Dodaj do ulubionych

Zwariowałem...może Wy wiecie jaki to samochód..???

15.02.05, 01:56
Na stronce www.wiejskituning.prv.pl/ jest takie dziwo
members.lycos.co.uk/wiejskituning2/galeria0/images/DSC01467.JPG
members.lycos.co.uk/wiejskituning2/galeria0/images/DSC01466.JPG
Czy ktoś z Was wie jaki to był samochód przed "faceliftingiem"?
Czy to jeden ze starszych modeli Mercedesa?
Obserwuj wątek
    • fazi_ze_sztazi Re: Zwariowałem...może Wy wiecie jaki to samochód 15.02.05, 02:11
      a moze stary sledz ?? (modelel passata z konca lat 70 tych)
      • cyke1 Re: Zwariowałem...może Wy wiecie jaki to samochód 15.02.05, 02:22
        Dzięki...jednak trzeba mieć talent, żeby spieprzyć samochó tak, żeby nie
        wyglądał, tak jak wcześniej :)
        Tak myślałem, że to Passat, ale wydawał się trochę za duży...
        • fazi_ze_sztazi Re: Zwariowałem...może Wy wiecie jaki to samochód 15.02.05, 03:26
          pewnosci nie mam, ale ta tylna szyba wyglada jak sledz.
          pzdr.
          a co do "takich" samochodow, no coz glupich nie sieja, sami sie rodza.
          • wujaszek_joe Re: Zwariowałem...może Wy wiecie jaki to samochód 15.02.05, 07:05
            tatuś passat mama regata :)
    • mati_77 Cyke1 ale ty LOL jestes 15.02.05, 07:21
      Jak nie mozna poznac takiego "pieknego" auta.
      Polemizowalbym czy zostalo tu cos spieprzone czy nie. Mnie zastanawia cos
      innego. Ze komus sie chcialo. Ja tam patrze zawsze przez pryzmat portfela. Po co
      wydawaac kupe forsy na watpliwy tuning straego sztrucla?
    • x-darekk-x Re: Zwariowałem...może Wy wiecie jaki to samochód 15.02.05, 09:22
      ktos wsadzil kupe kasy i mnostwo pracy tylko po to, zeby czesciami z golfa iv
      zmienic starego passata w karykature samochodu. tyle zmarnowanej energii. :)
      • emes-nju Re: Zwariowałem...może Wy wiecie jaki to samochód 15.02.05, 11:00
        x-darekk-x napisał:

> ktos wsadzil kupe kasy i mnostwo pracy tylko po to, zeby czesciami z golfa iv
        > zmienic starego passata w karykature samochodu. tyle zmarnowanej energii. :)

I, co zaskakujace, zmarnowanej z dobrymi technicznie skutkami. Zostal odwalony kawal solidnej, absolutnie nikomu niepotrzebnej roboty - naklad pracy i srodkow potezny, a efekt zalosny...
    • swoboda_t Passat Variant 16.02.05, 00:08
      Model 80-88, konkretnie obstawiam roczniki 80-85. Co do efektu,to przyszło mi
      na myśł słowo agrotuning.No cóż,póki nikomu nie szkodzi.... :)
    • x_1000 Re: Zwariowałem...może Wy wiecie jaki to samochód 16.02.05, 00:55
      Gosc poprostu przerobil sobie 22 letniego Passata na Golfa IV Variant i co w
      tym takiego dziwnego,hehe!
      • devote Re: Zwariowałem...może Wy wiecie jaki to samochód 16.02.05, 01:56
        to nie prawdziwe zdjecie a jedynie photochop
        • fertig14 Re: Zwariowałem...może Wy wiecie jaki to samochód 16.02.05, 07:28
          Otóż nie :)))
          Jestem autorem tych zdjęć.
          Jest to Passat B2, a foto zostało zrobione na jednej z ulic w centrum Poznania.
          Na zywo wyglada jeszcze lepiej (w sensie gorzej).
          Nie jest to photoshop - to jezdzi naprawde :(((
          Zdjecia sa rowniez umieszczone na stronce Top Gear w dziale Carbage.

Pozdrawiam.
    • marcinc3 Re: Zwariowałem...może Wy wiecie jaki to samochód 16.02.05, 08:54
      mysle ze to stary pasat albo diat chyba regata
    • pendragon_pl Re: Zwariowałem...może Wy wiecie jaki to samochód 21.02.05, 21:24
      To jest Panowie stary VW Passat. Proszę zwrócić uwage na szybkę w bocznych
      drzwiach kierowcy i pasażera, na felgi charakterystyczne dla Passata oraz od
      przodu widać tą dużą Passatowską deskę rozdzielczą.

VW Passat i tyle :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka