Dodaj do ulubionych

Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod

• Gość: zoe Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 193.0.117.* 12.06.02, 19:04
      najbrzydszy jest zdecydowanie Fiat Multipla!!!! ble.
      • noida Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 21:57
        Fiat Multipla. Kojarzy mi się z rozjechaną żabą. Może są inne baardzo brzydkie
        samochody, ale ten jedynie budzi we mnie szczerą odrazę...
      • Gość: Jagoda Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.qc.sympatico.ca 12.06.02, 22:02
        Fiat Multipla
        Toyota Echo
        Pontiac Aztec
        • Gość: ser Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 217.153.103.* 12.06.02, 22:38
          Najpiekniejszym samochodem jest moje 3 drzwiowe Punto całe czerwone. No prawie
          jak Ferari.Prawie tak piękne jak Punto p. Malko.Są to 2 najpiękniejsze auta w
          Rzeszowie.
          • Gość: aga Rzeszow???? IP: 5.1R2D* / *.pg.com 13.06.02, 11:04
            Rzeszow? Gdzie to jest? Kolo jakiego duzego miasta?
            • Gość: T. Re: Rzeszow???? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.52.* 20.06.02, 12:21
              Berlina
    • Gość: pesk Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.proxy.aol.com 13.06.02, 00:13
      1. FSO
      2. Syrenka
      3. P 70
      4. Polonez
      5. Trabant
      • Gość: robert Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 13.06.02, 11:04
        Gość portalu: pesk napisał(a):

> 1. FSO
        > 2. Syrenka
        > 3. P 70
        > 4. Polonez
        > 5. Trabant

Wszystkie współcześnie produkowane.
    • Gość: freya Re: Renault Laguna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 10:51
      Kicz i szczyt pretensjonalności
    • Gość: aga Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 5.1R2D* / *.pg.com 13.06.02, 11:09
      Tak przegladam te wasze wpisy i nie moge sie nadziwic, ze piszecie takie
      bzdury. Polowa z Was jezdzi "tatusiowymi" polonezami i maluchami, a druga
      polowa autobusem, ale jacy to sie eksperci od samochodow nie znalezli! Chyba
      nie bylo marki, jaka by tu nie zostala wymieniona. Cale zycie bedziecie jezdzic
      to, co Panowie z Niemiec wam odsprzedadza za grosze, poskrecanymi w
      garazach "skladakami" ze zlomowiska, a teraz Wam nie odpowiadaja Honda Civic,
      Laguna, Fabia... Kupcie sobie dobry rower, a potem pogadajcie o najlepszych
      dynamkach do rowerow, a jak podrosniecie i bedziecie wiedziec co to jest
      samochod, to wroccie.
      • Gość: Stig Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.zedat.fu 14.06.02, 11:00
        Aga, przybij piatke - trudno mi sie z Toba nie zgodzic
        Gość portalu: aga napisał(a):

> Tak przegladam te wasze wpisy i nie moge sie nadziwic, ze piszecie takie
        > bzdury. Polowa z Was jezdzi "tatusiowymi" polonezami i maluchami, a druga
        > polowa autobusem, ale jacy to sie eksperci od samochodow nie znalezli! Chyba
        > nie bylo marki, jaka by tu nie zostala wymieniona. Cale zycie bedziecie jezdzic
        >
        > to, co Panowie z Niemiec wam odsprzedadza za grosze, poskrecanymi w
        > garazach "skladakami" ze zlomowiska, a teraz Wam nie odpowiadaja Honda Civic,
        > Laguna, Fabia...
    • Gość: vd najbrzydszy samochod wszechczasow IP: 62.181.185.* 13.06.02, 11:22
      najbrzydsze samochody wszechczasow- wnioski wyciagniete po wnikliwej analizie
      gustow Polakow w temacie "oryginalnosc i nowe trendy w stylistyce pojazdow"

5. VW garbus (garbate zabsko)
      4. Citroen 2 CV (na boga co to jest ?)
      3. Multipla (ta pierwsza i ta druga za olsnienie w trakcie defekacji)
      2. audi TT ( za probe stworzenia samochodu ktory moze jechac tylem do przodu)
      1. Nowe Mini ( za fascynacje kolem jako takim )

Grand Prix

corvetta ( za wyszczerzone paszczurzydlo na kolkach )
    • Gość: Hania Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 13.06.02, 11:33
      Renault Clio jest sliczne!
      Ale Matiz, to rzeczywiscie straszny pasztet, podobnie jak Tico. Ohydne sa
      wszystkie polonezy i Renault Thalia.
    • Gość: Rafski Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.waw.cdp.pl 13.06.02, 12:42
      Tico
      Thalia
      Uno

A o moim to nigdy nic nie piszą , to po co ja tu właściwie
      (bardzo rzadko co prawda ) zaglądam
      • Gość: zs Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 212.160.128.* 13.06.02, 12:53
        Gość portalu: Rafski napisał(a):

> Tico
        > Thalia
        > Uno
        >
        >
        > A o moim to nigdy nic nie piszą , to po co ja tu właściwie
        > (bardzo rzadko co prawda ) zaglądam
        Nie wywołuj wilka z lasu.Jak podasz czym jeżdzisz,to z pewnością znajdzie się
        grono "znawców" ,którzy "fachowo" ocenią twój pojazd.

• Gość: Rafski Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 213.134.142.* 13.06.02, 13:41
          > Nie wywołuj wilka z lasu.Jak podasz czym jeżdzisz,to z pewnością znajdzie się
          > grono "znawców" ,którzy "fachowo" ocenią twój pojazd.

Nie podam czym jeżdżę , to oczywiste zaraz by mnie obsmarowali.
          Jak nie masz samochodu powyżej 200.000 zł to ci zawsze coś wymyślą
          Pozdrowienia dla "expertów" tego forum bawcie się dalej
    • Gość: Jaceq Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.szeptel.net.pl 13.06.02, 19:16
      Nie wiem, czy go robią, ale zdecydowanie liderem jest Lamborghini Diablo.
      Wygląda jakby był z polakierowanej tektury. Fiat multipla to przy nim arcydzieło.
      Z samochodów 'dla normalnych ludzi' - najpaskudniejsze zawsze były Fiesty.
      Starsze wersje punto i polo - paskudy, ale fiesta zawsze była od spodu.
      (zresztą lifting punto i polo pomógł im, ale niewiele).

Lubię 2 pojazdy: moją alfę i ośmiokołowca SKOT. Może kiedyś 'nabędę'?

Z małych autek: daewoo najprzydsze, wagonoerowate - mogą być .
      • Gość: Jankes Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.broadcom.com 13.06.02, 23:16
        1 Toyota Echo
        2 Cadillac
    • aeida Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 14.06.02, 08:24
      mój typ to zdecydowanie Fiat Multipla
      no i do tego Citroen Xara Picasso,Daewoo Tico i Daewoo Matiz.......ohyda
    • Gość: MK MULTIPLA MULTIPLA MULTIPLA MULTIPLA MULTIPLA (n/t IP: 217.153.88.* 18.06.02, 08:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka