Dodaj do ulubionych

reklama PFK

IP: *.toya.net.pl 15.05.07, 16:04
Uprzejmie informuję, że Pożyczka FLEXI START (Zagwarantowany Start
Finansowy)
Udzielana jest dla klientów pod zabezpieczenie wekslowe.
Proces przyznawania ZSF jest indywidualny dla każdego klienta i uzależniony
jest od bardzo wielu wskaźników; (jednym z wielu wskaźników mających wpływ
na wysokość transz przyznawanych dla klienta jest ; wiek, ubezpieczenie,
jak również czy Doradca Firmy PFK który obsługuje danego klienta jest tak
zwanym VIP-em )
Poniżej przedstawię przykładową symulację pożyczki ZSF na kwotę 15000 zł.

Klient zawsze otrzymuje pożyczkę progresywnie w 3 transzach.

I transza wynosi 200 zł na trzy miesiące rata miesięczna wynosi 68 zł
(klient tworzy historię kredytową i uwiarygodnia swoją osobę )
- -
Obserwuj wątek
    • zauber07 Re: reklama PFK 15.05.07, 19:26
      Życzliwy,DAGA966 oraz Z,to jedna i ta sama osoba,można to określić po IP
      kompa.Pewnie jest to zalogowany faciu o nicku pfk24.Człowieku znowu spamujesz
      reklamując to gó....no.

Polska Finansowa Kredytowa,to następna firma,której napewno uda sie wywieść w
      pole setki,jeżeli nie tysiące osób a wszystko to dzięki żerowaniuna ludzkiej
      naiwności.Klienci szczęśliwi że złapali Pana Boga za ręke nie patrzą co
      pospisują nie zastanawiają sie.
      Ta sama zasada co w argentynie,tzn.najpierw umowa wstępna,wpłata a potem
      umowa ostateczna.Dodatkowo podpisuje się weksel inblanco!!!
      Co do umowy wstępnej ,-o ile po jej podpisaniu w argentynie wpłaciłeś tylko
      opłatę wstępną,a po podpisaniu ostatecznej czekałeś bez rezultatu na
      pieniądze.To w PFK podpisując umowę wstępna placisz/prz pożyczce FLEXI START-
      15000/--750ZŁ.O innych kwotach nikt ci już nie mówi.A w umowie wstępnej jest
      zapis że godzisz sie na to że zapłacisz ponadto 12% prowizji,to dobrze jak sie
      tego doczytasz,a jak nie to po podpisaniu w dalszym etapie weksla inblanco i
      umowy ostateczneji przy nieuregulowaniu tych 12% prowizji,o których celowo
      możesz zostać niepoinformowany,firma PFK ma prawo wezwać cię do wykupu weksla
      wystawionego nie na 12% prowizji,nie na 15000 pozyczki,tylko na kwoty,które
      dobija Ciebie i Twoja rodzinę.TY JUŻ UMOWĄ WSTĘPNĄ WYRAZIŁEŚ NA TO ZGODĘ./

• pfk24 Re: reklama PFK 16.05.07, 21:47
        o, moje słowa się potwierdzają, pisze, ale nie zna do końca procedur, idiota
        • Gość: ZYCZLIWY Re: reklama PFK IP: *.toya.net.pl 16.05.07, 21:59
          prosze mnie nie wyzywac wiem bardzo duzo o was i waszy dzialaniu w systemie
          piramidowym jestescie najgorszym systemem jaki powstal banki tez daj kredty bez
          bik IDIOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • krzysztofsf Re: reklama PFK 16.05.07, 22:14
            Gość portalu: ZYCZLIWY napisał(a):

> prosze mnie nie wyzywac wiem bardzo duzo o was i waszy dzialaniu w systemie
            > piramidowym jestescie najgorszym systemem jaki powstal banki tez daj kredty bez
            > bik IDIOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            A mi sie to podoba :))
            Jako pierwsi w Polsce dostarczamy Państwu tańszą energię elektryczną i gaz

Po zawarciu umowy klienckiej otrzymacie Państwo kartę bonusową dzięki której obniżycie Państwo koszty utrzymania rodziny poprzez możliwość korzystania z tańszych opłat za dostarczoną energię elektryczną, gaz, paliwa napędowe, ubezpieczenia, rozmowy telefoniczne, podróżowanie (*produkty są na etapie dokończenia, przygotowujemy ich rozpoczęcie i wdrożenie na rynek Polski)

Powyzsze jest zamiast tabeli oplat i prowizji na ich stronie.
        • zauber07 Re: do pfk24 17.05.07, 07:53
          pfk24 napisał:

> o, moje słowa się potwierdzają, pisze, ale nie zna do końca procedur, idiota

KOGO NAZWAŁEŚ IDIOTĄ??))))
          • pfk24 do zauber007 17.05.07, 08:53
            może i posiadasz wiedze na różne tematy, ale nie możesz wysówać wniosków przy
            braku dowodów i wiedzy w danym temacie.
            wypisujesz głupie teorie chodźby z wekslem. do weksla jest umowa, której nie
            widziałeś na oczy, a to ona stanowi o tym w jaki sposób weksel będzie użyty i
            straszenie kogokolwiek, że zostanie zrujnowany przez Firme udowadnia braki w
            twojej teorii spiskowej jakoby Firma PFK tylko czekała na to aby klienta
            pogrążyć.
            zapamiętaj sobie raz na zawsze, że to Firma pożycza poeniądze i to ona stawia
            warunki a nie klient.
            jeśli klientowi to nie odpowiada to rezygnuje i tyle.
            wszystkie umowy i wnioski zgodne są z polskim prawem.
            inną sprawą jest nie rzetelne informowanie klientów o procedurach przez agenta
            i nad tym możemy podyskutować, bo to jest poważny problem.
            mam nadzieje, że dotrą te słowa do ciebie i przestaniesz robić z
            siebie...........
            • Gość: ZYCZLIWY Re: do zauber007 IP: *.toya.net.pl 17.05.07, 09:25
              panie zuber ja sie z panem zgadzam ta firma to jedno wielkie gowno ludzie
              opanujcie sie poczytajcie
              • Gość: jeszcze raz Re: do zauber007 IP: *.toya.net.pl 17.05.07, 10:17
                Uprzejmie informuję, że Pożyczka FLEXI START (Zagwarantowany Start
                Finansowy)
                Udzielana jest dla klientów pod zabezpieczenie wekslowe.
                Proces przyznawania ZSF jest indywidualny dla każdego klienta i uzależniony
                jest od bardzo wielu wskaźników; (jednym z wielu wskaźników mających wpływ
                na wysokość transz przyznawanych dla klienta jest ; wiek, ubezpieczenie,
                jak również czy Doradca Firmy PFK który obsługuje danego klienta jest tak
                zwanym VIP-em )
                Poniżej przedstawię przykładową symulację pożyczki ZSF na kwotę 15000 zł.

Klient zawsze otrzymuje pożyczkę progresywnie w 3 transzach.

I transza wynosi 200 zł na trzy miesiące rata miesięczna wynosi 68 zł
                (klient tworzy historię kredytową i uwiarygodnia swoją osobę )
                - -
                • Gość: tom do pfk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:38
                  gościu,

poraz kolejny Cię prosze o przedstawienie regulaminu tu na forum. Ale ty jak
                  ciemna masa olewasz moją prośbę.

skoro wszystko jest "ok" to weź przedstaw tu ten regulamin i dokumenty do
                  podpisania przez klienta.

nie bądź pan rura i nie pękaj !!!

• Gość: ZYCZLIWY Re: do pfk IP: *.toya.net.pl 17.05.07, 12:49
                    to nie mnie pan prosil nie mam wiecej informacji niz te ktore przedstawilem a
                    tak wogle to ma pan bardzo wysoka kulture osobista radze jeszcze nad nia popracowac
                    • Gość: tom Re: do pfk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:28
                      zyczliwy chyba czytac nie potrafisz !!!!

widzisz wyraźnie do kogo jest skierowane pytanie!! więc po co bzdury piszesz

jeszcze raz do pfk!!!

dawaj regulamin dziadu !!!!!
                      • pfk24 Re: do pfk 17.05.07, 20:36
                        jeszcze raz do pfk!!!

dawaj regulamin dziadu !!!!!

o, jaki poziom intelektualny no, no
                        a zadzwoń sobie tomciu do firmy, wysil się odrobinę, a może cię nie stac na to?
                        • Gość: tom Re: do pfk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:42
                          pfk, reklamujesz "super produkt" na naciągnie ludzi, twierdzisz że wszystko
                          jest legalne, a nonstop nie masz odwagi przedstawić na forum regulaminu. Tylko
                          wypsiujesz jakies bzdury. Ogladałes film "czeski sen" ? bo ten produkt z tym mi
                          się kojarzy.

Staram się pomóc ludziom którzy zapętleni w kredyty szukają pomocy i chwytają
                          się za wasz beznadziejny produkt

• pfk24 do tomcia 18.05.07, 06:54
                            Gość portalu: tom napisał(a):

> pfk, reklamujesz "super produkt" na naciągnie ludzi, twierdzisz że wszystko
                            > jest legalne, a nonstop nie masz odwagi przedstawić na forum regulaminu.
                            Tylko
                            > wypsiujesz jakies bzdury. Ogladałes film "czeski sen" ? bo ten produkt z tym
                            mi
                            >
                            > się kojarzy.
                            >
                            > Staram się pomóc ludziom którzy zapętleni w kredyty szukają pomocy i chwytają
                            > się za wasz beznadziejny produkt
                            >
                            >
                            >jeszcze raz powtarzam, wyslil się, ja na prawdę nie mam czasu na
                            przepisywanie, a ty jeśli jesteś ciekaw to twój problem. nr. kontakt. podałem
                            na forum.

• zauber07 Re: do pfk 18.05.07, 09:47
          pfk24 napisał:

> o, moje słowa się potwierdzają, pisze, ale nie zna do końca procedur, idiota

Informacje z PFK wskazują,że źródła finansowania oraz sposób
          przyznawania pożyczek jest niejasny.FAKT że nie istnieją wzorce umowy (????)
          wskazuje,że udanie się to takiej firmy popożyczkę jest ryzykiem.FAKT istnienia
          opłat "rejestracyjnych" wskazuje na istnienie jakiegoś systemu.WNIOSEK-duze
          prawdopodobieństwo systemu argentyńskiego lub stosowania innych metod
          niezgodnych z prawem.

UWAGA NIE WPŁACAJCIE NIC ZANIM NIE DOSTANIECIE UMOWY DO PRZECZYTANIA W DOMU I
          NIE POKAZECIE JEJ PRAWNIKOWI LUB OSOBIE ZORIENTOWANEJ W TEMACIE!!!!!!!

Znany jest przypadek osoby która chciala pożyczyć szybko 15000 zł i wpadła jej
          reklama spółki zo.o POLSKA FINANSOWA KREDYTOWA.Menadżer firmy rezydujący w
          Poznaniu przy ulicy Hetmańskiej,nie wymagał żadnych zabezpieczeń, ani
          zaswiadczeń o zatrudnieniu.Żądał tylko wpłacenia prowizji w wys.750 zł i od tej
          daty klient miał czekać na 15 tysięcy.Zdumienie klienta rosło w miarę upływu
          czasu,gdy zamiast oczekiwanej kwoty kredytu,otrzymał propozycję spłacenia w 3
          ratach po 200zł,potem w 12 ratach 1200 zł i w trzecim etapie w 72 ratach 13,6
          tsiaca zł.Natomiast obiecanego kredytu nie otrzymał do dziś.Wpłyneły natomiast
          zapowiedzi pdpisywania kolejnych umów i dodatkowych zabezpieczeń.No i
          oczywiście zapowiedzi kary....Firma zniknęła-Klient zawiadomił o wszystkim
          prokurature,wcześniej spotkał sie z innymi oszukanymi,którzy podobnie jak on
          wpłacili wysoką prowizję,kredytu nie otrzymali,a teraz odbierają pisma o
          konieczności wplacania rat.

PS.pfk, na tym forum wyzwałeś mnie wcześniej od oszołomów,a teraz idiotów.Radzę
          Ci abyś liczył sie ze słowami,po Twoich wypowiedziach zauważyć od razu można
          jaki poziom i firmę reprezentujesz:::)))))))))
          • pfk24 zauber007 18.05.07, 22:43
            "Informacje z PFK wskazują,że źródła finansowania oraz sposób
            przyznawania pożyczek jest niejasny.FAKT że nie istnieją wzorce umowy (????)
            wskazuje,że udanie się to takiej firmy popożyczkę jest ryzykiem.FAKT istnienia
            opłat "rejestracyjnych" wskazuje na istnienie jakiegoś systemu.WNIOSEK-duze
            prawdopodobieństwo systemu argentyńskiego lub stosowania innych metod
            niezgodnych z prawem."

o, moje słowa się potwierdzają, pisze, ale nie zna do końca procedur, idiota,

brak dowodów, same teorie.

PS.
            o tym, że jakiś agent oszukał klientów już pisałem więc bądź uprzejmy się nie
            powtarzać i nie była to wina Firmy ani złego produktu.

• Gość: tom Re: zauber007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 08:16
              zauber do pfk nic nie dotrze bo to debil,

zamydlili mu oczy na szkoleniu, pewnie teraz zbiera punkty na zegarek :)

tak czy inaczej pfk z jakiego miejsca Polski piszesz bo chciał bym wziąść u
              ciebie tą pożyczkę, tylko że przyajde z ekipą TV. Nakręcimy to wszystko od a
              do z i zobaczymy jaki to super produkt.

• krzysztofsf Re: zauber007 19.05.07, 08:17
                Gość portalu: tom napisał(a):

> zauber do pfk nic nie dotrze bo to debil,
                >
                > zamydlili mu oczy na szkoleniu, pewnie teraz zbiera punkty na zegarek :)
                >
                > tak czy inaczej pfk z jakiego miejsca Polski piszesz bo chciał bym wziąść u
                > ciebie tą pożyczkę, tylko że przyajde z ekipą TV. Nakręcimy to wszystko od a
                > do z i zobaczymy jaki to super produkt.

Najlepiej z ta dziennikarka, co w Constarze sie zatrudnila ;)

>
          • zauber07 Re: do pfk 19.05.07, 07:30

> Znany jest przypadek osoby która chciala pożyczyć szybko 15000 zł i wpadła
            jej
            >
            > reklama spółki zo.o POLSKA FINANSOWA KREDYTOWA.Menadżer firmy rezydujący w
            > Poznaniu przy ulicy Hetmańskiej,nie wymagał żadnych zabezpieczeń, ani
            > zaswiadczeń o zatrudnieniu.Żądał tylko wpłacenia prowizji w wys.750 zł i od
            tej
            >
            > daty klient miał czekać na 15 tysięcy.Zdumienie klienta rosło w miarę upływu
            > czasu,gdy zamiast oczekiwanej kwoty kredytu,otrzymał propozycję spłacenia w 3
            > ratach po 200zł,potem w 12 ratach 1200 zł i w trzecim etapie w 72 ratach 13,6
            > tsiaca zł.Natomiast obiecanego kredytu nie otrzymał do dziś.Wpłyneły
            natomiast
            > zapowiedzi pdpisywania kolejnych umów i dodatkowych zabezpieczeń.No i
            > oczywiście zapowiedzi kary....Firma zniknęła-Klient zawiadomił o wszystkim
            > prokurature,wcześniej spotkał sie z innymi oszukanymi,którzy podobnie jak on
            > wpłacili wysoką prowizję,kredytu nie otrzymali,a teraz odbierają pisma o
            > konieczności wplacania rat.

Nie zwalaj winy na agenta,to "produkt" jest zły i chory.

ZADANIEM AGENTA JEST SKOJARZYĆ KLIENTA Z FIRMĄ-/tak was uczyli na szkoleniach?
            min.w dniu 17.02.07 które odbyło się w Szczyrku/.NO TO SKOJARZYŁ,KLIENCI MAJĄ
            TERAZ KŁOPOTY Z PFK, A NIE Z AGANTEM,ON TYLKO BYŁ NARZĘDZIEM W WASZYCH RĘKACH.
            JEŻELI TO AGENT DOKONAŁ OSZUSYWA ,TO DLACZEGO NIE ZWRÓCICIE WPŁACONEJ KASY
            PRZEZ KLIENTÓW Z POZNANIA I OKOLIC.TYLKO MUSZĄ SZUKAĆ POMOCY W PROKURATURZE?

ps.To co wcześniej opisałem cytowałem z gazety "Głos Wielkopolski"-i to jest
            fakt.DOTARŁO????)))
    • Gość: ZYCZLIWY Re: reklama PFK IP: *.toya.net.pl 17.05.07, 14:51
      jest to ta sama firma która pol roku temu miala nazwe UVEROVA zobaczcie w necie
      • Gość: ola Re: reklama PFK IP: *.compnet.com.pl 18.05.07, 07:56
        ja powiem tylko tyle , że mam nadzieję , ze nikt sie na to nie naciagnie , bo
        szkoda by było kogoś kto naprawdę potrzebuje pozyczki zeby dal jeszcze 750zł a
        potem zamiast 15000 dostał jakies grosze na poczatek , jedno jest pewnie nikt
        wam nie da takiej kwoty bez sprawdzenia w BIK , jedynie prowident do 7000 jesli
        juz tam macie , inne banki to mysle ze gora do 5000 bz bik
        • Gość: ZYCZLIWY Re: reklama PFK IP: *.toya.net.pl 19.05.07, 07:10
          a mozesz powiedziec jakie banki ja wiem ze ta pozyczka to lipa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka