Dodaj do ulubionych

A gdzie jest wątek pt. "Pierwszy dzień w pracy u

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 07:42
derducha" ?
Wczoraj byl a dzis znikł... czyzby ten watek jakos strasznie naruszyl
regulaminy tego forum skoda ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Facet w berecie. Re: A gdzie jest wątek pt. "Pierwszy dzień w prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 11:32
      Jest na 3-ciej stronie "ogólnego" forum.
      Ps. Kiedy będę miał trochę więcej czasu (i bedzie "zapotrzebowanie społeczne"),
      pojawi się kolejna część "Sagi o derduchu"...
      Chyba, że moderator wytnie. Pozdrawiam wszystkich miłośników naszego ulubieńca-
      derducha.

• Gość: zaciekawiony [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 14:53
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Facet w berecie Re: A gdzie jest wątek pt. "Pierwszy dzień w prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:30
          Teraz i z tamtąd zniknął. ;-(
        • andre_234 Coś tam nabazgrał ? 19.01.05, 20:44
          Może jeszcze raz tylko po ludzku
          • Gość: zaciekawiony Pytanie do admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 07:47
            andre_234 napisał:
            > Może jeszcze raz tylko po ludzku

Zacytowalem jeszcze raz ten watek o pracy u derducha napisany przez Faceta w
            berecie. Swoja droga ciekawe czemu admin tak ostro kasuje ta wypowiedz, ktora
            moim zdaniem jest inteligentna, śmieszna i bez wulgaryzmow riposta na chamskie
            wypowiedzi derducha ktore w ostanich dniach sie pojawily na tym forum i byly
            przez admina olewane. Przytocze wiec przykladowa, nieskasowana przez admina
            wypowiedz derducha o skodziarzu zoriuszu i jeszcze raz watek u pracy u
            derducha. Sami ocencie ktory powinien byc skasowany.
            A do admina pytanie - jakie kryteria kasowania byly tu brane pod uwage? Dobrze
            by bylo aby wszyscy je znali, bo moze wtedy uda sie uniknac bledow.

p.s.
            cytowane wypowiedzi umieszczam w oddzielnych watkach - cholera wie co tym razem
            admin wybierze do skasowania...
            • Gość: zaciekawiony przykladowa, nieskasowana wypowiedz derducha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 07:51
              derduch o zoriuszu:

WRACAJ DO PRACY BO CIE SZEF OPIERDZIELI!!!
              Robolu :-)))
              Do tego jeszcze prawicowa świnia :-))
              Idź, księdzu tyłek wyliż :-)))
              A poza wszystkim CYKOR
              • Gość: cytatto Re: przykladowa, nieskasowana wypowiedz derducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:07
                Takich kwiatków jest nieco więcej:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=636&w=19330994&a=19416434
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=636&w=19330994&a=19503801
                Czy może Pan Admin (piszę dużą literą, moze mnie nie skasuje ;-))) tego forum
                ma problem z czytaniem? Może sobie kliknie, to mu się wyświetli... Czy też Pan
                Admin nie czuje się w żaden sposób odpowiedzialny za kształt tego forum?
                • derduch Re: przykladowa, nieskasowana wypowiedz derducha 20.01.05, 09:55
                  I co? Nie okrada swojego pracodawcy pisząc na forum zamiast pracować?
                  Jest ZŁODZIEJEM.
                  A ktoś kto sugeruje że zajmuje się handlem narkotykami popełnia przestępstwo, z
                  tego powodu te posty są usuwane. Mało tego, z powodu że fakt ten sie powtórzył
                  skierowałem pismo do właściwego abuse o podjęcie odpowiedznich kroków.

PS. Fajnie się wozi moja wredna geba w nowym autku, jednak Avensis to nie Toledo
                  :-)))
                • forum.abuse Re: przykladowa, nieskasowana wypowiedz derducha 20.01.05, 10:22
                  Witajcie,

