jackk3 21.10.25, 05:11 Co za mecz… jeepster powiedz że tam byłeś. Pokoleniowa sytuacja - ostatnim razem jak wygrali w 1992 roku to rozwoziłem pizzę i miło to wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hukers Re: OT Go Jays go 21.10.25, 09:34 Wszystko pięknie, ale w finale Dodgersi ich rozklepią. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepster Re: OT Go Jays go 21.10.25, 22:53 Ja akurat jestem z tych "upośledzonych sportowo" i profesjonalne sporty (jakiekolwiek one są) nie specjalnie mnie interesują. Oczywiście fajnie jest, że lokalna drużyna doszła do finału...po 32 latach. To i tak lepiej niż Toronto Maple Leafs. Ostatni raz zdobyli Puchar Stanleya prawie 60 lat temu (1967). Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: OT Go Jays go 22.10.25, 05:35 jeepster napisał(a): > Ja akurat jestem z tych "upośledzonych sportowo" i profesjonalne sporty (jakiek > olwiek one są) nie specjalnie mnie interesują. Oczywiście fajnie jest, że lokal > na drużyna doszła do finału...po 32 latach. To i tak lepiej niż Toronto Maple L > eafs. Ostatni raz zdobyli Puchar Stanleya prawie 60 lat temu (1967). > Do Leafs to zachodnia Kanada ma stosunek ambiwalentny chociaż jak u mnie grają to czasami się wydaje że Flames grają na wyjeździe… Ale za Blue Jays to kibicują wszyscy. Taka drobna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT Go Jays go 21.10.25, 23:14 O jaki sport chodzi? Kanada, więc pewnie zimowy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
jeepster Re: OT Go Jays go 22.10.25, 00:03 bywalec.hoteli napisał: > O jaki sport chodzi? Kanada, więc pewnie zimowy? :D Tym razem o typowo letni czyli baseball. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT Go Jays go 22.10.25, 00:08 Wygraliście z Jankesami? To gratulacje. Może dlatego, że finał był w Kanadzie i trzeba było grać w śnieżycy i na lodzie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: OT Go Jays go 22.10.25, 05:31 bywalec.hoteli napisał: > Wygraliście z Jankesami? To gratulacje. Może dlatego, że finał był w Kanadzie i > trzeba było grać w śnieżycy i na lodzie? :D To był tylko ze tak powiem półfinał… finałowa seria zaczyna się w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: OT Go Jays go 22.10.25, 08:52 jeepster napisał(a): > bywalec.hoteli napisał: > > > O jaki sport chodzi? Kanada, więc pewnie zimowy? :D > > Tym razem o typowo letni czyli baseball. > Że bywalcowi na tym forum trzeba wszystko tłumaczyć. A wystarczyło tytuł wbić w Google. Kierownik garażu kurna twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: OT Go Jays go 01.11.25, 01:10 No to jedziemy z koksem!!! Go Jays go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: OT Go Jays go 01.11.25, 06:11 Zawsze jest jutro! Jutro też będzie...:D Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: OT Go Jays go 01.11.25, 10:49 jackk3 napisał: > No to jedziemy z koksem!!! Go Jays go!!! Istnieje możliwość, że w finale 2025 roku zmierzą się Blue Jays i Dodgers. Cieszę się, że Ty się cieszysz🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: OT Go Jays go 01.11.25, 22:13 jeepster napisał(a): > bywalec.hoteli napisał: > > > O jaki sport chodzi? Kanada, więc pewnie zimowy? :D > > Tym razem o typowo letni czyli baseball. > Dla mnie palant czy bejsbol to bez różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: OT Go Jays go 02.11.25, 02:05 tbernard napisał: > jeepster napisał(a): > > > bywalec.hoteli napisał: > > > > > O jaki sport chodzi? Kanada, więc pewnie zimowy? :D > > > > Tym razem o typowo letni czyli baseball. > > > > Dla mnie palant czy bejsbol to bez różnicy. Palant jest polski, baseball amerykański. Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: OT Go Jays go 02.11.25, 05:23 Shit…Ale taki jest sport. Mecz był kapitalny i dostarczył niesamowitych emocji. Do następnego roku! Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: OT Go Jays go 02.11.25, 12:01 boggi_dan napisał: > Palant jest polski, baseball amerykański. Tak jak Wszystkich Świętych i Halloween. Czyli inaczej święto zmarłych. Naukowcy teologiczni próbują ludziom mieszać w głowach wciskając do tego dzień w którym jest za duszno. Odpowiedz Link Zgłoś