Gość: Jan N. IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 27.11.04, 05:53 Witam serdecznie. Właśnie potrąciłem sarne....i zgubiłem tablicę rejestracyjną ( przednią) Mam pytanko: dadządwie nowe , czy dorobią tą zgubioną? pzdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
emes-nju Re: tablica rejestracyjna 27.11.04, 12:48 Bedziesz musial najprawdopodobniej przerejestrowac samochod. Nie wymieniaja teraz tablic - w koncu co za problem "zgubic" jedna, a za rok druga. I mamy sliczny legalny komplecik do przetransportowania "cieplego" autka. W obronie przed zlodziejami musimy stac w kolejkach i placic. Szkoda, ze zlodzieje nie maja tych problemow... Link Zgłoś
Gość: fragi Re: tablica rejestracyjna IP: *.petrus.pl 27.11.04, 14:32 Mogą też dorobić drugą, wyjdzie taniej ale będą cię niebiescy zatrzymywać za numer figurujący na liście skradzionych i będziesz się co chwilę tłumaczyć. Link Zgłoś
pfan Re: tablica rejestracyjna 27.11.04, 14:43 no way nie dorobia. tablice skradzione, nowy dowod, koleik itp. z jednej strony lepiej nie zglaszac kradziezy i dorobic po znajomosci ale potem jak zatankuja na stacji na te balchy to bedzie goraco pozdrawiam Link Zgłoś