Użytkownik Derduch poprosił na o usunięcie postów,
                  w których sugeruje się, że jest związany z handlem narkotykami.
                  Prośbę uznaliśmy za uzasadnioną.
                  Jeżeli ktoś uważa, że na forum Auto-Moto zostały zamieszczone
                  wypowiedzi łamiące regulamin portalu bądź internetową netykietę,
                  prosimy o zgłoszenie ich za pomocą ikony "kosza na śmieci",
                  bądź też listownie do forum.abuse@gazeta.pl

pozdrawiamy
                  • Gość: zaciekawiony Re: przykladowa, nieskasowana wypowiedz derducha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:21
                    Wszystko niby pieknie, ale:
                    1. Dobrze by było aby forum.abuse potrafiło rozróżnic sugerowanie, rzucanie
                    oskarżeń, pomówienia itp. od ironii, żartu, kabaretu - wydaje sie że co do
                    tekstu o którym tu mówimy INTELIGENTY czytelnik nie miał żadnych wątpliwości,
                    ze to była satyra. Dla przykładu: rzesze kabaretów polskich nie raz
                    przedstawiały w swoich skeczach Sejm Rzeczypospolitej jako dom publiczny, a
                    mimo to TV puszczały to na antenie bez żadnej cenzury - po prostu potrafią
                    zauważyć różnicę o której pisałem powyżej.
                    2. Nie jestem tu obrońcą zoriusza, bo do miłośników skody sie nie zaliczam i
                    nie raz sie tu z nim ostro ściąłem ;). Jednakże w wątku
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=636&w=19330994&v=2&s=0
                    derduch wyraźnie przekroczył granice dobrego smaku a nikt nie reagował mimo, że
                    aktualnie taki czuły na punkcie netykiety derduch - nawet nie sugerował - ale
                    WYRAŹNIE napisał że ZORIUSZ TO ZŁODZIEJ choć zapewne tak jak i inni czytelnicy
                    forum nic nie wie na temat specyfiki jego pracy.

Resumując - przy cenzurowaniu nie dajcie soba sterować. Trochę odrobiny
                    własnego myślenia na pewno nie zaszkodzi.

p.s.
                    Po nerwowej rekcji derducha na ironię zawartą w przedmiotowy tekscie widać, że
                    to bufon nadzwyczaj czuły na punkcie własnego ego - typowe dla "byznesmenow" ze
                    slomą w butach...
                    • derduch Re: przykladowa, nieskasowana wypowiedz derducha 20.01.05, 12:55
                      Jeśli zamiast pracować przegląda w pracy forum, znaczy ze okrada swojego
                      pracodawce. Proste i logiczne Jak nazywa się ktoś kto kradnie?

Moja reakcja poszła duuużo dalej niż skarga do abuse gazety, o czym autor nie
                      chybnie się przekona w najblizszym czasie.

Możesz sobie myslec na mój temat dowolne bzdury, zwisa mi to i powiewa.
                      Twoja alergiczna reakcja świadczy o jednym: Jesteś gdzieś robolem, wszystko
                      jedno czy w garniturze czy waciaku, i NIGDY nie będziesz miał pełnej władzy nad
                      samym soba, zawsze bacik bedzie wisiał. Nie potrafisz sie pogodzic z tym, ze są
                      ludzie naprawdę wolni, którzy maja duzo czasu, sporo pieniążków i brak tego
                      wspomnianego bacika nad soba. A ja tak mam i dobrze mi z tym.
                      Do wszystkiego doszedlem uczciwie, sprytem i pomyślunkiem a nie ciężką pracą, to
                      fakt, ale uczciwie.
                      Jedyne co mnie doprowadza do furii to kłamstwo i oszustwo.
                      • ociec-dajrektor bydlaczek derduch straszy 20.01.05, 15:30
                        co za bydle z tego derducha! mysli ze pozamyka gemby swoim krtytykom straszac
                        konsekwecjami faceta w berecie ! infernet facet to free (wolnosc – glabie) i
                        kazdy bedzie pisal o tobie to co mu sie rzywnie podoba tak samo jak ty to
                        robisz o innych. a za to co ten derduch tu pisal i za zastraszanie ludzi dawno
                        juz powinien dostac bana od Admina a nie byc wrencz ochraniany jak
                        niemowlaczek. a mnie zwisaja pogrozki tego farfocla - tekscik faceta w berecie
                        ktorego pozdrawiam sobie skopiowalem bo mi sie bardzo spodobal i przy czasie
                        bede go tu wklejal bo jest coooool - pokazalem go paru kumplom i wszyscy
                        zrywali boki ze smiechu :)))))))))
                        a Admin zamiast kasowac takie miodzio mogby zablokowac tego pajaca derducha
                        • derduch Re: bydlaczek derduch straszy 21.01.05, 11:16
                          Nikogo nie straszę, ani nie obrażam(robi to twoja ortografia).
                      • zoriusz Zajmij się sobą, chamie 21.01.05, 09:09
                        derduch napisał:

> Jeśli zamiast pracować przegląda w pracy forum, znaczy ze okrada swojego
                        > pracodawce. Proste i logiczne Jak nazywa się ktoś kto kradnie?

