Dodaj do ulubionych

Daewoo Lanos - zle poduszki

IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 22.05.02, 17:00
Obudowa poduszki potrafi porzadnie poranic...
biz.yahoo.com/rc/020522/autos_daewoo_recall_1.html
Obserwuj wątek
    • Gość: grogreg Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.univ.szczecin.pl 22.05.02, 19:16
      A co on ma dorbego, poza uroda?
      • Gość: martynka Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.lukowa7.waw.pl 22.05.02, 20:07
        Urodę też ma średnią...A swoją drogą nie spodziewałam się , że w USA są lanosy -
        pewnie kupuja je tam bezdomni..;)
        • Gość: Marek Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 22.05.02, 20:19
          Jest ich 70 tys :) Duzo mamy bezdomnych... A powaznie to np. na poludniu
          Atlanty (murzyny tam mieszkaja) jest to bardzo popularny samochod.
        • Gość: grogreg Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.univ.szczecin.pl 22.05.02, 20:46
          Gość portalu: martynka napisał(a):

> Urodę też ma średnią...

W porownaniu z tym co sie teraz wyrabia (Fabia, nowy Civic, 307) to pieknosc.
          • wrc1 Re: Daewoo Lanos - zle poduszki 22.05.02, 22:28
            "A co on ma dorbego, poza uroda? "

Jaja sobie robisz?
            Lanos to ładne auto?
            Jeżdżę tym cudem polsko koreańskiej techniki z zawieszeniem z lat 50tych z
            furmanki i aż strach pomyśleć o jakiejkolwiek kolizji w tym czymś (mam 2
            poduchy).

• Gość: Marek Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 22.05.02, 23:47
              Moge sie zalozyc ze w Polsce Daewoo tych obudow od poduszek nie wymieni...
            • Gość: grogreg Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: 212.160.165.* 23.05.02, 12:45
              Nie pisze dobre. Pisze ladne.
            • Gość: Sven Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: 217.153.10.* 23.05.02, 12:53
              "A powaznie to np. na poludniu Atlanty (murzyny tam
              mieszkaja) jest to bardzo popularny samochod".

To musi byc widok - murzyn w Lanosie ;-)
              • Gość: Marek Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 23.05.02, 14:18
                Podobny jak "murzyn w Hyundaiu Accentcie" - ten jest znacznie czestszy
                • Gość: Sven Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: 217.153.10.* 23.05.02, 14:54
                  To zmienia moje pojecie o "american style". Ech... globalizacja.
      • Gość: fan lano Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 07:11
        najlepsze przyspieszenia w swojej klasie ,100KM,może jechać non stop 200km/h i
        bardzo mało pali,można na 5 biegu przyspieszac przy 40km/h----bardzo elastyczny
        silnik i oszczędny
    • Gość: fan lano Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 07:07
      jeżeli nie wiecie to poduszki w lanosie sa takie same jak w GM czy VW
      W tamtym roku Sąd w Krakowie położył jednego z Dealerów Peugeota nakazując
      wypłatę odszkodowania w wysokości 400.000,-zl + rente do końca życia /6 letnia
      dziewczynka bawiła się w peugeotie na przednim siedzeniu,samochód stał
      nieruchomo-------------jeżdżę lanosem 1500 16V jeżeli nie jezdzisz szybciej niż
      210km/h to napewno nie masz zadnych szans.Samochodem z Katowic do Monachium
      jade 6 godzin pozdrawiam wszystkich posiadaczy Daewoo kto nie che jeżdzić tą
      marką chętnie odkupię kady samochod w kazdym stanie
      • ckdezerter Re: Daewoo Lanos - zle poduszki 23.05.02, 08:06
        Jażdżę czasami służbowym Lanosiakiem, silnik - "żyletka", ale zawieszenie
        faktycznie nie jest za dobre. Poza tym ten samochód ma chyba dobrą relacje
        jakość - cena. A co do tego że Lanosy sprzedaje się w USA to mnie nie dziwi. W
        Angli pełno jeździ koreańczyków, fakt że ujeżdżają je przede wszystkim mniej
        zamożne warstwy społeczeństwa (Arabowie, Hindusi ), chociaż Anglików też w nich
        widziałem. Czy spodziewalibyście się np: że w Norwegi jest dużo takiego
        badziewia jak Skoda Octavia?
        • Gość: Janek Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.ipartners.pl 23.05.02, 12:24
          Wystarczy porównać moc silnika w lanosie (100 albo 106 KM) i moc silnika w innych
          autach.
          No i który silniejszy?
          A zawieszenie rzeczywiście za miękkie. Podobnie do chrzanu wchodzi wsteczny
          (zgrzyty) i marny widok do tyłu (ale w hatchbackach to nie nowina).
          Jeśli porówna się cenę lanosa z pełnym wyposażeniem z propozycjami innych
          producentów to propozycja Daewoo nadal jest atrakcyjna (choć konstrukcja ma swe
          lata).

Pozdrawiam
          Janek
          • Gość: darekk Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: 217.153.117.* 23.05.02, 12:40
            wydaje mi sie ze o daewoo mowia zle, ci ktorzy nigdy nie mieli takiego auta.
            sam jezdze sluzbowa astra i kiedy ostatnio mialem dluzsza okazje pojezdzic
            lanosem bylem bardzo pozytywnie zaskoczony. o niebo fajniejsze auto od mojej
            astry.
      • Gość: Marek Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 23.05.02, 14:19
        Poduszki sa takie same, tylko ich obudowy maja ostre konce i potrafia poranic.
        I na tym polega ten recall - maja zmienic obudowy by nie ranily przy wypadkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka