Gość: x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:00 podoba wam sie doda elektroda? Link Zgłoś Obserwuj wątek
zdzichu1000 Re: doda elektroda 24.12.04, 08:47 Mnie też. Jest bardzo ładnym chłopcem. A ci, którzy podejrzewają go o skłonności heteroseksualne to oszczercy. Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: doda elektroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 07:44 mmmmmmmmm dupeczka!!!!!!!!!!!!!!1 Link Zgłoś
Gość: verte Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 08:42 może być aha ona podobno tylko udaje że jest głupia bo tak naprawdę to wcale podobno nie Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: doda elektroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 08:46 miała IQ 156 przyjeli ja do mensy ostatnio czytalem w gazetach Link Zgłoś
Gość: doda Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:11 Gość portalu: wojtek napisał(a): > miała IQ 156 przyjeli ja do mensy To tyle samo co alfa romeo. Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: doda elektroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:13 ale alfa jest brzydsza i bardziej awaryjna Link Zgłoś
Gość: verte Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:14 Ale oszukiwała a to było tak: > > cytuje za FAKTem................................. > > Doda, po co ci ta elektroda? > > To było wielkie oszustwo! Doda przed badaniami na inteligencję sztucznie > wzmocniła swoje fale mózgowe. W rzeczywistości jej inteligencja jest całkiem > przeciętna. > > Dorota Rabczewska "Doda" (21 l.) zrobiła w konia wszystkich. Przed pisaniem > testu na inteligencję w tajemnicy poddała się specjalnemu zabiegowi > przestawienia mózgu na skuteczniejsze działanie. Sprawił on, że przez kilka > godzin jej umysł pracował lepiej. Potem inteligencja Dody obniżyła się do > poziomu średnio zdolnej maturzystki. > > "Doda-Elektroda" pozwoliła sobie założyć na głowę obciachowy czepek. Za > pomocą tępej igły w warszawskiej klinice Lux-Medu wpuszczono jej przez > otworki w elektrodach kroplę żelu przewodzącego. Ten cyrk odbył się przed jej > testem na inteligencję. > > - Nasza metoda przestawia mózg na skuteczniejsze działanie. Niwelujemy fale > theta, które występują przy braku koncentracji, a wzmacniamy szybkie fale SMR > i beta1 - wyjaśnia dr Michaela Pakszys z Instytutu EEG. > > Czy to nie był rodzaj dopingu i tylko dzięki temu Doda, znana przede > wszystkim z głupich i szokujących wypowiedzi, dostała się do klubu ludzi z > ponadprzeciętną inteligencją? Dla nas sprawa jest jasna: skoro metoda > zastosowana przez Dodę zwiększa możliwości mózgu o 30%, to jej IQ jest nie > wyższe niż 117 czyli takie, jak osiągają przeciętni maturzyści. W normalnych > warunkach Doda nigdy by nie osiągnęła 156 punktów, które przypisała jej > Mensa. > > Ci, dla których wysoki wynik Dody stał się obrazą własnej inteligencji, mogą > teraz odetchnąć z ulgą. Doda! Nie oszukuj! > Link Zgłoś
gixera Re: doda elektroda 24.12.04, 09:16 Jak ktos lubi blondynki, chcociaz i blondynki widywalam ladniejsze. Magda Molek jest ladniejsza. Bo ta Doda kaos nie przypadla mi do gustu. Link Zgłoś