Dodaj do ulubionych

Wybieramy rekordziste - superbadziewiaka

18.06.02, 22:38
Poniewaz teraz sa modne wybory, czesto glupie, jak np. wybor Fabii zamiast Yarisa, wiec proponuje
wybrac superbadziewiaka, czyli osobe, ktorej samochod mial najwiecej wlascicieli.
Czekam na zgloszenia.
Ja zglaszam mojego sasiada, ktorego Golf mial juz 5 wlascicieli.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Wybieramy rekordziste - superbadziewiaka IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 19.06.02, 03:38
      Zglaszam sie, ale niestety mam slaba pozycje - w przypadku obu moich
      samochodow jestem drugim wlascicielem (jezeli nie liczyc delaera, ktorego
      wlasnoscia byly te pojazdy przez jakis czas).

A swoja droga nawet jak kupujesz nowy samochod to jestes ktoryms z rzedu
      wlascicielem - fabryka, siec sprzedazy, delaer i dopiero ty....
    • dzordan Re: Wybieramy rekordziste - superbadziewiaka 19.06.02, 09:15
      Zglaszam swojego Opla Kadeta - 7 wlascicieli w Polsce,
      ile w Niemczech nie wiem.
      • kalor_god Re: Wybieramy rekordziste - superbadziewiaka 19.06.02, 09:49
        mój samochód ma równiutko trzy lata a ja jestem piatym włascicielem
        na szcescie trzech środkowych to figuranci..
        • Gość: Jarek Re: Wybieramy rekordziste - superbadziewiaka IP: 80.72.33.* 19.06.02, 10:41
          To ja zglosze autko mojej zony. Pierwszym wlascicielem byla (na papierze) firma
          dokonujaca homologacji. Drugim wlascicielem jeden z moich pracodawcow. Trzecim
          moj kolejny pracodawca. Czwartym ja, no wiec... moja zona jest piata.
          Pomijam juz takie szczegoly jak to, ze ja odbieralem fabrycznie nowe auto z
          salonu, nikomu (oprocz zonie) nie oddawalem kluczykow i sam dokonalem
          wszystkich przerejestrowan i ubezpieczen, a auto czas caly parkowalo w moim
          garazu.

Pozdr
          Badziewiak
        • Gość: sandwich Re: Wybieramy rekordziste - superbadziewiaka IP: *.centrala.kbsa / 10.67.193.* 19.06.02, 12:34
          4-latek
          Niemiec
          Sprowadzający
          Klepiący
          Sprzedający
          Komis
          Facet który przepłacił
          I ja który od faceta kupiłem i musiałem oglądać jego łzy w oczach gdy po roku i
          przejechaniu 15tkm stracił 5000zł

P.S samochód jest w porządku
          • vwdoka Re: Wybieramy rekordziste - superbadziewiaka 19.06.02, 17:42
            To ja nie mam szans... Moja DoKa'75 miala Bóg raczy wiedzieć ilu właścicieli -
            wiem o 2 poprzednich) a Garbus'73 żony też kilku (bo silnik miał wymieniony)...
            vwdoka
            • Gość: Michal Re: Wybieramy rekordziste - superbadziewiaka IP: *.telia.com 19.06.02, 21:24
              To zrobie Ci Druidzie frajde,kiedys przyjmowalem do skrotu Volvo Amazona mial
              tylko 28 lat i byl w niezlym stanie oczywiecie na chodzie ,troche
              pordzewialy.W naszym (registrering bevis) czyli dowodzie rejestracyjnym jest
              rubryka ktory wlasciciel z rzedu.Tam byl cyferka 43, tak 43 wlascicieli to byl
              rekord.Pzdr.Michal
    • Gość: młody DRUID i jego żona. IP: *.pl 19.06.02, 21:57
      Oczywiści nie chodzi o samochód bo chłopaczyna nie jest "badziewiakiem" pod tym
      względem bo "kasę ma" i stać go na "tysiące opon".
      Jednak nie "poleciała" na niego żadna sensowna panna i ożenił się biedaczysko
      z "przechodzonym" egzemplarzem który robił furorę na dyskotekach i ogólnie
      znana była ta lodzia ze szmacenia się.

Dlatego zgłaszam kandydaturę "druida" na największego badziewiaka bo z tego co
      mi wiadomo to jego żonkę miało całe osiedle gdzie dojrzewała i połowa znajomych
      ze szkoły. :(

papa
      • Gość: Michal Re: DRUID i jego żona. IP: *.telia.com 19.06.02, 22:00
        Zyje jeszcze ,podaj adres,sprawdze czy rzeczywiscie taka dobra.
        • Gość: młody Re: DRUID i jego żona. IP: *.pl 19.06.02, 22:04
          Gość portalu: Michal napisał(a):

> Zyje jeszcze ,podaj adres,sprawdze czy rzeczywiscie taka dobra.

Chyba już wyszła z wprawy :(
          Ale zapytaj druida o adres, pewnie z chęcią Ci odstąpi to cacko, bo on już nie
          moż*...on ma Leona.

• Gość: Marek Wycieczki osobiste IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 19.06.02, 22:07
        Wycieczki osobiste sa ponizej krytyki. Zwykle na nie nie reaguje, ale dzis mam
        chyba zly dzien. Dajcie juz spokoj!!! Co Was obchodzi zona Druida? Smialbym sie
        bardzo jakby sie okazalo ze jest to piekna dziewczyna po porzadnych studiach
        zarabiajaca wiecej niz wielu z Was.

P.S. Mam rzeczywiscie zly dzien dzis...
        • Gość: Michal Re:Dla humoru IP: *.telia.com 19.06.02, 22:12
          Marku!
          Druid jest postacia wirtualna i zapewnie jego polowica tez.Smieje sie z nas w
          kulak ,ze na taka bzdure tyle ludzi sie zalapalo,to sie robi ,aby bylo weselej.
          • Gość: Marek Re:Dla humoru IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 19.06.02, 22:23
            Druid jest postacia wirtualna, ale facet (lub kobieta) ktory sie w niego wciela
            jest osoba rzeczywista. I w tym sensie nie podoba mi sie nasmiewanie sie z jego
            ewentualnej zony.

Poza tym samo pisanie o cytuje "przechodzonym egzemplarzu który robił furorę na
            dyskotekach i ogólnie znana była ta lodzia ze szmacenia się" jest ponizej
            krytyki. Mozemy nasmiewac sie z czyichs pojazdow, pogladow, ale pomowienia
            o "szmacenie sie" darujmy sobie.
        • Gość: młody Re: Wycieczki osobiste IP: *.pl 19.06.02, 22:19
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> P.S. Mam rzeczywiscie zly dzien dzis...

Rzeczywiście, chyba niskie ciśnienie i nie łapiesz o co chodzi więc idź spać.
          Rzeczywiście, to druid chyba nie ma żony.
          Rzeczywiście, chyba tylko ciebie poruszyła wycieczka która nie była wycieczką.
          Rzeczywiście, raczej nie rozumiesz co/kto to jest Druid bo niektórzy twierdzą że
          to tylko alter ego tak więc.. takie tam.
          Znamy druida z prowokacji to czemu nie możemy prowokować także jego, czy też
          ironizować i sprowadzać(niestety sam sobie na to zapracował) każdego jego wątku
          do kiepskiego/głupiego żartu czy też z góry zakładać że to co pisze ma poruszyć
          ludzi a nie wprowadzić coś interesujacego na forum.

trzym się
          • Gość: Marek Re: Wycieczki osobiste IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 19.06.02, 22:28
            Gość portalu: młody napisał(a):
            > Rzeczywiście, chyba niskie ciśnienie i nie łapiesz o co chodzi więc idź spać.

Dziekuje za rade. Cisnieie mam wysokie (3 butelki Diet Pepsi robia swoje) a spac
            isc nie moge - dopiero 4:24 po poludniu.

> Rzeczywiście, to druid chyba nie ma żony.

Mam inne podejrzenia.

> Rzeczywiście, chyba tylko ciebie poruszyła wycieczka która nie była wycieczką.

Mozliwe.

> Rzeczywiście, raczej nie rozumiesz co/kto to jest Druid bo niektórzy twierdzą ż
            > e to tylko alter ego tak więc.. takie tam.

Zobacz moja odpowiedz do Michala. W koncu ktos te posty pisze.

> Znamy druida z prowokacji to czemu nie możemy prowokować także jego, czy też
            > ironizować i sprowadzać(niestety sam sobie na to zapracował) każdego jego wątku
            > do kiepskiego/głupiego żartu czy też z góry zakładać że to co pisze ma poruszyć
            > ludzi a nie wprowadzić coś interesujacego na forum.

Posty Duida sa intrygujace i obrazajace/osmieszjace w intelektualny sposob.
            Wiekszosc ludzi we co o nich myslec. A Ci co nie wiedza daja nam, czytajacym kupe
            frajdy. Ale nie zmienia to faktu ze na jego posty nie nalezy ospowiadac jeszcze
            gorszymi pomyjami, chyba ze chcesz byc taki jak on. A to bedzie trudne, bo np.
            druida cenie za celnosc uwag i sposob w jaki obraza ludzi jednoczesnie tego nie
            robiac. I nigdy nie widzialem zeby napisal cos o czyjejs zone.

• Gość: młody Re: Wycieczki osobiste IP: *.pl 20.06.02, 00:37
              Gość portalu: Marek napisał(a):

> Posty Duida sa intrygujace i obrazajace/osmieszjace w intelektualny sposob.

Baaaardzo, chłopak jest bystry jak woda w klozecie.

> Wiekszosc ludzi we co o nich myslec.

Tak więc jeśli Druid jest inteligentny jak twierdzisz czemu nie
              zaprzestanie "meczyć" ludzi ciągle w ten sam sposób? Czy jego inteligencja
              nie pozwala mu uzmysłowić sobie że 99% forumowiczów "wie co o jego postach
              myśleć"?

Chyba że(jak podejrzewam) Druid ukrywa się także pod
              nickami "e.nigma", "kokus", "rumburrak", "dealer30"
              i pare innych.

> A Ci co nie wiedza daja nam, czytajacym ku
              > pe
              > frajdy.

Kupa frajdy to była kiedyś, teraz jego wątki są jak podgrzewane żarcie z
              mikrofali.

> Ale nie zmienia to faktu ze na jego posty nie nalezy ospowiadac jeszcze
              > gorszymi pomyjami.

Hmmm... To były akurat takie same pomyje jakbym napisał że Twój kochanek którego
              nie masz jest obleśnym ćwokiem.(czytałem twój post do Michała)

> A to bedzie trudne, bo np.
              > druida cenie za celnosc uwag i sposob w jaki obraza ludzi jednoczesnie tego nie
              > robiac.

Mylisz się, drwienie z ludzi czy nazywanie ich mentami to także bolesne
              i obraźliwe zwroty jeśli brać jego posty poważnie pod uwagę.
              "CELNOŚĆ UWAG" hahahaha może mi powiesz w którym wątku?(przejrzałem jego wypociny)
              Czy miałeś na uwadze spostrzeżenia druida z watku:
              - Polaczki, polaczki
              - o zimowych oponach?
              - o używanych samochodach?
              - o hołocie?
              -....
              -...
              -..
              -.więcej mi się nie chce przepisywać bo każdy może znaleźć jego posty

Ciekaw jestem jedynie które z wyżej wymienionych wątków postrzegasz jako "trafne
              i celne uwagi"? Nie powiesz mi chyba że przyjmujesz jego opinie za dobrą monetę?
              Bo wtedy to właśnie ty byłbys adresatem jego kompromitujących prowokacji.

>I nigdy nie widzialem zeby napisal cos o czyjejs zone.

Za to chłopaczyna ma system. Zupełnie jakby pisał według jakiegoś schematu.
              Zauważ że jego posty są przeważnie w tonie ogólnego pesymizmu, negacji
              i zwątpienia. Czasem sam sobie zaprzecza i tworzy absurd którego nikomu nie chce
              się okręcać bo to ewidentne bzdury.(np. obliczenia kosztów i eksploatacji na
              gazie, na dod. Ty mu przytaknąłeś i jak tu nie zwątpić w ludzi).

3M się
              p.s. To chyba naprawde ciężki dzień dla Ciebie.

• Gość: Marek Chyba masz racje IP: *.atlanta-41-42rs.ga.dial-access.att.net 20.06.02, 04:10
                Mialem sie z Toba jeszcze spierac, ale przeczytalem post "Suma wszystkich
                pierdow" i doszedlem do wniosku ze chba masz racje - nowatorskosc i celnosc
                Druida sie skonczyla i zostala zastapiona przez odgrzewanie starych tematow. O
                tym pierdzeniu juz raz pisal. A swoja droga to czy tak czesto sie pierdzi w
                samochodzie? Moze on ma cos z zaladkiem...
                • Gość: martynka Re: Chyba masz racje IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 20.06.02, 11:24
                  Tak sobie to wszystko czytam i też tak sobie pomyślałam , że wytyki do
                  ewentualnej żony durida są trochę nie na miejscu i przyznaję ci rację Marek ,
                  ale swoją drogą , chłopaki trochę pożartowali...Widocznie chcieli wywołać jakąś
                  reakcję druida. A co to driudowskich wątków, przy których podpisuje się b.
                  różnie - z nim faktycznie dzieje się coś niedobrego!!! pzdr/
                  • Gość: młody Re: Chyba masz racje IP: *.pl 20.06.02, 18:10
                    Sorry Marku za mniejszą lub większą opryskliwość także pod twoim adresem.
                    Co do stwierdzenia Martynki jakobym chiał sobie pożartować z druida w
                    oczekiwaniu na jego reakcję to przyznam szczerze że owszem. Chciałem
                    sprowokować druida tak jak on zazwyczaj prowokuje nas. Jednak trzeba mu
                    przyznać że chłopaczyna jest sprytny i akurat tego moglibyśmy się od niego
                    nauczyć. Otóż najlepszą reakcją na wszelkiego rodzaju prowokacje jest brak
                    reakcji(chyba że mamy czas i chęci na przkomarzanie się).

pozdrawiam
                    • Gość: martynka Re: Chyba masz racje IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 20.06.02, 19:41
                      Zauważyłam , że druid często stosuje "brak reakcji" ...jak śpiewa niejaki Peja -
                      brak reakcji doprowadza do frustracji..
                      • Gość: młody Re: Chyba masz racje IP: *.pl 20.06.02, 20:18
                        Gość portalu: martynka napisał(a):

> Zauważyłam , że druid często stosuje "brak reakcji" ...jak śpiewa niejaki Peja
                        > -
                        > brak reakcji doprowadza do frustracji..

A nawet "częsty brak reakcji"...jak śpiewa "niejaki" Peja

• Gość: p Re: Chyba masz racje IP: *.marketscore.com, / 10.103.1.* 20.06.02, 21:07
                          Gość portalu: młody napisał(a):

> Gość portalu: martynka napisał(a):
                          >
                          > > Zauważyłam , że druid często stosuje "brak reakcji" ...jak śpiewa niejaki
                          > Peja
                          > > -
                          > > brak reakcji doprowadza do frustracji..
                          >
                          > A nawet "częsty brak reakcji"...jak śpiewa "niejaki" Peja
                          >
                          >
                          >

• mawyr Re: Chyba masz racje 21.06.02, 09:48
                  Co wy chcecie od druida. Ja go doskonale rozumie bo to samo przeżyłem.
                  Na pewno nie mieliście starszego brata po którym musieliście nosić
                  ubrania, spać w jego nogach, do tej pory czuć smród tych rozdeptanych
                  tenisówek brat, mieć w uszach trzask łamanych skarpetek.
                  A najgorsze to te zasikane i zapierdzone majtki . Ohyda
                  Kiedy już mieliśmy dziewczyny to zawsze cynicznie stwierdzał kiedy
                  mu mówiłem aby nie podrywał tych pięknych dziewcząt kolegów :
                  „A co wolisz jeść gówno samemu czy tort z kolegami „
                  Od tej chwili nic starego ! Nic używanego! Nic dotykanego!
                  Wszystko NOWE!!!!!!! Ma być nowe i już.
          • Gość: Wiktor Re: Wycieczki osobiste IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 23:24
            "Rzeczywiście, chyba tylko ciebie poruszyła wycieczka która nie była wycieczką."

Mnie też...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka