństwo skończyło się w momencie, gdy z mafią weszło w symbiozę i stało
              > się religią dominującą.

A ten nasz proboszcz to szelki musi nosić, tak sie spasł.
        • only_the_godfather Re: OT - ooo, puścił bąka 23.07.25, 17:16
          ta fajna ekipa to np kibole szmuglujący nielegalnych przez granice?tak tylko pytam.
    • wislok1 Re: OT - ooo, puścił bąka 23.07.25, 20:04
      Brak zaskoczenia

Okropny koles
      • hrasier_2 Re: OT - ooo, puścił bąka 23.07.25, 20:48
        wislok1 napisał:

> Brak zaskoczenia
        >
        > Okropny koles
        A w czym. Ty nikogo z prawicy nie lubisz. A Kaczora najbardziej. Dlaczego nie lubisz Kaczyńskiego- bo nie. Takie tu argumenty padają. Dlaczego Szkopy mogą monitorować granicę z dronów, a Polacy nie.
    • qqbek Re: OT - ooo, puścił bąka 23.07.25, 22:00
      Przecież Du*a puścił Bąka, więc "o co kaman"? Pewnie na odchodne jeszcze Krzyż Komandorski Polonia Prostituta mu nada (a jak nie on, to ten drugi, co ma z tym więcej wspólnego).

Brunatny ściek od dawna płynął w Polsce, jak wody podskórne, PiS finansując różne inicjatywy Bąka sprawił, że gołodupiec jeździ wielkim Amarokiem, choć oficjalnie nie ma kasy, żeby alimenty na swoje dzieci zapłacić!
      A co najgorsze, PiS pozwoliło wybić temu ściekowi do "mainstreamu".

No Jarek! Ułaskawić gościa, co wziął babcię i zrzucił ją ze schodów i nie okazuje żadnej skruchy z tego powodu?
      • vogon.jeltz Re: OT - ooo, puścił bąka 24.07.25, 11:47
        Krzyż Wielki Virtuti Militari. W końcu dowodził udaną obroną granicy przed najeźdźcami na froncie długości kilkuset km.
    • hrasier_2 Re: OT - ooo, puścił bąka 24.07.25, 09:56
      Trump pisze o Nawrockim i udostępnia nagranie z demonstracji pod hasłem "Stop imigracji!". "Będzie świetnym prezydentem.
      Wspaniała wygrana Karola Nawrockiego w Polsce, będzie świetnym prezydentem - napisał w czwartek prezydent USA Donald Trump na swojej platformie społecznościowej Truth Social. Wyraził przekonanie, że Nawrocki wygrał wybory prezydenckie w Polsce, bo „naprawdę kocha Polaków. Można😁
      • galtomone Re: OT - ooo, puścił bąka 24.07.25, 10:07
        hrasier_2 napisał:

> Trump pisze o Nawrockim i udostępnia nagranie z demonstracji pod hasłem "Stop i
        > migracji!". "Będzie świetnym prezydentem.
        > Wspaniała wygrana Karola Nawrockiego w Polsce, będzie świetnym prezydentem - na
        > pisał w czwartek prezydent USA Donald Trump na swojej platformie społecznościow
        > ej Truth Social. Wyraził przekonanie, że Nawrocki wygrał wybory prezydenckie w
        > Polsce, bo „naprawdę kocha Polaków. Można😁

Przypomnij co o Putinie i wojnie pisal pol roku temu i wczesniej...
    • bolo2002 Re: OT - ooo, puścił bąka 25.07.25, 08:42
      Po co baka trzymać w dupie? Niech polata po chałupie- czytaj po granicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka