Dodaj do ulubionych

Co Wy na to?

30.09.05, 15:16
www.wprost.pl/ar/?O=38763&C=57
hmmm? niejaki pan górecki zrobił z nas bandę hipochondryków. och, jakie to
miłe uczucie, hehe. w każdym razie uderzanie w stół kiedyś w końcu spowoduje
odezwanie się nożyc, więc i na wyżej wspomnianego pana przyjdzie czas :D
ent.
Obserwuj wątek
    • pluszaczka Re: Co Wy na to? 30.09.05, 18:28
      gosc ma troche racji!
      no moze nie wszyscy tutaj sa hipohondrykami ale niektorzy na pewno... ja byc
      moze tez:( a nasza choroba faktycznie ze stresu wynika a jak myslimy o niej
      caly czas to tylko bardziej sie stresujemy i problem sie pogarsza...
      swieta racje ma natomiast jezeli chodzi o te firmy farmaceutyczne! niektorzy
      nawet nie zdaja sobie nawet sprawy jak bardzo oni na nas zeruja! i to prawda ze
      wymyslaja coraz to nowe choroby,a na nie stos lekow. ale prawdziwy problem tkwi
      w tym ze te leki powoduja kolejne choroby bo wiadomo ze jedno sie leczy a
      drugie truje... i tak do usranej smierci sponsorujemy te firmy. zwlaszcza ze
      weccie pod uwage jak niewiele lekow leczy przyczyne, wszystkie objawy! no bo po
      co mieliby nam wyleczyc przyczyne choroby???? przeciez straciliby klienta ktory
      co miesiac wydaje, powiedzmy 30 zeta na duspatalin...
      • asia23bb Re: Co Wy na to? 30.09.05, 18:45
        No moze i ma racje co do tego, ze firmy farmaceutyczne maja korzysc z chorych;)
        Ale jak on moze mowic, ze IBS to 'W wielu wypadkach są to naturalne reakcje
        organizmu poddanego dużemu stresowi przez długi czas'. Ale mnie ruszylo,
        wiecie!!! Nie znosze takiego bagatelizowania. Widac, ze gosc nie wie, co to
        choroba..
        Normalnie wypadaloby napisac do Wprost...:)
    • zalozyciel Re: Co Wy na to? 02.10.05, 22:38
      facet ma racje z wymyslaniem chorob ale Zle wybral IBs i splycil na maksa.
      biegunka wzdecia bol zoladka he he he faktycznie objawy stresu ale po stresie a
      nie np jak ja mam 12 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka