aron2004 15.04.05, 16:27 Ja rozumiem że skromność ale to już chyba przesada dziś pokazali w TV kardynała w Rzymie wsiadającego do ... Skody Fabii Link Zgłoś Obserwuj wątek
radioaktywny Re: Fabia samochodem kardynała? 15.04.05, 16:29 Tez to widzialem, a ludzie nie wierza kiedy gazety pisza ze skoda to juz wyzsza półka... Jak wiadomo niektore grupy zawodowe nie pojada byle czym. Link Zgłoś
mar_elx a może skoda im ZAPŁACIŁA????? 15.04.05, 18:18 Skoda zapląciła purpiratom, bo wiadomo że w Polsce naród kastoliki i zaraz uderzy do dilerni knedlowozów. Był taki dowcip kiedyś: Do papieża przyszł delegacja żywoskich producentów keczupu i przecieru pomidorowego. - Panie papież, ja jestem Rapaport Nowego Jorku. Ja panu zapłacę MILION DOLARÓW, jak po słowach "i chleba naszego powszedniego" dodawał "i sosu pomidorowego". - Panie Rapaprot, to jest wykluczone! - Panie papież, ja panu zaplacę 2 miliony dolarów! - Proszę wyjść, nadużyli panowie mojej gościnności! Koniec audiencji! Żydzi wychodzą i jeden mówi do drugiego: - Mosze, ty pomyśl ile mu musieli PIEKARZE zapłacić! Link Zgłoś
aron2004 Re: a może skoda im ZAPŁACIŁA????? 15.04.05, 18:53 w Polsce naród katolicki ale umie liczyć i będzie sprowadzał używańce ile się da :-) Link Zgłoś
aron2004 Re: Fabia samochodem kardynała? 15.04.05, 18:52 Wyższa półka to może Octavia i na pewno Superb ale Fabia??? Link Zgłoś