Dodaj do ulubionych

Jakie auto do 6 tyś?

IP: 81.168.209.* 29.01.05, 12:57
Tanie w eksploatacji, mało awaryjne i dosyć młode.
Czy kupie za tą cene takie auto?
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe.he Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:06
      cudow nie ma:
      trzeba szukac kompromisow pomiedzy wiekiem, wielkoscia, awaryjnoscia, kosztem i
      dostepem do czesci zamiennych.
      W takim wypadku poszukalbym cos z rocznika 93-94:
      peugeota 106
      citroena ax
      ford fiesta
      fiat cinquecento
      citroen zx - najwiekszy z tanich
      • Gość: pytajnik Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.05, 12:09
        ktoś ma inne propozycje?
        • Gość: Mamlas Bilet autobusowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:10
          Lepsze to = trochę więcej oszczędzania niż jeżdżenie jakimś wiecznie psującym
          się trupem. Mówię poważnie. Pozdro
          • Gość: qwerty Re: Bilet autobusowy IP: *.toya.net.pl 30.01.05, 16:23
            Tak? A ja mam od roku takie auto za 6 tys- peugeot 205. i smiesza mnie tego
            typu opinie- nie kazdego stac od razu na auto za 30 tys itepe, a kazdy chcialby
            miec wlasny srodek transportu, dzieki ktoremu zaoszczedzic mozna mase czasu i
            jazde w zimnych autobusach. trzeba tylko kupowac takie auto z glowa, znalezc
            kogos kto sie jakos zna na tym i porzadnie doradzi, nie na zasadzie-
            francuskiego nie kupuj bo one sie wszystkie psuja, golfami to jezdza tylko
            buraki...
            • Gość: kostka Re: Bilet autobusowy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.02.05, 00:06
              wypraszam sobie z tymi burakami w golfach - mój tato nie jest burakiem :)
              a tak poza tym to wątek dla mnie ciekawy z tym autem do 6 tys. - też za takim
              się rozglądam. Myślałam np. o tico - podobno ekonomiczny i mało psujny. Chyba
              że ktoś mógłby doradzić coś innego... Stara Kia Pride? podoba mi się, podobnie
              jak starsze Fiaty Panda - ale nic bliżej o nich nie wiem - mógłby się ktoś
              wypowiedzieć?
      • Gość: michael Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 00:22
        Gość portalu: hehe.he napisał(a):
        W takim wypadku poszukalbym cos z rocznika 93-94:
        > peugeota 106
        > citroena ax
        > ford fiesta
        > fiat cinquecento
        > citroen zx - najwiekszy z tanich

Ale mu poradził...
        A ja np: Toyotę Starlet 91r-92r za 500-max.900 euro + opłaty aber mussen Sie
        nach Deutchland fahren.
        • Gość: hehe.he Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:46
          toyoty starlet nie ujalem choc o niej myslalem. jak zaczniesz szukac czesci to
          sie domyslisz czemu:)
          • Gość: michael Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 02:54
            Chodzi ci o dostępność czy cenę???
            W kwestii dostępności problem nie istnieje,jeżeli chodzi o ceny to chyba
            standard u japończyków, że trochę wyższe niż w przypadku sam. europejskich.
            Ale wszystko rekompensuje awaryjność tego modelu,prawda?:-)
      • Gość: pytajnik Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: 81.168.209.* 06.02.05, 22:13
        Może jeszcze jakies sugestie
      • Gość: klaus Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:20
        a może skoda favorit?
        Części tanie, jeśli się rozejrzysz, znajdziesz jakąś w przyzwoitym stanie.
        Samochód trochę z innej epoki, ale koszty utrzymania, zwłaszcza jeśli założysz
        gaz...
    • Gość: długopisem Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.plock.mm.pl 04.02.05, 00:25
      Daihatsu Charade, ciężko kupić, taka nieco większa Fiesta za troche mniej kasy, bardzo dobry komfort jazdy

autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=139333.1&id=ymeswy34dnb
      • Gość: bolo tu kobieta ma... IP: *.warszawa.tktelekom.pl 04.02.05, 19:53
        .... i tanio odda:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=20204739
        a ile przygod przed nowym posiadaczem!!!
    • Gość: polo Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 01:51
      Kup sobie vw polo, rocznik ok. 91 aczkolwiek one dość drogo stoją (cenią się
      bardziej niż golfy II) ale warto
    • Gość: długopisem Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.plock.mm.pl 08.02.05, 01:55
      zapomnieliśmy o golfie II
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka