Gość: Marek IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 22.05.02, 17:00 Obudowa poduszki potrafi porzadnie poranic... biz.yahoo.com/rc/020522/autos_daewoo_recall_1.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: grogreg Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.univ.szczecin.pl 22.05.02, 19:16 A co on ma dorbego, poza uroda? Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.lukowa7.waw.pl 22.05.02, 20:07 Urodę też ma średnią...A swoją drogą nie spodziewałam się , że w USA są lanosy - pewnie kupuja je tam bezdomni..;) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 22.05.02, 20:19 Jest ich 70 tys :) Duzo mamy bezdomnych... A powaznie to np. na poludniu Atlanty (murzyny tam mieszkaja) jest to bardzo popularny samochod. Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.univ.szczecin.pl 22.05.02, 20:46 Gość portalu: martynka napisał(a): > Urodę też ma średnią... W porownaniu z tym co sie teraz wyrabia (Fabia, nowy Civic, 307) to pieknosc. Link Zgłoś
wrc1 Re: Daewoo Lanos - zle poduszki 22.05.02, 22:28 "A co on ma dorbego, poza uroda? " Jaja sobie robisz? Lanos to ładne auto? Jeżdżę tym cudem polsko koreańskiej techniki z zawieszeniem z lat 50tych z furmanki i aż strach pomyśleć o jakiejkolwiek kolizji w tym czymś (mam 2 poduchy). Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 22.05.02, 23:47 Moge sie zalozyc ze w Polsce Daewoo tych obudow od poduszek nie wymieni... Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: 212.160.165.* 23.05.02, 12:45 Nie pisze dobre. Pisze ladne. Link Zgłoś
Gość: Sven Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: 217.153.10.* 23.05.02, 12:53 "A powaznie to np. na poludniu Atlanty (murzyny tam mieszkaja) jest to bardzo popularny samochod". To musi byc widok - murzyn w Lanosie ;-) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 23.05.02, 14:18 Podobny jak "murzyn w Hyundaiu Accentcie" - ten jest znacznie czestszy Link Zgłoś
Gość: Sven Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: 217.153.10.* 23.05.02, 14:54 To zmienia moje pojecie o "american style". Ech... globalizacja. Link Zgłoś
Gość: fan lano Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 07:11 najlepsze przyspieszenia w swojej klasie ,100KM,może jechać non stop 200km/h i bardzo mało pali,można na 5 biegu przyspieszac przy 40km/h----bardzo elastyczny silnik i oszczędny Link Zgłoś
Gość: fan lano Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 07:07 jeżeli nie wiecie to poduszki w lanosie sa takie same jak w GM czy VW W tamtym roku Sąd w Krakowie położył jednego z Dealerów Peugeota nakazując wypłatę odszkodowania w wysokości 400.000,-zl + rente do końca życia /6 letnia dziewczynka bawiła się w peugeotie na przednim siedzeniu,samochód stał nieruchomo-------------jeżdżę lanosem 1500 16V jeżeli nie jezdzisz szybciej niż 210km/h to napewno nie masz zadnych szans.Samochodem z Katowic do Monachium jade 6 godzin pozdrawiam wszystkich posiadaczy Daewoo kto nie che jeżdzić tą marką chętnie odkupię kady samochod w kazdym stanie Link Zgłoś
ckdezerter Re: Daewoo Lanos - zle poduszki 23.05.02, 08:06 Jażdżę czasami służbowym Lanosiakiem, silnik - "żyletka", ale zawieszenie faktycznie nie jest za dobre. Poza tym ten samochód ma chyba dobrą relacje jakość - cena. A co do tego że Lanosy sprzedaje się w USA to mnie nie dziwi. W Angli pełno jeździ koreańczyków, fakt że ujeżdżają je przede wszystkim mniej zamożne warstwy społeczeństwa (Arabowie, Hindusi ), chociaż Anglików też w nich widziałem. Czy spodziewalibyście się np: że w Norwegi jest dużo takiego badziewia jak Skoda Octavia? Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.ipartners.pl 23.05.02, 12:24 Wystarczy porównać moc silnika w lanosie (100 albo 106 KM) i moc silnika w innych autach. No i który silniejszy? A zawieszenie rzeczywiście za miękkie. Podobnie do chrzanu wchodzi wsteczny (zgrzyty) i marny widok do tyłu (ale w hatchbackach to nie nowina). Jeśli porówna się cenę lanosa z pełnym wyposażeniem z propozycjami innych producentów to propozycja Daewoo nadal jest atrakcyjna (choć konstrukcja ma swe lata). Pozdrawiam Janek Link Zgłoś
Gość: darekk Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: 217.153.117.* 23.05.02, 12:40 wydaje mi sie ze o daewoo mowia zle, ci ktorzy nigdy nie mieli takiego auta. sam jezdze sluzbowa astra i kiedy ostatnio mialem dluzsza okazje pojezdzic lanosem bylem bardzo pozytywnie zaskoczony. o niebo fajniejsze auto od mojej astry. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Daewoo Lanos - zle poduszki IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 23.05.02, 14:19 Poduszki sa takie same, tylko ich obudowy maja ostre konce i potrafia poranic. I na tym polega ten recall - maja zmienic obudowy by nie ranily przy wypadkach. Link Zgłoś