Dodaj do ulubionych

Baba za kierownica

IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 20.06.02, 12:56
Wiem ze stereotyp, ale wczoraj jechalem sobie w korku i obserwowalem babe za
mna. Po kolei:
- najpierw sie dokladnie malowala (usta, oczy) uzywajac odpowiednio ustawionego
lusterka wstecznego
- potem zauwazyla ze ma chyba niepotzebne brwi, bo wyjela z torebki pensete i
sobie je wyrywala. Duzo ich miala alo nie chcialy isc
- nastepnie oberzala dokladnie swoje zeby. Wyrazne nie byly takie jak trzeba bo
zaczela w nich dlubac malym palcem. Co wydlubala to ogladala dokladnie a
nastepnie oblizywala palec (zjadajac wydlubane resztki).
Obserwuj wątek
    • Gość: Remo Re: Baba za kierownica IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 20.06.02, 13:09
      Cóż... Samo życie... Jak się ktoś nie może w samochodzie podrapać po jajach, to
      wydziwia z nudów...
      ;)
    • Gość: mac Re: Baba za kierownica IP: 213.77.125.* 20.06.02, 13:10
      Fuj. Lepiej mogła z nich zrobić hamburgera i sprzedać w Mc barach. Pzdr.
    • Gość: kacha Re: Baba za kierownica IP: *.Elektron.pl / *.zoliborz.org 20.06.02, 13:14
      a co sądzisz o facetach dłubiących z zapałem w nosie?
      • Gość: Marek Re: Baba za kierownica IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 20.06.02, 13:45
        Sa okropni. Szczegolenie jak jedza to co wydlubia.

P.S. Odkrylem ze machinalnie dlubalem w nosie jak czytalem ten post. Fuj!
      • Gość: Gucwa Re: Baba za kierownica IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.06.02, 13:51
        a o Paniach w majtakch?
    • b_a_c_h_a Re: Baba za kierownica 20.06.02, 13:53
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> Wiem ze stereotyp, ale wczoraj jechalem sobie w korku i obserwowalem babe za
      > mna. Po kolei:
      > - najpierw sie dokladnie malowala (usta, oczy) uzywajac odpowiednio ustawionego
      >
      > lusterka wstecznego
      > - potem zauwazyla ze ma chyba niepotzebne brwi, bo wyjela z torebki pensete i
      > sobie je wyrywala. Duzo ich miala alo nie chcialy isc
      > - nastepnie oberzala dokladnie swoje zeby. Wyrazne nie byly takie jak trzeba bo
      >
      > zaczela w nich dlubac malym palcem. Co wydlubala to ogladala dokladnie a
      > nastepnie oblizywala palec (zjadajac wydlubane resztki).

Wiem ze stereotyp, ale wczoraj jechalam sobie w korku i obserwowalam faceta obok
      mnie w megance. Po kolei:
      - najpierw sie dokladnie przejrzal w lsuterku uzywajac odpowiednio ustawionego
      lusterka wstecznego
      - potem zauwazyl ze chyba sie dzis nie ogolil wiec wyjal elektryczna maszynke i
      zaczal sie golic.
      - kiedy juz sie ogolil odlozyl maszynke i znowu przejrzal sie w lusterku
      - widocznie doszedl do wniosku, ze nie ogolil sie wystarczajaco dokaldnie bo
      znowu wyjal maszynke w miedzyczasie zmieniajac biegi

no i co Ty NA TO MARKU?
      • Gość: Remo Re: Baba za kierownica IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 20.06.02, 14:00
        Już myślałem, że napiszesz, że facet wyjął potem szminkę, umalował się,
        przypudrował nosek i pociągną tuszem po rzęsach.
      • the-besciak Re: Baba za kierownica 20.06.02, 14:13
        b_a_c_h_a napisał(a):

> Gość portalu: Marek napisał(a):
        >
        > > Wiem ze stereotyp, ale wczoraj jechalem sobie w korku i obserwowalem babe
        > za
        > > mna. Po kolei:
        > > - najpierw sie dokladnie malowala (usta, oczy) uzywajac odpowiednio ustawi
        > onego
        > >
        > > lusterka wstecznego
        > > - potem zauwazyla ze ma chyba niepotzebne brwi, bo wyjela z torebki penset
        > e i
        > > sobie je wyrywala. Duzo ich miala alo nie chcialy isc
        > > - nastepnie oberzala dokladnie swoje zeby. Wyrazne nie byly takie jak trze
        > ba bo
        > >
        > > zaczela w nich dlubac malym palcem. Co wydlubala to ogladala dokladnie a
        > > nastepnie oblizywala palec (zjadajac wydlubane resztki).
        >
        > Wiem ze stereotyp, ale wczoraj jechalam sobie w korku i obserwowalam faceta obo
        > k
        > mnie w megance. Po kolei:
        > - najpierw sie dokladnie przejrzal w lsuterku uzywajac odpowiednio ustawionego
        > lusterka wstecznego
        > - potem zauwazyl ze chyba sie dzis nie ogolil wiec wyjal elektryczna maszynke i
        >
        > zaczal sie golic.
        > - kiedy juz sie ogolil odlozyl maszynke i znowu przejrzal sie w lusterku
        > - widocznie doszedl do wniosku, ze nie ogolil sie wystarczajaco dokaldnie bo
        > znowu wyjal maszynke w miedzyczasie zmieniajac biegi
        >
        > no i co Ty NA TO MARKU?

a więc to ty się tak na mnie gapiłaś............
        jedzie człowiek spóźniony, goli się a tu się ktoś gapi....nie ładnie

dobrze że akurat w nosie nie dłubałem :-)
      • Gość: Gucwa Re: Baba za kierownica IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.06.02, 14:28
        b_a_c_h_a napisał(a):

> Gość portalu: Marek napisał(a):
        >
        > > Wiem ze stereotyp, ale wczoraj jechalem sobie w korku i obserwowalem babe
        > za
        > > mna. Po kolei:
        > > - najpierw sie dokladnie malowala (usta, oczy) uzywajac odpowiednio ustawi
        > onego
        > >
        > > lusterka wstecznego
        > > - potem zauwazyla ze ma chyba niepotzebne brwi, bo wyjela z torebki penset
        > e i
        > > sobie je wyrywala. Duzo ich miala alo nie chcialy isc
        > > - nastepnie oberzala dokladnie swoje zeby. Wyrazne nie byly takie jak trze
        > ba bo
        > >
        > > zaczela w nich dlubac malym palcem. Co wydlubala to ogladala dokladnie a
        > > nastepnie oblizywala palec (zjadajac wydlubane resztki).
        >
        > Wiem ze stereotyp, ale wczoraj jechalam sobie w korku i obserwowalam faceta obo
        > k
        > mnie w megance. Po kolei:
        > - najpierw sie dokladnie przejrzal w lsuterku uzywajac odpowiednio ustawionego
        > lusterka wstecznego
        > - potem zauwazyl ze chyba sie dzis nie ogolil wiec wyjal elektryczna maszynke i
        >
        > zaczal sie golic.
        > - kiedy juz sie ogolil odlozyl maszynke i znowu przejrzal sie w lusterku
        > - widocznie doszedl do wniosku, ze nie ogolil sie wystarczajaco dokaldnie bo
        > znowu wyjal maszynke w miedzyczasie zmieniajac biegi
        >
        > no i co Ty NA TO MARKU?

żałosne, długo swoim małym móżdzkiem nad tym pracowałaś? pewnie tak samo długo
        jak te wszystkie mało rozgarnięte kobitki za kierownicą, jeżdżace w pozycji "na
        sepa" i siejące zamęt na drogach...

• Gość: Jarek Re: Baba za kierownica IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 20.06.02, 14:33
          W jednym przyznam ci racje: zalosne. Gdzie sie tobie podobni idioci rodza?
          • b_a_c_h_a Re: Do GUCWY I JARKA 20.06.02, 14:38
            ciekawa jestem co baba moze napisac na forum auto-moto by nie zostac zbluzgana
            i sprowadzona do niskiego (czyli waszego) poziomu.
            A zalosne to jest to co Wy szanowni Panowie napisaliscie. I swiadczy o waszym
            poziomie intelektualnym.
            • Gość: Marek Re: Do GUCWY I JARKA IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 20.06.02, 15:51
              b_a_c_h_a napisał(a):
              > ciekawa jestem co baba moze napisac na forum auto-moto by nie zostac zbluzgana
              > i sprowadzona do niskiego (czyli waszego) poziomu.

Kropka przez pewien czas probowala wprowadzic elementy humanistyczne na to forum,
              ale chyba sie juz zalamala.
              • b_a_c_h_a Re: Do GUCWY I JARKA 20.06.02, 15:57
                > Kropka przez pewien czas probowala wprowadzic elementy humanistyczne na to foru
                > m, ale chyba sie juz zalamala.

i wcale sie jej nie dziwie
                tak to jest jak sie ma do czynienia z GLUPKAMI (mowie tu o wyjatkach. nie
                uogolniam)

• Gość: Marek Re: Do GUCWY I JARKA IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 20.06.02, 16:22
                  Forum jest tak ciekawym miejscem wasnie dlatego ze rozni ludzie sie na nim
                  wypowiadaja. Nie ma tu zadnych glupkow, sa tylko ludzie o innych pogladach.
                • vwdoka Re: Do GUCWY I JARKA 20.06.02, 16:48
                  b_a_c_h_a napisał(a):

> > Kropka przez pewien czas probowala wprowadzic elementy humanistyczne na to
                  > foru
                  > > m, ale chyba sie juz zalamala.
                  >
                  > i wcale sie jej nie dziwie
                  > tak to jest jak sie ma do czynienia z GLUPKAMI (mowie tu o wyjatkach. nie
                  > uogolniam)
                  >

Popieram bachę! :-))
                  Pozdrawiam,
                  vwdoka
        • b_a_c_h_a Re: Baba za kierownica 20.06.02, 14:35
          Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> b_a_c_h_a napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Marek napisał(a):
          > >
          > > > Wiem ze stereotyp, ale wczoraj jechalem sobie w korku i obserwowalem
          > babe
          > > za
          > > > mna. Po kolei:
          > > > - najpierw sie dokladnie malowala (usta, oczy) uzywajac odpowiednio u
          > stawi
          > > onego
          > > >
          > > > lusterka wstecznego
          > > > - potem zauwazyla ze ma chyba niepotzebne brwi, bo wyjela z torebki p
          > enset
          > > e i
          > > > sobie je wyrywala. Duzo ich miala alo nie chcialy isc
          > > > - nastepnie oberzala dokladnie swoje zeby. Wyrazne nie byly takie jak
          > trze
          > > ba bo
          > > >
          > > > zaczela w nich dlubac malym palcem. Co wydlubala to ogladala dokladni
          > e a
          > > > nastepnie oblizywala palec (zjadajac wydlubane resztki).
          > >
          > > Wiem ze stereotyp, ale wczoraj jechalam sobie w korku i obserwowalam facet
          > a obo
          > > k
          > > mnie w megance. Po kolei:
          > > - najpierw sie dokladnie przejrzal w lsuterku uzywajac odpowiednio ustawio
          > nego
          > > lusterka wstecznego
          > > - potem zauwazyl ze chyba sie dzis nie ogolil wiec wyjal elektryczna maszy
          > nke i
          > >
          > > zaczal sie golic.
          > > - kiedy juz sie ogolil odlozyl maszynke i znowu przejrzal sie w lusterku
          > > - widocznie doszedl do wniosku, ze nie ogolil sie wystarczajaco dokaldnie
          > bo
          > > znowu wyjal maszynke w miedzyczasie zmieniajac biegi
          > >
          > > no i co Ty NA TO MARKU?
          >
          > żałosne, długo swoim małym móżdzkiem nad tym pracowałaś? pewnie tak samo długo
          > jak te wszystkie mało rozgarnięte kobitki za kierownicą, jeżdżace w pozycji "na
          >
          > sepa" i siejące zamęt na drogach...

Nie. Nie myslalam nad tym dlugo, bo wczoraj akurat ja bylam pasazerem wiec mialam
          mozliwosc rozgladania sie we wszsytkie strony.
          Poza tym ja jestem "grzeczna" wiec nie zycze sobie takich tesktow skierowanych w
          moja strone

• Gość: Gucwa Re: Baba za kierownica IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.06.02, 14:42
            co faktu nie zmienia, że sytuację którą przedstawił Marek bardzo często można
            zaobserwować, może nie dłubanie w zebach, ale poranna kosmetyka i zasypianie
            przez to na światłach to norma....
            • vwdoka Re: Baba za kierownica 20.06.02, 16:50
              Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> co faktu nie zmienia, że sytuację którą przedstawił Marek bardzo często można
              > zaobserwować, może nie dłubanie w zebach, ale poranna kosmetyka i zasypianie
              > przez to na światłach to norma....

Co do "zasypiania" na światłach to nie częściej od pseudmacho za kierownicą...
              vwdoka
        • Gość: martynka Re: Baba za kierownica IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 20.06.02, 14:41
          widać Gucwa , że jesteś niewyżyty...ostatnio zauważyłam kikla twoich
          postów...jak tam zakup z sex-shopu???
          • Gość: Gucwa Re: Baba za kierownica IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.06.02, 14:44
            wyrzuciłem, wolę naturę.... może posłuzysz jako taki obiekt? chociaż może
            lepiej nie brrrr... skoro masz wprawę w robieniu różnych rzeczy podczas
            jazdy....
            • Gość: martynka Re: Baba za kierownica IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 20.06.02, 19:30
              Mi n a szczęście natura dostarcza radości, w przeciwieństwie do ciebie...Cóż,
              może kiedyś rozwiążesz swój problem , bo na razie wyglądasz mi na
              zakomlpeksionego...
              • Gość: Gucwa Re: Baba za kierownica IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.06.02, 08:26
                co widać, słychać i czuć.... jesteś porażająca w swojej trafności ocen, i wcalę
                nie przeczę że ci natura starcza, skoro przemieszczasz się Transitem :)))
      • Gość: Marek Re: Baba za kierownica IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 20.06.02, 15:22
        Golacy sie facet to nie nowosc :( Widuje ich codzienie. Dziwie sie ze nadal nie
        produkuja zasilaczy z zapalniczki do maszynek elektrycznych... Byloby jajo
        jakby ktos sie golil zwykla maszynka w samochodzie + pianka, ale tego jeszcze
        nie widzalem...
        • vwdoka Re: Baba za kierownica 20.06.02, 16:51

> Golacy sie facet to nie nowosc :( Widuje ich codzienie. Dziwie sie ze nadal nie
          >
          > produkuja zasilaczy z zapalniczki do maszynek elektrycznych... Byloby jajo
          > jakby ktos sie golil zwykla maszynka w samochodzie + pianka, ale tego jeszcze
          > nie widzalem...

A ja widziałem, Philipsa czy Brauna, nie pamiętam...
          vwdoka
    • Gość: martynka Re: Baba za kierownica IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 20.06.02, 14:40
      oj Marek - igrasz z ogniem.... A swoją drogą ludzie robia w samochodzie w korku
      różne dziwne rzeczy!!! Ostatnio miałam możliwośc poobserwowania tego z góry
      ponieważ jechałam Transitem. Facet na pasie z prawej strony, oglądał dokładnie
      paznokcie, po czym wyjął 4 donaldy i robił zawzięcie balony...
      • Gość: Marek Re: Baba za kierownica IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 20.06.02, 15:27
        Sam widzialem:
        - facet z lapopem na fotelu pasazera zawziecie cos piszacy w czasie jazdy
        - facet z gazeta na kierownicy sunacy 130 km/h po bardzo ruchliwej autostradzie
        - facet rozmawiajacy przez 2 komorki na raz, tez 130 km/h, kierowal kolanami
        - usmiechniety facet na trasie, tez 130. Po chwili wylania sie spod kierownicy
        glowa rownie usmiechnietej kobiety
        - kobieta - pasazer ktora jak zauwazyla ze sie do nie usmiecham to podciagnela
        bluzke do gory by mi pokazac ze ma duze. Miala duze.

Kocham jazde samochodem...

• Gość: Marek Re: Baba za kierownica IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 20.06.02, 15:29
          Jeszcze jedno - zwykle na gaduation day u nas "dorosle" nastolatki sie na
          mostach nad autostrada ustawiaja i pokazuja piersi. Bylo pare wypadkow
          spowodowanych w ten sposob...
      • pletwa3 Re: Dlaczego "baba za kierownica"? 20.06.02, 15:27
        Czy baba, czy facet, każdemu zdarza się robić za kierwonicą coś innego niż
        pilne czekanie na przejazd i prowadzenie auta. Czy Ty, Marku zastygasz w
        bezruchu w wzrokiem wlepionym w sygnalizator albo tył poprzedzającego Cię
        samochodu? Nie - przynajmniej jedno robisz, podglądasz sąsiednich kierowcow. A
        może coś jeszcze - rozmawiasz przez telefon, poprawiasz włoski, zapalasz
        papierosa, przeglądasz gazetę, popijasz i pojadasz, ogryzasz paznokcie,
        dłubiesz w nosie albo w uchu, zeskrobujesz ptasie g.. przylepione do lusterka,
        przytupujesz nogami i klepiesz się po udach w takt muzyki z radia....itd. itp.
        Czym to wszystko różni się od robienia makijażu?
        I po co się czepiać?
        • Gość: Marek Re: Dlaczego IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 20.06.02, 15:35
          pletwa3 napisał(a):
          > Czy baba, czy facet, każdemu zdarza się robić za kierwonicą coś innego niż
          > pilne czekanie na przejazd i prowadzenie auta. Czy Ty, Marku zastygasz w
          > bezruchu w wzrokiem wlepionym w sygnalizator albo tył poprzedzającego Cię
          > samochodu?

Tak - jestem w duszy kierowca rajdowym i czekam na sygnalizator jak na choinke w
          dragsterach :)

> Nie - przynajmniej jedno robisz, podglądasz sąsiednich kierowcow.

Ale to tylko w korku. W koncu to lepsze niz dlubanie w nosie (ktore tez
          uskuteczniam - klima strasznie wysusza nos)

> A
          > może coś jeszcze - rozmawiasz przez telefon, poprawiasz włoski, zapalasz
          > papierosa, przeglądasz gazetę, popijasz i pojadasz, ogryzasz paznokcie,
          > dłubiesz w nosie albo w uchu, zeskrobujesz ptasie g.. przylepione do lusterka,
          > przytupujesz nogami i klepiesz się po udach w takt muzyki z radia....itd. itp.

- Rozmawiam, ale mam zestaw glosnomowiacy.
          - Wloskow nie poprawiam, bo ostatnio scialem sie na US Navy ( o 3 mm mniej niz US
          Army)
          - nie pale
          - gazet nie czytam w samochodzie - zwkle przychodza poczta do domu
          - dlubie namietnie. Nawet robie wyciory z chusteczek do ucha
          - ptasich g. nie zeskrobuje - brzydze sie
          - nogami nie przytupuje - wyglada to idiotycznie - ostatnio widzialem kobite
          spiewajaca cos na cale gardlo w samochodzie, klepiaca kierownice, krecaca sie za
          kierownica i eneralnie robiaca Britney Spears. Jak zobaczyla ze sie na nia patrze
          to mi jezyk pokazala....

> Czym to wszystko różni się od robienia makijażu?

Makijaz jest O.K., ale wyrywanie brwi? A dlubanie w zebach? A zjadanie wydlubkow?

> I po co się czepiać?

Zeby na forum nudno nie bylo?
          • pletwa3 Re: Dlaczego 20.06.02, 15:54

>
            > > I po co się czepiać?
            >
            > Zeby na forum nudno nie bylo?

No dobrze, niech Ci będzie. Czepiaj się. Ja też się maluję czasem, albo czeszę.
            Dłubania w zębach sobie nie przypominam, ale głowy nie dam, że się nie zdarzyło.
            Ale okropnie nie lubię jak się "ogólnoludzkie" wady i zachowania przypisuje
            akurat kobietom. I odwrotnie zresztą też.

• Gość: Niknejm Re: Dlaczego IP: 5.3R1D* / *.pg.com 20.06.02, 19:59
              Qrczę, gdzie Wy widujecie facetów z golarkami w aucie? Bo ja w Polsce jeszcze
              żadnego nie widziałem :-(
              Kobitki robiące/poprawiające makijaż, owszem, widuję raz na 2-3 dni, ale
              golącego się faceta jeszcze nigdy. Tylko kilka razy widziałem faceta z laptopem
              lub gazetą na kolanach...

Pozdrawiam,
              Niknejm
              • Gość: Marek Nie ta godzina? IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 20.06.02, 20:04
                Goscie golacy sie w samochodach sa widziani zwykle wczesnie rano.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka