Dodaj do ulubionych

Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują korki

15.04.05, 10:35
I chodzi tu o stolicę! Nic na to nie poradzę, że żyje się tu w pośpiechu i
pogoni za duużą kasą, ale ci, którzy okazjonalnie zapuszczają się na
stołeczne drogi powinni umieć się przystosować! Nagminnym jest, kiedy to
kierowiec z wiejską rejestracją zanim zatrybi, że już daawno zielone, to
zielonego już koniec. A tyle się mówi o Warszafce: że zakorkowana i w
ogóle... A powodują to CI, którzy najwięcej Warszafkę obszczekują. Krótko
mówiąc: Ruchy burki!
Obserwuj wątek
    • razdwadwanascie Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 10:43
      Widziałem numery na czarnych blachach WPA1111 nie wiem czy to wieś czy nie,
      poradźcie.
      • kszyrztow Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 12:34
        Wieś- i to głęboka
    • des4 Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 10:53
      Kupiłem ranczo w Bieszczadach - skromne - 2 ha, dom 400 m2 i tam od dwóch lat
      mieszkam. Moje samochody - Freelander i Cherokee jeżdzą na wiejskich
      rejestracjach RLS. Proszę kszyrztofa aby doradził mi, jak się zachować i
      jeździć w super/duper warszafskiej metropolii, aby nie wyjść na wieśniaka...i
      nie podpaść śpieszącym się za duuuża kasą warsafskim elytmenom...
      • kszyrztow Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 12:21
        des4 napisał:

> Kupiłem ranczo w Bieszczadach - skromne - 2 ha, dom 400 m2 i tam od dwóch lat
        > mieszkam. Moje samochody - Freelander i Cherokee jeżdzą na wiejskich
        > rejestracjach RLS. Proszę kszyrztofa aby doradził mi, jak się zachować i
        > jeździć w super/duper warszafskiej metropolii, aby nie wyjść na wieśniaka...i
        > nie podpaść śpieszącym się za duuuża kasą warsafskim elytmenom...
        A więc łaskawie ruszaj najszybciej jak to możliwe- i nie chodzi o
        przyśpieszenia jakie rozwijają twoje traktory made in G.B czy tam USA- chodzi o
        czas reakcji. Po prostu daj żyć i funkcjonować w nieswoim mieście jego
        mieszkańcom. Sposobem na to jest także omijanie stolicy od południa, powiedzmy
        w promieniu 200 km.
        • petto Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 12:42
          a ja ubezpieczylam samochod w innym woewodztwie, a mieszkam i jezdze w
          WARSZAFCE to znaczy ze jestem wsiażem?????
          • kszyrztow Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 12:52
            petto napisała:

> a ja ubezpieczylam samochod w innym woewodztwie, a mieszkam i jezdze w
            > WARSZAFCE to znaczy ze jestem wsiażem?????
            Oczywiście nie - jeśli potrafisz się zachować na drodze. Chodzi mi o regułę -
            odstępstwa ją tylko potwierdzają. Pozdrawiam
          • gls1 Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 20:35
            A ja jak z mojej "wsi"wjezdzam do warszafki to mam to gleboko w d..... ze jade
            lewym pasem 80 km/h jak sie nie podoba to zawsze moga mnie wyprzedzic a jak to
            nie pomaga to juz ich problem.......
    • muszek0 Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 11:15
      znana jest anegdotka o pewnym 'warszawiaku, żyjącym w ciągłym pościgu za kasą',
      który tak się spieszył, że pojechał zapomniawszy wcześniej zapalić silnik, ba
      zapomniał wogóle wsiąść do samochodu.
      zgodzę, ze ruch powinien odbywać się płynnie, kiedy widze, że drugi przede mną
      samochód rusza, ja już wrzucam jednynkę. ale nie bądź dziecko i przyczyn korków
      nie dopatruj się w, jak ty to nazywasz, wieśniakach spoza warszawy.
    • kali.gulla Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 11:25
      Hmm
      jednak najwięcej samochodów w tych korkach warszawskich jest na blachach z
      Warszawy. Ale to pewnie też wieśniaki.
    • 3heretyk Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 11:51
      niemoge, ale sie burak z warszawy odezwał - najlepiej jakby wam tam droge w kółko zrobili coby sobie same warszawiaki w kółko jeżdziły.
      • kszyrztow Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 12:30
        3heretyk napisał:

> niemoge, ale sie burak z warszawy odezwał - najlepiej jakby wam tam droge w

> łko zrobili coby sobie same warszawiaki w kółko jeżdziły.
        coby, ale słówko... hehe
        No cóż, rada dla ciebie: przyjedź do Warszafki a zrozumiesz o czym mówię,
        albo... może nie? :) Korków u Nas dostatek
    • barmanik Nie bądź taki do przodu... wielu kmiotków z W-wy 15.04.05, 11:52
      tak jak i ty nie może się odnaleźć na byle skrzyżowaniu w Pcimiu Dolnym. Albo
      tacy głupi są albo...
      • kszyrztow Re: Nie bądź taki do przodu... wielu kmiotków z W 15.04.05, 12:18
        Nie gorączkuj się, na drodze radzę sobie dobrze- mój "skill" wymusiły na mnie
        warunki w jakich na codzień muszę się poruszać. Zawsze ruszam na światłach
        pierwszy- i nie chodzi o przyśpieszenie, tylko czas reakcji. Nie mam sobie noc
        do zarzucenia.
        • muszek0 Re: Nie bądź taki do przodu... wielu kmiotków z W 15.04.05, 12:26
          a może ty jesteś 'kszyrztow' hołowczyc?
          chociaż chyba nie...
          • kszyrztow Re: Nie bądź taki do przodu... wielu kmiotków z W 15.04.05, 12:33
            muszek0 napisał:

> a może ty jesteś 'kszyrztow' hołowczyc?
            > chociaż chyba nie...
            Nie jestem, chociaż jeździć umiem. Strasznym kompleksem od ciebie bije- mogę ci
            jakos pomóc? Przeciez nie musiałeś tej prowokacji brać do siebie,prawda? Czy
            jakbym krzyknął na ulicy "Burek!" to byś zareagował?
            • muszek0 Re: Nie bądź taki do przodu... wielu kmiotków z W 15.04.05, 12:38
              oczywiście, że tak!
              tak woła na mnie moja pani z salonu sado-macho, którego jestem stałym klientem.
              • kszyrztow Re: Nie bądź taki do przodu... wielu kmiotków z W 15.04.05, 12:42
                muszek0 napisał:

> oczywiście, że tak!
                > tak woła na mnie moja pani z salonu sado-macho, którego jestem stałym
                klientem.
                To akurat tutaj mamy wspólne upodobania, chociaż ja bym nie zareagował. Więc
                może - tak modne ostatnio - pojednanie? :))
                • muszek0 Re: Nie bądź taki do przodu... wielu kmiotków z W 15.04.05, 12:45
                  pojednanie? przeciez nie wkroczyliśmy na żadną ścieżkę wojenną. ot, zwykła
                  forumowa wymiana zdań.
                  • kszyrztow Re: Nie bądź taki do przodu... wielu kmiotków z W 15.04.05, 12:54
                    muszek0 napisał:

> pojednanie? przeciez nie wkroczyliśmy na żadną ścieżkę wojenną. ot, zwykła
                    > forumowa wymiana zdań.
                    To popatrz, a ja z tonu twojej wypowiedzi wniosłem że to otwarta wojna. Wiem
                    wiem, ta anonimowość ...
          • szymiburaczany Re: Nie bądź taki do przodu... wielu kmiotków z W 15.04.05, 13:53
            muszek0 napisał:

> a może ty jesteś 'kszyrztow' hołowczyc?
            > chociaż chyba nie...

Krzysztof Cholowczyc urodzil sie i mieszka w Olsztynie gdzie latem czesto go w
            iduje i ani mu w glowie przeprowadzka do Warszawy.
            Pozdrawiam Krzysztofa;)
            • muszek0 Re: Nie bądź taki do przodu... wielu kmiotków z W 15.04.05, 17:30
              nie wiem czy chodzi ci o tę samą osobę. ja miałem na mysli Krzysztofa, którego
              nazwisko pisze się przez samo h.
        • petto do beznadzieja..... 15.04.05, 12:43
          jestes taki głupi jak ta twoja ksywka.
        • barmanik Re: Nie bądź taki do przodu... wielu kmiotków z W 15.04.05, 12:58
          Tak, tak - ruszaj spod świateł jak najszybciej, najlepiej jeszcze na żółtym,
          jest szansa że stukniesz jakiegoś spóźnialskiego kmiotka.
          A czy kiedyś słyszałeś o skromności?
          Eee...chyba nie!
          • kszyrztow Re: Nie bądź taki do przodu... wielu kmiotków z W 15.04.05, 13:32
            barmanik napisał:

> Tak, tak - ruszaj spod świateł jak najszybciej, najlepiej jeszcze na żółtym,
            > jest szansa że stukniesz jakiegoś spóźnialskiego kmiotka.
            > A czy kiedyś słyszałeś o skromności?
            > Eee...chyba nie!

Wiesz, miałem nie odpisywać, ale frapuje mnie to za bardzo: co ma skromność do
            ruszania spod świateł wtedy, kiedy trzeba?
            • barmanik Gubisz sie chłopie, nie pamietasz co komu piszesz 15.04.05, 14:48
              "Nie mam sobie noc do zarzucenia"
              • kszyrztow Re: Gubisz sie chłopie, nie pamietasz co komu pis 15.04.05, 14:55
                Uzyskam od ciebie odpowiedź na pytanie: co ma skromność do ruszania spod
                świateł wtedy, kiedy trzeba?
                P.S. Nie mam sobie NIC do zarzucenia, przecież wiesz m o n d r a l o że o to
                chodziło, brakuje ci argumentów to się czepiasz literówek?
                • barmanik Tępak, samochwała i do tego sklerotyk 15.04.05, 21:11
                  Albo taki ciemny jesteś albo udajesz. Nie czepiam sie literówek.
                  Pisałeś o swoich odlotach spod świateł a nastepnie że nie masz sobie nic do
                  zarzucenia (chyba jako kierowca, bo moze jako np. mężczyzna to już masz). Skąd
                  taka pewność, że jesteś wzorowym kierowcą? Bądź bardziej obiektywny.
    • swoboda_t AAAHAHHAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! 15.04.05, 12:28
      Wyłażą kompleksy i chamstwo. No nic-współczuję Ci synku :P
      • monikadabr do krzysztow 15.04.05, 12:40
        ale jeste durny, ojojoj.......... i ze wsi moga lepiej jezdzic niz z miasta
        durniu.
        • kszyrztow Re: do krzysztow 15.04.05, 12:44
          monikadabr napisała:

> ale jeste durny, ojojoj.......... i ze wsi moga lepiej jezdzic niz z miasta
          > durniu.
          No i może twój chopak czy tam monsz jest pewnie tego przykładem... hehe. I
          jeszcze jedno - ja tobie nie ubliżam. Nie musiałas tego brać do siebie, a
          jednak.
        • monikadabr Re: do krzysztow 15.04.05, 12:46
          ty myslisz ze ja sobie do serca wziełam twoją durnote? no chyba jestes lekko
          potłuczony
          • monikadabr Re: do krzysztow 15.04.05, 12:47
            albo mocno potłuczony, to juz ty wiesz najlepiej, zapewne gorzej jezdzisz ode
            mnie, widac to po tobie.
            • kszyrztow Re: do krzysztow 15.04.05, 13:04
              monikadabr napisała:

> albo mocno potłuczony, to juz ty wiesz najlepiej, zapewne gorzej jezdzisz ode
              > mnie, widac to po tobie.
              A ja myslałem, że jednak nie zdążyłaś założyć mi ukrytej kamery... No no,
              zaradna z ciebie dziołcha. I z szybką reakcją- i właśnie o tym na tym forum
              dyskutujemy.
      • kszyrztow Re: AAAHAHHAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! 15.04.05, 13:29
        swoboda_t napisał:

> Wyłażą kompleksy i chamstwo. No nic-współczuję Ci synku :P

Chamstwo- dlaczego? Kompleksy- ależ skąd! Mieszkam w Warszafce, urodziłem się
        tu, kompleksów nie muszę mieć. Synku...no cóż, mam wrażenie że synkiem to ty
        mógłbyś być moim ( choć pewnie byś nie chciał, bo byś sie musiał zmienić ) :P
    • des4 Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 12:47
      Generalnie ludzie z Warszafy jeżdzą po naszych wiejskich pustych drogach źle.
      Może dlatego, że goniąc w warszafskich korkach za duuuża kasą przywyczaili się
      tylko do jedynki i dwójki i czasem trójki w chwilach wielkiego luzu o 4 nad
      ranem. Dlatego prosimy wasz warszafscy kierofcy: nauczcie się jedźić dobrze w
      trybie wiejskim, a tak w ogóle nie wyjeżdżajcie dalej niż 20 km od super/duper
      metropolii, bo prszgapicie i wam duuuża kasa ucieknie, he he..
      • wsk175 Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 12:59
        zawsze twiedziłem że całą tę "naszą" stolice to należy ogrodzić drutem
        kolczastym i poczekać aż te parszywe , przemądrzałe gnojki poumierają, W moim
        prowincjonalnym mieście stał wczoraj taki jeden kutafon na skrzyżowaniu przy
        zielonym świetle i mapkę sobie oglądał. Pewnie u siebie w tej zasranej warszawce
        to jest mądry , a tu 50 ulic wszystkiego a ten stanął i myśli. Często jeżdzę po
        Mazurach i zauważyłem że 95 palantów wyprzedzających tam gdzie nie można ma
        blachy stołeczne. Spora część to pewnie auta leasingowe , ale nie wszystkie.
    • monikadabr Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 12:49
      ja po warszafce jezdze ale co bedzie jak na wioske wyjade, chyba od razu
      kolizje spowoduje, bo ja umiem tylko przystosowac sie do większego ruchu, hahaha
      • kszyrztow Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 13:24
        monikadabr napisała:

> ja po warszafce jezdze ale co bedzie jak na wioske wyjade, chyba od razu
        > kolizje spowoduje, bo ja umiem tylko przystosowac sie do większego ruchu,
        hahah
        > a
        Myslę, że na wsi powozisz jak szalona- bo dla tych co jeżdżą w takich warunkach
        to po prostu nuda. Ale to też miejscowych wkurza, bo oni powolutku...
        dostojnie.... na kacu...prawo jazdy od sołtysa załatwione...
    • emes-nju Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 12:55
      Jak ja nie lubie podzialow stolica - reszta swiata! Korki sa bo musza byc i juz. Faktem jest natomiast, ze "spiochy" powaznie sie do nich przyczyniaja. Na cyklu, na ktorym spokojnie przejedzie 15-20 aut, czasem udaje sie przejechac mniej niz 10. Dla wielu kierowcow nadal zaskoczeniem jest, ze jak zapala sie zielone trzeba miec juz zapieta jedynke. Takim samym zaskoczeniem jest tez to, ze jak samochod przed nami rusza, to tez trzeba ruszyc, a nie szukac jedynki. Skutkiem tego sa majestatyczne "starty" ze skrzyzowan - na odcinku 400-500 m z predkoscia 10-20 km/h w bezpiecznych odstepach o 50 m. A potem ile fabryka dala, jeden przez drugiego - na maxa az do nastepnych swiatel :-P Dynamiczne ruszanie i utrzymywanie predkosci nie jest elementem szkolenia kierowcow... Po co - placyk uczy wyczucia samochodu.

PS Ostatni zapamietani przeze mnie przysypiajacy mieli jak najbardziej warszawskie blachy, ale grand prix zdobyla jakas lala z otwocka rejestracja, ktora nie przerwala rozmowy z kolezanka nawet po kilku trabnieciach - dopiero jak kierowca nastepnego auta wysiadl i zastukal jej w szybe, dala buta az siwy dym zostal. Pewnie beda opowiadac jak to uniknely napadu :-)))
    • rop5 Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 12:58
      Domniemam, że jest to prowokacja. Jeśli nie to się poddaję i na tą okoliczność
      maznę słów kilka. Wierzę, że jesteś dobrym szoferem, ale to nie powód do
      nadużywania słowa "burak", które jest pojęciem mocno względnym. Np. Turecki
      szofer będzie miał Cię za buraka, natomiast niemiecki szofer będzie miał turka
      za buraka. Ty natomiast przekonany o swoim "nieburactwie" będziesz miał za
      buraków całą resztę. Można tak w nieskończoność, dlatego proszę o odrobinę
      dystansu. Rozumiem, że Warszawa to duże miasto, centrum biznesowe Europy
      Środkowo-Wschodniej. Dlaczego z takimi postawami spotykamy się właśnie tam, a
      nie na przykład w dziurach typu Berlin lub Londyn gdzie tylko Turek, Cygan,
      Afrocośtam lub rodak nasz szanowny może tak się zachować. Pozdrawiam i życzę
      stabilności emocjonalnej.
      • swoboda_t Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 13:11
        Berlin to w zasadzie przemieścia Warszawy, ponoć Kaczor chce go już formalnie
        przyłączyć i stworzyć Gminę Berlin. Tylko jeszcze kombinuje jak wyłączyć z
        ruchu berlińskie Trabanty(a te niemieckie wsioki protestują), bo w Warszawie to
        nie do pomyślenia. O Londynie nie piszę, bo to głęboka prowincja-szkoda słów.
        • kszyrztow Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 13:15
          swoboda_t napisał:

