Dodaj do ulubionych

doda elektroda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:00
podoba wam sie doda elektroda?
Obserwuj wątek
    • swinki.trzy Re: doda elektroda 23.12.04, 16:01
      Mnie sie podoba Christiano Ronaldo
      • zdzichu1000 Re: doda elektroda 24.12.04, 08:47
        Mnie też. Jest bardzo ładnym chłopcem. A ci, którzy podejrzewają go o skłonności
        heteroseksualne to oszczercy.
    • Gość: wojtek Re: doda elektroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 07:44
      mmmmmmmmm dupeczka!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: verte Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 08:42
        może być aha ona podobno tylko udaje że jest głupia bo tak naprawdę to wcale
        podobno nie
        • Gość: wojtek Re: doda elektroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 08:46
          miała IQ 156 przyjeli ja do mensy ostatnio czytalem w gazetach
          • Gość: doda Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:11
            Gość portalu: wojtek napisał(a):

> miała IQ 156 przyjeli ja do mensy

To tyle samo co alfa romeo.
            • Gość: wojtek Re: doda elektroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:13
              ale alfa jest brzydsza i bardziej awaryjna
          • Gość: verte Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:14
            Ale oszukiwała a to było tak:

>
            > cytuje za FAKTem.................................
            >
            > Doda, po co ci ta elektroda?
            >
            > To było wielkie oszustwo! Doda przed badaniami na inteligencję sztucznie
            > wzmocniła swoje fale mózgowe. W rzeczywistości jej inteligencja jest całkiem
            > przeciętna.
            >
            > Dorota Rabczewska "Doda" (21 l.) zrobiła w konia wszystkich. Przed pisaniem
            > testu na inteligencję w tajemnicy poddała się specjalnemu zabiegowi
            > przestawienia mózgu na skuteczniejsze działanie. Sprawił on, że przez kilka
            > godzin jej umysł pracował lepiej. Potem inteligencja Dody obniżyła się do
            > poziomu średnio zdolnej maturzystki.
            >
            > "Doda-Elektroda" pozwoliła sobie założyć na głowę obciachowy czepek. Za
            > pomocą tępej igły w warszawskiej klinice Lux-Medu wpuszczono jej przez
            > otworki w elektrodach kroplę żelu przewodzącego. Ten cyrk odbył się przed jej
            > testem na inteligencję.
            >
            > - Nasza metoda przestawia mózg na skuteczniejsze działanie. Niwelujemy fale
            > theta, które występują przy braku koncentracji, a wzmacniamy szybkie fale SMR
            > i beta1 - wyjaśnia dr Michaela Pakszys z Instytutu EEG.
            >
            > Czy to nie był rodzaj dopingu i tylko dzięki temu Doda, znana przede
            > wszystkim z głupich i szokujących wypowiedzi, dostała się do klubu ludzi z
            > ponadprzeciętną inteligencją? Dla nas sprawa jest jasna: skoro metoda
            > zastosowana przez Dodę zwiększa możliwości mózgu o 30%, to jej IQ jest nie
            > wyższe niż 117 czyli takie, jak osiągają przeciętni maturzyści. W normalnych
            > warunkach Doda nigdy by nie osiągnęła 156 punktów, które przypisała jej
            > Mensa.
            >
            > Ci, dla których wysoki wynik Dody stał się obrazą własnej inteligencji, mogą
            > teraz odetchnąć z ulgą. Doda! Nie oszukuj!
            >
            • gixera Re: doda elektroda 24.12.04, 09:16
              Jak ktos lubi blondynki, chcociaz i blondynki widywalam ladniejsze. Magda Molek
              jest ladniejsza. Bo ta Doda kaos nie przypadla mi do gustu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka