jeshonek 28.02.05, 00:34 mam problem ze znalezieniem nowych ,ladnych i mocnych pokrowcow na siedzenia,szukalem na targowisku w cedyni ale nie mieli. Link Zgłoś Obserwuj wątek
fazi_ze_sztazi Re: 28.02.05, 02:58 jeshonek napisał: kupilem golfa3 > mam problem ze znalezieniem nowych ,ladnych i mocnych pokrowcow na > siedzenia,szukalem na targowisku w cedyni ale nie mieli. zastanawiam sie co jest tutaj mottem przewodnim powyzszej wiadomosci, to ze kupiles golfa czy to ze nie mozesz kupic pokrowcow. rozumiem jesli to pierwsze, pochwalic sie ludzka rzecz. Ale jesli piszesz na forum o problemach z zakupem pokrowcow, to mi cie koles zal. pzdr. Link Zgłoś
devote Re: 28.02.05, 04:37 jeshonek,lepiej nie pisz tutaj takich postow bo ludziska cie tutaj zagryza Link Zgłoś
jeshonek Re: 28.02.05, 23:08 a dlaczego? ludzie piszecie ze auta od niemcow sa "wypierdziane"? dlatego chce kupic dobre, mocne pokrowce. Ale gdzie? -szukalem w cedyni, na targowisku ale tam sami niemcy! lepiej chyba bedzie jak stara uszyje. Ale jaki wziasc material? Link Zgłoś
jeshonek Re: 28.02.05, 23:20 dziekuje ,ale mam jeszcze pytanko -gdzie dostane fajna derme ? Link Zgłoś