> Berlin to w zasadzie przemieścia Warszawy, ponoć Kaczor chce go już formalnie
          > przyłączyć i stworzyć Gminę Berlin. Tylko jeszcze kombinuje jak wyłączyć z
          > ruchu berlińskie Trabanty(a te niemieckie wsioki protestują), bo w Warszawie
          to
          >
          > nie do pomyślenia. O Londynie nie piszę, bo to głęboka prowincja-szkoda słów.
          Czym spowodowane są twoje kompleksy, dlaczego aż tak cię ten temat poruszył?
          Przeciez nie każdy ludek nie z Warszafki to burek... Mówię tylko i wyłącznie o
          tych, którzy powodują paraliż stolicy. Jeśli wiesz (a nie tylko wierzysz), że
          ciebie to nie dotyczy, nie powinieneś w ogóle uczestniczyć w tej "dyskoosji"...
          • swoboda_t Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 13:38
            1.Temat mnie nie poruszył. 2.Nie mam kompleksów związanych z pochodzeniem czy
            miejscem zamieszkania. 3.Jeśli chcesz wiedzieć, dlaczego zabrałem głos w
            dyskusji-przeczytaj jeszcze raz swoje wypowiedzi i zastanów się, na jakim są
            poziomie i co wyrażają. Irytuje mnie obecność na tym forum(niestety również w
            życiu codziennym)takich bubków. Ale taki urok internetu-każdy może być obecny i
            wielu nieudaczników dowartościowuje się anonimowymi "mądrościami". 4. Świetnie
            wpisujesz się w stereotyp "warszawiaka"-wywyższasz się nad innych(tak jakby
            zamieszkiwania w takim czy innym miejscu dawało do tego prawo), a pewnie
            przyjechałeś(lub Twoi rodzice przyjechali)za chlebem z jakiejś małej
            miejscowości. Czyżby Twój kupiony na 12763526 rat samochód i posada asystenta
            zastępcy asystenta kierownika zmiany nie robiły już wrazenia w rodzinnych
            stronach, że musisz szukać pokrzepienia w Internecie??
            • kszyrztow Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 15:10
              swoboda_t napisał:

> 1.Temat mnie nie poruszył. 2.Nie mam kompleksów związanych z pochodzeniem czy
              > miejscem zamieszkania. 3.Jeśli chcesz wiedzieć, dlaczego zabrałem głos w
              > dyskusji-przeczytaj jeszcze raz swoje wypowiedzi i zastanów się, na jakim są
              > poziomie i co wyrażają. Irytuje mnie obecność na tym forum(niestety również w
              > życiu codziennym)takich bubków. Ale taki urok internetu-każdy może być obecny
              i
              >
              > wielu nieudaczników dowartościowuje się anonimowymi "mądrościami". 4.
              Świetnie
              > wpisujesz się w stereotyp "warszawiaka"-wywyższasz się nad innych(tak jakby
              > zamieszkiwania w takim czy innym miejscu dawało do tego prawo), a pewnie
              > przyjechałeś(lub Twoi rodzice przyjechali)za chlebem z jakiejś małej
              > miejscowości. Czyżby Twój kupiony na 12763526 rat samochód i posada asystenta
              > zastępcy asystenta kierownika zmiany nie robiły już wrazenia w rodzinnych
              > stronach, że musisz szukać pokrzepienia w Internecie??
              >

Tak samo jak ja pofolgowałem trochę z wyobrażeniem ciebie ( widok który stanął
              przed oczami nieciekawy :/ ) ty nazmyślałeś o mnie i powiem ci tyle: nie
              kupiłem samochodu na raty, nie przyjechałem ze wsi za chlebem (moi rodzice
              również), sam sobie jestem szefem, ale także - i tu masz rację - asystentem,
              kierownikiem itd. Nie pracuję na zmiany. I święcie wierzę w to, że gdyby cię
              to nie bolało - po prostu nie zareagowałbyś na prowokację. Chyba że udzielasz
              się w każdym poście... A jeśli jest tak- lepiej wracaj do roboty, bo czasy
              ciężkie i Polska potrzebuje twojego wsparcia, a szef twój jest zwykłym
              człowiekiem i popalić ci da - tak czy siak.
    • apolot Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 13:45
      Hmmm.... czy Ty wogóle potrafisz przejechac skrzyżowanie na którym nie ma
      swiateł. ???? Znam takich jak Ty . zaden nie potrafi......Sam jestes burak.
    • warschawiak Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 15:09
      Nie zwracajcie na niego uwagi . Moja rodzina jest z Warszawy od pokoleń ,ale
      szanujemy rolników ,ponieważ dzięki nim mamy co jeść . Oni też nam budują
      domy . Więc sku....... szanuj ludzie jełopie . W Warszawie są na
      szczęście ,również porządni ludzie .
      • kszyrztow Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 15:11
        warschawiak napisał:

> Nie zwracajcie na niego uwagi . Moja rodzina jest z Warszawy od pokoleń ,ale
        > szanujemy rolników ,ponieważ dzięki nim mamy co jeść . Oni też nam budują
        > domy . Więc sku....... szanuj ludzie jełopie . W Warszawie są na
        > szczęście ,również porządni ludzie .

Więcej podłości i szowinizmu w twojej wypowiedzi, niż w każdej mojej.
    • michal_p11 Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 15:20
      Szkoda, ze posta jest napisany w sposob wulgarny, poniewaz jego przeslanie jest
      sluszne. Wiem to z autopsji, samemu jezdzac duzo po W-wie. Staram sie nigdy nie
      stawac na swiatlach za kierowca z rej inna niz warszawska. Zapalenie zielonego
      swiatla, dla niego jest informacja, ze nalezy wrzucic jedynke i po chwili
      ruszyc. tak sie nie jezdzi!!!!!!

--
      Wygraj
      www.fajnekonkursy.pl
      • kszyrztow Trudno uniknać emocji, stąd wulgarna forma posta 15.04.05, 16:41
        Nie udzielałem sie długo, patrząc jak najeżdżają na kierowców ze -jak to mówią-
        "stolycy". Revenge! (a przy okazji zaobserwowane zjawisko które ma miejsce na
        stołecznych "ulycach"...
        P.S. Skąd tak świetnie znają gwarę warszafską...
      • kszyrztow Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 16:45
        michal_p11 napisał:

> Szkoda, ze posta jest napisany w sposob wulgarny, poniewaz jego przeslanie
        jest
        > sluszne. Wiem to z autopsji, samemu jezdzac duzo po W-wie. Staram sie nigdy
        nie
        > stawac na swiatlach za kierowca z rej inna niz warszawska. Zapalenie zielonego
        > swiatla, dla niego jest informacja, ze nalezy wrzucic jedynke i po chwili
        > ruszyc. tak sie nie jezdzi!!!!!!
        >
        Zresztą internetowe fora obfitują w treści złośliwe i wulgarne. Najciekawsze
        że to wszystkim przeszkadza, jak odezwie się warszawiak. Więc: odpuśćcie sobie,
        bo chodzi o treść i przesłanie- forma jest jak zwykle taka sama.
        • mobile5 Re: Kierowcy z wiejskimi rejestracjami powodują k 15.04.05, 22:12
          kszyrztow napisał:
          Najciekawsze
          > że to wszystkim przeszkadza, jak odezwie się warszawiak.

Więc się odezwałeś. Niestety, jak dupek.
    • zgryzliwy1 DOWOD !!!! 15.04.05, 21:38
      No i postawil pan kszyrztow smiala teze ,ze w stolicach rodza sie kierowcy z
      super refleksem , najbardziej zaradni i ruchliwi.
      Czy pan kszyrztow - naukowiec - wie ,ze jeszcze trzeba teze udowodnic ?
      Moze i wie ,ale nie potrafi !!
      Wiec caly wywod o kant d u p y mozna rozbic.
      • kszyrztow Re: DOWOD !!!! 16.04.05, 10:26
        człowiek to taka istota, która się szybko przystosowuje ( wyjątki się zdarzają)
        i jestem pewien że kierowcy, od których te warunki wymagają znaacznie więcej,
        posiadają wyższe umiejętności. I tak może być z większością kierowców w
        Warszafce. Wiem wiem, jak wyjedziemy poza stolice, to was przeraża nasz styl
        jazdy po waszych drogach.... To po prostu łatwizna i można sobie pozwolić na
        luz i troszke brawury.
        • zgryzliwy1 Re: DOWOD !!!! 16.04.05, 16:44
          kszyrztow napisał:

> Wiem wiem, jak wyjedziemy poza stolice, to was przeraża nasz styl
          > jazdy po waszych drogach.... To po prostu łatwizna i można sobie pozwolić na
          > luz i troszke brawury.

Ciekawe jak moze przerazac innych jazda mistrza kierownicy i dlaczego ?

• mobile5 Re: DOWOD !!!! 16.04.05, 16:47
            Może mieć nieciekawą fizis.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka