mientkibolek69
14.10.25, 11:29
Mam prośbę do Panów o doradę jaki samochód aktualnie kupić ponieważ znowu coś mi zaczyna furczeć z przodu w Daczi po przerwie. Pomimo, ,że jest to samochód dobrze wyglądający i niezawodny, to jednak wolałbym samochód bez furgotania. Jestem aktualnie przy pieniądzach ponieważ podjąłem ostatnio pracę fizyczną w Niemczech przez okres roku i zarobiłem na czysto 40 tysięcy złotych, przy czym 20 tys. oddałem Krystynie, ponieważ tak było elegancko i wypadało. Chciałem podkreślić, że żyłem na obczyźnie godnie ale skromnie zwłaszcza w wyżywieniu stąd takie duże rezerwy przywiozłem.
Proszę o dorady w sprawie samochodu, tak żeby było widać, że u mnie jest teraz dość bogato po zagranicy, ale żeby też był nie gorszy niż Daczia i żeby Krystyna była zadowolona jak z Daczi, ponieważ ona mówi żeby naprawić Daczię ale ja bym jednak wolał jeszcze bogatszy samochód po zagranicy niepsujący się.
Kolega proponował mi żeby kupić jego wolswagena używanego ale świecą mu się kontrolki w czasie jazdy więc się trochę boję awari choć on mówi że to nic poważnego te kontrolki i że można z nimi jeździć śmiało.