pan_lacha 05.06.02, 16:46 Aż dwa wątki na jej temat a ja nawet nie wiem jak to najmłodsze dziecię czesko- niemieckiej motoryzacji wygląda? Moża jak VW Lupo z cyckami Halinki Młynkowej? Może ktoś mnie uświadomi? Amen pan_lacha Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Ktoś Re: Gdzie mozna zobaczyć tą cholerną Skodę Halinkę? IP: *.hit.com.pl / 10.254.0.* 05.06.02, 16:54 To jakiś blef i tyle. Link Zgłoś
Gość: robert Re: Gdzie mozna zobaczyć tą cholerną Skodę Halinkę? IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 05.06.02, 16:57 Od kiedy ta pani ma cycki? Link Zgłoś
pan_lacha Re: Gdzie mozna zobaczyć tą cholerną Skodę Halinkę? 05.06.02, 17:01 Gość portalu: robert napisał(a): > Od kiedy ta pani ma cycki? Pisałem o tych wypierdkach, tych jej suszonych rodzynkach, które będą robic za kierunkowskazy! Amen pan_lacha Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Gdzie mozna zobaczyć tą cholerną Skodę Halinkę? IP: 5.1R2D* / *.pg.com 05.06.02, 17:09 Gość portalu: robert napisał(a): > Od kiedy ta pani ma cycki? Ma, tylko nie nosi na codzień ;-) A w ogóle ma inne zalety ;-) Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś
Gość: konan Re: Gdzie mozna zobaczyć tą cholerną Skodę Halinkę? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 08:18 dzordan napisał(a): > Podalem link Tylko ze on nie dziala i wlasnie dlatego wszyscy pisza te posty gdzie mozna zobaczyc ten samochod!!! Link Zgłoś