Dodaj do ulubionych

Spotkanko???

IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.08.01, 12:31
Czesc,

Rozwijajac watek weekendowy pomyslalem, ze moze by tak (wzorem innych forow)
zorganizowac spotkanko dla uczestników (a szczegolnie uczestniczek) tego forum.
Wiem, ze wielu z Was jest spoza Wawy, wielu nawet spoza Polski, ale moze cos by
z tego wyszlo.
Co Wy na to?

Jak mi moj watek spadnie do II ligi (tzn. na druga strone forum) to sie obraze
i zamkne w sobie :-) Wiec prosze mi tu pisac!

Marcin.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bary Re: Spotkanko??? IP: 213.77.91.* 31.08.01, 12:51
      Jestem za. Każdy z nas przyjedzie swoją furką, tylko proszę nie podejmujmy
      dyskusji co lepsze europejskie czy japońskie bo tego nie zniosę.
      No to do zobaczenia Monika
    • Gość: cinek Re: Spotkanko??? IP: *.formus.pl 31.08.01, 13:04
      nooooo ... to, to ja lubie, Ma, zajebisty pomysl, pytanie tylko gdzie i kiedy,
      ja jestem na bank :)))

P.S. Wreszcie, az milo sie czyta, a nie z wawy do ostrawy
    • Gość: cinek Re: Spotkanko??? IP: *.formus.pl 31.08.01, 13:08
      przy okazji, uklon w strone "gazety", wypadaloby podjac temat "jej" gosci i
      zrobic zlocik na swiatowym :)) poziomie, piwko, grillek, jakas kapela ;-)))
      • Gość: Zmok Re: Spotkanko??? IP: *.wan.pol.pl 31.08.01, 13:17
        Suuuuuuper - gdzie i kiedy ????
      • Gość: Wojtek Re: Spotkanko??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.01, 13:28
        Gość portalu: cinek napisał(a):

> przy okazji, uklon w strone "gazety", wypadaloby podjac temat "jej" gosci i
        > zrobic zlocik na swiatowym :)) poziomie, piwko, grillek, jakas kapela ;-)))

Sponsoring??? Marzyciel! :)))) Gdybym sie mile zaskoczyl... hmm...
        Tylko to piwko jakos nie pasuje do zlotu kierowcow (nocleg?)!!!!!!

Ale jestem za spotem!! Trzeba by wybrac tylko jakies dobre miejsce. Moze w
        Piatku - geometryczny srodek Polski - dla wszystkich sprawiedliwie :))))

Pozdro.
        • Gość: cinek Re: Spotkanko??? IP: *.formus.pl 31.08.01, 13:47
          Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Gość portalu: cinek napisał(a):
          >
          > Tylko to piwko jakos nie pasuje do zlotu kierowcow (nocleg?)!!!!!!
          >
          mialem na mysli bezalkoholowe, oczywiscie ;-))))))))))))))))
          • Gość: yeyek Re: Spotkanko??? IP: *.bbnplanet.com 31.08.01, 14:04
            Jestem za - pytanie tylko gdzie i kiedy. Pyffko mile widziane, ale wtedy muszę
            zorganizować jakiegoś kierowcę (moja kobieta jeszcze nie ma prawka).

• Gość: cinek miejsce spotkania IP: *.formus.pl 31.08.01, 14:13
              ja proponuje Warszawa, parking pod Cargo, prosze o opinie.

P.S. Osobiscie jest mi wszystko jedno gdzie odbedzie sie spotkanie, moge jechac
              nawet do poznania czy torunia
              • Gość: ma Re: miejsce spotkania IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.08.01, 14:18

> ja proponuje Warszawa, parking pod Cargo, prosze o opinie.
                >
                > P.S. Osobiscie jest mi wszystko jedno gdzie odbedzie sie spotkanie, moge jechac
                >
                > nawet do poznania czy torunia

Na razie nie proponuj, poczekajmy na liste uczestnikow. Ja notuje.
                Jak bedziesz straszyl Warszawa, to wszyscy inni mi uciekna. Ja tam sie tez nie
                boje, ze daleko. Ale do Poznania pojade pociagiem :-)))))))
                • Gość: cinek Re: miejsce spotkania IP: *.formus.pl 31.08.01, 14:34
                  a moze gdzies na mazurach, abo w gorach ;-))
                  • Gość: mać Re: miejsce spotkania IP: *.bresa.com.pl 31.08.01, 14:47
                    proponuję bydgoszcz bo ja jestem ze szczecina.
                    a jak będzie w warszawie to przyjadę pociągiem - chyba nie będzie obciachowo:)?
                    • Gość: cinek Re: miejsce spotkania IP: *.formus.pl 31.08.01, 15:06
                      dla mnie to moze byc i bydgoszcz, ludziska wypowiedzcie sie wszyscy, to cos
                      ustalimy
                    • Gość: Franek Re: miejsce spotkania IP: *.mannesmann.de 31.08.01, 15:23

> proponuję bydgoszcz bo ja jestem ze szczecina.
                      > a jak będzie w warszawie to przyjadę pociągiem - chyba nie będzie obciachowo:)?

przy okazji bydgoszczy, taki kawal ostatnio dostalem:
                      > > Trzech facetów rozmawia o tym, jakie pochwy maja ich zony. Porównuja je do > miast. Pierwszy mówi, ze jego
                      zona ma jak Paryz. Dlatego, ze taka jest > wspaniala, tetniaca zyciem. Drugi mówi, ze jak Londyn. Zawsze taka mokra,
                      > troszke tajemnicza. A trzeci, ze jego zony jest jak... Bydgoszcz! > - Dlaczego?! Pytaja tamci. A on na to: > - Dziura...
                      po prostu dziura! > >

dzis sie nie popisalem na grupie ale to takie rozluznienie piatkowe:)))
                      • Gość: mać Re: miejsce spotkania IP: *.bresa.com.pl 31.08.01, 16:16
                        a mi się taki kawał przypomniał:
                        siedzą dwie przygłuche papugi na gałęzi i jedna mówi do drugiej:
                        -pocałuj mnie w dupę
                        a ta druga odpowiada:
                        -a ty mnie w dupę!

nie dajcie się zabić w weekend na drogach.poz, mać
                • Gość: bObO A czy będziemy się ścigać po Marszałkowskiej? ;))) IP: 212.244.192.* 31.08.01, 16:23
                  nic tu nie ma
      • Gość: Franek Re: Spotkanko??? IP: *.mannesmann.de 31.08.01, 15:18
        > przy okazji, uklon w strone "gazety", wypadaloby podjac temat "jej" gosci i
        > zrobic zlocik na swiatowym :)) poziomie, piwko, grillek, jakas kapela ;-)))

..........dziewczynki:))

bez urazy kolezanki z forum:))) po prostu przyszlo mi to samo do glowy jak to czytalem
    • Gość: MIK Re: Spotkanko??? IP: *.siemens.pl 31.08.01, 16:16
      Witam !!!
      Jestem za. Miejsce do ustalenia - nie ma problemu. Może w prezypadku większej
      grupy z konkretnego miasta możliwośc zorganizowania się w grupę i przejazd
      wspólny - w kontekście napojów.
      POzdrawiam
      • Gość: Piotr Re: Spotkanko??? IP: *.pl 31.08.01, 16:25
        Może każdy podałby swoje miasto?
        I ile km bylby w stanie jechać?
        Warszawa -ja
        Radom tzn okolo 100km.
        Proszę o wypowiedzi panie i panowie
        Piotr
        • Gość: MIK Re: Spotkanko??? IP: *.siemens.pl 31.08.01, 16:38
          Jak pisałem Warszawa.
          Dojechać mogę rozsądnie w promieniu 150, góra 200 km.
          Tak swoja drogą taki przejazd kilku samochodów będzie najbardziej pzepisowym
          przejazdem w historii motoryzacji, bo co potem ??? Wstyd się na forum pokazać
          ;-)
          POzdrawiam
          • Gość: Jarek Spotkanko??? A dlaczego nie??? IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 31.08.01, 16:59
            Pifko??? A dlaczego nie???
            Gorilek??? A dlaczego nie???
            Panie-nki (tj. kolezanki z "wojska", tj. z forum)??? A dlaczego nie???
            Cargo (w formie przesylki towarowej???) ??? Raczej nie!!! (sorry, Cinku)
            Wyscigi na Marszalkowskiej??? A dlaczego nie na jakims torze kartingowym???
            Jest ich chyba kilka w tym kraju?
            Ja jestem z Raszyna k/W-wy i ze wzgledu na male dziecko nie moge za daleko.
            Moja propozycja - jakis tor kartingowy, ktory umozliwia spotkanie pod chmurka
            (szkoda, ze tak pozno, bo pogoda moze byc nie pewna) i organizacje grill''a.
            ;-)
    • Gość: Jarek No wlasnie... Spotkanko? IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 04.09.01, 09:21
      Gość portalu: ma napisał(a):

> Jak mi moj watek spadnie do II ligi (tzn. na druga strone forum) to sie obraze
      > i zamkne w sobie :-) Wiec prosze mi tu pisac!
      >
      > Marcin.

Marcin,
      w ramach obrony przed II liga mam pytanie, czy Ty jako organizator masz jakies
      konkretne propozycje? Bo jak nie, to faktycznie "bedziesz sie musial zamknac w
      sobie".
      Pozdtr
      • Gość: ma Re: No wlasnie... Spotkanko? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 04.09.01, 09:32
        Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Gość portalu: ma napisał(a):
        >
        > > Jak mi moj watek spadnie do II ligi (tzn. na druga strone forum) to sie ob
        > raze
        > > i zamkne w sobie :-) Wiec prosze mi tu pisac!
        > >
        > > Marcin.
        >
        > Marcin,
        > w ramach obrony przed II liga mam pytanie, czy Ty jako organizator masz jakies
        > konkretne propozycje? Bo jak nie, to faktycznie "bedziesz sie musial zamknac w
        > sobie".
        > Pozdtr

Jarku,

Na razie jeszcze czekam na glosy, nie chcialem swojego watku pchac na gore na
        sile. Naprawde nie wiem, jaki bedzie udzial uczestnikow spoza Wawy. Jezeli bedzie
        ich wielu, to pomysle o jakims milym osrodku w ladnym miejscu na weekend. Bedzie
        to, rzecz jasna, wiazalo sie z pewnymi kosztami dla uczestnikow, ja spolecznie
        podejme sie organizacji.
        Jezeli jednak zglosza sie sami z Wawy, to pojdziemy do pubu na piwo
        bezalkoholowe :-) Albo raczej bedziemy niezmotoryzowani.
        Poczekam az ten watek bedzie mial ze 25 osob zgloszonych (nie mylic z
        liczba "postow") i oglosze propozycje.
        • Gość: cinek Re: No wlasnie... Spotkanko? IP: *.formus.pl 04.09.01, 09:54
          jak nie bedziecie mieli konkretnych propozycji to zapraszam do mnie na dzialke,
          ognicho mozna zrobic samochodow wejdzi ze setka albo wiecej, jedyny problem to
          toaleta ;-))) (co jarkowi moze sie nie podobac ;-)))
          • Gość: Jarek Re: No wlasnie... Spotkanko? IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 04.09.01, 10:16

> jak nie bedziecie mieli konkretnych propozycji to zapraszam do mnie na dzialke,
            >
            > ognicho mozna zrobic samochodow wejdzi ze setka albo wiecej, jedyny problem to
            > toaleta ;-))) (co jarkowi moze sie nie podobac ;-)))

Spoko! Spoko! Ocenilbym na miejscu i jakby mi sie nie spodobala to sobie zabije
            d... kolkiem. He, hi, he, hi, he...
            Nie moge.. he, hi, he, hi...
            Cinek!!! Ten zart Ci sie BARDZO udal..
            He, he, he, he...
            • Gość: cinek Re: No wlasnie... Spotkanko? IP: *.formus.pl 04.09.01, 10:40

> Spoko! Spoko! Ocenilbym na miejscu i jakby mi sie nie spodobala to sobie zabije
              >
              > d... kolkiem. He, hi, he, hi, he...
              > Nie moge.. he, hi, he, hi...
              > Cinek!!! Ten zart Ci sie BARDZO udal..
              > He, he, he, he...

Tylko sie nie obraz, bo dyskusja na watku "z zeslancow do marek w iles tam"
              zaczyna mi sie coraz bardziej podobac, bo zaraz dojdziemy do tego jak sie ma
              cosinus kata uchylenia deski sedesowej do predkosci sredniej ;-))))

• Gość: Jarek Re: No wlasnie... Spotkanko? IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 04.09.01, 12:53

> cosinus kata uchylenia deski sedesowej do predkosci sredniej ;-))))

"do predkosci sredniej", ale czego? Podrozowania do celu, czy tez... a fuj!
                ;-)
                • Gość: cinek Re: No wlasnie... Spotkanko? IP: *.formus.pl 04.09.01, 13:27
                  Jarek, to jest porzadne forum poswiecone motoryzacji (jeny, powiedzialem
                  to ???!!!), mowiac o predkosci sredniej mialem na mysli predkosc srednia jaka
                  poruszales sie z kuchni do WC ;-)))), a ty o czym
                  myslales ??????????????!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Jarek Re: No wlasnie... Spotkanko? IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 04.09.01, 16:22

> Jarek, to jest porzadne forum poswiecone motoryzacji (jeny, powiedzialem
                    > to ???!!!), mowiac o predkosci sredniej mialem na mysli predkosc srednia jaka
                    > poruszales sie z kuchni do WC ;-)))), a ty o czym
                    > myslales ??????????????!!!!!!!!!!!

Poniewaz "to jest porzadne forum poswiecone motoryzacji", to nie powiem " o czym
                    myslalem".
                    ;-)
                    • Gość: Heniek Re: No wlasnie... Spotkanko? IP: *.pol-assistance.spzoo.pl 05.09.01, 12:43

> Gość portalu: cinek napisał(a):
                      >
                      > > Jarek, to jest porzadne forum poswiecone motoryzacji (jeny, powiedzialem
                      > > to ???!!!), mowiac o predkosci sredniej mialem na mysli predkosc srednia j
                      > aka
                      > > poruszales sie z kuchni do WC ;-)))), a ty o czym
                      > > myslales ??????????????!!!!!!!!!!!
                      >
                      > Poniewaz "to jest porzadne forum poswiecone motoryzacji", to nie powiem " o czy
                      > m
                      > myslalem".
                      > ;-)

Jeżeli to forum jest porządne i poświęcone motoryzacji to może miałeś na myśli
                      średnią prędkość kału na kołach :)))) ???
        • Gość: Jarek Re: No wlasnie... Spotkanko? Po raz drugi! IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 11.09.01, 14:40
          Gość portalu: ma napisał(a):

> Jarku,
          >
          > Na razie jeszcze czekam na glosy, nie chcialem swojego watku pchac na gore na
          > sile.

Ale ja "popcham".

> Poczekam az ten watek bedzie mial ze 25 osob zgloszonych (nie mylic z
          > liczba "postow") i oglosze propozycje.

Chyba sie nie da, ale moze jednak SPOTKANKO?

Jestem namolny, ale takiemu emerytowi, jak ja to wypada.

Marcinie! Pytanie jest proste - robimy, czy sobie odpuszczamy?

Pozdr
          • Gość: cinek Re: No wlasnie... Spotkanko? Po raz drugi! IP: *.formus.pl 11.09.01, 15:43
            no wlasnie panie i panowie troche mobilizacji, bo jak w takim tempie bedziemy
            to organizowac to nas luty zastanie :(((
            • Gość: Jarek Re: No wlasnie... Spotkanko? Po raz drugi! IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 11.09.01, 15:50

> no wlasnie panie i panowie troche mobilizacji, bo jak w takim tempie bedziemy
              > to organizowac to nas luty zastanie :(((

...luty, a ktorego roku?
              • Gość: cinek Re: No wlasnie... Spotkanko? Po raz drugi! IP: *.formus.pl 13.09.01, 08:12
                >
                > ...luty, a ktorego roku?

ja myslalem o 2005, ;-))))
                • Gość: Jarek Re: No wlasnie... Spotkanko? Po raz drugi! IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 13.09.01, 12:00
                  Widzisz Cinku,
                  wyjdzie na to, ze tylko my chcemy spotkania. Ale do 2005 to jeszcze kupa
                  czasu ;-)
                  • Gość: Michal Re: No wlasnie... Spotkanko? Po raz drugi! IP: *.telia.com 13.09.01, 21:17
                    Cinek i Jarek toc wy moje krajany prawie jestescie. Bardzo niedaleko Was
                    mieszkalem za mlodu. Was zlokalizowalem na innym poscie w innym portalu. Milo
                    Trzymajcie sie.Popieram zjazdy i lubie spotkania towarzyskie, ale niestetyu w
                    tym roku z tego chyba nic nie bedzie. Pzdr.Michal P.S na rowerze w Wasze
                    okolice sie zapuszczalem jak czasem czlowiek ze szkoly sie urwal.
                    • Gość: Jarek No co Ty, Michal... IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 18.09.01, 09:26
                      Michal nie rozklejaj sie! Na rowerku ze Szwecji bys nie chcial? Jak postawisz
                      na rowerek wodny to zawsze mozemy podskoczyc do Gdanska lub Swinoujscia...
                      Podr ;-)
                      • Gość: Michal Re: No co Ty, Jarek... IP: *.telia.com 18.09.01, 11:20
                        Ale to by7lo dawno temu jak mieszkalem w Komorowie, to tak przez las rowerem
                        potem szczeniowka i do szosy krakowskiej potem Walendow stawy,przejezdalem
                        jakis czas temu,to cholera zabudowali te stawy rybne. Potem do katowickiej
                        Magdalenka no i na poludnie do wiezy radiowej i z powrotem na obiad do
                        domu.Nie znasz lasow w Komorowie. Co tam sie dzialo po wojnie,kiedys calo klasa
                        poszlismy zbierac zlom.Do szkoly przyciagnelismy taki wozek na dyszlu pelen
                        rupiecia dumni,ze plan zostal wykonany.Jak ten wozeczek zobaczyl kierownik i
                        wozny natychmiast szkola zostala ewakuowana,Saperzy przyjechali i ostroznie
                        przeladowali zawartosc wozeczka na swoj samochod i pojechali na poligon.Naszej
                        Pani sie oberwalo,dobre dzieci nazbieraly caly wozek pociskow artyleryjskich
                        uzbrojanych.Byl to rok 1952.
                        • Gość: Jarek No co Ty, Michal... IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 18.09.01, 15:06
                          Przykro mi Michale, ale jestem tak zwany "element naplywowy" i w Raszynie
                          mieszkam (lepiej powiedziec "nocuje") od 4 lat. Wczesniej mieszkalem na Pradze
                          w Wawrze, a potem na Tarchominie. Ale podrawiam serdecznie ;-)
                          • Gość: Dru Re: No co Ty, Michal... IP: 159.107.89.* 20.09.01, 09:34
                            Ach tak, to w takim razie musimy spotykac sie na drodze. Brrrrr?
                            ;)
                            • Gość: Jarek Re: No co Ty, Dru... IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 20.09.01, 10:37
                              Gość portalu: Dru napisał(a):

> Ach tak, to w takim razie musimy spotykac sie na drodze. Brrrrr?
                              > ;)

Kiedy sobie tylko zyczysz! To moze jeszcze zaangazowac w to Cinka? On czasami
                              jezdzi Krakowska.
                              ;-)))))
                              • Gość: Dru Re: No co Ty, Jarek... IP: 159.107.89.* 20.09.01, 13:54
                                Ja tylko zauwazam, ze w zwiazku z tym, ze mieszkamy po trasie, to sila rzeczy
                                musimy sie gdzies tam obtrabywac po drodze, no wiesz: klakson, swiatla, piesc.
                                Jak to rasowe kierowce.
                                ;))
                                • Gość: Jarek Re: No co Ty, Dru... IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 20.09.01, 14:28
                                  Mnie latwo poznac, bo wygrazam rekawicami piesciarskimi i uzywam trabki od
                                  roweru (trojkolowki) swojego synka.
                                  ;-)))))))
                                  • Gość: Dru Re: No co Ty, Jarek... IP: 159.107.89.* 20.09.01, 16:38
                                    A ja wymachuje solexem oraz klne pokazujac tabliczki z odpowiednimi, wczesniej
                                    opracowanymi komentarzami ;))
                                    Acha, a jak sie zirytuje, to obrazam sie, wychodze z samochodu i ide w sobie
                                    tylko znanym kierunku. :) I trzeba mnie bardzo przepraszac, zebym zechciala
                                    wrocic i kontynuowala jazde! ;)))
                                    Jakby wszyscy tak robili, to od razu zapanowalby porzadek na polskich
                                    drogach ;))
                                    • Gość: Jarek Re: No co Ty, Dru... IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 20.09.01, 17:09
                                      No to teraz na pewno Cie poznam. Do milego zobaczenia. Hej!!!
                                      ;-))))))))
                                      • Gość: cinek A ja to co .... ? IP: *.formus.pl 21.09.01, 09:46
                                        No ladnie tylko mnie troche na forum nie bylo (grzybki zbieralem :))), a juz
                                        sie cos dzieje tu sie niby umawiaja, niby jak sie poznac na drodze, nie lepiej
                                        sie kurde umowic gdzies, jak to bylo w poczatkowym zamierzeniu, ale jak
                                        spotkacie primere z "pyszczkiem rekina" to bede to ja, pewnie zobaczycie mnie
                                        przez krotka chwile, bo potem znikne na horyzoncie ;-))) ale nie sposob nie
                                        dostrzec...

do zobaczycha (a moze jakis street racing ;-))
                                        pozdrowka
                                        • Gość: Dru Re: A ja to ryba .... ? IP: 159.107.89.* 21.09.01, 10:15
                                          Primiere z pyszczkiem... Czy ten pyszczek, to Ty? ;)) Masz nieco rybia
                                          urode? ;))
                                          • Gość: cinek A ja to sie w tym nie licze ... IP: *.formus.pl 21.09.01, 10:27
                                            Ja to jestem "zbednym" dodatkiem do mojej primci :)), a porownanie jest
                                            zwiazane z pewnymi ostatnio wykonanymi modyfikacjami urody mojego awtka (duzo
                                            siatki aluminiowej, zmiana stylistyki za pomoca szlifierki :)), no i troche
                                            zabawy z pistoletem malarskim), powiedz czym jezdzisz to bede cie poszukiwal na
                                            drodze :)

pozdrowka
                                            • Gość: Dru Re: A ja to sie w tym nie licze ... IP: 159.107.89.* 21.09.01, 10:46
                                              M123, morski metalic. Strasznie stary, wiec przeoczysz ;) Jak zobaczysz, ze na
                                              swiatlach na jednym pasie stoi kolejka samochodow, a na pasie obok tylko jeden,
                                              to na pewno bede ja ;)))
                                              • Gość: cinek Re: A ja to sie w tym nie licze ... IP: *.formus.pl 21.09.01, 11:19
                                                jeeeee... a jak mi powiesz jeszcze ze masz wszystkie fabryczne chromy to na
                                                pewno cie nie przeocze (tzn. oczywiscie mialem na mysli twojego M123 ;)))
                                                ostatnio widzialem gdzies na drodze w swietnym stanie przepiekny woz, klasyka !!
                                                • Gość: Dru Re: A ja to sie w tym nie licze ... IP: 159.107.89.* 21.09.01, 11:34
                                                  Tp musil byc moj! :) Naprawde dbam o niego, bo bardzo mi sie podoba, jest
                                                  szczesliwy i... z mojego rocznika ;)
                                                  • Gość: cinek Re: A ja to sie w tym nie licze ... IP: *.formus.pl 21.09.01, 11:43
                                                    chyba nie, bo tamten byl strazacko czerwony, ale nie ma mozliwosci zebym cie
                                                    nie zobaczyl, taka fura i kobietka za sterami, tego nie spotyka sie zbyt czesto
                                              • jazabmerc Re: A ja to sie w tym nie licze ... 21.09.01, 12:35
                                                Hej DRU!
                                                Wchodzę w ten interes jak mawia Heniutek. Muszę przyjrzeć się z bliska twojemu
                                                M123 bo mój W123 240d szuka bratniej duszy (no i tobie również). To kiedy
                                                robimy imprezę?

Trzym Się.
                                                • Gość: Dru Re: A ja to sie w tym nie licze ... IP: 159.107.89.* 21.09.01, 12:50
                                                  Codziennie ok. 7:15 na al. Krakowskiej ;)) Tylko moja to 230E wiec nie wiem,
                                                  czy zobaczysz cos oprocz szarego dymku ;))
                                                  • jazabmerc Re: A ja to sie w tym nie licze ... 21.09.01, 13:04
                                                    Hej!
                                                    No cóż, ścigał to ja się z Tobą nie będę bo nie chcę wdychać spalin, ale
                                                    chętnie zatrzymam się i pooglądam twojego merola z bliska, a z Tobą porozmawiam
                                                    o naszych MESIACH ( i nie tylko ).

Podaj czas i miejsce.
                                                    Nara!
    • Gość: Przemas Re: Spotkanko??? IP: 217.197.166.* 21.09.01, 09:50
      "Wiem, ze wielu z Was jest spoza Wawy" - kolego, podejrzewam, ze wiekszosc jest
      spoza Warszawki, czyli tzw. prowincji.
      Oczywiscie spotkanie mialoby sie odbyc w "Wawie" ?
      • Gość: cinek Re: Spotkanko??? IP: *.formus.pl 21.09.01, 09:54
        Gość portalu: Przemas napisał(a):

> "Wiem, ze wielu z Was jest spoza Wawy" - kolego, podejrzewam, ze wiekszosc jest
        >
        > spoza Warszawki, czyli tzw. prowincji.
        > Oczywiscie spotkanie mialoby sie odbyc w "Wawie" ?

no co ty w wawce nie ma gdzie sie spotykac !!

• Gość: Jarek No wlasnie!!! Spotkanko??? Po raz trzeci i ostatni IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 26.09.01, 10:20
      Szanowny/-a Ma!!!

Czy cos sie dzieje w temacie, czy tez "topimy" temat i pozwalamy, aby spadl na
      druga strone???

Jarek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka