Gość: zoe Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 193.0.117.* 12.06.02, 19:04 najbrzydszy jest zdecydowanie Fiat Multipla!!!! ble. Link Zgłoś
noida Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 21:57 Fiat Multipla. Kojarzy mi się z rozjechaną żabą. Może są inne baardzo brzydkie samochody, ale ten jedynie budzi we mnie szczerą odrazę... Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.qc.sympatico.ca 12.06.02, 22:02 Fiat Multipla Toyota Echo Pontiac Aztec Link Zgłoś
Gość: ser Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 217.153.103.* 12.06.02, 22:38 Najpiekniejszym samochodem jest moje 3 drzwiowe Punto całe czerwone. No prawie jak Ferari.Prawie tak piękne jak Punto p. Malko.Są to 2 najpiękniejsze auta w Rzeszowie. Link Zgłoś
Gość: aga Rzeszow???? IP: 5.1R2D* / *.pg.com 13.06.02, 11:04 Rzeszow? Gdzie to jest? Kolo jakiego duzego miasta? Link Zgłoś
Gość: pesk Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.proxy.aol.com 13.06.02, 00:13 1. FSO 2. Syrenka 3. P 70 4. Polonez 5. Trabant Link Zgłoś
Gość: robert Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 13.06.02, 11:04 Gość portalu: pesk napisał(a): > 1. FSO > 2. Syrenka > 3. P 70 > 4. Polonez > 5. Trabant Wszystkie współcześnie produkowane. Link Zgłoś
Gość: freya Re: Renault Laguna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 10:51 Kicz i szczyt pretensjonalności Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 5.1R2D* / *.pg.com 13.06.02, 11:09 Tak przegladam te wasze wpisy i nie moge sie nadziwic, ze piszecie takie bzdury. Polowa z Was jezdzi "tatusiowymi" polonezami i maluchami, a druga polowa autobusem, ale jacy to sie eksperci od samochodow nie znalezli! Chyba nie bylo marki, jaka by tu nie zostala wymieniona. Cale zycie bedziecie jezdzic to, co Panowie z Niemiec wam odsprzedadza za grosze, poskrecanymi w garazach "skladakami" ze zlomowiska, a teraz Wam nie odpowiadaja Honda Civic, Laguna, Fabia... Kupcie sobie dobry rower, a potem pogadajcie o najlepszych dynamkach do rowerow, a jak podrosniecie i bedziecie wiedziec co to jest samochod, to wroccie. Link Zgłoś
Gość: Stig Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.zedat.fu 14.06.02, 11:00 Aga, przybij piatke - trudno mi sie z Toba nie zgodzic Gość portalu: aga napisał(a): > Tak przegladam te wasze wpisy i nie moge sie nadziwic, ze piszecie takie > bzdury. Polowa z Was jezdzi "tatusiowymi" polonezami i maluchami, a druga > polowa autobusem, ale jacy to sie eksperci od samochodow nie znalezli! Chyba > nie bylo marki, jaka by tu nie zostala wymieniona. Cale zycie bedziecie jezdzic > > to, co Panowie z Niemiec wam odsprzedadza za grosze, poskrecanymi w > garazach "skladakami" ze zlomowiska, a teraz Wam nie odpowiadaja Honda Civic, > Laguna, Fabia... Link Zgłoś
Gość: vd najbrzydszy samochod wszechczasow IP: 62.181.185.* 13.06.02, 11:22 najbrzydsze samochody wszechczasow- wnioski wyciagniete po wnikliwej analizie gustow Polakow w temacie "oryginalnosc i nowe trendy w stylistyce pojazdow" 5. VW garbus (garbate zabsko) 4. Citroen 2 CV (na boga co to jest ?) 3. Multipla (ta pierwsza i ta druga za olsnienie w trakcie defekacji) 2. audi TT ( za probe stworzenia samochodu ktory moze jechac tylem do przodu) 1. Nowe Mini ( za fascynacje kolem jako takim ) Grand Prix corvetta ( za wyszczerzone paszczurzydlo na kolkach ) Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 13.06.02, 11:33 Renault Clio jest sliczne! Ale Matiz, to rzeczywiscie straszny pasztet, podobnie jak Tico. Ohydne sa wszystkie polonezy i Renault Thalia. Link Zgłoś
Gość: Rafski Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.waw.cdp.pl 13.06.02, 12:42 Tico Thalia Uno A o moim to nigdy nic nie piszą , to po co ja tu właściwie (bardzo rzadko co prawda ) zaglądam Link Zgłoś
Gość: zs Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 212.160.128.* 13.06.02, 12:53 Gość portalu: Rafski napisał(a): > Tico > Thalia > Uno > > > A o moim to nigdy nic nie piszą , to po co ja tu właściwie > (bardzo rzadko co prawda ) zaglądam Nie wywołuj wilka z lasu.Jak podasz czym jeżdzisz,to z pewnością znajdzie się grono "znawców" ,którzy "fachowo" ocenią twój pojazd. Link Zgłoś
Gość: Rafski Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 213.134.142.* 13.06.02, 13:41 > Nie wywołuj wilka z lasu.Jak podasz czym jeżdzisz,to z pewnością znajdzie się > grono "znawców" ,którzy "fachowo" ocenią twój pojazd. Nie podam czym jeżdżę , to oczywiste zaraz by mnie obsmarowali. Jak nie masz samochodu powyżej 200.000 zł to ci zawsze coś wymyślą Pozdrowienia dla "expertów" tego forum bawcie się dalej Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.szeptel.net.pl 13.06.02, 19:16 Nie wiem, czy go robią, ale zdecydowanie liderem jest Lamborghini Diablo. Wygląda jakby był z polakierowanej tektury. Fiat multipla to przy nim arcydzieło. Z samochodów 'dla normalnych ludzi' - najpaskudniejsze zawsze były Fiesty. Starsze wersje punto i polo - paskudy, ale fiesta zawsze była od spodu. (zresztą lifting punto i polo pomógł im, ale niewiele). Lubię 2 pojazdy: moją alfę i ośmiokołowca SKOT. Może kiedyś 'nabędę'? Z małych autek: daewoo najprzydsze, wagonoerowate - mogą być . Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.broadcom.com 13.06.02, 23:16 1 Toyota Echo 2 Cadillac Link Zgłoś
aeida Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 14.06.02, 08:24 mój typ to zdecydowanie Fiat Multipla no i do tego Citroen Xara Picasso,Daewoo Tico i Daewoo Matiz.......ohyda Link Zgłoś
Gość: MK MULTIPLA MULTIPLA MULTIPLA MULTIPLA MULTIPLA (n/t IP: 217.153.88.* 18.06.02, 08:06 Link Zgłoś