r_w007 21.03.05, 17:58 czy to prawda, że moge uczyć jezdzic samochodem osobe nie majaca prawa jazdy na drodze wewnetrznej i policja nie moze mi nic zrobic? Link Zgłoś Obserwuj wątek
skyddad Re: pomocy? 21.03.05, 18:09 Mozesz, ale tylko wtedy kiedy jest to teren zamkniety i brama zamknieta na klucz. Podobnie jest we wszystkich krajach. Tam gdzie wystepuje ruch pieszy juz nie wolno Ci sie udzielac. Pz<dr.Sky. Link Zgłoś
r_w007 Re: pomocy? 21.03.05, 18:42 czyli nauka wieczorami pod supermarketami na parkingu odpada, bo jest to co prawda droga wewnetrzna ale nie ma bram uniemozliwiajacy wjazd pojazdow osob trzecich i pieszych (a jesli jest to parking dla pracownikow, nieogrodzony, oddzielony pasem zieleni uniemozliwiajac wjazd innych pojazdow obcych poza pracowniczymi i posiadajacy szlaban otwierany karta magnetyczna, czy policjant moze sie do tego przyczepic) a znacie takie miejsce gdzie mozna kogos bez obaw uczyc jezdzic, dotyczy warszawy Link Zgłoś
iberia29 Re: pomocy? 21.03.05, 18:45 z tego co wiem, sa specjalne miejsca, gdzie mozesz swoim autem sie uczyc-ale wjazd na taki teren kosztuje, nie mam pojecia ile, i ta informacja dot.k-c i okolic, ale pewnie w stolycy tez jest ;-) Link Zgłoś
skyddad Re: pomocy? 21.03.05, 18:48 W zeszlym roku to jezdzilem z corka po poligonie wojskowym,oczywiscie wiedzac ze wojsko nie uzywa tego dnia.Spotkalem wiecej takich przezornych tatusiow. Poligon jest wylaczonym terenem.Oczywiscie jazda po drogach a nie wertepach. Pzdr.Sky. Link Zgłoś