Jesteś bezczelny i chamski - to akurat prawda jaką o tobie wiedzą już tu
                        wszyscy.
                        Na forum akurat można napisać wszystko: że ktoś kradnie, że jest narkomanem, że
                        jest mordercą czy pedałem To specyfika polaczków.

I jeszcze do adminów GW.
                        Taka wasza specyficzna moralność od lat już typowa dla sfer GW:
                        jak się jest sk...nem to generalnie jeszcze nic takiego, ale napisać o
                        sk..synie, że jest sk...synem - oj to już wielka obraza bo przecież jak tak
                        można, jak można oczernioać, krzywdzić, może wcale nie taki sk..., a w ogóle to
                        przecież inni też sk... syny itd.
                        Typowy lewacki relatywizm.
                        Amen
                        • zoriusz Re: Zajmij się sobą, chamie 21.01.05, 09:56
                          zoriusz napisał:

> I jeszcze do adminów GW.
                          > Taka wasza specyficzna moralność od lat już typowa dla sfer GW:
                          > jak się jest sk...nem to generalnie jeszcze nic takiego, ale napisać o
                          > sk..synie, że jest sk...synem - oj to już wielka obraza bo przecież jak tak
                          > można, jak można oczernioać, krzywdzić, może wcale nie taki sk..., a w ogóle
                          to
                          >
                          > przecież inni też sk... syny itd.
                          > Typowy lewacki relatywizm.

Może ze złości trochę się zagalopowałem. Sorry, nieco przesadziłem
                          Ale czujności to wam trochę brakuje.

Pozdrawiam i życzę uważnego moderowania forum, na którym jest zbyt dużo
                          wypowiedzi nadających się do eliminowania.
                          • forum.abuse Re: Zajmij się sobą, chamie 21.01.05, 10:48
                            Witam,

Nie jesteśmy w stanie sprawdzić każdej wypowiedzi na forum.
                            Poza tym nie jest to nasza polityka, tutaj nie ma cenzury prewencyjnej.
                            Natomiast reagujemy na każde zgłosznie nam treści, która wedle
                            użytkownika narusza regulamin i netykietę.

pozdrawiamy
                            • qqryq77 do MODERATORA 22.01.05, 21:37
                              derduch wywnioskowal ze jakis internauta jest zlodziejem tylko z tego faktu ze
                              pisze na tym forum w czasie pracy z komputera firmowego. nie wiem jak to
                              wydedukowal i odgadl skad ten internauta pisal. zatem mozna wywnioskowac ze
                              derduch pisze same bzdury ktore uroily sie w jego chorym umysle.
                              wiadomo tez ze normalny internauta nie bedzie pisal skarg na likwidowanie
                              watkow napisanych przez innych internautow. wiadomo ze takich watkow jest duzo
                              i trzeba na niektore nie zwracac uwagi.
                              ale jak widac derduch znowu pokazal swoja nature gremialnie oglaszajac ze
                              napisal protest do moderatora a moze nawet gdzies wyzej (moze do promotora
                              URBANA) ze go ktos zniewazyl. wiadomo kto pisal kiedys przewaznie donosy i ze
                              tacy ludzie potem stawali sie uczciwymi biznesmenami ale to juz temat na inna
                              rozmowe.
                              konczac mam prosbe do moderatorow zeby sami bacznie przygladali sie
                              wynaturzeniom internauty derducha i kasowali w razie potrzeby jego watki. ja
                              tym internauta staram nie zawracac sobie glowy a co dopiero tracic czas na
                              pisanie donosow na niego.
                            • needmoney Re: Zajmij się sobą, chamie 08.02.05, 22:26
                              Kiedyś był wątek „Kupię kradzione części do mego strucla” – czy jakoś tak
                              podobnie w którym autor chciał zasugerować że kradzieże samochodów spowodowane
                              są zapotrzebowaniem na części zamienne do starych strucli.
                              Odpowiedziałem że znacznie większe zapotrzebowanie na części od złodziei
                              zapewniają ludzie przekręcający firmy ubezpieczeniowe na stłuczkach nowymi
                              drogimi autami a nie właściciele strucli którzy raczej przetrząsają szroty. I
                              temat szybciutko zniknął, czyżby dotyczył tematu tabu ?
    • qqryq77 do DERDUCHA 22.01.05, 21:49
      nie wiem czy nasmiewanie sie ze smierci KS. POPIELUSZKI to dobry zart jak
      napisales w watku wczesniejszym. porownywanie mordercy piotrowskiego do
      oddanego sprawie zolnierza jest nie na miejscu. mozna sie zapytac dla kogo
      sluzyl ten zolnierz bo na pewno nie polsce. pewnie podobali ci sie tez
      zolnierze wermachtu i ss ktorzy sumiennie wykonywali kazdy rozkaz na terenie
      polski. widac nie jestes jeszcze taki mocny zeby porownywac sie do twojego
      idola URBANA ktory na slowa krytyki cieszy sie ze ktos go zauwazyl i teraz
      prasa bedzie o nim pisac. radzilbym ci uwaznie przeczytac historie polski i nie
      donosic na innych tylko za to ze wypowiadaja sie o tobie jak ty o innych.
      • derduch Re: do DERDUCHA 22.01.05, 22:20
        qqryq77 napisał:

> nie wiem czy nasmiewanie sie ze smierci KS. POPIELUSZKI to dobry zart jak
        > napisales w watku wczesniejszym.

Zacytuj gdzie sie naśmiewałem

> porownywanie mordercy piotrowskiego do
        > oddanego sprawie zolnierza jest nie na miejscu.

Masz na myśli zdrajce tego kuklińskiego? Gdyby nie brał pieniędzy od Amerykanów
        to może i byłbym skłonny uwierzyć.

> mozna sie zapytac dla kogo
        > sluzyl ten zolnierz bo na pewno nie polsce.

pewnie Polsce a nie polsce

> pewnie podobali ci sie tez
        > zolnierze wermachtu i ss ktorzy sumiennie wykonywali kazdy rozkaz na terenie
        > polski.

Nie

> widac nie jestes jeszcze taki mocny zeby porownywac sie do twojego
        > idola URBANA

Na pewno mam duuuużo więcej kaski niż On w moim wieku, jestem więc na dobrej drodze.

> ktory na slowa krytyki cieszy sie ze ktos go zauwazyl i teraz
        > prasa bedzie o nim pisac. radzilbym ci uwaznie przeczytac historie polski i
        >nie donosic na innych tylko za to ze wypowiadaja sie o tobie jak ty o innych.

Zacytuj gdzie napisałem że ktos handluje narkotykami

Jesteś kłamcą i nie masz zadnych argumentów poza inwektywami i frazesami
        • qqryq77 Re: do DERDUCHA 23.01.05, 14:04
          po pierwsze nazwales kogos zlodziejem przypuszczajac tylko ze ktos pisze z
          komputera firmowego w pracy . to jest domysl a nie niezbity dowod. tak wiec
          ktos moze tak samo sie domyslac piszac cos o tobie . sadzac po tym ze dla
          ciebie jest najwazniejsza tylko kasa nie wygladasz na jakiegos szczesliwego
          czlowieka. powiedzialbym nawet ze mi ciebie troche zal.
          co do POLSKI o jakiej piszesz byla ona wtedy rzadzona przez pacholkow ktorzy
          wiernie wykonywali rozkazy z moskwy (byl wsrod nich twoj idol URBAN). porzadni
          ludzie musieli walczyc w podziemiu a niektorzy ktorzy sie nie bali i wyglaszali
          ogolna prawde o tamtym systemie gineli.
          tylko za sprawa takich ludzi masz dzisiaj mozliwosc prowadzenia tej firmy. w
          tamtych czasach przyszedlby towarzysz i jednym rozporzadzeniem zabralby ci ja a
          ciebie - jakbys sie stawial tak jak teraz na forum - napewno by zdolali
          zmiekczyc.
        • Gość: Lider LPR Re: do DERDUCHA IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 16:33
          > Muj musk jest sóper! Jezdem bardzo jnteligęntny.
          > Czy pszyjmom mnie do LPR-u?

Tak synu. Czuj sie przyjety. Tylko z tobą widze swiatla przyszlosc partii,
          ojczyzny i narodu.

'Niech zyje sejm oraz wszystkie stany,
          i prezydent tych stanow pan derduch ukochany'

Stany z linku pt. Kliknij sobie na zdrowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka